!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

vatraxos έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:29 Η χαρά του Χίου κατάντησε η επικαιρότητα
Αυτή είναι,είτε σου αρέσει είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2021, 04:52
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Φεβ 2021, 23:26 Το ΚΚΕ γι' άλλη μια φορά ξεχωρίζει από τη σαπίλα

https://twitter.com/News247gr/status/13 ... 7583344641
Πολύ σωστά τα λέει. Να υποστηρίξει και την έμπρακτη εφαρμογή του όμως... Όχι μόνο μεγαλόστομα λόγια κι αυτά ενδεχομένως εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας ίσως μέχρι που θα φτάσει η κυβέρνηση της ΝΔ...
vatraxos,ο δικός σου γιατί δεν φοράει μάσκα ; :lol:
Αγαπάμε Κουτσούμπα και ας είναι και κομμούνι :003:
Άβαταρ μέλους
Papa John

Ναύτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 08:45 Guybrush Threepwood τα περί "άγραφου νόμου των φυλακών" είναι μύθος.
Στην πραγματικότητα στις φυλακές συμβαίνει ακριβώς ότι συμβαίνει και στην κοινωνία μας: ισχύουν απολύτως οι σχέσεις εξουσίας και χρήματος.
Μια χαρά, που λέει ο λόγος, θα την περάσει ο ηθοποιός-σκηνοθέτης στην φυλακή, στην περίπτωση που καταδικασθεί. Ούτε τρίχα της κεφαλής του δεν θα τού πειράξουν, αντιθέτως θα είναι απόλυτα προστατευμένος γιατί και χρήμα διαθέτει και ισχυρές διασυνδέσεις με την εξουσία.
:bravo:
Άβαταρ μέλους
Papa John

Scouser έγραψε: 22 Φεβ 2021, 08:48
vatraxos έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:29 Η χαρά του Χίου κατάντησε η επικαιρότητα
Εγώ είμαι σίγουρος πως έχουμε ξύσει απλώς την κορυφή του παγόβουνου. Είναι δεδομένο ότι αν βγει κάποτε στη φόρα η πραγματική έκταση της σαπίλας στον αποκαλούμενο και καλλιτεχνικό κόσμο, οι QAnon θα ανοίξουν παράρτημα στην Ελλάδα και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις είσοδο στη Βουλή.
Στην K-Pop παίζει QAnon ας πούμε ;
Σε όλον τον πλανήτη έτσι είναι ο "καλλιτεχνικός" κόσμος,από Ουγκάντα μέχρι Παρίσι.
Και το ίδιο ισχύει και για τον πολιτικό χώρο.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

LETO έγραψε: 22 Φεβ 2021, 20:14
Lord Brum έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:37
LETO έγραψε: 22 Φεβ 2021, 14:52

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ο Δημήτρης Λιγνάδης ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politismos/li ... y-theatroy
Βάλε σε παρακαλώ όλη την παράθεση και μην απαντάς σε άσχετα. Ρώτησες αν τον διόρισε η Κονιδόρδου και απάντησα "δεν τον διόρισε"
Ως ζαίος αλλάζεις το νόημα υπονοώντας ότι εννοώ ότι δεν τον διόρισε η μενδώνη. Και ο ζαιισμός έχει τα όριά του
Εχεις δικιο, συγνωμη, το εκανα edit.

Δεν ειχα καμια προθεση να κανω αυτο που λες απλα με οσα εξοργιστικα γινονται εχασα την ψυχραιμια μου και μπερδευτηκα με αλλο ποστ
θενκς και σορυ για τον τόνο του ποστ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οταν ξερεις πως λειτουργει ο ελληνιαρικος βουρκος μετα ολα ειναι πιο ευκολα :102:

ξεκινα αρχικα με βιντεο του Οτις :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

under έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:16
George_V έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:11
under έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:46

Η διαφορα μου με εσας ειναι οτι εγω εχω @@ ενω εσεις ειστε κιλοτακια.
Γιατι το λεω αυτο ; Γιατι οταν εσκασε η υποθεση Χαικαλη,μολις τον ακουσα να απολογειται,εγραψα εδω μεσα οτι δεν μου φαινεται σεξουαλικη παρενοχληση αυτο που εκανε αλλα απλη καφριλα.

Kαι τη σημασια εχει? Αλλαζει κατι? Αν ειχαμε Τσιπρα κυβερνηση θα ειχες ξελαρυγγιαστει να φωναζεις να παραιτηθει.

Απλα ολοι σας παιζετε μουσικες καρέκλες αναλογα με το ποιος ειναι κυβερνηση.

Εμενα προσωπικα στα @@ μου οποιος ειναι πανω. Βαρεθηκα την πολιτικη και τα κομματα και τα κομματοσκυλα. Ειμαι απλα ο παρατηρητης.
Σου απεδειξα γιατι εισαι κιλοτα.Δεν σε βλεπω καν.
Eιπε το σωβρακο του παππου...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:17 Εικόνα
Μα δεν τον είπε κανείς ατάλαντο. Ταλέντο έχει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Αρίστος έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 13:22
Αρίστος έγραψε: 22 Φεβ 2021, 13:16

Σε τεσσερεις ανθρωπους στην Ελλαδα αναγνωριζω οτι δεν φοβουνται μηπως καταληξουν σε χαντακι: Τραγκας, Βαξεβανης, Τριανταφυλλο και Χιος. Μπορει να εχουν τα απειρα κουσουρια ο καθενας αλλα εχουν και απιστευτη αγνοια φοβου.
.
Ή κάλυψη.

Ναι σιγουρα.

α) Ο Χιος μολις συνεληφθη ενω πριν λιγο καιρο εγινε αποπειρα δολοφονιας του.

β) Ο Τραγκας απολυθηκε απο καθε μεσο που δουλευε καταγγελοντας οτι πισω απο τις απολυσεις ηταν ο Κουλης. Επισης με κυβερνηση Σημιτη ειχε δεχτει βομβιστικη επιθεση στο αμαξι του.

γ) Το Βαξεβανη τον στελνουν στο δικαστηριο καθε τρεις και λιγο.

.
Όταν έχεις εξαγοράσει όλα τα ΜΜΕ, η αλήθεια είναι ότι οι μόνοι που μένουν για να φοβηθείς είναι οι τρελοί του χωριού.

Με βάση την ταχύτητα που κινούνται οι εξελίξεις, μετά και την προφυλάκιση Λιγνάδη, το πιο πιθανό ήταν η ΝΔουλα να τον άδειασε μόνο όταν έμαθε για την εισαγγελική διάταξη;

Ελπίζω απλά η όλη διαδικασία να είχε χαρακτηριστεί ως κατεπείγουσα, γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι η Μενδωνη μιλούσε για ανεπίσημες καταγγελίες ενώ ήδη υπήρχαν κατατεθημενες μηνύσεις
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Papa John

nick έγραψε: 22 Φεβ 2021, 14:23 Παντως ο τυπος φαίνεται να επέλεγε ατομα που ηταν λιγο confused ως προς το φύλο τους. Μπορεις να πεις οτι τα βοηθούσε να περάσουν στην αντίπερα όχθη.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να "βοηθήσεις" (!) ένα...confused ανήλικο άτομο,να περάσει στην απέναντι όχθη.
Άβαταρ μέλους
Papa John

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:48
under έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:46
George_V έγραψε: 22 Φεβ 2021, 15:57 Ο Μπουμπυς θα εσκιζε το καλσον του οτι ο Υπουργος και ο Πρωθυπουργος δεν γνωριζαν και ο Αντερ θα τραβαγε τις κωλοτριχες του οτι ειναι συνενοχοι και πρεπει να παραιτηθουν.
Η διαφορα μου με εσας ειναι οτι εγω εχω @@ ενω εσεις ειστε κιλοτακια.
Γιατι το λεω αυτο ; Γιατι οταν εσκασε η υποθεση Χαικαλη,μολις τον ακουσα να απολογειται,εγραψα εδω μεσα οτι δεν μου φαινεται σεξουαλικη παρενοχληση αυτο που εκανε αλλα απλη καφριλα.
under έγραψε: 08 Φεβ 2021, 09:45 Γω απ οτι καταλαβα,ο Χαικαλης της εκανε πεσιμο τηλεφωνικο σε στυλ θελω να σε πηδηξω και μολις αυτη του ειπε οτι τον βλεπει σαν πατερα της το σταματησε και δεν ασχοληθηκε ξανα μαζι της.
Αυτο ειναι καφριλικι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σεξουαλικη παρενοχληση.Ιδιως οταν δεν προκυπτει οτι την επηρεασε καθολου στην πορεια της στη σχολη (αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον-αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος).

Οταν το εγραφα αυτο δεν ηξερα οτι ο Χαικαλης ηταν υπουργος στην κυβερνηση συριζα ;

Γι αυτο ρε αριστεροι ειστε κιλοτες.

Βεβαια αφου επιλεξατε να παιξετε αλλιως μπαλιτσα,θα την παιξουμε αλλιως.No problemo.
Εισαι παντελονατος ρε μπαγασα.
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Papa John έγραψε: 22 Φεβ 2021, 20:40
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 20:23
Papa John έγραψε: 22 Φεβ 2021, 20:18

Και εδώ είναι ένας από τους χρήστες που πολλές φορές αποτελεί σάκο του μποξ για τους υπόλοιπους ξερόλες και ο οποίος είναι ίσως ο μοναδικός που έχει γράψει πράγματα στο νήμα αυτό,που ΟΝΤΩΣ στέκουν.

Έθνι,εγώ μαζί σου,πάντα με το outsider :smt023
υποθεση τσοχατζοπουλου :smt023
Μου έρχεται να πετάξω το πληκτρολόγιο με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.Οι μόνοι που έχουν αγγίξει το θέμα στη σωστή του (και πραγματική όσο δεν πάει) διάσταση,είναι ο Cavaliere και εσύ.
Υπ'όψιν (και αυτό το γράφω χρόνια εδώ στο φόρουμ),έχω "ψύχωση" με το θέμα της showbiz και της σύνδεσής της με σατανιστικές πρακτικές.Ασχολούμαι χρόνια ολάκερα με το θέμα,είναι το χόμπυ μου.
Και εδώ,μιλάμε για ξεκάθαρο σατανισμό,παιδοφιλία,παιδεραστία,βιασμός παιδικών ψυχών,ο απόπατος της ανθρώπινης ύπαρξης.Και το 99% των χρηστών,πιστεύουν ότι όλα αυτά ο Λιγνάδης τα έκανε χωρίς να έχει πλάτες ακόμη και μέσα από την ίδια την κυβέρνηση.

"Αφελείς" είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός,αλλά θα συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ για να μην φανώ (για μία ακόμη φορά) αγενής.
μηπως εισαι απο αυτους που το συνδεουνε με την υποθεση Κατσουλα-Δημητροκαλη :8) ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:59
Lord Brum έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:55
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:40 Εικόνα
ψέμα?
Οχι, για να διαδωσετε το εβαλα.
ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAXIS, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε ασυνόδευτα παιδιά που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2016-2017

https://www.n-t.gr/el/news/?nid=1912
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”