Mην εκνευρίζεσαι και χαλάς την υγεία σου αν σε ενοχλεί. Το mobbing συνήθως είναι οργανωμένο, έχει τακτικές. Δες ιστορίες στο internet, στα αγγλικά ή σε όποια γλώσσα γνωρίζεις. Στα ελληνικά δεν υπάρχουν (ακόμη).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εκκολαπτόμενες ελληνιόλες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: εκκολαπτόμενες ελληνιόλες
Α μπα δεν χαμπαριαζω. Το συμπαθώ μωρέ το βλαμμένο κι ας μαλακιζεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα, βρήκα αυτό:
https://www.huffingtonpost.gr/mihalis-k ... 62668.html
Δες πως μπορείς να το διαχειριστείς άμεσα. Εύχομαι να μην έχει συνέπειες στην εργασία σου, αν επιλέξεις να το πράξεις. Μη μασήσεις.
Έντιτ. Λάθος παράθεσις. Συγγνώμη κορίτσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 24 Φεβ 2021, 12:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν συμβαινει τιποτα, τα φανταζεται.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:14Μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα, βρήκα αυτό:
Δες πως μπορείς να το διαχειριστείς άμεσα. Εύχομαι να μην έχει συνέπειες στην εργασία σου, αν επιλέξεις να το πράξεις. Μη μασήσεις.![]()
γραφει χρονια εδω, εχει αλλαξει 2-3 φορες εργασιακο χωρο, και παντου ειναι καποιος γυναικες που της κανουν βουντου και τετοια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ξέρω τα παραμέσα της Ναϊδας really,απλά θεώρησα σωστό να της πω μια γνώμη. Μάλλον όμως μ'έγραψε.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:26δεν συμβαινει τιποτα, τα φανταζεται.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:14Μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα, βρήκα αυτό:Antares έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:00
Mην εκνευρίζεσαι και χαλάς την υγεία σου αν σε ενοχλεί. Το mobbing συνήθως είναι οργανωμένο, έχει τακτικές. Δες ιστορίες στο internet, στα αγγλικά ή σε όποια γλώσσα γνωρίζεις. Στα ελληνικά δεν υπάρχουν (ακόμη).
Δες πως μπορείς να το διαχειριστείς άμεσα. Εύχομαι να μην έχει συνέπειες στην εργασία σου, αν επιλέξεις να το πράξεις. Μη μασήσεις.![]()
γραφει χρονια εδω, εχει αλλαξει 2-3 φορες εργασιακο χωρο, και παντου ειναι καποιος γυναικες που της κανουν βουντου και τετοια.
Έντιτ κι εδώ. Για τη Ναϊδα πήγαινε το ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 24 Φεβ 2021, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεκτον.foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2021, 01:10Διαφωνω με αυτην τη σημασια.
Δεν ξερω αν προερχεται ετυμολογικα απο εκει ομως το καριολα ως βρισια εχει μια σεξουαλικη διασταση που δεν ισχυει εν προκειμενω ή τελος παντων μου ειναι αδιαφορη.
Εγω αναφερομουν περισσοτερο στην βλακωδη και αντιαισθητικη κακια που χαρακτηριζει τον συγκεκριμενο ανθρωπολογικο τυπο. Ετσι αντιλαμβανομαι την ελληνιολα.
Ούτως ή άλλως όμως προσωπικά είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, ποτέ δεν θα έκανα προσωπικά θέμα τις λέξεις κάποιου. Όποτε όπως και αν τις αποκαλούσες ή ότι ερμηνεία και αν έδινες στη λέξη μου είναι εντελώς αδιάφορο. Στο ζουμί στέκομαι, στον νόημα , όχι στα φιλολογικά στοιχεία.
Την υποκρισία ήθελα να καταδειξω, απλά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πασιφάη και Naida για μένα μιλάει ο Ασέβαστος. Αχ και να έβγαιναν αυτά τα "έργα του Σατανά" (με την βοήθεια την επιστήμης γίνονται, μην φαντάζεστε πνεύματα και βουντού) να τα μάθει όλος ο κόσμος. Ούτε να μεταλάβω δεν έχω πάει, παρόλο που υπήρξα ασθενής με καρκίνο, παντού σαπίλα.
Προσωπικά δεν γνωρίζω τα ζόρια του καθενός, αλλά πρωτίστως εύχομαι να είσαι καλά κορίτσι μου, να'χεις την υγεία σου. Συγγνώμη για τις λάθος παραθέσεις.Antares έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:44 Πασιφάη και Naida για μένα μιλάει ο Ασέβαστος. Αχ και να έβγαιναν αυτά τα "έργα του Σατανά" (με την βοήθεια την επιστήμης γίνονται, μην φαντάζεστε πνεύματα και βουντού) να τα μάθει όλος ο κόσμος. Ούτε να μεταλάβω δεν έχω πάει, παρόλο που υπήρξα ασθενής με καρκίνο, παντού σαπίλα.
Όχι εντάξει το χειρίζομαι άνετα. Προς το παρόν. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο τρόπος που κάνει χιουμρρ(?) εντάξει πιάνουμε τα γκομενικα μας, οικογένειακα μας και τα βρίσκουμε γενικά.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:14
Δες πως μπορείς να το διαχειριστείς άμεσα. Εύχομαι να μην έχει συνέπειες στην εργασία σου, αν επιλέξεις να το πράξεις. Μη μασήσεις.
Έντιτ. Λάθος παράθεσις. Συγγνώμη κορίτσια.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου απάντησα καλέΠασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:30Δεν ξέρω τα παραμέσα της Ναϊδας really,απλά θεώρησα σωστό να της πω μια γνώμη. Μάλλον όμως μ'έγραψε.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:26δεν συμβαινει τιποτα, τα φανταζεται.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:14
Έντιτ κι εδώ. Για τη Ναϊδα πήγαινε το ποστ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρεεε. Απλά διόρθωσα τις παραθέσεις..Naida έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:58Σου απάντησα καλέΠασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:30Δεν ξέρω τα παραμέσα της Ναϊδας really,απλά θεώρησα σωστό να της πω μια γνώμη. Μάλλον όμως μ'έγραψε.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:26
δεν συμβαινει τιποτα, τα φανταζεται.
Έντιτ κι εδώ. Για τη Ναϊδα πήγαινε το ποστ.![]()
![]()
Μούτι τα κάναμε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το τρεξιμο κ το παρκουρ ( αν φτανει στο σημειο να βαζει ηλιθιωδως τον εαυτο της σε επικινδυνες καταστασεις )Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 08:33δε θα μαθει. αν δεν παθιαστει, αν δεν ασχοληθει 10+ χρονια, αν δε φτασει σε επιπεδο πρωταθλητισμου, μια "μπαλαρινα" 50 κιλων δεν θα μπορει να αμυνθει. ακομη κι αν κανει ολα τα παραπανω, ισως τελικα καταφερει να "εχει" υπο προυποθεσεις, ενα 10-20% των πιθανων επιτιθεμενων. εφοσον ειναι αοπλοι και εφοσον ειναι μονο ενας.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2021, 14:47
Ποιος αθλητισμός παλικάρι μου; μίλησα κάπου να το κάνει ως αθλητισμό; δεν είδες που έγραψα δεν με νοιάζει αν θα παθιαστει, αν θα πάει σε αγώνα, αν θα πάρει μετάλλιο κτλ αρκεί να μάθει αυτοάμυνα; τι διαολο διαβάζετε όπως τα γουστάρετε;
στον πραγματικο κοσμο, σε αληθινες συνθηκες κινδυνου, μια τετοια κοπελλα δεν κινδυνευει λιγοτερο απο οποια αλλη.
το κιλ μπιλ ειναι ταινια.δεν εχει καμμια, μα καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
![]()
να την στειλεις στιβο.
η καλυτερη αυτοαμυνα, ειναι το τρεξιμο.
θα κινδυνευει πιο πολυ γιατι θα εχει την ψευδαισθηση πως θα επικρατησει επειδη '' ξερει αυτοαμυνα''
η Ναιδα βεβαια στα χοντος της κ στην καρακοσμαρα της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 24 Φεβ 2021, 13:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γάμησέ τα..
τείνω να συμφωνήσωΑσέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:26δεν συμβαινει τιποτα, τα φανταζεται.Πασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:14Μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα, βρήκα αυτό:Antares έγραψε: 24 Φεβ 2021, 12:00
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!