Ε ναι, κάποιες είναι σπαρακτικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω...
Re: Εγώ ελπίζω να τη βολέψω...
Εγώ θυμάμαι και το άλλο με την οικογένεια που κοιμόταν όλη σ'ένα κρεββάτι. Έλεγε το παιδί, '' το σπίτι μου είναι σαραβαλιασμένο, νιώθω σαραβαλιασμένος κι εγώ.''
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο μπαμπάς που έδωσε το αρνί, επειδή λυπηθηκε να το σφάξει. Οι γονείς που γαμωσταύριζαν γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το γιατρό που πήγε σπίτι να κουράρει το πιτσιρίκι. Το οποίο έκλαιγε σιγανά στο κρεββάτι του. Και πολλές άλλες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Την ώρα που έγραφες αυτό, ανέβαζα τη φωτο. Κι εγώ το' ψαχνα.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2021, 21:15Εγώ θυμάμαι και το άλλο με την οικογένεια που κοιμόταν όλη σ'ένα κρεββάτι. Έλεγε το παιδί, '' το σπίτι μου είναι σαραβαλιασμένο, νιώθω σαραβαλιασμένος κι εγώ.''Περιέγραφε την φτώχεια, με αισιοδοξία, θετική σκέψη. Σαν κάτι απόλυτα φυσικό. Ψυχούλες μου γλυκές.
![]()
Και βρίσκω επίσης συγκινητική την έκθεση περιγραφής των διακοπών, όπου γράφει ότι ήταν πολύ ευτυχισμένο...
Τι να πεις, είναι αφοπλιστικά τα πιτσιρίκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το θυμάμαι αυτο το βιβλιο απο πολυ παλια. ειναι απο τα λιγα βιβλια που μου εχουνε μεινει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω πως αξίζει να διαβαστεί.
Ωραίο νήμα.
Ωραίο νήμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τα είχα διαβάσει σχεδόν όλα του
πανέμορφα
πανέμορφα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους