!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:31
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:16
Αν θεωρείς πιο σημαντικό σημείο μια υπάρχουσα καταγγελία του 2012 χωρίς να είσαι σίγουρη ότι ισχύει, τι να πω;

Εγώ κάτι από το σάιτ του Εθνικού ανέβασα και το έκανα επειδή υπήρχε μια περίεργη σιωπή γύρω από το όνομα της μκο, πράγμα που ανέφερα πολλές φορές.

Και το έκανα γιατί αν και υπήρχαν δημοσιεύματα σχετικά με αυτήν σήμερα, ουδείς ασχολήθηκε με τόσο πάθος όσο με τη σολιντάριτυ της Αντιγόνης, που και σε μένα είναι αντιπαθέστατη και ήδη έχω γράψει ότι δεν θα με χάλαγε καθόλου αν ήταν αυτή η μκο.

Γι' αυτό σου λέω ρε Νάιδα. Αν δεν υπάρχει Αντιγόνη :D στην τραγωδία, η τραγωδία για κάποιους δεν υφίσταται.

Και κάπου τα έχω βαρεθεί αυτά τα παιχνιδάκια. Ειλικρινά.
Μα ούτε για εμπλοκή μκο ξέρουμε κάτι ακόμα επίσημα. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι εμπλέκονται αλλά επίσημα δεν έχει ακουστεί κάτι. Όπως αντίστοιχα για την καταγγελία του '12. Σαφώς και το θεωρώ εξίσου σημαντικό γιατί είναι προγενέστερο και υπήρξε συγκάλυψη και συνεχίστηκε η δράση έως σήμερα. Και όλα αυτά με μκο φαντάζομαι ξεκινάνε από τότε. Άρα το όλο ζήτημα πάει ακόμα πιο μακριά.
Ε, όχι και δεν έχει ακουστεί. Όσο έπαιζε το θέμα της σολιντάριτυ που ανέβηκε από ευφυέστατη ζαία βουλευτίνα, μέχρι και οι πολικές αρκούδες το ακούσανε. :lol:
Μα είδες να γράφω εγώ ότι δεν ακούστηκε για μκο; ότι δεν βγήκε κάτι επίσημα είπα. Όπως και ότι δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που διάβασα και άκουσα σε ειδήσεις νομίζω για το 2012. Εν ολίγοις προσωπικά εστιάζω στο στήσιμο όλου αυτού του "δικτύου". Δεν με αφορά αν το είπε ζαια, νδλικό ή πασοκα. Σημασία έχει τι ισχύει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:23
πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:47

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAXIS, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε ασυνόδευτα παιδιά που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2016-2017

https://www.n-t.gr/el/news/?nid=1912
Οχι απλώς επί ΣΥΡΙΖΑ.Επί υπουργού Πολιτισμού Κονιόρδου που το 2020 ήταν η πρωταγωνίστρια στην τραγωδία "Πέρσες" του Λιγνάδη και είναι αυτή που φαίνεται στη γνωστή φωτογραφία δίπλα στον Μητσοτάκη και την κόψανε. :D
Αλλά αφού η ηθοποιός συνεργάτις υπουργός Πολιτισμού του Λιγνάδη δεν ήξερε τίποτα και ήξερε η αρχαιολόγος Μενδώνη τι να κάνουμε; :102:
Ναι αλλά δεν τον φύτεψε η κυβέρνηση συριζα στη θέση αυτή. Η Μενδώνη τον φύτεψε.
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:31
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:22

Μα ούτε για εμπλοκή μκο ξέρουμε κάτι ακόμα επίσημα. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι εμπλέκονται αλλά επίσημα δεν έχει ακουστεί κάτι. Όπως αντίστοιχα για την καταγγελία του '12. Σαφώς και το θεωρώ εξίσου σημαντικό γιατί είναι προγενέστερο και υπήρξε συγκάλυψη και συνεχίστηκε η δράση έως σήμερα. Και όλα αυτά με μκο φαντάζομαι ξεκινάνε από τότε. Άρα το όλο ζήτημα πάει ακόμα πιο μακριά.
Ε, όχι και δεν έχει ακουστεί. Όσο έπαιζε το θέμα της σολιντάριτυ που ανέβηκε από ευφυέστατη ζαία βουλευτίνα, μέχρι και οι πολικές αρκούδες το ακούσανε. :lol:
Μα είδες να γράφω εγώ ότι δεν ακούστηκε για μκο; ότι δεν βγήκε κάτι επίσημα είπα. Όπως και ότι δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που διάβασα και άκουσα σε ειδήσεις νομίζω για το 2012. Εν ολίγοις προσωπικά εστιάζω στο στήσιμο όλου αυτού του "δικτύου". Δεν με αφορά αν το είπε ζαια, νδλικό ή πασοκα. Σημασία έχει τι ισχύει.
Δεν βγήκε επίσημα αλλά οι ανεπίσημοι φορουμίστες και τουιτεράδες έκαναν πανηγύρι.

Και όταν αντιλήφθηκαν ότι "δεν" τους έπιασε η ευαισθησία και άρχισε να παίζει στο πεδίο του άρρητου, το θέμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Απόδειξη η χαρά του παραπάνω.

Αν δεν, δεν. Τέλος. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:34
πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:21

Οχι απλώς επί ΣΥΡΙΖΑ.Επί υπουργού Πολιτισμού Κονιόρδου που το 2020 ήταν η πρωταγωνίστρια στην τραγωδία "Πέρσες" του Λιγνάδη και είναι αυτή που φαίνεται στη γνωστή φωτογραφία δίπλα στον Μητσοτάκη και την κόψανε. :D
Αλλά αφού η ηθοποιός συνεργάτις υπουργός Πολιτισμού του Λιγνάδη δεν ήξερε τίποτα και ήξερε η αρχαιολόγος Μενδώνη τι να κάνουμε; :102:
Μα το θέμα δεν είναι ποιος φύτεψε τον Λιγνάδη αλλά ποια ήταν η περίοδος που το εθνικό είχε κονέ με μκο ανηλίκων.
Δηλαδή παραβλέπεις το γεγονός ότι φυτεύτηκε, παραβλέπεις την ενδεχόμενη καταγγελία του 2012 που χαθηκε και που σημαίνει ήταν μια ένδειξη του τι συμβαίνει και εμπλοκές μκο κτλ και απλά σε ενδιαφέρει να στοχοποιηθει η περίοδος συριζα. Εντάξει οκ. Τι να συζητάμε άλλο, δεν υπάρχει κάτι αλλο, τα πες όλα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:02
Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:48
Καραμελίτσα έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:45

Πόσο αντεπίθεση να κάνουν πια; Έχουμε πήξει με τις βλακώδεις συγκρίσεις.
Εκτιμώ -δεν ξέρω, εκτιμώ- πως κάτι πιο "ποινικό" από του Λιγνάδη δεν υπάρχει, τουλάχιστον από ζώντες. Από νεκρούς, κάμποσα. Αλλά φοβούνται μην φτάσει το θέμα σε 3 μεγάλα τζάκια του τόπου, απειλούν.
Εχουν χρεοκοπησει ολα τους τα αφηγηματα. Επενδυσεις, αναπτυξη, μειωση φορων, αποτελεσματικοτητα, αριστεια. Ο κοσμος δε δειχνει πια ανοχη. Ο κουλης εξαφανισνενος. Οι τακτικισμοι τους θα προκαλουν μεγαλυτερη θυμηδια. Ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος
Τα εμβολιάκια πάνε καλά. Ο πατέρας μου ήταν να το κάνει τη μέρα με τα χιόνια, αναβλήθηκε και τον φωνάζουν αύριο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:43

Μα το θέμα δεν είναι ποιος φύτεψε τον Λιγνάδη αλλά ποια ήταν η περίοδος που το εθνικό είχε κονέ με μκο ανηλίκων.
Δηλαδή παραβλέπεις το γεγονός ότι φυτεύτηκε, παραβλέπεις την ενδεχόμενη καταγγελία του 2012 που χαθηκε και που σημαίνει ήταν μια ένδειξη του τι συμβαίνει και εμπλοκές μκο κτλ και απλά σε ενδιαφέρει να στοχοποιηθει η περίοδος συριζα. Εντάξει οκ. Τι να συζητάμε άλλο, δεν υπάρχει κάτι αλλο, τα πες όλα :lol:
Όλα καλά ζουζούνα.

Ως εκπρόσωπος των επικοινωνούντων με κεραίες, είσαι άψογη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:23 Μου σφυρίξανε πως ετοιμάζεται αντεπίθεση με όνομα εξ αριστερών.
Μάρκος Σεφερλής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:45
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:43

Όλα καλά ζουζούνα.

Ως εκπρόσωπος των επικοινωνούντων με κεραίες, είσαι άψογη.
Εντάξει Γαλουκα, εφόσον αντιλήφθηκες το μνμ, διακόπτω την αναμετάδοση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:45
Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:23 Μου σφυρίξανε πως ετοιμάζεται αντεπίθεση με όνομα εξ αριστερών.
Μάρκος Σεφερλής;
Με την επικοινωνιακή δεινότητα που έχουν επιδείξει οι νδκράτες μέχρι σήμερα, δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση.

:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Μάρκος Σεφερλής;
Για κακοποιηση του χιουμορ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Zelda έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:50
Μάρκος Σεφερλής;
Για κακοποιηση του χιουμορ;
Για βελτίωση πέντε κλάσεων του ζαίικου χιούμορ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Μάρκουλακ έστειλε ξεχεστήριο στο μαγαζάκι του κουασιμόδου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:48
Μάρκος Σεφερλής;
Με την επικοινωνιακή δεινότητα που έχουν επιδείξει οι νδκράτες μέχρι σήμερα, δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση.

:lol: :lol: :lol:
Μια χαρά τα πήγαν ως τώρα επικοινωνιακα. Μιλαμε για την αχρηστοτερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών και τα ΜΜΕ την έχουν βγάλει λάδι.
Πχ στο κέντρο του Αιγαίου κάνουν έρευνες οι Τούρκοι τώρα και το θέμα παίζει πριν τα Αθλητικά και τον καιρό.
Αδιανόητες και πρωτοφανείς ως τώρα καταστάσεις.
Η τηλεοπτικότερη κυβέρνηση ολών των εποχών.
Απλά ειναι διεφθαρμενοι και άχρηστοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:59
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:54 Μάρκουλακ έστειλε ξεχεστήριο στο μαγαζάκι του κουασιμόδου
Εχει μουτρα ο ζιγκολο της οικογενειας βαρδινογιαννη;
Ετσι ειναι οι ζιγκολο; :-?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”