Λυσσάξτε τσαούσες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2021, 12:30 Εχει λυσσαξει η Γαλη σ'αυτο το νημα.![]()
0-100 ποστς σε 40 δευτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σας ενημερωνω οτι το Μαξιμου στηριζει ΓΑΛΗ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω...
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Το ξέρω. Πήρα μπόνους πεντάλεπτο ανά μήνυμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι γαλαζαίοι δεν είναι λαρτζ όπως ήταν οι πρασινοφρουροί σας.
Π.χ. ο Ανδρέας το 1982 διπλασίασε τους μισθούς του δεξιοκρατούμενου στρατεύματος και δεν ήταν μοναχοφάης.
Ωστόσο σε συμφέρει να ψηφίσεις Μητσοτάκη γιατί στήριξε και στηρίζει πολύ περισσότερο ακόμα και σε καιρό πανδημίας.
Μη στέκεσαι στο τι δηλώνει κάποιος αλλά στο τι πράττει και σε ποιο πλαίσιο το πράττει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα - το συμφερον της ειναι να χρεωνει για τις εξυπηρετησεις
Δεν είδα τη συζήτηση στη Βουλή περί του θέματος. Τι έγινε; Υπάρχει βίντεο; Θέλω να το δω το βράδυ μετά την απογευματινή βάρδια, με μπίρα.
Ordem e Progresso.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2021, 12:30 Εχει λυσσαξει η Γαλη σ'αυτο το νημα.![]()
0-100 ποστς σε 40 δευτερα.

My Life had stood, a Loaded Gun
ΕννοείταιParis έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:11με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα - το συμφερον της ειναι να χρεωνει για τις εξυπηρετησεις
Θα έχει εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ..βύσμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ
Α δεν έχει σασπένς.Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:13 Δεν είδα τη συζήτηση στη Βουλή περί του θέματος. Τι έγινε; Υπάρχει βίντεο; Θέλω να το δω το βράδυ μετά την απογευματινή βάρδια, με μπίρα.
Ο Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά και ο Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα πουτάνα.
Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:15Α δεν έχει σασπένς.Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:13 Δεν είδα τη συζήτηση στη Βουλή περί του θέματος. Τι έγινε; Υπάρχει βίντεο; Θέλω να το δω το βράδυ μετά την απογευματινή βάρδια, με μπίρα.
Ο Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά και ο Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα πουτάνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολυ κυριλε ο Κυριακος.Εγω ειχα προτεινει πιο heavy metal προσεγγιση του θεματος.Πρεσβης βενεζουελας,χαικαλης,ενας βιασμος ανηλικου προσφυγοπουλου το εξαμηνο δεν ειναι θεμα.Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:15Α δεν έχει σασπένς.Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2021, 14:13 Δεν είδα τη συζήτηση στη Βουλή περί του θέματος. Τι έγινε; Υπάρχει βίντεο; Θέλω να το δω το βράδυ μετά την απογευματινή βάρδια, με μπίρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση