1) μιας και το ανέφερες,θα γνωρίζεις ότι η προτομή που υπήρχε στον τάφο του εκλάπη ! Ίσως στο μέλλον να τη δούμε προς πώληση σε κάποιο σάιτ
2)αμοιβαία τα αισθήματα
1) μιας και το ανέφερες,θα γνωρίζεις ότι η προτομή που υπήρχε στον τάφο του εκλάπη ! Ίσως στο μέλλον να τη δούμε προς πώληση σε κάποιο σάιτ
1. Έχω βρεθεί στον τάφο του 2 φορές. Την πρώτη φορά την είδα, τη δεύτερη, την είχαν βουτήξει,
Εγώ το παθαίνω τώρα αυτόNull έγραψε: 24 Φεβ 2021, 15:38 Δεν το περίμενα ότι μπορεί κάποιος να τρομάζει τόσο πολύ με ταινίες. Εμένα με άφηναν οι γονείς
μου να βλέπω ότι θέλω στην tv οπότε στην παιδική μου ηλικία τα είδα όλα.
Έτρεμα όταν ήταν να πάω στο κρεβάτι και είχα γαμηθεί στους εφιάλτες αλλά το αποτέλεσμα ήταν
από το λύκειο και ύστερα να είμαι τελείως απευαισθητοποιημένος. Ότι και να δω δεν μου προκαλεί
το παραμικρό συναίσθημα τρόμου.
Αυτό που φοβόμουν πιο πολύ ως παιδί ήταν οι gray aliens. Μπορούσα σχεδόν να κατουρηθώ πάνω μου.
Και με τον Χριστό είχα πολλούς εφιάλτες μετά από κάποια ντοκιμαντέρ με στίγματα
AlienWay έγραψε: 23 Φεβ 2021, 18:22 Διάβασα κατά λάθος "όταν η μάγισσα εκδίδεται" και ξενέρωσα τη ζωή μου που δεν αφορούσε αυτό.
ναι ρε, κλασσικο σαμπDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2021, 14:15 https://www.reddit.com/r/WitchesVsPatriarchy/
John Brown Gun Club
Otto Weininger
Καραμελίτσα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
κλεισε.Otto Weininger έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:48Όπου δεν υπάρχει εξήγηση (ή απάτη) είμαι ανοιχτός.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:46 καλα ρε καμια γιαγιακα 80 ετων εισαι να πιστευεις σε μαγισες και φαντασματα;
Ή βρέθηκε και δεν σου αρέσει γιατί σου ταράζει την ισορροπία.Ασέβαστος έγραψε: 26 Φεβ 2021, 09:14κλεισε.Otto Weininger έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:48Όπου δεν υπάρχει εξήγηση (ή απάτη) είμαι ανοιχτός.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:46 καλα ρε καμια γιαγιακα 80 ετων εισαι να πιστευεις σε μαγισες και φαντασματα;
οπου δεν υπαρχει εξηγηση, ειναι επειδη δεν βρεθηκε ακομη. θα βρεθει.