Ψαλιδιά, καντιλίτσα και σταυρόκομπος.
Περνάω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ψαλιδιά, καντιλίτσα και σταυρόκομπος.
https://www.google.gr/search?q=%CE%BD%C ... uri2b_O23M
Για τον ιδιο ακριβως λογο γραφτηκα στο παλιο ΜΦ.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:38 Και φυσικά, λησμονησα να αναφέρω τον μοναδικό Σύνδρομο.
Ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ όπως έχω ξαναπεί ήταν ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και γράφτηκα.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:34 Ο μονος που πραγματικα δικαιουται τον βαρυ τιτλο '' Θρυλος'' ειναι ο Ταυγέτης.
Έψαχνα το μακρινό 2006 κάτι για τον συμμοριτοπολεμο στο Google και έπεσα πάνω σε νήμα του.
Όταν έγραψα το πρώτο ποστ, η πρωτη απάντηση που πήρες ήταν από τον Εξωμοτη. Ο Θεός να τον αναπαυσει.
Εγραψα για λίγο στο ΜΦ, με άλλο νικ, εκεί γύρω στο 2010. Υπήρχε μια τύπισσα διαχειρίστρια, έτσι;Τεσπα. Έναν Ξούθο θυμάμαι έντονα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2021, 18:37Για τον ιδιο ακριβως λογο γραφτηκα στο παλιο ΜΦ.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:38 Και φυσικά, λησμονησα να αναφέρω τον μοναδικό Σύνδρομο.
Ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ όπως έχω ξαναπεί ήταν ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και γράφτηκα.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:34 Ο μονος που πραγματικα δικαιουται τον βαρυ τιτλο '' Θρυλος'' ειναι ο Ταυγέτης.
Έψαχνα το μακρινό 2006 κάτι για τον συμμοριτοπολεμο στο Google και έπεσα πάνω σε νήμα του.
Όταν έγραψα το πρώτο ποστ, η πρωτη απάντηση που πήρες ήταν από τον Εξωμοτη. Ο Θεός να τον αναπαυσει.
Δεν είναι ο ίδιος με τον παλιό.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2021, 01:26Εγραψα για λίγο στο ΜΦ, με άλλο νικ, εκεί γύρω στο 2010. Υπήρχε μια τύπισσα διαχειρίστρια, έτσι;Τεσπα. Έναν Ξούθο θυμάμαι έντονα.Nostalgia έγραψε: 24 Φεβ 2021, 18:37Για τον ιδιο ακριβως λογο γραφτηκα στο παλιο ΜΦ.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:38 Και φυσικά, λησμονησα να αναφέρω τον μοναδικό Σύνδρομο.
Ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ όπως έχω ξαναπεί ήταν ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και γράφτηκα.
Θέλω να μου πει ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ, αν έγραφε και στο δωδεκάθεον.οργκ., να δω κάτι.
κανείς μας, μετά την καραντίναGherschaagk έγραψε: 25 Φεβ 2021, 01:41Δεν είναι ο ίδιος με τον παλιό.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2021, 01:26Εγραψα για λίγο στο ΜΦ, με άλλο νικ, εκεί γύρω στο 2010. Υπήρχε μια τύπισσα διαχειρίστρια, έτσι;Τεσπα. Έναν Ξούθο θυμάμαι έντονα.
Να ξερς.
η ερωτηση ουσιας ειναι:Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:16 Γεια σας και από μένα, παιδιά.
Δεν με χαιρετήσατε βέβαια εσείς (ζμπουτζασ για την ακρίβεια), αλλά δεν πειράζει.
Ο Ναύτης είμαι. Τώρα δίνω εξετάσεις για να γίνω λοστρόμος.
Τι να σου πω, δεν ζούσα επί τουρκοκρατίας. Πάντως, νομίζω ότι ποτέ δεν είναι καλό για κάποιον νά 'ναι γαϊδούρι.Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2021, 09:07η ερωτηση ουσιας ειναι:Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:16 Γεια σας και από μένα, παιδιά.
Δεν με χαιρετήσατε βέβαια εσείς (ζμπουτζασ για την ακρίβεια), αλλά δεν πειράζει.
γεμιτζης στο πελαγο η γαιδουρι στα ψαρα;
ας μεταφρασω την ερωτηση.Ναύτης έγραψε: 25 Φεβ 2021, 09:25Τι να σου πω, δεν ζούσα επί τουρκοκρατίας. Πάντως, νομίζω ότι ποτέ δεν είναι καλό για κάποιον νά 'ναι γαϊδούρι.Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2021, 09:07η ερωτηση ουσιας ειναι:Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:16 Γεια σας και από μένα, παιδιά.
γεμιτζης στο πελαγο η γαιδουρι στα ψαρα;
Άντε πάλι!
Εδώ μέσα δεν τον πρόλαβα, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης στον γραπτό του λόγο. Άσχετο, αλλά θυμάμαι στο ΜΦ κι έναν Λοξία που έγραφε. Δεν ξέρω αν είναι ο δικός μας ο Λοξίας.Gherschaagk έγραψε: 25 Φεβ 2021, 01:41Δεν είναι ο ίδιος με τον παλιό.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2021, 01:26Εγραψα για λίγο στο ΜΦ, με άλλο νικ, εκεί γύρω στο 2010. Υπήρχε μια τύπισσα διαχειρίστρια, έτσι;Τεσπα. Έναν Ξούθο θυμάμαι έντονα.
Να ξερς.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.