Τρεις μηνες σε ενα νησι που πιθανοτατα θα ηταν και χωρις λαπτοπ κλπ δεν δειχνει τετοιο ανθρωπο.Ερμής έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:26Γιατί να παίρνει αποφάσεις. θα πληρώνονταν άλλοι(πολύ χοντρά) να το κάνουν και αυτός θα εισέπραττε μερίσματα. Παίζουν τέτοιοι τύποι.Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:11 Σιγα μην ηταν ζαμπλουτος. Τον σκεφτεσαι με αυτη την εμφανιση να παιρνει αποφασεις σε διοικ συμβουλια; Δεν τον ηξερα, ομως τον συμπαθησα απο αυτα που διαβασα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
''Εφυγε'' ο Κρίστιαν ο τελευταίος χίπης της Ανάφης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ''Εφυγε'' ο Κρίστιαν ο τελευταίος χίπης της Ανάφης
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε, ναι κάπου ήμαρτον γμ το σπτκ μουΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:32Έλεος.georgebi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:24 Όπως ο ίδιος είχε πει, έβλεπε τον εαυτό του ως μια σύγχρονη (ή αρχέγονη) εκδοχή του Ρουμπελστίλτσκιν, του ξωτικού από το παλιό γερμανικό παραμύθι, που με το ραβδί και την κουδουνίστρα του αναστάτωνε τους μεγάλους και εξηγούσε στα παιδιά τις καταστροφικές συνέπειες της αλαζονείας και της απληστίας. Παρά την περίεργη και απειλητική ίσως εκ πρώτης όψεως εμφάνισή του, ο Κρίστιαν ήταν αγαπητός στα παιδιά, ειδικά όταν ενδυόταν με κέφι τον ρόλο του ξωτικού, βγάζοντας απόκοσμα ελκυστικούς ήχους (σαν σειρήνα της ομίχλης ή σαν αναγγελία άφιξης του πλοίου), φυσώντας στο στόμιο του μπουκαλιού μπίρας που μονίμως βρισκόταν στο τραπεζάκι του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μια χαρα αδερφε, εχω βρει την υγεια μου. Ανυπονω να ερθει Παρασκευη απογευμα να κλεισω το λαπτοπ της δουλειας να ανοιξω το δικο μου :-)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κι εγω φυσαω στο μπουκαλι οταν ειμαι με τον ανηψιο μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:49Ε, ναι κάπου ήμαρτον γμ το σπτκ μουΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:32Έλεος.georgebi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:24 Όπως ο ίδιος είχε πει, έβλεπε τον εαυτό του ως μια σύγχρονη (ή αρχέγονη) εκδοχή του Ρουμπελστίλτσκιν, του ξωτικού από το παλιό γερμανικό παραμύθι, που με το ραβδί και την κουδουνίστρα του αναστάτωνε τους μεγάλους και εξηγούσε στα παιδιά τις καταστροφικές συνέπειες της αλαζονείας και της απληστίας. Παρά την περίεργη και απειλητική ίσως εκ πρώτης όψεως εμφάνισή του, ο Κρίστιαν ήταν αγαπητός στα παιδιά, ειδικά όταν ενδυόταν με κέφι τον ρόλο του ξωτικού, βγάζοντας απόκοσμα ελκυστικούς ήχους (σαν σειρήνα της ομίχλης ή σαν αναγγελία άφιξης του πλοίου), φυσώντας στο στόμιο του μπουκαλιού μπίρας που μονίμως βρισκόταν στο τραπεζάκι του.
Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:50Μια χαρα αδερφε, εχω βρει την υγεια μου. Ανυπονω να ερθει Παρασκευη απογευμα να κλεισω το λαπτοπ της δουλειας να ανοιξω το δικο μου :-)
Σούπερ.
Αναμενόμενο βέβαια αλλά παραμένει σούπερ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κι εγώ έκανα τα ίδια και χειρότερα με το γιο και τα πιτσιρίκια των φίλων.Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:51Κι εγω φυσαω στο μπουκαλι οταν ειμαι με τον ανηψιο μου.![]()
Και είμαι τρελλή φαν των ξωτικών γενικότερα.
Το θέμα είναι ότι εσύ κι εγώ, πληρώναμε για τις μπύρες και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μου φαινεται fake ανθρωπος απο τις λιγες φωτογραφιες που ειδα. Μπορει να κανω και λαθος ομως....ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:55Κι εγώ έκανα τα ίδια και χειρότερα με το γιο και τα πιτσιρίκια των φίλων.
Και είμαι τρελλή φαν των ξωτικών γενικότερα.
Το θέμα είναι ότι εσύ κι εγώ, πληρώναμε για τις μπύρες και όχι μόνον.![]()
χαχαχαχαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:55 Το θέμα είναι ότι εσύ κι εγώ, πληρώναμε για τις μπύρες και όχι μόνον.![]()
Εγώ δεν τον ήξερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μπορεί ο ίδιος να ήταν μια χαρά άνθρωπος.Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:58
Δεν μου φαινεται fake ανθρωπος απο τις λιγες φωτογραφιες που ειδα. Μπορει να κανω και λαθος ομως....
Αλλά επειδή έχω κουραστεί ειλικρινά από αυτές τις ωραιοποιήσεις, θα επιμείνω στο ότι οι περισσότεροι εξωσυστημικοί παίζουν στο ίδιο πλαίσιο με τους τσολιάδες/κράχτες στα παλιά μαγαζιά της Πλάκας. Αλλά τους δεύτερους, ποτέ δεν τους είδαν ως αντισυστημικούς επαναστάτες.
Με λίγα λόγια ο "κυνισμός" του Διογένη δεν είναι πάντα ανιδιοτελής, συνήθως είναι διαχρονικός ρόλος.
Το φιλοσοφικόν αντισυστημικόν μετά του συστημικού ωφελίμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτες τις περιπτωσεις δεν τις βλεπω ως αντισυστημικες, αλλα ως περιπτωσεις ανθρωπων που για καποιους λογους εχουν επιλεξει να μεινουν σε εναν συννεφακι των εφηβικων τους ετων. Μου βγαζει ενα ρομαντισμο, οποτε δεν μπορω να τους κατηγορησω.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 17:13Εγώ δεν τον ήξερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μπορεί ο ίδιος να ήταν μια χαρά άνθρωπος.Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:58
Δεν μου φαινεται fake ανθρωπος απο τις λιγες φωτογραφιες που ειδα. Μπορει να κανω και λαθος ομως....
Αλλά επειδή έχω κουραστεί ειλικρινά από αυτές τις ωραιοποιήσεις, θα επιμείνω στο ότι οι περισσότεροι εξωσυστημικοί παίζουν στο ίδιο πλαίσιο με τους τσολιάδες/κράχτες στα παλιά μαγαζιά της Πλάκας. Αλλά τους δεύτερους, ποτέ δεν τους είδαν ως αντισυστημικούς επαναστάτες.
Με λίγα λόγια ο "κυνισμός" του Διογένη δεν είναι πάντα ανιδιοτελής, συνήθως είναι διαχρονικός ρόλος.
Το φιλοσοφικόν αντισυστημικόν μετά του συστημικού ωφελίμου.
Επισης στο Αγκιστρι ειχα πετυχει εναν Αγγλο αν θυμαμαι καλα που εμενε πλεον μονιμα εκει (μετα απο την συνταξη του), σε φαση ιδιου στυλ, ειχε νοικιασει/αγορασει ενα παλιο σπιτι και γενικα μεσα ηταν σουπερ λιτο, η κουζινα του θυμιζε κουζινα χωριου της δεκαετιας του 50. Υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν κουραστει απο τν σημερινο τροπο ζωης ή που δεν τους εκφραζει και προτιμουν να ειναι πιο απλοι. Δεν τους βλεπω ως αντισυστημικους, απλα γουσταρουν να ζουν λιγο διαφορετικα. Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολύ καλά έκανε ο συντ/χος. Και δεν πούλαγε και χιπισμό!Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 17:56 Επισης στο Αγκιστρι ειχα πετυχει εναν Αγγλο αν θυμαμαι καλα που εμενε πλεον μονιμα εκει (μετα απο την συνταξη του), σε φαση ιδιου στυλ, ειχε νοικιασει/αγορασει ενα παλιο σπιτι και γενικα μεσα ηταν σουπερ λιτο, η κουζινα του θυμιζε κουζινα χωριου της δεκαετιας του 50. Υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν κουραστει απο τν σημερινο τροπο ζωης ή που δεν τους εκφραζει και προτιμουν να ειναι πιο απλοι. Δεν τους βλεπω ως αντισυστημικους, απλα γουσταρουν να ζουν λιγο διαφορετικα. Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.
.
Καλησπερες!Nandros έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:32Πολύ καλά έκανε ο συντ/χος. Και δεν πούλαγε και χιπισμό!Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2021, 17:56 Επισης στο Αγκιστρι ειχα πετυχει εναν Αγγλο αν θυμαμαι καλα που εμενε πλεον μονιμα εκει (μετα απο την συνταξη του), σε φαση ιδιου στυλ, ειχε νοικιασει/αγορασει ενα παλιο σπιτι και γενικα μεσα ηταν σουπερ λιτο, η κουζινα του θυμιζε κουζινα χωριου της δεκαετιας του 50. Υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν κουραστει απο τν σημερινο τροπο ζωης ή που δεν τους εκφραζει και προτιμουν να ειναι πιο απλοι. Δεν τους βλεπω ως αντισυστημικους, απλα γουσταρουν να ζουν λιγο διαφορετικα. Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.
.
συλλυπητήρια στους οικειους του.
Καλη μορφη φαινοταν ο τυπος
Καλη μορφη φαινοταν ο τυπος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 390 Προβολές