!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επικειται πτωση της Κυβερνησης?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Επικειται πτωση της Κυβερνησης?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Nandros έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:49
alekhine έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:25
George_V έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 17:04Και εγραψες ολοκληρη εκθεση με 500 ασχετα πραγματα μεσα για να πεις οτι σε εχουμε υποβιβασει?

Νομιζω οτι μπορουσες να το πεις και με 3 λεξεις. Θα ηταν πιο ευκολο δε νομιζεις?
δεν μπορουμε να τον υποβιβασουμε γιατι απλουστατα δεν ειναι νομικος
Υποβιβασμός χαμηλότερα από τον πάτο δεν γίνεται. Γίνεται;
.
ενταξει ρε αν ειναι οντως νομικος εχουν μια σημασια οι τοποθετησεις του σε νομικα θεματα οτι και ναναι
αμα ομως ειναι νομικος κατα φαντασιαν τοτε μιλαμε για πατο
και οσο δεν απαντα ξεκαθαρα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος(αν και προσωπικα ειμαι πεπεισμενος οτι θαναι κανα βυσμα του καμινη :003: )
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

NikosVy έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:24 Έχοντας όλους εσάς τους επιφανείς σε παράβλεψη, βλέπω τις απεγνωσμένες κινήσεις σας, χωρίς το περιεχόμενο των ποστς σας, που μαζεύεστε οι ίδιοι και οι ίδιοι και απορείτε που δεν βρέθηκε ποτέ κανένας νομικός ούτε στο Φόρουμ τζιάρ ούτε στο Φόρουμ κομ τζιάρ, να σας δώσει απαντήσεις στις απορίες σας.

Μήπως δεν καταδέχονται να μιλάνε με Πράσινους Λύκους ή Καλαματιανούς ή χλευαστές με άβαταρ γερόντων ηθοποιών με γραβατούλες; Εσείς τι εξηγήσεις δίνετε;

Μήπως αντί για νομικούς πρέπει να αρκεστείτε σε κάποιους Αρίστους σε γειτονικά φόρουμς, αφού και εκείνοι δίνουν αρκετά ευχάριστες ερμηνείες σε νομικά θέματα, όπως π.χ.για τις τηλεοπτικές άδειες;

Κάντε καμιά προσπάθεια να βγάλετε συμπέρασμα, μέχρι τα μεσάνυχτα που θα γυρίσω από το Grand Prix του μπριτζ και θα σας βρω όλους μαζεμένους στη λίστα δημοσιεύσεων με παράβλεψη.
Μα είπαμε: Στα @@ μας! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

NikosVy έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:43 Αυτοί που ψάχνουν νομικό να τους λύσει τις απορίες είναι οι παντογνώστες Αγανακτισμένοι και ιδιαίτερα οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι του Παταριού του Αρίστου που είχαν συγκεντρώσει το 2012, ούτε λίγο ούτε πολύ, 2.870 προτάσεις Αναθεώρησης του Συντάγματος, όπως
Οι νόμοι να ψηφίζονται ως δημοψηφίσματα στα οποία οι πολίτες να πληκτρολογούν τις απόψεις τους μέσα από τα λάπτοπς τους.
Ρε φιλε τι σου εκαναν σε αυτο το παταρι?

Εμμονη ιδεα σου ειχε γινει απο το παλιο φορουμ και το αναφερεις ανα 2 ποστ.Τι παιχτηκε εκει μεσα και σου μεινε τετοιο κουσουρι? Μιλησε μας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

απο οτι ειχε πει ο ιδιος στο παλιο φορουμ ειχαν φτιαξει ενα φορουμ εκει στο οποιο μαλλον εγραφε αλλα μαλλον τους εσπασε τα @@ και το κανανε κλειστο με κωδικο με αποτελεσμα να μην μπορει να μπαινει και να διαβαζει :003: :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

alekhine έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:55 απο οτι ειχε πει ο ιδιος στο παλιο φορουμ ειχαν φτιαξει ενα φορουμ εκει στο οποιο μαλλον εγραφε αλλα μαλλον τους εσπασε τα @@ και το κανανε κλειστο με κωδικο με αποτελεσμα να μην μπορει να μπαινει και να διαβαζει :003: :003:
:smt005:
Λογικό το βρίσκω.ο τύπος είναι σπασαρχιδας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:48
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:43
Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 12:01

Δεν έγινα κουμούνι. Αλλά τι ήμουν;
Παθογένεια της Δημοκρατίας.
Μιλάει ο εκ γενετής νδκράτης για παθογένεια της Δημοκρατίας. Θεούλης :lol:
Δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις καρδιά μου, αλλά γιατί το ψηφίζεις. Και εσύ ακόμα είσαι στην αλφαβήτα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

George_V έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:54
NikosVy έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 18:43 Αυτοί που ψάχνουν νομικό να τους λύσει τις απορίες είναι οι παντογνώστες Αγανακτισμένοι και ιδιαίτερα οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι του Παταριού του Αρίστου που είχαν συγκεντρώσει το 2012, ούτε λίγο ούτε πολύ, 2.870 προτάσεις Αναθεώρησης του Συντάγματος, όπως
Οι νόμοι να ψηφίζονται ως δημοψηφίσματα στα οποία οι πολίτες να πληκτρολογούν τις απόψεις τους μέσα από τα λάπτοπς τους.
Ρε φιλε τι σου εκαναν σε αυτο το παταρι?

Εμμονη ιδεα σου ειχε γινει απο το παλιο φορουμ και το αναφερεις ανα 2 ποστ.Τι παιχτηκε εκει μεσα και σου μεινε τετοιο κουσουρι? Μιλησε μας.
Του έταξε γάμο ο Αρίστος για να σκάσει και δεν πήγε ποτέ. Και έμεινε ο Νικόλας αμανάτι στο δημαρχείο παρέα με τον Καμίνη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:56

Δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις καρδιά μου, αλλά γιατί το ψηφίζεις. Και εσύ ακόμα είσαι στην αλφαβήτα.
Συμφωνώ καρδιά μου. Σημασία έχει γιατί το ψηφίζεις αυτό που ψηφίζεις. Να μην είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία η ψήφος σου. Αν εγώ είμαι στην άλφαβητα εσύ έχεις κολλήσει σ' ένα γράμμα της αλφαβήτου και δε λες να το υπερπηδήσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:30

Συμφωνώ καρδιά μου. Σημασία έχει γιατί το ψηφίζεις αυτό που ψηφίζεις. Να μην είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία η ψήφος σου. Αν εγώ είμαι στην άλφαβητα εσύ έχεις κολλήσει σ' ένα γράμμα της αλφαβήτου και δε λες να το υπερπηδήσεις.
Ναι αλλά αυτό που ψήφισες,έφερε περισσότερο κακό και καταστροφή από οτι οι προηγουμένοι.Βέβαια θα μου πεις δεν ήξερες.Αλλά τελοσπαντων.Προς το καλύτερο δεν υπήρχε περιπτωση να πάει πάντως.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:43
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:56Δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις καρδιά μου, αλλά γιατί το ψηφίζεις. Και εσύ ακόμα είσαι στην αλφαβήτα.
Ναι αλλά αυτό που ψήφισες,έφερε περισσότερο κακό και καταστροφή από οτι οι προηγουμένοι.Βέβαια θα μου πεις δεν ήξερες.Αλλά τελοσπαντων.Προς το καλύτερο δεν υπήρχε περιπτωση να πάει πάντως.
Αν τους παρακολουθούσες τότε, που υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες, με τα μέρκελ γκο χομ, νταούλια και μπαρουφάκηδες, θα έπρεπε να είσαι πολύ, μα πολύ μαλάκας για να τους πιστέψεις!
Το ίδιο και τον άλλο με το λεφτά υπάρχουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Δε συμφωνώ. Οι προηγούμενοι κυβερνώντας αυτη τη χώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου την κατέστρεψαν. Οι συριζαίοι διατηρούν αυτή τη καταστροφή. Συνεχίζουν τις ίδιες πολιτικές σε όλα.
Και στα μνημόνια ότι επιβάλλεται από την ΕΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Ιούλ 2018, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Nandros έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:50
Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:30Συμφωνώ καρδιά μου. Σημασία έχει γιατί το ψηφίζεις αυτό που ψηφίζεις. Να μην είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία η ψήφος σου. Αν εγώ είμαι στην άλφαβητα εσύ έχεις κολλήσει σ' ένα γράμμα της αλφαβήτου και δε λες να το υπερπηδήσεις.
Αν τους παρακολουθούσες τότε, που υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες, με τα μέρκελ γκο χομ, νταούλια και μπαρουφάκηδες, θα έπρεπε να είσαι πολύ, μα πολύ μαλάκας για να τους πιστέψεις!
.
Αν δεις τι πόσοστα πήραν καταλαβαίνει και ο πιο χαζός για τι άτομα τους ψήφισαν.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:57

Δε συμφωνώ. Οι προηγούμενοι κυβερνώντας αυτη τη χώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου την κατέστρεψαν. Οι συριζαίοι διατηρούν αυτή τη καταστροφή. Συνεχίζουν τις ίδιες πολιτικές
Ότι επιβάλλεται από την ΕΕ.
Φυσικά και την κατέστρεψαν οι προηγουμένοι.Σε 40 χρόνια.Ο συριζα σε 3,5 διελυσε ότι δεν κατάφεραν οι αλλοι σε 4 δεκαετιες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αυτά λένε:
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Καινουργιες φλογες καταβροχθιζουν την επιπολαιοτητα και την αγνοια του Ανεγκεφαλου. Συμφωνα με το αρθρο 85 του Συνταγματος, "η αναληψη πολιτικης ευθυνης απο μελος της κυβερνησης η συλλογικα την κυβερνηση, συνεπαγεται την πτωση, την παραιτηση της κυβερνησης και προβλεπονται οι σχετικες νομικες διαδικασιες." Για τη μη τηρηση του Συνταγματος (πολλαπλη συνηθεια των φασιστερων που το εχουν κανει μπεγλερι) αρμοδιο ειναι το ΣτΕ. Θα προσφυγουν πολιτες εναντιον Συριζαιων; Η αντιπολιτευση τι θα κανει; Και ο μεχρι προ τινος λαλιστατος ΠτΔ (Πακης της Δημοκρατίας) που δεν εχει ψελλισει ακομη δυο λεξεις για την τραγωδια (εκτος που ο καψερος ακυρωσε τη δεξιωση του) τι θα πει στον Ανεγκεφαλο και πώς θα το χειριστει, δεδομενου οτι ειναι και ο ιδιος... Συνταγματολογος ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nandros έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:50
.
Μα ναι βέβαια. Οι εξυπνοι ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να σώσουν τη χώρα από τη καταστροφή και από όσους την κατέστρεψαν.

Ουπς.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”