!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2021
Re: MasterChef 2021
Αν και μου βγάζει κάτι το αντιπαθητικό στη φάτσα, ο τρόπος με τον οποίο ο Νίκος διάλεξε τις "ισόβιες" ομάδες, επιτρέποντας στα άτομα ουσιαστικά να διαλέξουν, αξίζει ρισπέκτ. Βέβαια και το σκεπτικό του γι αυτή την επιλογή ίσως και να μην ήταν λάθος.
Και καλό αρχηγό έβαλε. Οι άλλοι θα σκοτωθούν μεταξύ τους.Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:48 Αν και μου βγάζει κάτι το αντιπαθητικό στη φάτσα, ο τρόπος με τον οποίο ο Νίκος διάλεξε τις "ισόβιες" ομάδες, επιτρέποντας στα άτομα ουσιαστικά να διαλέξουν, αξίζει ρισπέκτ. Βέβαια και το σκεπτικό του γι αυτή την επιλογή ίσως και να μην ήταν λάθος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν το εχω παρακολουθησει ουτε μισο δευτερολεπτο, φέτος. Υπαρχει καμια εξόχως ενδιαφέρουσα παρουσία τουλάχιστον, όπως το Μαράκι πέρσι και η Ασημίνα πρόπερσι?
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Προσωπικά μου αρέσει το φετινό Μαράκι. Άλλοι ίσως φρίξουν με τον χαλκά. Πάντως έχει πιο όμορφες φέτος.vantono έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:35 Δεν το εχω παρακολουθησει ουτε μισο δευτερολεπτο, φέτος. Υπαρχει καμια εξόχως ενδιαφέρουσα παρουσία τουλάχιστον, όπως το Μαράκι πέρσι και η Ασημίνα πρόπερσι?
Kαι μένα μαρέσει το Μαράκι. ΕΜΠ άνετα!Belisarius έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:40Προσωπικά μου αρέσει το φετινό Μαράκι. Άλλοι ίσως φρίξουν με τον χαλκά. Πάντως έχει πιο όμορφες φέτος.vantono έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:35 Δεν το εχω παρακολουθησει ουτε μισο δευτερολεπτο, φέτος. Υπαρχει καμια εξόχως ενδιαφέρουσα παρουσία τουλάχιστον, όπως το Μαράκι πέρσι και η Ασημίνα πρόπερσι?
Εκτός από χαλκά φεμινίζει κιόλας.Belisarius έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:40Προσωπικά μου αρέσει το φετινό Μαράκι. Άλλοι ίσως φρίξουν με τον χαλκά. Πάντως έχει πιο όμορφες φέτος.vantono έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:35 Δεν το εχω παρακολουθησει ουτε μισο δευτερολεπτο, φέτος. Υπαρχει καμια εξόχως ενδιαφέρουσα παρουσία τουλάχιστον, όπως το Μαράκι πέρσι και η Ασημίνα πρόπερσι?
Occasio facit furem
- Belisarius
Ναι, αυτό είναι ντεκαβλέ.vagabondo έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:53Εκτός από χαλκά φεμινίζει κιόλας.Belisarius έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:40Προσωπικά μου αρέσει το φετινό Μαράκι. Άλλοι ίσως φρίξουν με τον χαλκά. Πάντως έχει πιο όμορφες φέτος.vantono έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:35 Δεν το εχω παρακολουθησει ουτε μισο δευτερολεπτο, φέτος. Υπαρχει καμια εξόχως ενδιαφέρουσα παρουσία τουλάχιστον, όπως το Μαράκι πέρσι και η Ασημίνα πρόπερσι?
-
Γενιά της Αγαμίας
λινκ;
-
Keyser Soze
Δεν υπήρχε περίπτωση τα σκατα τα ίδια ο Ιωάννης να ΜΗΝ ήταν κάτι άλλο εκτός από Γαύρος ... Ούτε μια στο εκατομμύριο!!!
Φαίνεται στην σκατοφατσα και στο πουστροχαρακτηρα .-
Φαίνεται στην σκατοφατσα και στο πουστροχαρακτηρα .-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 19 Φεβ 2021, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα;
Occasio facit furem
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Τα 4 του αποψινου mystery box άνετα τα παρήγγειλα αν τα έβλεπα σε μενού, καλοί φαίνονται οι φετινοί.

Κούκλα είναι ρε μεσήλικες μιζμίρηδεςBelisarius έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:56Ναι, αυτό είναι ντεκαβλέ.vagabondo έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:53Εκτός από χαλκά φεμινίζει κιόλας.Belisarius έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:40
Προσωπικά μου αρέσει το φετινό Μαράκι. Άλλοι ίσως φρίξουν με τον χαλκά. Πάντως έχει πιο όμορφες φέτος.
- Belisarius
Μα αυτό λέμε. Μου θυμίζει τις γκομενίτσες που έβγαζα* ως τα 25 μου.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:39 Τα 4 του αποψινου mystery box άνετα τα παρήγγειλα αν τα έβλεπα σε μενού, καλοί φαίνονται οι φετινοί.
Κούκλα είναι ρε μεσήλικες μιζμίρηδες![]()
*ήμουν μεγάλο παρατράγουδο βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία
Πήρε το μάτι μου ένα γκομενάκι με σκούρο κραγιόν και τατου. Αν φόραγε και γυαλιά σα το Σεμινακι(το οποιο έχει γίνει πυρκαυλο τελευταία) θα ήταν νομίζω αξιοπρόσεκτο, από το ελάχιστο που το είδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Belisarius
Αν ήμουν πιτσιρίκος θα τη θεωρούσα πατσαβούρα. Τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι για μεγάλα γλέντια η τύπισσα.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2021, 23:38 Πήρε το μάτι μου ένα γκομενάκι με σκούρο κραγιόν και τατου. Αν φόραγε και γυαλιά σα το Σεμινακι(το οποιο έχει γίνει πυρκαυλο τελευταία) θα ήταν νομίζω αξιοπρόσεκτο, από το ελάχιστο που το είδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση