!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zelda

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

nick έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:37 Δεν βοηθας ... ποιος πουστης ναναι; :smt017 :smt017
Γαληνός έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:34 Λένε για ένα όνομα στα σοσιαλ.
Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός (σχεδον άγνωστος..)
Ζει πλεον εκτός Ελλάδας, αν είναι αυτός.
Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα
Code: Παναχαϊκή

Οσο βοηθησα, βοήθησα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Δευτερη αντιδραση στη ΝΔ μετα τη Βοζεμπεργκ.

Πλεύρης για Μενδώνη: Δεν νοείται πολιτικός να λέει «εξαπατήθηκα»

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/pley ... apatithika

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αρίστος έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:03 Δευτερη αντιδραση στη ΝΔ μετα τη Βοζεμπεργκ.

Πλεύρης για Μενδώνη: Δεν νοείται πολιτικός να λέει «εξαπατήθηκα»

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/pley ... apatithika

.
Έχει και χειρότερα (για το φιάσκο με την "Μύδια"):

Όταν τα λέει αυτά ο Πορδοσάλτε, αναρωτιέσαι αν πλησιάζει το τέλος του κόσμου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δεν πλησιάζει, έφτασε:
Η εταιρεία AMANI SWISS, συμφερόντων Καρυπίδη, όπου ανήκει και η ΠΑΕ, Άρης, έδωσε σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ τιμή για το Rapid Test στην Περιφέρεια Αττικής 9ευρώ και 26λεπτά.. σε αντίστοιχο διαγωνισμό της Περιφέρειας Μακεδονίας, 7ευρώ και 9λεπτά.. όταν στην αγορά, αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο, μπορεί να προμηθευτεί το συγκεκριμένο rapid test, με 2 ευρώ και 30λεπτά..

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/perifer ... a-karypidi
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

απλα ο σαλιαρελης κραταει αποστασεις γιατι ο συνδαιτημονας του βρισκεται υπο τον ασφυκτικο κλοιο των αμερικανων και δεν θελει να ακουμπησει και τον ιδιο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

nowhere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:12 δεν πλησιάζει, έφτασε:
Η εταιρεία AMANI SWISS, συμφερόντων Καρυπίδη, όπου ανήκει και η ΠΑΕ, Άρης, έδωσε σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ τιμή για το Rapid Test στην Περιφέρεια Αττικής 9ευρώ και 26λεπτά.. σε αντίστοιχο διαγωνισμό της Περιφέρειας Μακεδονίας, 7ευρώ και 9λεπτά.. όταν στην αγορά, αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο, μπορεί να προμηθευτεί το συγκεκριμένο rapid test, με 2 ευρώ και 30λεπτά..

Παρακαλώ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Zelda

nowhere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:12 δεν πλησιάζει, έφτασε:

Το τέλος του Αρη;

Μονο για τον Ελον Μασκ ισοδυναμει με το τελος του κοσμου αυτο
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Gherschaagk έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:14 Παρακαλώ;;
Kauldron έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:07 Όταν τα λέει αυτά ο Πορδοσάλτε, αναρωτιέσαι αν πλησιάζει το τέλος του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Zelda έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:03
nick έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:37 Δεν βοηθας ... ποιος πουστης ναναι; :smt017 :smt017
Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα

Οσο βοηθησα, βοήθησα
https://www.dikastikoreportaz.gr/apokle ... n-lignadi/
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Οσο βοηθησα, βοήθησα
:smt005: :smt005: :smt005:
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Με λιγα λογια δυο 22χρονοι γνωρίστηκαν σε μπαρ, μετα τα ποτά ο ενας κάλεσε τον αλλο στο σπιτι και του τον κάρφωσε.
Zelda

NoMoreLice έγραψε: 22 Φεβ 2021, 18:22

Οσο βοηθησα, βοήθησα
:smt005: :smt005: :smt005:
Γνωστός Σπορτκαστερ Ευρωβουλευτής
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Κοινό μυστικό στη γειτονιά του Λιγνάδη οι επισκέψεις ανήλικων αγοριών
Ενοικος της πολυκατοικίας είχε επιχειρήσει να τον ρωτήσει για τις συχνές επισκέψεις που δεχόταν από μικρά παιδιά. Τότε όμως, ο ίδιος είχε αποφύγει εντέχνως τη συζήτηση.
ΤοΒΗΜΑ Team
22.02.2021, 17:41
Κοινό μυστικό στη γειτονιά του Λιγνάδη οι επισκέψεις ανήλικων αγοριών | tovima.gr

Μια γειτονιά που υποπτευόταν, μια γειτονιά μουδιασμένη, μια γειτονιά που γνώριζε.

«Όταν μου είπαν ότι μένει απέναντι μου έπεσα από τα σύννεφα. Έπεσα από τα σύννεφα». «Τον έβλεπα με κάτι νεαρά παιδιά αλλά δεν σκέφτηκα ότι κάτι περίεργο γίνεται».
Κορωνοϊός : Μια μάσκα (ή και δύο), μα ποια μάσκα;

«Είχα ακούσει από τη Μαμούρη που λέγανε. Όταν έμενε εκεί, υπήρχε η φήμη. Πολλά χρόνια πριν». Αλλά δεν μιλούσε. «Είχα ακούσει και είχα δει, λυπάμαι που το λέω με λυπεί.»

«Και εμείς στην πολυκατοικία βλέπαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, να κάνουμε κάτι». Οι μαρτυρίες από τη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη προκαλούν ανατριχίλα.

«Δεν γίνεται να μπαίνουν 2 τη νύχτα παιδιά. Δεν γίνεται. Όλα μικρά. 14-15. Πολλές φορές χτυπούσαν το κουδούνι και έλεγαν πάω για τον κύριο Λιγνάδη».

Όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS ένοικος της πολυκατοικίας είχε επιχειρήσει να τον ρωτήσει για τις συχνές επισκέψεις που δεχόταν από μικρά παιδιά. Τότε όμως, ο ίδιος είχε αποφύγει εντέχνως τη συζήτηση.

«Με το λίγο θάρρος που είχα και του είχα πει κάποτε «Δημήτρη μου, πολλούς πιτσιρικάδες ανεβάζεις, πρόσεχε τι είναι αυτοί. Μπορεί να σου κάνουν κανένα κακό». Γύρισε και μου είπε «Αποκλείεται! Αποκλείεται κυρία (…), ξέρω ποια παιδιά βάζω και άλλωστε είναι για να τα βοηθώ και τα κάνω μαθήματα». Και γύρισα και του είπα «Αγόρι μου, αν κάνεις έτσι εθελοντική εργασία τα συγχαρητήριά μου».

Δεν μπορούσες να κάνεις πολλά, δεν σου άφηνε περιθώρια. Ήτανε πολύ έξυπνος.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας του Δ. Λιγνάδη έβλεπαν συχνά μικρά αγόρια να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ακούγονταν και φωνές. Το δικαιολογούσε ότι παρέδιδε μαθήματα θεάτρου.

«Φασαρία, φωνές. Πολλές φορές παραπονιόντουσαν οι ένοικοι αλλά έλεγαν ότι κάνουν πρόβα.»

Εντέχνως είχε αποφύγει να δώσει εξηγήσεις ακόμη κι όταν γείτονες τον βρήκαν μαχαιρωμένο στο πεζοδρόμιο, έξω από το παλιό του σπίτι στην Κυψέλη.

Οι γείτονες παραπονιούνταν συχνά για την έντονη φασαρία και τις φωνές που άκουγαν από το ρετιρέ του ογδόου ορόφου στο Μεταξουργείο.

«Ένα βράδυ καλοκαίρι γινόταν πολύ μεγάλη φασαρία. Χόρευαν νεαροί, κοπέλες γινόταν ένας πανικός. Βγήκα 3 το πρωί, φώναξα, αλλά τίποτα.»

Ένα απίστευτο περιστατικό περιγράφει γειτόνισσα στο LIVE NEWS, όταν η ίδια έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τον απεγκλωβίσει από το μπαλκόνι του.

«Ο φιλοξενούμενος τον κλείδωσε στο πίσω μπαλκόνι, πήρε το πορτοφόλι του τι του πήρε και εξαφανίστηκε. Και φεύγοντας έκλεισε και την πόρτα. Έμεινε ο Δημήτρης κλειδωμένος στην πίσω βεράντα. Κατέβηκα με σεντόνι στη βεράντα του για να του ανοίξω. Από την ταράτσα έδεσα σεντόνι και κατέβηκα στη δικιά του, στην μπροστινή βεράντα, από μπροστά, για να του ανοίξω την πόρτα.»

Σκεπτικό, «σκοτεινό», απόμακρο αλλά πάντα ευγενικό χαρακτηρίζουν οι γείτονες τον 56χρονο σκηνοθέτη.

«Μοναχικός άνθρωπος. Δεν είχε παρέες εδώ, πάντα μοναχικός.»

«Στον Άγιο Παύλο έβγαινε, διάβαζε την εφημερίδα του. Συχνά βέβαια, έβγαινε με το καφεδάκι του με το βιβλίο του. Και στον Άγιο Παύλο παιδάκια βγαίνουν.»

Εκτός από την πλατεία Βάθη, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με τους γείτονες, σύχναζε σε γηπεδάκι μπάσκετ της περιοχής.

«Τον έβλεπα σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ εδώ δίπλα που είναι γεμάτο μετανάστες. Ψάρευε μετανάστες από εκεί και τα έφερνε προς τα εδώ. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 18 χρονών.»

«Τα έβλεπε όλη η πολυκατοικία, όλα αυτά τα χρόνια. Σταμάτησαν τα αλλοδαπά να μπαίνουν στην πολυκατοικία από όταν έγινε διευθυντής του Εθνικού. Από εκεί και ύστερα σταματήσαν, δεν μας έφερνε άλλα πιτσιρίκια.»

Ενώ, υπάρχουν μαρτυρίες πως συχνά προσέγγιζε μαθητές από γειτονικά σχολεία με το πρόσχημα των μαθημάτων.

«Μου το έχει πει και η κόρη μου ότι έχει πλησιάσει παιδιά από το σχολείο που ήταν. Τα έπειθε να έρθουν σπίτι αλλά όχι με πίεση.»

«Πολύ τακτικά βλέπαμε παιδιά να ανεβοκατεβαίνουν. Υπήρχανε στιγμές που ερχόντουσαν και 2-3 μαζί σαν γκρουπάκια.»

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που ισχυρίζεται πως ο γνωστός σκηνοθέτης προσκάλεσε τον τότε 15χρονο γιο της στο διαμέρισμα του με την πρόφαση των θεατρικών μαθημάτων.

«Έκανε πρόταση στο παιδί μου ν’ ανέβει πάνω. Ότι είχε μεγάλο ταλέντο και ότι ήταν μεγάλος μίμος και εγώ σαν μάνα είχα μια άσχημη προαίσθηση και δεν τον άφησα.»

Την ερχόμενη Πέμπτη ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής αναμένεται να συνεδριάσει με αφορμή τις αποκαλύψεις που συγκλόνισαν το Μεταξουργείο.

Ο Γεράσιμος, ένοικος της πολυκατοικίας, μιλώντας στην κάμερα του LIVE NEWS περιέγραψε την δική του σοκαριστική εμπειρία.

«Δεν είχα ιδέα και γλίτωσα με τύχη. Προσέχετε τα παιδιά σας. Μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ καλός και με τα μαθήματα θα μπορούσε να με βοηθήσει και ίσως να με προωθήσει. Την πρώτη φορά συναντηθήκαμε και μου φάνηκε πολύ ευγενικός και καλός και μου πρότεινε αν ήθελα να πάω στο διαμέρισμά του. Ήμουν 16-17 χρόνων τότε. Δεν επέμενε πολύ. Όταν ανακάλυψε ότι είχαν γίνει όλα αυτά με τα παιδιά, δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα λόγω της πολυκατοικίας. Μια άλλη φορά μου είπε ότι μπορούσα να πάω με έναν φίλο μου αν ήθελα».

Δεν είχα ακούσει κάτι, μόνο παρατηρούσα. Στην αρχή έρχονταν πολύ σπάνια. Έλεγα λόγω της δουλειάς του. Μετά που ήμουν πιο συχνά σπίτι κι έβλεπα αυτά τα παιδιά να μπαινοβγαίνουν είχα μια υποψία. Ήταν διάφορα παιδιά και ξένοι και Έλληνες. Ένα με δύο παιδιά κάθε μέρα. Μέσα στην ημέρα μπορεί να ήταν και τρία παιδιά. Έβλεπα άλλα παιδιά, δεν ήταν τα ίδια», ανέφερε συγκεκριμένα.

Από πλευράς της, η κυρία Ελένη, άλλη ένοικος της πολυκατοικίας, μίλησε για το «κοινό μυστικό» όλων στην πολυκατοικία και τον φόβο τους να μιλήσουν για τον «φτασμένο Λιγνάδη».
«Δεν έχω δει την αστυνομία. Εχω δει πάρα πολλά παιδιά. Και βράδυ και μεσημέρι. Τα περισσότερα ήταν ξένα. Έχουμε σοκαριστεί που το λέω αυτό. Ήταν γνωστός με τον άνδρα μου, είχε κάνει πρόταση για το παιδί μου. Είχε πει στον άνδρα μου ότι είναι καλό παιδί, έχει ταλέντο να μιμείται, να ανέβει πάνω. Είχα ακούσει πολλά πράγματα, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό το μέγεθος.

Οι περισσότεροι μιλούσαν, αλλά δεν μίλαγαν. Ποιος θα άκουγε έναν ένοικο για τον φτασμένο Λιγνάδη; Όλα τα παιδιά ήταν ξένα. Πάρα πολλά παιδιά, όχι ένα και δύο. Χτυπούσαν και το κουδούνι μου και ζητούσαν τον κ. Λιγνάδη. Ξέρω για τον πρώτο όροφο για ένα κορίτσι που είχε παρενοχλήσει. Να του κάνει μαθήματα επειδή ήταν αδύναμο. Ξέρω και για άλλο όροφο. Ο γιος μου τον θαύμαζε, έχει σοκαριστεί. Ήταν πολύ ευγενικός, ευγενέστατος. Έχουμε σοκαριστεί… Τον ξέραμε πολύ καλά».

https://www.tovima.gr/2021/02/22/vimatv ... n-agorion/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Να πω ένα μπράβο στην σουπερπασόκα την Ι.Μάνδρου.
Συγχαρητήρια εμετικό ανθρωπόλυμμα, το σκότωσες το θηρίο με το να ρίξεις τις ευθύνες στους γονείς των βιασμένων παιδιών.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Γαληνός έγραψε: 21 Φεβ 2021, 23:34 Ύστερα ξύπνησα και κατάλαβα ότι είδα ένα εφιάλτη.

Νίκος Μουρατιδης

Μαρκουλάκης, Μητσοτάκης, Λιγνάδης & co
https://www.nikosonline.gr/μαρκουλάκης- ... γνάδης-co/
Πήγα να δω τι γράφει αλλά "error μπλα μπλα μπλα".
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο Μουρατίδης επέλεξε μία φωτογραφία του να κοσμεί την κορυφή της σελίδας,όπου κάνει τον κλασσικό Όρκο της Σιωπής (Aρποκράτης - Aleister Crowley).
Καλό κουμάσι κι αυτός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”