!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟλυμπιακΑΡΗΣ- ΓαυΡΟΥΛΗΣ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: ΟλυμπιακΑΡΗΣ- ΓαυΡΟΥΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Διχασμενος βαθια. Ειμαι Αρειανος αλλα δε χαρηκα καθολου το αποτελεσμα γιατι ξερω πως επετευχθη.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

lafkiotis έγραψε: 21 Φεβ 2021, 23:01 Διχασμενος βαθια. Ειμαι Αρειανος αλλα δε χαρηκα καθολου το αποτελεσμα γιατι ξερω πως επετευχθη.
σε καταλαβαινω εχω βρεθει στην θεση σου να εχεις δλδ διοικηση που εχει τοποθετηθει απο συμφεροντα εκτος της ομαδας,αλλα απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι συνοπαδοι σου δεν ενοχλουνται :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 23:12
lafkiotis έγραψε: 21 Φεβ 2021, 23:01 Διχασμενος βαθια. Ειμαι Αρειανος αλλα δε χαρηκα καθολου το αποτελεσμα γιατι ξερω πως επετευχθη.
σε καταλαβαινω εχω βρεθει στην θεση σου να εχεις δλδ διοικηση που εχει τοποθετηθει απο συμφεροντα εκτος της ομαδας,αλλα απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι συνοπαδοι σου δεν ενοχλουνται :102:
Κοιταξε να δεις. Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια Αρειανοι που εχουμε δει τον Αρη σε πραγματικες επιτυχιες ξερουμε τι γινεται τωρα και απεχουμε απο σεβασμο και μονο στον εαυτο μας. Οι μικροτεροι εχουν γαλουχηθει σε αυτη τη χυδαια αρρωστια του νεογαυροπασοκισμου που πρεσβευει το "νικη να ειναι με καθε τροπο".

Βεβαια σε μια κοινωνια που ειναι σαπια ως το μεδουλι, πως περιμενεις το ποδοσφαιρο να ειναι διαφορετικο?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Συγνώμη που δεν είμαστε Αϊντχόβεν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να φάμε 3 ή 4 :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magnus3 την 21 Φεβ 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ρε βάζελε σταμάτα να παριστάνεις τον αρειανό. Εχει καταντήσει κωμικό. Αντε ασχολήσου με το "ντέρμπι" με το αγρίνιο και ασε εμάς.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες φωτεινές εξαιρέσεις μέσα στην απεραντη βοθριλα της Παπαναστασιου
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ειδε κι αποειδε ο Σα με τους αγκολους του παραρτηματος κι εκανε την ηρωικη εξοδο του Μεσολογγιου κι εσωσε τη παρτιδα.
Αξιος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

elchav έγραψε: 21 Φεβ 2021, 22:02 Ο χοντρός έδωσε στο βολικό του πουτανακι ένα Χ, οπως δίνουμε καμιά πίπα της κακιάς ώρας -με βαριά καρδιά- στην καβατζα που μας έχει σπάσει τα αρχίδια στην καραντίνα με μηνύματα
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αναλυτικά αναφέρει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια»

Και οι πρετεντερηδες περιμενουν να δώσει και κυπελλο στον αρη, ένα Χ του πηραν μετά από 10 χρόνια σε αδιάφορο ματς και θα τους πηδαει άλλα 10 χρόνια
Έχει ένα δίκαιο βέβαια όταν σου κόβουν βαθμούς με δανεικούς σου αλλά πιο πολυ το λέω που κάποιοι περιμεναν και να αραξει ο φαταουλ στο κυπελλο
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

jason0 έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:31 Αναλυτικά αναφέρει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια»

Και οι πρετεντερηδες περιμενουν να δώσει και κυπελλο στον αρη, ένα Χ του πηραν μετά από 10 χρόνια σε αδιάφορο ματς και θα τους πηδαει άλλα 10 χρόνια
Έχει ένα δίκαιο βέβαια όταν σου κόβουν βαθμούς με δανεικούς σου αλλά πιο πολυ το λέω που κάποιοι περιμεναν και να αραξει ο φαταουλ στο κυπελλο
Στον εαυτό σου να τα λες αυτά που μας έχει πρήξει ότι είμαστε παράρτημα και ανήκουμε στον βαγγέλα. Αυτοαναιρείσαι τώρα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades

Σε εσένα πόσες φορές είπαμε να μην λες ψέματα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

hades έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:46
jason0 έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:31 Αναλυτικά αναφέρει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια»

Στον εαυτό σου να τα λες αυτά που μας έχει πρήξει ότι είμαστε παράρτημα και ανήκουμε στον βαγγέλα. Αυτοαναιρείσαι τώρα
Καθόλου
Συμφωνία σπάσατε με τους δανεικούς του και τα πηρε ο φαταουλ
Ας κάτσει ο άλλος τώρα να ανεβάζει 6 το πρωι ότι βλέπει χασαποπουλο
Άβαταρ μέλους
hades

jason0 έγραψε: 23 Φεβ 2021, 13:06
hades έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:46

Καθόλου
Συμφωνία σπάσατε με τους δανεικούς του και τα πηρε ο φαταουλ
Ας κάτσει ο άλλος τώρα να ανεβάζει 6 το πρωι ότι βλέπει χασαποπουλο
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

jason0 έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:31

Δεν είπα ότι ο Βαγγέλας θα δώσει το ματς του κυπέλλου. Τον παρότρυνα να το κάνει.

Και επειδή είναι λαρτζ τύπος, μα πολύ ΛΑΡΤΖ, μπορεί και να το κάνει.

Εξάλλου, τον Σιδηρόπουλο έβριζε, όχι τον Άρη. Αφού δεν άρπαξε και τίποτα ψιλες, να μη το πει ούτε του Ιβάν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Πρετεντέρης έγραψε: 23 Φεβ 2021, 15:36 Δεν είπα ότι ο Βαγγέλας θα δώσει το ματς του κυπέλλου. Τον παρότρυνα να το κάνει.

Και επειδή είναι λαρτζ τύπος, μα πολύ ΛΑΡΤΖ, μπορεί και να το κάνει.
στη ρεβάνς μπορεί να δώσει πάλι κανά Χ, την πρόκριση όμως;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”