!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρσεναλ-Γαύρος(πάλι)
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Άρσεναλ-Γαύρος(πάλι)
Παντως η Αρσεναλ εχει ενα ψιλοκακο σερι τωρα τελευταια με 2 ηττες και 1 ισοπαλια αν θυμαμαι καλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
γιατί να πει ο Νικοβλακό κάτι για πάοκ; δε νομίζω να ασχολείται με το ρεπορτάζ του.Λεγεών έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:40Πάλι με Ολυμπιακό ασχολείται ο τεκές; Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να πει για την σκατομπαούγκα;Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:34 Νικοβλακό μαινόμενος: δΕ γΙνΕτΑι νΑ μΑς κΛηΡωΝοΥν σΥνΕχΕιΑ μΕ αΓγΛιΚεΣ
αντί να πει ευχαριστώ που ο Τεό φτιάχνει το βιογραφικό του μπέκρουλα κόουτς και τον κάνει γνωστό σε όλη την πρέμιερ λιγκ
https://www.sdna.gr/podosfairo/813897_n ... s-tis-uefa
Ο Νικολακόπουλος μπορεί να πει ό,τι θέλει, δημοσιογράφος είναι. Στον σαββιδικό τεκέ δεν γράφει, όμως ο τεκές αμέσως να κάνει δημοσίευμα με το τι είπε ο Νικολακόπουλος για να σας πάρει τα κλικς, να αφήσετε σχόλια, να γίνει τζέρτζελο.Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:45γιατί να πει ο Νικοβλακό κάτι για πάοκ; δε νομίζω να ασχολείται με το ρεπορτάζ του.Λεγεών έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:40Πάλι με Ολυμπιακό ασχολείται ο τεκές; Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να πει για την σκατομπαούγκα;Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:34 Νικοβλακό μαινόμενος: δΕ γΙνΕτΑι νΑ μΑς κΛηΡωΝοΥν σΥνΕχΕιΑ μΕ αΓγΛιΚεΣ
αντί να πει ευχαριστώ που ο Τεό φτιάχνει το βιογραφικό του μπέκρουλα κόουτς και τον κάνει γνωστό σε όλη την πρέμιερ λιγκ
https://www.sdna.gr/podosfairo/813897_n ... s-tis-uefa
Και ξαναρωτάω: ο τεκές του Σαββίδη δεν έχει νέα της μπαούγκας;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
το θέμα μας εδώ στο νήμα είναι πρωτίστως η κλήρωση και δευτερευόντως τα σχόλια Νικοβλακό για αυτή. Αν θες φτιάξε ξεχωριστό νήμα για τα motives της κάθε ανάρτησης του εσντιενέη.Λεγεών έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:47Ο Νικολακόπουλος μπορεί να πει ό,τι θέλει, δημοσιογράφος είναι. Στον σαββιδικό τεκέ δεν γράφει, όμως ο τεκές αμέσως να κάνει δημοσίευμα με το τι είπε ο Νικολακόπουλος για να σας πάρει τα κλικς, να αφήσετε σχόλια, να γίνει τζέρτζελο.Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:45γιατί να πει ο Νικοβλακό κάτι για πάοκ; δε νομίζω να ασχολείται με το ρεπορτάζ του.Λεγεών έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:40
Πάλι με Ολυμπιακό ασχολείται ο τεκές; Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να πει για την σκατομπαούγκα;
Και ξαναρωτάω: ο τεκές του Σαββίδη δεν έχει νέα της μπαούγκας;
εσύ τι λες, σας στήνει ο γιος (;) του κυρ-Σάββα; αν ναι, ποιος τον βάζει να το κάνει αυτό; ελέγχει ο Γραμμένος την ουέφα; δεν μπορεί ένας Βλακώστας να ωρύεται αδίκως.
Ξέρει κανείς τι ταινία θα παίζει εκείνες τις ώρες το Μέγκα;George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 14:28 Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 θα γίνουν στις 11 Μαρτίου (Καραισκακη) και οι δεύτεροι στις 18 του ίδιου μήνα (Εμιρειτς).
Ελπιζουμε να παμε προημιτελικα. Γνωριμη η Αρσεναλ.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To "βιασμο" της ΑγγλιδαςPrepon έγραψε: 26 Φεβ 2021, 16:04Ξέρει κανείς τι ταινία θα παίζει εκείνες τις ώρες το Μέγκα;George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 14:28 Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 θα γίνουν στις 11 Μαρτίου (Καραισκακη) και οι δεύτεροι στις 18 του ίδιου μήνα (Εμιρειτς).
Ελπιζουμε να παμε προημιτελικα. Γνωριμη η Αρσεναλ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μαλακιά ταινία μου φαίνεται.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 16:15To "βιασμο" της ΑγγλιδαςPrepon έγραψε: 26 Φεβ 2021, 16:04Ξέρει κανείς τι ταινία θα παίζει εκείνες τις ώρες το Μέγκα;George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 14:28 Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 θα γίνουν στις 11 Μαρτίου (Καραισκακη) και οι δεύτεροι στις 18 του ίδιου μήνα (Εμιρειτς).
Ελπιζουμε να παμε προημιτελικα. Γνωριμη η Αρσεναλ.![]()
Εγώ δεσμεύομαι πως θα δω το ματς.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Eθνικοκοινωνιστης
θα γελασει και το χειλακι του Νερουλη? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Eθνικοκοινωνιστης
τι ειναι ο νικολακοπουλος?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Obi Wan Iakobi
Πρεπει να τους κατασπαραξει η αρκουδα

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ειλικρινά φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίρνουν τίτλους οι αντίπαλοι (ειδικά Λίβερπουλ, Μ. Σίτι και Τότεναμ)Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 14:22 χάστε από γαύρο για να μη γραφτεί η ιστορική ξεφτίλα νίκης Τότεναμ επί Άρσεναλ σε ευρωπαϊκό τελικό
Tarkovsky
αν αξίζει, ας το σηκώσει ο Μου, δεν γίνεται άλλωστε ο υπερπαίκτης Χάρικεϊν να μην πάρει κάτι στην καριέρα του και να καταντήσει Νικόλας Λύμπε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τον Σον τον λες υπερπαικτη, τον Κέιν οχιTarkovsky έγραψε: 27 Φεβ 2021, 22:10ειλικρινά φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίρνουν τίτλους οι αντίπαλοι (ειδικά Λίβερπουλ, Μ. Σίτι και Τότεναμ)Jolly Roger έγραψε: 26 Φεβ 2021, 14:22 χάστε από γαύρο για να μη γραφτεί η ιστορική ξεφτίλα νίκης Τότεναμ επί Άρσεναλ σε ευρωπαϊκό τελικό
Tarkovsky
αν αξίζει, ας το σηκώσει ο Μου, δεν γίνεται άλλωστε ο υπερπαίκτης Χάρικεϊν να μην πάρει κάτι στην καριέρα του και να καταντήσει Νικόλας Λύμπε
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»