Παραθέτω τούτο το κακοτραβηγμένο βίντεο.
Υ.Γ. ''Είμαι δημοσιογράφος,είμαι από την omnia tv και την Ελληνοφρένεια''.
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών.
Θα σου στείλω ζεστή σπανακόπιτα, μπουμερική. Μερακλίδικα φτιαγμένη.
για πες, τι έπρεπε να γίνει;Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Είναι ανίκανοι, πρέπει να παραιτηθούν άμεσα!
Για να ρχεσαι συνεχεια μεσα στα σκουπιδια σημαινει οτι και εσυ εισαι σκουπιδι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:46Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών.![]()
Aκριβώς όπως αυτό που κατηγορεί αλλά με διάχυση των συγκεκριμένων εφαρμογών σε πολλαπλά πλαίσια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών. Διότι τους θεωρούμε φασίστες. Όταν τελειώσεις το ''σφυροκόπημα'' Μπούμπη, απάντησε περί κοινωνίας δικαίου και πως την οραματίζεσαι.![]()
Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.
Ξέρεις τί με ενοχλεί; Που η γκλάβα τους δεν σκέφτεται τίποτε πέραν της κομματικής νόρμας. Αυτοαναιρούνται.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:46Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών.![]()
Εσύ που ανεβάζεις 10 θέματα τη μέρα σε ένα φόρουμ με σκουπίδια, τι είσαι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48Για να ρχεσαι συνεχεια μεσα στα σκουπιδια σημαινει οτι και εσυ εισαι σκουπιδι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:46Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών.![]()
![]()
![]()
Ξέρουμε και να γράφουμε 2-3 πράγματα από μόνοι μας (χωρίς τόνους, αλλά οκ); Μπα, θα με έλεγα περιστασιακό διαδικτυακό σκουπιδιάρη που όποτε έχω διάθεση ασχολούμαι με την αποκομιδή διαδικτυακών σκουπιδιών.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48Για να ρχεσαι συνεχεια μεσα στα σκουπιδια σημαινει οτι και εσυ εισαι σκουπιδι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:46Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αν και έχω μια διαφωνία: ο μπουμπης δεν γεμίζει το πχορουμ με ειδήσεις αλλά κατά κανόνα με σκουπίδια.Πασιφάη έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:43 Βομβαρδίζουμε το πχόρουμ με ειδήσεις, αλλά δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε σε εύλογες απορίες συνομιλητών.![]()
![]()
![]()
Κοίτα, δεν μπορείς να τους αφήνεις να αλωνίζουν 40 χρόνια, και ξαφνικά να τους στέλνεις τα ΜΑΤ. Κάτι δεν πάει καλάgassim έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:48για πες, τι έπρεπε να γίνει;Parrot έγραψε: 22 Φεβ 2021, 16:47 Είμαι υπέρ της παρουσίας της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων, και του εκδιωγμού όλων αναιξερέτως των πολιτικών/θρησκευτικών παρατάξεων απ' τα περιστύλια, αλλά η κυβέρνηση το χειρίστηκε εντελώς άγαρμπα και γενικώς βέβαια όπως τα έχει κάνει ρόιδο σε όλα τα ζητήματα.