Όλοι οι ντελιβεράδες έχουν το κατιτί τους από μένα.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:03 Να δίνετε έστω και ένα μικρό φιλοδώρημα για να σας φέρνουν το δέμα σπίτι, τσιπηδες.![]()
Αλλά όταν αφήνουν απλά χαρτάκι ποιος θα τους το δώσει;
.
Όλοι οι ντελιβεράδες έχουν το κατιτί τους από μένα.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 16:03 Να δίνετε έστω και ένα μικρό φιλοδώρημα για να σας φέρνουν το δέμα σπίτι, τσιπηδες.![]()
Συμφωνω και εχω να προσθέσω οτι προσφατα περιμενα κουριερ και ειχε οριστει ραντεβου στις 15/2 με τριωρο αναμονης 10-1. Τσεκαρω 9 το πρωι το tracking και βλεπω οτι ειναι "προς παράδοση" και λεω ωραια.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ τουλάχιστον.axilmar έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:59 Και μενα μου εχει τυχει...συνειδητοποιησα σημερα οτι παιζει ρολο το μεγεθος του δεματος. Εαν ειναι λιγο μεγαλουτσικο, δεν στο φερνουνε.
Αμα το καλοσκεφτει κανεις, εχει νοημα αυτο: ενα μεγαλο δεμα πιανει πολυ χωρο στο κουτι μεταφορας. Πολλα μικρα δεματα σημαινει περισσοτερες παραδοσεις.
δικέ μου, καλά έκανες και τα είπες παντελονάτα και τα έβγαλες από μέσα σου αλλά μου θυμίζεις κάτι παππούδες στην ουρά δημόσιας υπηρεσίας που μονολογούν "σας ξέρω γω/δεν με ξεγελάτε εμένα/σε μένα αυτά τώρα" κλπ κλπ και τελικά ένα τρίωρο αργότερα ξεμπερδεύανε συγχρόνως με όλους τους υπόλοιπους, νηστικοί/εξουθενωμένοι και πλέον ανακουφισμένοιΓάταρος έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:51 Είμαι στο σπίτι όλη μέρα κι αντί να παραλάβω το δέμα μου βρίσκω ειδοποιητήριο κολλημένο στο κουδούνι. Εξοργίζομαι, πάω στο γραφείο τους και λέω στην υπάλληλο που εξυπηρετούσε: "Καλησπέρα, ήρθα να παραλάβω ένα δέμα γιατί μου κάνατε αυτή τη λαμογιά που κολλάτε χαρτάκι χωρίς να χτυπάτε το κουδούνι".
Βραχυκύκλωσε γι' αρκετά δευτερόλεπτα. Όταν βρήκε τη λαλιά της μου ψέλλισε "δεν καταλαβαίνω, δεν σας αφήσαμε ειδοποίηση;". Της λέω "ναί αυτό σας λέω, ήμουν όλη μέρα στο σπίτι και μου κάνατε αυτή τη λαμογιά που κάνετε, που κολλάτε χαρτάκι χωρίς να χτυπάτε το κουδούνι επειδή δεν προλαβαίνετε να παραδώσετε όλα τα δέματα".
Δεν αντιμίλησε γιατί κατάλαβε ότι έπεσε σε γνώστη. Μου παρέδιδε το δέμα ενώ εγώ γκρίνιαζα λέγοντας "πληρώνουμε τα κούριερ για να ερχόμαστε να τα παραλαμβάνουμε μόνοι μας!".
Κανονικά δεν θα έλεγα τίποτα γιατί η συγκεκριμένη ήταν απλώς μια υπάλληλος και αυτή η τακτική προφανώς δεν είναι δική της επιλογή, αλλά πραγματικά ήμουν πολύ εξοργισμένος και ήθελα να μάθει κάποιος από την εταιρεία, έστω και το τελευταίο γρανάζι της, ότι δεν είμαστε τα κορόιδα που νομίζουν ότι είμαστε κι ελπίζω να το μεταφέρει και στους προϊσταμένους της.
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ελλειψη οργάνωσης,αυτο το καρκίνωμα.Γάταρος έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:51 Είμαι στο σπίτι όλη μέρα κι αντί να παραλάβω το δέμα μου βρίσκω ειδοποιητήριο κολλημένο στο κουδούνι. Εξοργίζομαι, πάω στο γραφείο τους και λέω στην υπάλληλο που εξυπηρετούσε: "Καλησπέρα, ήρθα να παραλάβω ένα δέμα γιατί μου κάνατε αυτή τη λαμογιά που κολλάτε χαρτάκι χωρίς να χτυπάτε το κουδούνι".
Βραχυκύκλωσε γι' αρκετά δευτερόλεπτα. Όταν βρήκε τη λαλιά της μου ψέλλισε "δεν καταλαβαίνω, δεν σας αφήσαμε ειδοποίηση;". Της λέω "ναί αυτό σας λέω, ήμουν όλη μέρα στο σπίτι και μου κάνατε αυτή τη λαμογιά που κάνετε, που κολλάτε χαρτάκι χωρίς να χτυπάτε το κουδούνι επειδή δεν προλαβαίνετε να παραδώσετε όλα τα δέματα".
Δεν αντιμίλησε γιατί κατάλαβε ότι έπεσε σε γνώστη. Μου παρέδιδε το δέμα ενώ εγώ γκρίνιαζα λέγοντας "πληρώνουμε τα κούριερ για να ερχόμαστε να τα παραλαμβάνουμε μόνοι μας!".
Κανονικά δεν θα έλεγα τίποτα γιατί η συγκεκριμένη ήταν απλώς μια υπάλληλος και αυτή η τακτική προφανώς δεν είναι δική της επιλογή, αλλά πραγματικά ήμουν πολύ εξοργισμένος και ήθελα να μάθει κάποιος από την εταιρεία, έστω και το τελευταίο γρανάζι της, ότι δεν είμαστε τα κορόιδα που νομίζουν ότι είμαστε κι ελπίζω να το μεταφέρει και στους προϊσταμένους της.

Πλήρωσες με αντικαταβολή ή ηλεκτρονικά;Γάταρος έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:51 Είμαι στο σπίτι όλη μέρα κι αντί να παραλάβω το δέμα μου βρίσκω ειδοποιητήριο κολλημένο στο κουδούνι. Εξοργίζομαι, πάω στο γραφείο τους και λέω στην υπάλληλο που εξυπηρετούσε: "Καλησπέρα, ήρθα να παραλάβω ένα δέμα γιατί μου κάνατε αυτή τη λαμογιά που κολλάτε χαρτάκι χωρίς να χτυπάτε το κουδούνι".
είναι συνεργάτης του σκρουτζ σε αυτά που λέει "αγοράστε μέσω σκρουτζ" δηλαδή;
Ναι. Πρόσφατα την εξαγόρασε το σκρουτζ. Δεν ξέρω αν παραδίδει και για άλλους ακόμα αλλά λογικά ναι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Φεβ 2021, 21:14είναι συνεργάτης του σκρουτζ σε αυτά που λέει "αγοράστε μέσω σκρουτζ" δηλαδή;