Το ανώτατο όριο είναι τα 20 χρόνια ο αλλος με 11ισοβια ,θα αποφυλακιστεί σε λίγα χρόνιαST48410 έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:16με 53 βιασμούς βγήκε στα 8 χρόνια; Ας το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζί να τελειώνουμε. Δεν έχει νόημα...Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:15 Μιας που λέμε για ποινές.
Ο σειραγακης, πιάστηκε επ αυτοφώρω με 2 11χρονα αγορια στο κρεβάτι. Στους αστυνομικούς είχαν γίνει μαθήματα από ψυχολόγο για να είναι ψύχραιμοι την ώρα της σύλληψης, ένας είναι κολλητός. Καταδικάστηκε για 53 βιασμούς, σε 400 χρόνια, έπεσε η ποινή στα 220 ,βγήκε στα 8 χρόνια,με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου .πήγε στην Θεσσαλονίκη ,νομίζω ξανασυνεληφθει για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον είχα ξεχάσει αυτόν.Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:15 Μιας που λέμε για ποινές.
Ο σειραγακης, πιάστηκε επ αυτοφώρω με 2 11χρονα αγορια στο κρεβάτι. Στους αστυνομικούς είχαν γίνει μαθήματα από ψυχολόγο για να είναι ψύχραιμοι την ώρα της σύλληψης, ένας είναι κολλητός. Καταδικάστηκε για 53 βιασμούς, σε 400 χρόνια, έπεσε η ποινή στα 220 ,βγήκε στα 8 χρόνια,με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου .πήγε στην Θεσσαλονίκη ,νομίζω ξανασυνεληφθει για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης.
8 χρόνια, μιλάμε για δικαίωση των θυμάτων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ευκαιρία με όλο αυτό το κακό να αλλάξει ένα τέτοιο όριο. Τι μπορεί να περιμένουν από κάποιον που έχει βιάσει επανειλημμένα παιδιά; Να σωφρονιστεί σε 8 χρόνια; Απίθανο μου φαίνεται.Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:19Το ανώτατο όριο είναι τα 20 χρόνια ο αλλος με 11ισοβια ,θα αποφυλακιστεί σε λίγα χρόνιαST48410 έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:16με 53 βιασμούς βγήκε στα 8 χρόνια; Ας το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζί να τελειώνουμε. Δεν έχει νόημα...Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:15 Μιας που λέμε για ποινές.
Δεν ξέρω αν τό 'βαλε κάποιος, αλλά ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης διαβάζει στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ το βιβλίο ο «Μάγος» του Τζων Φώουλς.

Νομίζω θα βρείτε ενδιαφέρουσα την υπόθεση.
Δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι, ενδεχομένως, θα ήταν περισσότερο χρήσιμο για τον ίδιο να διαβάσει ένα άλλο βιβλίο αυτή την στιγμή. Ας πούμε κάτι τέτοιο:

Νομίζω θα βρείτε ενδιαφέρουσα την υπόθεση.
Δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι, ενδεχομένως, θα ήταν περισσότερο χρήσιμο για τον ίδιο να διαβάσει ένα άλλο βιβλίο αυτή την στιγμή. Ας πούμε κάτι τέτοιο:

ST48410 έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:21Ευκαιρία με όλο αυτό το κακό να αλλάξει ένα τέτοιο όριο. Τι μπορεί να περιμένουν από κάποιον που έχει βιάσει επανειλημμένα παιδιά; Να σωφρονιστεί σε 8 χρόνια; Απίθανο μου φαίνεται.
Κουμάντο κάνουν οι δικαιωματιστες.
Δεν έχεις άδικο. Ωστόσο αν μιλάμε 14χρονα ή 15χρονα αγόρια που έχουν ήδη ζήσει σκληρά πολύ πριν έρθουν εδώ μου κάνει εντύπωση που δεν του άνοιξαν 1-2 το κεφάλι. Δηλαδή θα του καθίσει το 14χρονο που χει δει πολέμους και σφαγές έτσι απλά;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:18 Οι καταγγελιες ομως γινονται απο Ελληνες πολιτες. Αν υπαρχει μια πιθανοτητα να ισχυει αυτο για τα προσφυγοπουλα (οποτε μιλαμε πλεον για κυκλωμα) ποιος θα βγει να το καταγγειλει? Τα παιδακια?
Δεν ξέρω. Ελπίζω να μην παρασυρόμαστε από τερατολογίες των φυλλάδων.
ΥΓ. Σπυρόπουλος, Χατζής κλπ εξαφανίστηκαν από την επικαιρότητα ή μου φαίνεται;
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αν το δημοσίευμα που κυκλοφορεί ευρέως χτες και σήμερα, για 4 γυναίκες που ετοιμάζουν καταγγελία κατά μεγαλοδημοσιογράφου, είναι για τον Χατζή, τότε τις επόμενες βδομάδες βλέπω μόνο γι' αυτόν να μιλάμε.ST48410 έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:25Δεν έχεις άδικο. Ωστόσο αν μιλάμε 14χρονα ή 15χρονα αγόρια που έχουν ήδη ζήσει σκληρά πολύ πριν έρθουν εδώ μου κάνει εντύπωση που δεν του άνοιξαν 1-2 το κεφάλι. Δηλαδή θα του καθίσει το 14χρονο που χει δει πολέμους και σφαγές έτσι απλά;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:18 Οι καταγγελιες ομως γινονται απο Ελληνες πολιτες. Αν υπαρχει μια πιθανοτητα να ισχυει αυτο για τα προσφυγοπουλα (οποτε μιλαμε πλεον για κυκλωμα) ποιος θα βγει να το καταγγειλει? Τα παιδακια?
Δεν ξέρω. Ελπίζω να μην παρασυρόμαστε από τερατολογίες των φυλλάδων.
ΥΓ. Σπυρόπουλος, Χατζής κλπ εξαφανίστηκαν από την επικαιρότητα ή μου φαίνεται;
Η χαρά του Χίου κατάντησε η επικαιρότητα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Την επόμενη φορά που θα ακούσετε στις ειδήσεις για ασυνόδευτα προσφυγοπουλα, που πάνε σε άλλες χώρες ή περνούν τα σύνορα μας,ας είστε περισσότερο υποψιασμένοι, πλέον.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
δύσκολα γλιτώνει τη μπουζού ο Μήτσος μετά και από το παρακάτω:
άντε Κούλη, βάλτον στις γυναικείες ή σε κανένα safe κελί μην τον πετσοκόψουν οι συγκρατούμενοι.
άντε Κούλη, βάλτον στις γυναικείες ή σε κανένα safe κελί μην τον πετσοκόψουν οι συγκρατούμενοι.
Ποιος Χίος, εδώ έχει βγει ο ΣΚΑΙ παγανιά και την στήνει στους γείτονες!
Εν τω μεταξύ το συγκρότημα Αλαφούζου παίζει πολύ επιθετικά την υπόθεση.
Θα τους καθυστερούν καμία επιστρεπτέαΝαύτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:38Ποιος Χίος, εδώ έχει βγει ο ΣΚΑΙ παγανιά και την στήνει στους γείτονες!![]()
Εν τω μεταξύ το συγκρότημα Αλαφούζου παίζει πολύ επιθετικά την υπόθεση.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και η άλλη είχε 19 χρόνια σχέση μαζί του ενώ έβλεπε τα ανήλικα να πηγαινοέρχονται; Τι γίνεται ρε;Jolly Roger έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:35 δύσκολα γλιτώνει τη μπουζού ο Μήτσος μετά και από το παρακάτω:
Καρυπιδης και Λιγναδης ολη μερα παιζειΝαύτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:38Ποιος Χίος, εδώ έχει βγει ο ΣΚΑΙ παγανιά και την στήνει στους γείτονες!![]()
Δεν ξέρω. Εγώ με αυτά που διαβάζω γίνομαι επιφυλακτικός. Χτυπούσαν τα κουδούνια τους μετά τα μεσάνυκτα ανήλικα προσφυγόπουλα και δεν του ζήτησαν ποτέ το λόγο; Τι σόι πολυκατοικία είναι αυτή που ήταν κέντρο διερχομένων και κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν για την περιουσία του; Και γινόταν αυτό χρόνια χωρίς κανείς να πάει στην αστυνομία; Μυστήρια πράγματα.Ναύτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 01:38Ποιος Χίος, εδώ έχει βγει ο ΣΚΑΙ παγανιά και την στήνει στους γείτονες!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση