!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

aljawn έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:41
Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:35 Μήπως είναι η μοναδική;
Και η τακτική που έχει επιλέξει, να ξεκατινιάζεται όλη μέρα στο τελεβίζιο με τους πάντες και να επιχειρεί να διασύρει τους φερόμενους ως θύματα και κάθε μάρτυρα κατηγορίας, μόνο σε καλό του εντολέα του δεν θα βγει.
Ήδη πήρε τομπούλο με το θέμα ακυρότητας του εντάλματος σύλληψης και νομίζω είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Λιγνάδης θα προφυλακιστεί. Μπορεί ο Αλέξης να είναι μαέστρος στα τελεβιζιακά, αλλά εδώ η υπόθεση έχει λάβει τόσο μεγάλη δημοσιότητα που ούτε ο Αλέξης, ούτε εκείνοι που καταβάλουν την αμοιβή του, μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση με καραγκιοζιλίκια.
Καλά και με τον Κόρκυ σκατά τα είχε κάνει. Στο Εφετείο που πήρε τον Ανδρούλα (που είναι σοβαρός) αποφυλακίστηκε.
Κανόνισε να σε πάρει χαμπάρι και να φας κάνα ξεγυρισμένο τηλεξέχεσμα κι εσύ. Ο Αλέξης δεν χάνει ΠΟΤΕ, ακόμη κι όταν χάνει. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:35
Μήπως είναι η μοναδική;
Και η τακτική που έχει επιλέξει, να ξεκατινιάζεται όλη μέρα στο τελεβίζιο με τους πάντες και να επιχειρεί να διασύρει τους φερόμενους ως θύματα και κάθε μάρτυρα κατηγορίας, μόνο σε καλό του εντολέα του δεν θα βγει.
Ήδη πήρε τομπούλο με το θέμα ακυρότητας του εντάλματος σύλληψης και νομίζω είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Λιγνάδης θα προφυλακιστεί. Μπορεί ο Αλέξης να είναι μαέστρος στα τελεβιζιακά, αλλά εδώ η υπόθεση έχει λάβει τόσο μεγάλη δημοσιότητα που ούτε ο Αλέξης, ούτε εκείνοι που καταβάλουν την αμοιβή του, μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση με καραγκιοζιλίκια.
Αυτό είναι σίγουρο. Και δεν θέτω το θέμα στη νομική του πλευρά γιατί και ένας σοβαρός (επικοινωνιακά) δικηγόρος μπορεί να το έχανε αλλά στην επικοινωνιακή περσόνα του Κούγια, που κάνει ακόμα πιο αντιπαθή τον πελάτη του. Αυτή του η εμμονή να προσπαθεί να υποτιμά τόσο προκλητικά τους μάρτυρες κλπ είναι αηδιαστική σε κάθε περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:43 Κανόνισε να σε πάρει χαμπάρι και να φας κάνα ξεγυρισμένο τηλεξέχεσμα κι εσύ. Ο Αλέξης δεν χάνει ΠΟΤΕ, ακόμη κι όταν χάνει. :lol:
Καλά, πάλι τον κάλεσε σε απολογία ο ΔΣΑ. Βέβαια, δεν συχνάζω και πλέον Ευελπίδων, οπότε κλάιν μάιν.
Πέρα από την πλάκα, πάντως, ο Κούγιας είναι καλός δικηγόρος, απλά όταν έχεις στα χέρια σου σκατά, όσο και να τα τρίψεις δεν γίνονται χρυσάφι.
Οπότε αναγκαστικά το ρίχνεις στο θέατρο και στο παλιατσιλίκι (καθότι το ποινικό μεταξύ μας δεν ανήκει στην νομική επιστήμη, είναι κάτι μεταξύ σόου και κοινωνιολογίας). Αυτό που πάντα αναγνωρίζω στο κοντοπούτανο είναι ότι ποτέ δεν ξεφορτώθηκε καυτή πατάτα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

aljawn έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:53(καθότι το ποινικό μεταξύ μας δεν ανήκει στην νομική επιστήμη, είναι κάτι μεταξύ σόου και κοινωνιολογίας)
:50aris:
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
aljawn

vatraxos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:56
aljawn έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:53(καθότι το ποινικό μεταξύ μας δεν ανήκει στην νομική επιστήμη, είναι κάτι μεταξύ σόου και κοινωνιολογίας)
Εγώ νομίζω ότι αν πάρεις μια δεύτερη γνώμη, θ' ακούσεις τα ίδια.

Μπορεί και όχι.

Νομίζω ότι ξέχασα το θερμοσίφωνο ανοιχτό, με συγχωρείς.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ανδρέα ζεις έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:21 Με το Λιγνάδη πως τον λένε αυτόν ένα ζήτημα υπάρχει και νόμιμος να είναι , είναι ηθικό και ωραίο ένας αρχηγός εθνικού θεάτρου να ψωνίζει 15 χρόνα από τα Γκούντις ?! Πείτε με πουριτανό προσωπικώς δε το δέχομαι ! Μου τον ρίχνει στην καλλιτεχνική και αισθητική μου λαική συνείδηση .Αν ήμουν ο Δράκουλας Κούλης θα τον είχα αποπέμψει μόνο και μόνο ηθικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος νομικού.Η όλη διαχείριση του θέματος ρίχνει δε κατά πολύ τον Κούλη στην παράταξη του που αποτελείται κυρίως από γριές και γέρους.Το μόνο καλό.
e010f1e0761724f0e3edb0ffc8c74e96ab2fb229a45913a8ed2cb18fdc20315a.jpg
e010f1e0761724f0e3edb0ffc8c74e96ab2fb229a45913a8ed2cb18fdc20315a.jpg (21.6 KiB) Προβλήθηκε 403 φορές

Πασοκαρα ρε μονια :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

aljawn έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:00
vatraxos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:56
Εγώ νομίζω ότι αν πάρεις μια δεύτερη γνώμη, θ' ακούσεις τα ίδια.

Μπορεί και όχι.

Νομίζω ότι ξέχασα το θερμοσίφωνο ανοιχτό, με συγχωρείς.
Δε θέλω να βγούμε εκτός θέματος, αλλά το ποινικό δεν αρχίζει και τελειώνει στους θεατρινισμούς στα ακροατήρια. Ούτε όλοι οι ποινικολόγοι είναι σαν τον Αλέξη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ρε νοστρόμε!
Άβαταρ μέλους
aljawn

vatraxos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:03 Δε θέλω να βγούμε εκτός θέματος, αλλά το ποινικό δεν αρχίζει και τελειώνει στους θεατρινισμούς στα ακροατήρια. Ούτε όλοι οι ποινικολόγοι είναι σαν τον Αλέξη.
Δεν διαφωνώ, υπάρχουν εξαιρετικοί ποινικολόγοι, αλλά σε αριθμό και αναλογία είναι λιγότεροι από τους εξαιρετικούς των άλλων δύο κλάδων.
Και όπως έγραψα, δεν θεωρώ τον Κούγια κακό ποινικολόγο. Το πρόβλημα είναι το πως ασκείται η δικηγορία στον κλάδο, γενικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos

vatraxos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:09 Ρε νοστρόμε!
γιατι με σβηνεις ...?
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

nostromos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:13
γιατι με σβηνεις ...?
Γιατί κάνεις απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για κατηγορούμενο. Δεν έχει καταδικαστεί.
Άβαταρ μέλους
nostromos

vatraxos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:14
nostromos έγραψε: 25 Φεβ 2021, 23:13
γιατι με σβηνεις ...?
Γιατί κάνεις απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για κατηγορούμενο. Δεν έχει καταδικαστεί.
σωστα ..οκ man :smt023 παρασυρομαι συναισθηματικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 25 Φεβ 2021, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

aljawn έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:53
Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 22:43 Κανόνισε να σε πάρει χαμπάρι και να φας κάνα ξεγυρισμένο τηλεξέχεσμα κι εσύ. Ο Αλέξης δεν χάνει ΠΟΤΕ, ακόμη κι όταν χάνει. :lol:
Καλά, πάλι τον κάλεσε σε απολογία ο ΔΣΑ. Βέβαια, δεν συχνάζω και πλέον Ευελπίδων, οπότε κλάιν μάιν.
Πέρα από την πλάκα, πάντως, ο Κούγιας είναι καλός δικηγόρος, απλά όταν έχεις στα χέρια σου σκατά, όσο και να τα τρίψεις δεν γίνονται χρυσάφι.
Οπότε αναγκαστικά το ρίχνεις στο θέατρο και στο παλιατσιλίκι (καθότι το ποινικό μεταξύ μας δεν ανήκει στην νομική επιστήμη, είναι κάτι μεταξύ σόου και κοινωνιολογίας). Αυτό που πάντα αναγνωρίζω στο κοντοπούτανο είναι ότι ποτέ δεν ξεφορτώθηκε καυτή πατάτα.
ΟΚ ασφαλώς ο Κούγιας θεωρείται καλός δικηγόρος, δεν είμαι σίγουρος ωστόσο αν οι τακτικές που ακολουθεί είναι πάντοτε οι καταλληλότερες για τους εντολείς του ή τις χρησιμοποιεί για να πλασάρεται ο ίδιος στη δημοσιότητα.
Σε κάθε περίπτωση, σαν πολλές μαλακίες μαζεμένες φαίνεται να κάνει στην υπόθεση Λιγνάδη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”