Και τί έκανε η ΝΔ σε δημόσιο tweet που όλοι έχουν πρόσβαση;
Συγκάλυψε και αναβάθμισε τον Λιγνάδη.
Καταλαβαμε τριβλακα.Εβαλες το αυτογκολ και τωρα το παιζεις παρθενα.Κατσε στο παγωτο που θες να το παιξεις και εισαγγελεας και πες και στον αλλον τον μπετοβλακα τον φασουλα οτι με τετοιες αρχιδιες σας καιει.
Ρε under σαν τον Μπουμπυ, τον Fluffy και τους ζαιους κανεις να το ξες. Καπου λιγο μπαστα με την κομματικοποιηση σας δηλαδη
Φιλε,θα επρεπε να το εχεις καταλαβει οτι δεν μασαω απο υποδειξεις.Καλοπροαιρετες ή κακοπροαιρετες.Δεν ζητιανευω την εκτιμηση κανενος εδω μεσα.
Αν νομιζεις οτι κανω σαν αυτους με γεια σου και χαρα σου αλλα και στον τσοκο μου κιολας.
Εγω γραφω ΠΑΝΤΑ αυτο που θεωρω ΕΓΩ σωστο.
Και νομιζω οτι ειμαι πολυ πιο ειλικρινης απο το 99% των χρηστων εδω μεσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Καταλαβαμε τριβλακα.Εβαλες το αυτογκολ και τωρα το παιζεις παρθενα.Κατσε στο παγωτο που θες να το παιξεις και εισαγγελεας και πες και στον αλλον τον μπετοβλακα τον φασουλα οτι με τετοιες αρχιδιες σας καιει.
Ρε under σαν τον Μπουμπυ, τον Fluffy και τους ζαιους κανεις να το ξες. Καπου λιγο μπαστα με την κομματικοποιηση σας δηλαδη
Φιλε,θα επρεπε να το εχεις καταλαβει οτι δεν μασαω απο υποδειξεις.Καλοπροαιρετες ή κακοπροαιρετες.Δεν ζητιανευω την εκτιμηση κανενος εδω μεσα.
Αν νομιζεις οτι κανω σαν αυτους με γεια σου και χαρα σου αλλα και στον τσοκο μου κιολας. Εγω γραφω ΠΑΝΤΑ αυτο που θεωρω ΕΓΩ σωστο.
Και νομιζω οτι ειμαι πολυ πιο ειλικρινης απο το 99% των χρηστων εδω μεσα.
Ποιο είναι το αναφερόμενο διάστημα;
Στο άλλο θρεντ ποσταρίστηκε άρθρο του in.gr που λέει ότι η ανακοίνωση της MKO «διευκρινίζει πως πραγματοποιεί δράσεις προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων από τον Οκτώβριο 2020, όταν ανέλαβε την ευθύνη για ασυνόδευτα παιδιά 16-18 χρόνων σε διαμερίσματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη»
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 11:36Χτίζουν εδώ κ λίγες ώρες το αφήγημα ότι όποιος ασχολείται με το κύκλωμα παιδεραστίας που σιγά σιγά αποκαλύπτεται είναι ψέκας του QAnon, αυτοί που συγκαλύπτουν το κύκλωμα, δίνουν τα εργαλεία στους πραγματικούς ψέκες που τους ψηφίζουν με φωτοσοπιές της κακιάς ώρας κ κατηγορούν όλον τον κόσμο για εν δυνάμει παιδεραστές που έχουν κάνει τις "αμαρτίες" τους οπότε το μόνο που ξέρουν είναι να λιθοβολούν άλλους "αμαρτωλούς".
Εντάξει, ο Λυγνάδης είναι παιδεραστής. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι παιδεραστές. Από που όμως προκύπτει ότι αυτοί επικοινωνούσαν μεταξύ τους ώστε να συνιστούν ένα "κύκλωμα"; Η αποδοχή τής ύπαρξης ενός κυκλώματος σαν δεδομένο, χωρίς να έχουν προκύψει πληροφορίες γιά κάτι τέτοιο, είναι η ουσία του QAnon-like ψεκασμού.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Φεβ 2021, 11:36Χτίζουν εδώ κ λίγες ώρες το αφήγημα ότι όποιος ασχολείται με το κύκλωμα παιδεραστίας που σιγά σιγά αποκαλύπτεται είναι ψέκας του QAnon, αυτοί που συγκαλύπτουν το κύκλωμα, δίνουν τα εργαλεία στους πραγματικούς ψέκες που τους ψηφίζουν με φωτοσοπιές της κακιάς ώρας κ κατηγορούν όλον τον κόσμο για εν δυνάμει παιδεραστές που έχουν κάνει τις "αμαρτίες" τους οπότε το μόνο που ξέρουν είναι να λιθοβολούν άλλους "αμαρτωλούς".
Εντάξει, ο Λυγνάδης είναι παιδεραστής. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι παιδεραστές. Από που όμως προκύπτει ότι αυτοί επικοινωνούσαν μεταξύ τους ώστε να συνιστούν ένα "κύκλωμα"; Η αποδοχή τής ύπαρξης ενός κυκλώματος σαν δεδομένο, χωρίς να έχουν προκύψει πληροφορίες γιά κάτι τέτοιο, είναι η ουσία του QAnon-like ψεκασμού.
Αριστοτελία Πελώνη για Λίνα Μενδώνη: "‘Ενας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη είναι μια καλή υπουργός".
Μα το ζήτημα των μκο οι ζαίοι το έθεσαν πρώτοι.
Οντως, αν βρεθεί ότι κάποια ΜΚΟ προμήθευε παιδεραστές με παιδιά, αυτό θα συνιστούσε ύπαρξη ενός κυκλώματος. Αυτό ακριβώς είναι και η θεωρία του Pizzagate. Μόνο που δεν υπάρχει εκεί ΜΚΟ αλλά μιά ας πούμε "οργάνωση". Φυσικά, ούτε το Pizzagate, ούτε η ανάμειξη κάποιας ΜΚΟ στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί. Κακή έκφραση: δεν υπάρχουν κάν ενδείξεις.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.