!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:21 Να τον κατηγορήσει δεν νομίζω να μπορεί. Οπότε αναφέρει ότι ο 20χρονος Λιγναδης του την έπεσε σεξουαλικά στα 15 του. Το' 92 ήταν το όριο συναινεσης τα 15; δεν το ξέρω. Επίσης δεν ξέρουμε αν χρησιμοποίησε ψυχολογική βία ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο να τον πείσει. Όπως και να εχει ένα 15χρονο παιδί είναι παιδί.
Προφανως ο ενηλικας εχει ευθυνη οταν την πεφτει σε ανηλικο.
Απο την αλλη,οταν ο συγκεκριμενος ανηλικος (και οχι οι αλλοι) κατηγορει τωρα μετα απο τοσα χρονια ενω ο ιδιος ψαχτηκε σημαινει οτι οπως ειπε ο φοσιλις υπαρχει τουλαχιστον attention whoreλικι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:21

Να τον κατηγορήσει δεν νομίζω να μπορεί. Οπότε αναφέρει ότι ο 20χρονος Λιγναδης του την έπεσε σεξουαλικά στα 15 του. Το' 92 ήταν το όριο συναινεσης τα 15; δεν το ξέρω. Επίσης δεν ξέρουμε αν χρησιμοποίησε ψυχολογική βία ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο να τον πείσει. Όπως και να εχει ένα 15χρονο παιδί είναι παιδί.

Οι επισημες κατηγοριες για το Λιγναδη λενε οτι χρησιμοποιουσε ποτα και ναρκωτικα για να αποσπασει τη θεληση του θυματος. Αρα καταρρεεει και η εμετικη δικαιολογια οτι τα ηθελαν τα κωλαρακια τους.

.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:22
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:20 Όμως όλοι ήξεραν το τι καπνό φουμαρει ο Λιγνάδης και η μενδωνη αφού τον διόρισε ,μίλησε και για το ήθος του.
Απο τις εγκαρδιες φωτογραφιες,τις επαγγελματικες σχεσεις με το εθνικο θεατρο και επι συριζα,πρεπει καποιος να ειναι βλακας για να υποστηριζει οτι ολοι ηξεραν.
Η ΕΥΠ ,από το 2012 ήξερε αλλά δεν το είχε δεμένο με στοιχεία για τον στείλει στην δικαιοσύνη.
Αλλά ήξεραν .και παρόλο που ήξεραν ,τον προσέγγιζαν ΟΛΟΙ και αυτοί που φωνάζουν τώρα, κάτι συριζοανελοκομμουνια.
Όμως η μενδωνη το τερμάτισε και ειναι ακόμα στην θέση της.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
under

Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:24 Γιατί διαρκώς επιμένεις να αγνοείς ότι αναφέρεσαι σε ένα 15χρονο παιδί, που μόλις πριν με πληροφορησαν από το κοντρόλ, ότι συνέβη το 1992 αρα ένα παιδί όχι με τα σημερινά δεδομένα;
Το 1992 ημουν 16 χρονων.Σε πληροφορω οτι θα καταλαβαινα αμεσως τι θα ηθελε καποιος αν μου αφιερωνε στιχους και αν με καλουσε σε ξενοδοχειο.
Εσυ θελεις να μας πεισεις οτι δεν θα καταλαβαινες αρα δεν εχω λογο να σε αμφισβητω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Οτι χρησιμοποιουσε ναρκωτικα το αναφερουν και οι δυο επισημες μηνυσεις και οι πρωτες ανεπισημες μαρτυριες για τα μεταναστοπουλα που κουβαλουσε σπιτι του.

Επιπλεον οι μαρτυριες μιλανε και για βιασμους, οχι απλα για αποσπαση συγκαταθεσης με απλο γοητιλικι.

.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:18
Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:11
Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:03

Σου ειπα οτι γνωριζε οτι ο Γεωργιαδης ηταν παιδεραστης και ωστοσο τον κρατουσε στη θεση του.

.
Δεν είπες μόνο αυτό, είπες και τούτο
Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:35

Εγω παλι το πιστευω 100%. Γιατι η φαση με το Αρσακειο και με την εξεταση της Αστυνομιας που απορριφθηκε λογω επεμβασης υπουργου, αποκλειεται να μην ηταν γενικοτερα γνωστα και στο πολιτικο κυκλωμα.

.
Στην τελική, σε ποια ακριβώς (επίσημη) θέση κρατούσε ο Μητσοτάκης τον Γεωργιάδη;
Κοίτα, δεν θα με βάλεις να υπερασπίζομαι τον Μητσοτάκη τώρα, δεν είμαι οπαδός του.
Το αυτονόητο είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ήταν βιαστής ανηλίκων. Το ότι σχεδόν οι πάντες γνώριζαν, καθώς φαίνεται τελικά, ότι ο τύπος ήταν πολύ περίεργος είναι άλλη ιστορία.
Είπαμε, πολιτική ευθύνη υπάρχει, και θα την πληρώσει η κυβέρνηση με τους άστοχους χειρισμούς της, αλλά εσύ το τερμάτισες.

Ρε επιμενεις;

Αυτο γιατι δεν το σχολιαζεις;

Νίκος Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μου είπε να κάτσω λίγο πίσω μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα

https://tvxs.gr/news/ellada/nikos-georg ... osei-thema

.
Το διάβασα και το σχολίασα, αλλά μάλλον δεν διαβάζεις τι σού απαντάνε.
Ένας κατηγορούμενος και εν συνεχεία καταδικασθείς για παιδεραστία, προέβη σ' έναν ισχυρισμό.
Βασικά, αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα.
Απ' εκεί και πέρα, σού είπα ότι δεν έχω καμιά όρεξη να υπερασπίζομαι τον Μητσοτάκη, δεν μπορώ όμως να δεχτώ μπούρδες ως γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
under

Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:26 Η ΕΥΠ ,από το 2012 ήξερε αλλά δεν το είχε δεμένο με στοιχεία για τον στείλει στην δικαιοσύνη.
Αλλά ήξεραν .και παρόλο που ήξεραν ,τον προσέγγιζαν ΟΛΟΙ και αυτοί που φωνάζουν τώρα, κάτι συριζοανελοκομμουνια.
Ρε μλκ,τι γραφεις ; Ειναι δυνατον να ασχοληθει η ΕΥΠ και να μην βρει στοιχεια αν υπαρχει οντως παρανομια ;
Μα τι πιπες γραφετε ;
Βγαινω για τρεξιμο και ηδη με ποναει το συκωτι μου απο τα γελια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:29
Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:18
Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:11
Δεν είπες μόνο αυτό, είπες και τούτο

Στην τελική, σε ποια ακριβώς (επίσημη) θέση κρατούσε ο Μητσοτάκης τον Γεωργιάδη;
Κοίτα, δεν θα με βάλεις να υπερασπίζομαι τον Μητσοτάκη τώρα, δεν είμαι οπαδός του.
Το αυτονόητο είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ήταν βιαστής ανηλίκων. Το ότι σχεδόν οι πάντες γνώριζαν, καθώς φαίνεται τελικά, ότι ο τύπος ήταν πολύ περίεργος είναι άλλη ιστορία.
Είπαμε, πολιτική ευθύνη υπάρχει, και θα την πληρώσει η κυβέρνηση με τους άστοχους χειρισμούς της, αλλά εσύ το τερμάτισες.

Ρε επιμενεις;

Αυτο γιατι δεν το σχολιαζεις;

Νίκος Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μου είπε να κάτσω λίγο πίσω μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα

https://tvxs.gr/news/ellada/nikos-georg ... osei-thema

.
Το διάβασα και το σχολίασα, αλλά μάλλον δεν διαβάζεις τι σού απαντάνε.
Ένας κατηγορούμενος και εν συνεχεία καταδικασθείς για παιδεραστία, προέβη σ' έναν ισχυρισμό.
Βασικά, αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα.
Απ' εκεί και πέρα, σού είπα ότι δεν έχω καμιά όρεξη να υπερασπίζομαι τον Μητσοτάκη, δεν μπορώ όμως να δεχτώ μπούρδες ως γεγονότα.

Ο ιδιος ο παιδεραστης που ηταν συμβουλος του Μητσοτακη σε διαψευδει. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:29
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:26 Η ΕΥΠ ,από το 2012 ήξερε αλλά δεν το είχε δεμένο με στοιχεία για τον στείλει στην δικαιοσύνη.
Ρε μλκ,τι γραφεις ; Ειναι δυνατον να ασχοληθει η ΕΥΠ και να μην βρει στοιχεια αν υπαρχει οντως παρανομια ;
Μα τι πιπες γραφετε ;
Βγαινω για τρεξιμο και ηδη με ποναει το συκωτι μου απο τα γελια.

Και για το Δουκα βρηκε στοιχεια η ΕΥΠ αλλα ουδεις τον ενοχλησε. Πηγαινε να κανεις ενα διαλειμμα μπας και βρεις καλυτερο damage contro.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:21
foscilis έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:08
Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:53

Η ιστορία έχει έτσι ακριβώς;
40αρης (νομίζω) με 15χρονο αγόρι του αφιέρωνε στιχάκια στο αυτοκίνητο, ξαναβρεθηκαν του είπε να πάνε σε ξενοδοχείο δέχτηκε γιατί γούσταρε και ξαναβρισκονται στα παγκάκια και τον καταγγέλει για βιασμο;
Ουτε καν. Γιατι στο ξενοδοχειο ο Λιγναδης του την επεσε κι ο μικρος ειπε οχι και τοτε... σηκωθηκανε και φυγανε.

Λεει μαλιστα "δεν τον κατηγορω για βιασμο αλλα για αποπειρα σεξουαλικης επαφης μαζι μου που δεν πετυχε". Κι ολα αυτα ενω τα 15 ειναι ηλικια συναινεσης και ο Λιγναδης τοτε ηταν 20 μια και μιλαμε για το 1992.

Με δυο λογια ολα τα'χαμε η καθε μαλακισμενη attention whore μας ελειπε.
Να τον κατηγορήσει δεν νομίζω να μπορεί. Οπότε αναφέρει ότι ο 20χρονος Λιγναδης του την έπεσε σεξουαλικά στα 15 του. Το' 92 ήταν το όριο συναινεσης τα 15; δεν το ξέρω. Επίσης δεν ξέρουμε αν χρησιμοποίησε ψυχολογική βία ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο να τον πείσει. Όπως και να εχει ένα 15χρονο παιδί είναι παιδί.
Dude τα περιγράφει αναλυτικά. Παίζει να ήταν η πιο αγνή σχέση που είχε στη ζωή του ο Λιγναδης, με τον μεγαλύτερο μαλακά του πλανήτη. Μέχρι και που του έκρυβε ότι ήταν ηθοποιός για να μην υπάρχει υπονοια ότι θα του αγοράσει εκδούλευση. Επίσης το σκηνικό στο ξενοδοχείο έγινε ένα χρόνο αργότερα στα 16.

https://www.in.gr/2021/02/21/greece/nea ... maratheis/

Και ένα σωρό κόσμος έκανε σεξ στα 15 (όχι ο καταγγελιών βέβαια), έλεος με τις αμερικανιες "είναι παιδί".

Μην ξεπλένουμε αληθινά εγκλήματα παίζοντας με την ομοφοβία και τον πουριτανισμό της κοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Άμα κάποιος έχει " πλάτες", μπορεί να διαφεύγει.
Ο Λιγνάδης είχε κάλυψη και γαμουσε προσφυγοπουλα επειδή αυτοί που γνώριζαν έκαναν τα στραβά μάτια.
Όπως και στην περίπτωση του Σεργιανόπουλου,όλοι ήξεραν αλλά οι παρτενέρ του ήταν ενήλικοι,οπότε δεν υπήρχε κάτι παράνομο.
Όταν όμως "στραβωσε" το πραμα, δηλαδή ,τον σκότωσαν, σχεδόν αμέσως ανακάλυψαν τον δράστη.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:31 Ο ιδιος ο παιδεραστης που ηταν συμβουλος του Μητσοτακη σε διαψευδει. :lol:

.
Εμένα πώς ακριβώς με διαψεύδει;
Προφανώς δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τη διαφορά του ισχυρισμού από το τεκμήριο. Έχεις κάτι κατά νου, οπότε ισχύει οπωσδήποτε και δε πα να λένε.
Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει! :lol:
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

μην παραλειψετε να του βαλετε σταυρο
"Μαρκόπουλος για υπόθεση Λιγνάδη: «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα θέμα εκ του μη όντως» (vid)
Ως ήσσονος σημασίας χαρακτήρισε με δηλώσεις του το θέμα Λιγνάδη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος έσπευσε να επιρρίψει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά τον σάλο που έχει προκληθεί σε όλα τα επίπεδα από την υπόθεση Λιγνάδη που οδήγησε την Εισαγγελία να χτυπήσει την πόρτα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για να λάβει γνώση για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει «σεισμό», στη Νέα Δημοκρατία σφυρίζουν αδιάφορα και επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ζήτημα.

Η υπόθεση Λιγνάδη που έχει προκαλέσει «τσουνάμι» αντιδράσεων είναι ένα... ήσσονος σημασίας θέμα για το οποίο για ακόμα μία φορά ευθύνεται ο... ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, βουλευτή της ΝΔ.
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/pol ... gisete-ena
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:20
Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:18 Εννοείται πως στη φάση που έχεις χάσει τον πατέρα σου κάτι δεν πάει σίγουρα καλά και ο άλλος βρίσκει το πάτημα που χρειάζεται για να κάνει επίθεση.
Πολλα παιδια χανουν τον πατερα τους αλλα ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι γινεται οταν ο αλλος τους πει να πανε σε ξενοδοχειο.
Γιατι νιωθετε την αναγκη να γραφετε παπαριες αντι να χρησιμοποιειτε την απλη λογικη ;
Ακόμη κι έτσι, το φταίξιμο δεν είναι του παιδιού.

Είναι του ενήλικα μαλάκα που θέλησε να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε παιδί με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Και τα θύματα του τραφικινγκ θα έπρεπε να την ψιλιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά αλλά καταλήγουν φυλακισμένα για χρόνια να κακοποιούνται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:24
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 11:14

Ζούδια. Αρλεκίνοι :lol:
Πάρε και κάτι από τον τιτάνα.

Έπος. Ευκαιρίες να τεθεί ο ελ κοινωνικός σχηματισμός ντε φάκτο επί κεφαλής της πανανθρώπινου πολιτισμού, εμφανίζονται κυριολεκτικά κάθε χίλια χρόνια, και οι ρεζίλιδες ελ την απωλέσαμε για να μη χάσουνε επιδοτήσεις μίας χρονιάς οι σαλντιμπάγκοι που κατουράνε στους νιπτήρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”