δεν απαντάς όμωςParrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:53Κοίτα, δεν μπορείς να τους αφήνεις να αλωνίζουν 40 χρόνια, και ξαφνικά να τους στέλνεις τα ΜΑΤ. Κάτι δεν πάει καλάgassim έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48για πες, τι έπρεπε να γίνει;Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Είναι ανίκανοι, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΕΛΟΣ...... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣIΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Re: ΤΕΛΟΣ...... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣIΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
- ΜπλεΜπουμπυς
fixedΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:51Ξέρουμε και να γράφουμε 2-3 πράγματα σκουπιδια από μόνοι μας (χωρίς τόνους, αλλά οκ); Μπα, θα με έλεγα περιστασιακό διαδικτυακό σκουπιδιάρη που όποτε έχω διάθεση ασχολούμαι με την αποκομιδή διαδικτυακών σκουπιδιών.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48Για να ρχεσαι συνεχεια μεσα στα σκουπιδια σημαινει οτι και εσυ εισαι σκουπιδι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:46
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο που δεν σημαίνει κάτι η λέξη "άγαρμπος" χειρισμός σε θέματα καταστολής, γιατί εγείρει ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις είτε υπάρξει βία είτε όχι.Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Είναι ανίκανοι, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
To δίκαιο δεν δύναται να είναι μονόπλευρο όταν το επικαλούμαστε. Δεν υπάρχουν τα εχέγγυα. Oh wait.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48Aκριβώς όπως αυτό που κατηγορεί αλλά με διάχυση των συγκεκριμένων εφαρμογών σε πολλαπλά πλαίσια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών. Διότι τους θεωρούμε φασίστες. Όταν τελειώσεις το ''σφυροκόπημα'' Μπούμπη, απάντησε περί κοινωνίας δικαίου και πως την οραματίζεσαι.![]()
Και όχι τόσο σοφτ, εντάξει;
Ξέρω Γαλή μου. Συμπάσχω με την αδυναμία κατανόησής τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ωραία, πρότεινε κάτι. Το να τα στηλώνεις στα 40 χρόνια, χωρίς μια συγκεκριμένη πρόταση για τα επόμενα, είναι άσκοπο.Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:53Κοίτα, δεν μπορείς να τους αφήνεις να αλωνίζουν 40 χρόνια, και ξαφνικά να τους στέλνεις τα ΜΑΤ. Κάτι δεν πάει καλάgassim έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48για πες, τι έπρεπε να γίνει;Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Είναι ανίκανοι, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα!![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Απο που προκύπτει ότι δεν πατάσσει την εγκληματικότητα;
- ΜπλεΜπουμπυς
Η κατάληψη της Πρυτανείας ΑΠΘ συνεχίζεται.
Η αστυνομία αποχώρησε χωρίς να καταφέρει να την εκκενώσει.
Οι φοιτητές σήμερα μετράνε προσαγωγές, ξυλοδαρμούς, αλλά και μία σημαντική νίκη.
Το crash test για την πανεπιστημιακή αστυνομία δεν έφερε καλά αποτελέσματα για την κυβέρνηση.
Venceremos
Η αστυνομία αποχώρησε χωρίς να καταφέρει να την εκκενώσει.
Οι φοιτητές σήμερα μετράνε προσαγωγές, ξυλοδαρμούς, αλλά και μία σημαντική νίκη.
Το crash test για την πανεπιστημιακή αστυνομία δεν έφερε καλά αποτελέσματα για την κυβέρνηση.
Venceremos
- Golden Age
Έχω να τους κράξω για πολλά. Αλλά το θέμα με την αστυνομική παρουσία στα πανεπιστήμια, μια χαρά το χειρίζεται.Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Είναι ανίκανοι, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα!
- Παλαιοελλαδίτης
Έχεις αυτογνωσία, χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι πως γράφεις σκουπίδια. Τελικά ίσως είσαι πιο αναβαθμισμένη version από ότι π.χ. ο pan, o Δενείμαιφασίσταςαλλά κοκ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:54fixedΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:51Ξέρουμε και να γράφουμε 2-3 πράγματα σκουπιδια από μόνοι μας (χωρίς τόνους, αλλά οκ); Μπα, θα με έλεγα περιστασιακό διαδικτυακό σκουπιδιάρη που όποτε έχω διάθεση ασχολούμαι με την αποκομιδή διαδικτυακών σκουπιδιών.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48
Για να ρχεσαι συνεχεια μεσα στα σκουπιδια σημαινει οτι και εσυ εισαι σκουπιδι.![]()
![]()
![]()
Η δύναμη που βρίσκεται από πίσω, είτε θέλουμε είτε όχι, βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα, πρωτίστως ζητάς συναίνεση.
Κατά δεύτερον, ξεκινάς με τις ευθύνες των πρυτανικών αρχών και των καθηγητών και τους βάζεις δικλείδες ασφαλείας.
Π.χ., κάθε φορά που θα γίνεται ένα περιστατικό κακουργηματικού χαρακτήρα εντός του πανεπιστημίου (ναρκωτικά, ανθρωποκτονία, βιασμοί κλπ.) ο πρύτανις θα πηγαίνει σπίτι του, και αν υπάρχουν ζημιές από παράνομη κατάληψη να πληρώνουν και αποζημίωση.
Και ας τα βρούνε μετά αυτοί με τους φοιτητές τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:56 Ωραία, πρότεινε κάτι. Το να τα στηλώνεις στα 40 χρόνια, χωρίς μια συγκεκριμένη πρόταση για τα επόμενα, είναι άσκοπο.
Η ΝΔ δεν είναι χθεσινή, έχει διαχρονικα ευθύνη και γι' αυτό.Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:01 Έχω να τους κράξω για πολλά. Αλλά το θέμα με την αστυνομική παρουσία στα πανεπιστήμια, μια χαρά το χειρίζεται.
Τα θερμά συγχαρητήρια μου στους πρυτάνεις. Άξιοι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:57 Η κατάληψη της Πρυτανείας ΑΠΘ συνεχίζεται.
Η αστυνομία αποχώρησε χωρίς να καταφέρει να την εκκενώσει.![]()
Οι φοιτητές σήμερα μετράνε προσαγωγές, ξυλοδαρμούς, αλλά και μία σημαντική νίκη.![]()
Το crash test για την πανεπιστημιακή αστυνομία δεν έφερε καλά αποτελέσματα για την κυβέρνηση.![]()
Venceremos
Έτσι δένεται το πρυτανικό ατσάλι. Με ιδρώτα και αίμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΜπλεΜπουμπυς
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή γίνεται κορωνοπαρτι μέσα στην πρυτανεία και το πρόβλημα είναι η αστυνομία;
Τι λες μωρε;Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:03Η δύναμη που βρίσκεται από πίσω, είτε θέλουμε είτε όχι, βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα, πρωτίστως ζητάς συναίνεση.
Κατά δεύτερον, ξεκινάς με τις ευθύνες των πρυτανικών αρχών και των καθηγητών και τους βάζεις δικλείδες ασφαλείας.
Π.χ., κάθε φορά που θα γίνεται ένα περιστατικό κακουργηματικού χαρακτήρα εντός του πανεπιστημίου (ναρκωτικά, ανθρωποκτονία, βιασμοί κλπ.) ο πρύτανις θα πηγαίνει σπίτι του, και αν υπάρχουν ζημιές από παράνομη κατάληψη να πληρώνουν και αποζημίωση.
Και ας τα βρούνε μετά αυτοί με τους φοιτητές τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:56 Ωραία, πρότεινε κάτι. Το να τα στηλώνεις στα 40 χρόνια, χωρίς μια συγκεκριμένη πρόταση για τα επόμενα, είναι άσκοπο.Η ΝΔ δεν είναι χθεσινή, έχει διαχρονικα ευθύνη και γι' αυτό.Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2021, 17:01 Έχω να τους κράξω για πολλά. Αλλά το θέμα με την αστυνομική παρουσία στα πανεπιστήμια, μια χαρά το χειρίζεται.
Οι πρυτάνεις θα κάνουν την δουλειά της αστυνομίας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 22 Φεβ 2021, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση