Για τη φωτο του εραστή με τον πιτσιρικά, έχεις να προσθέσεις κάτι ή θα το ρίξεις πάλι στο τσάμικο;under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:43Ναι.Εισαι 15 χρονων.
Σου λεω εγω οτι θα σε γυρισω σπιτι με το αυτοκινητο γιατι για τον Α η Β λογο με εμπιστευεσαι.
Στη διαδρομη σου αφιερωνω ερωτικους στιχους.
Πονηρευεσαι ; Εγω ειμαι σιγουρος οτι εσυ θα πονηρευοσουν.Οπως θα πονηρευομουν και εγω.
Επειτα,ξαναβρισκομαστε και σου λεω να παμε σε ξενοδοχειο.Και εσυ συμφωνεις προφανως.
Εδω πλεον ειναι δεδομενο οτι αφου πας,ψιλοψαχνεσαι αν και στο τελος δισταζεις.Ναι ή οχι ;
Τελος,επειτα απο ολα αυτα ξαναβρισκομαστε απομονωμενοι σε παγκακια.Ασχετα αν δεν γινεται κατι.
Ε δεν μπορεις να λες οτι δεν ΗΞΕΡΕΣ και οτι δεν ψιλογουσταρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:45Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:44Μα τι είναι αυτά που λες, άνθρωπέ μου;Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:35
Εγω παλι το πιστευω 100%. Γιατι η φαση με το Αρσακειο και με την εξεταση της Αστυνομιας που απορριφθηκε λογω επεμβασης υπουργου, αποκλειεται να μην ηταν γενικοτερα γνωστα και στο πολιτικο κυκλωμα.
.
Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Λιγνάδης είναι καθ' έξιν και κατά συρροή βιαστής ανηλίκων;
Ας είμαστε σοβαροί ρε παιδιά, έλεος.
Γιατι δεν ηξερε οτι ο Νικος Γεωργιαδης ειναι ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ και με καταδικες;
.
Εντάξει, προφανώς στα διαδικτυακά fora ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Ποια φωτο ; Υπαρχει φωτο ;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:45 Για τη φωτο του εραστή με τον πιτσιρικά, έχεις να προσθέσεις κάτι ή θα το ρίξεις πάλι στο τσάμικο;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Sid Vicious
Τι γραφει η ξεφτιλισμενη καμμενη; Αυτη δεν ηταν εκεινο το συριζαικο αριστεριστικο οργιο που με υστεριες ειχε διακοψει ομιλια του Αδωνι στο Λονδινο;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:47 Εντάξει, προφανώς στα διαδικτυακά fora ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Ποια φορα ρε; Ο Νικος Γεωργιαδης εξακολουθησε να παραμενει συμβουλος του Κουλη και μετα την καταδικη του για παιδεραστια στη Μολδαβια...
ενω ο ιδιος ο Γεωργιαδης ειπε οτι ο Κουλης του ειπε το παρακατω...
Νίκος Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μου είπε να κάτσω λίγο πίσω μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα
https://tvxs.gr/news/ellada/nikos-georg ... osei-thema
Εφοσον υπαρχει το προηγουμενο του Γεωργιαδη γιατι να πιστεψω τον Κουλη τωρα;
.
-
Mitharadir
Το έχω ξαναπεί πως η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κόμμα-σπίτι των σεξουαλικών αποκλίσεων.Έχει με διαφορά την μεγαλύτερη αναλογία απο ήπιες σεξουαλικές αποκλείσεις όπως γκει,μπαισεξουαλ,αιμομίκτες,κερατάδες μέχρι και διεστραμένους όπως παιδεραστές και όλα αυτά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοσοτό απο οποιδήποτε άλλο κόμμα.Αυτά ίσχυαν και πριν τον Μητσοτάκη αλλα πλέον έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην φόρα.Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:47Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:45Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:44
Μα τι είναι αυτά που λες, άνθρωπέ μου;
Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Λιγνάδης είναι καθ' έξιν και κατά συρροή βιαστής ανηλίκων;
Ας είμαστε σοβαροί ρε παιδιά, έλεος.
Γιατι δεν ηξερε οτι ο Νικος Γεωργιαδης ειναι ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ και με καταδικες;
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tώρα το έγραψε αυτό;Sid Vicious έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:47Τι γραφει η ξεφτιλισμενη καμμενη; Αυτη δεν ηταν εκεινο το συριζαικο αριστεριστικο οργιο που με υστεριες ειχε διακοψει ομιλια του Αδωνι στο Λονδινο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα έχει κάνει ο μέγας θεατράνθρωπος, άσχετα αν ο 15χρονος δεν στρόφαρε ή δεν είχε αποφασίσει αν θέλει ή όχι.under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:43Ναι.Εισαι 15 χρονων.
Σου λεω εγω οτι θα σε γυρισω σπιτι με το αυτοκινητο γιατι για τον Α η Β λογο με εμπιστευεσαι.
Πονηρευεσαι ; Εγω ειμαι σιγουρος οτι εσυ θα πονηρευοσουν.Οπως θα πονηρευομουν και εγω.
Επειτα,ξαναβρισκομαστε και σου λεω να παμε σε ξενοδοχειο.Και εσυ συμφωνεις προφανως.
Εδω πλεον ειναι δεδομενο οτι αφου πας,ψιλοψαχνεσαι αν και στο τελος δισταζεις.Ναι ή οχι ;
Τελος,επειτα απο ολα αυτα ξαναβρισκομαστε απομονωμενοι σε παγκακια.Ασχετα αν δεν γινεται κατι.
Ότι κι αν έκανε ο μικρός, που είχε χάσει τον πατέρα του, η ευθύνη είναι αποκλειστικά του άλλου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Mitharadir έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:50Το έχω ξαναπεί πως η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κόμμα-σπίτι των σεξουαλικών αποκλίσεων.Έχει με διαφορά την μεγαλύτερη αναλογία απο ήπιες σεξουαλικές αποκλείσεις όπως γκει,μπαισεξουαλ,αιμομίκτες,κερατάδες μέχρι και διεστραμένους όπως παιδεραστές και όλα αυτά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοσοτό απο οποιδήποτε άλλο κόμμα.Αυτά ίσχυαν και πριν τον Μητσοτάκη αλλα πλέον έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην φόρα.
Ερχονται κι αλλα σκανδαλα για νεοδημοκρατες, οχι ηθοποιους αυτη τη φορα.
.
- Aprilianos
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, διαγράφει ανάρτησή της για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη διέγραψε παλαιότερη ανάρτησή της που αφορούσε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τρέχει να προλάβει η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Οι εξελίξεις σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη είναι καταιγιστικές και πολλά στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν διηγώντας ιστορίες εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από διάφορους παράγοντες και δημόσια πρόσωπα. Πολλά από τα θύματα αλλά και πολλοί που γνωρίζουν καταστάσεις χρησιμοποιούν πλέον τα social media και ανεβάζουν αναρτήσεις.
Είχαμε μέχρι και τη σύλληψή του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στη μέρα.
Την ώρα όμως που αυτές οι αναρτήσεις ανεβαίνουν, όπως του Αντώνη Καφετζόπουλου που αφορά και τη Λίνα Μενδώνη, υπάρχουν και κάποιες άλλες αναρτήσεις που κατεβαίνουν. Πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν παραβρεθεί με τους σήμερα καταγγελλόμενους ή πρόσωπα που απλά είχαν αναφερθεί σε αυτά σήμερα κατεβάζουν άρον άρον τις αναρτήσεις τους. Η καταγγελία που έρχεται στο φως από το Dοcumento σοκάρει εξάλλου.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Όπως μαρτυράει το google, η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία συνέχαιρε τον Δημήτρη Λιγνάδη και όλους τους συντελεστές τους για την παράσταση Πέρσες του Αισχύλου. Πλέον όμως αυτή η ανάρτηση δεν βρίσκεται online. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς κατέβηκε η ανάρτηση (μπορεί να έχει γίνει εδώ και μέρες). Όπως μπορείτε να δείτε και από το screenshot, η ανάρτηση έλεγε συγκεκριμένα : «Πέρσες» του Αισχύλου. Συγχαρητήρια στον @dimitris.lignadis και σε όλους τους συντελεστές του…
Κάπου θα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Δεν είναι κρυφό ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε τους Πέρσες. Προφανώς δεν είναι κρυφό και ότι συνεχάρη μέσα από το Instagram της τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού η ανάρτηση είχε πάνω από 7,000 likes. Ισως στα σχόλια (τα οποία δεν είναι προσβάσιμα πλέον) να υπήρχε και η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Μαρέβα Μητσοτάκη. Το να σβήνονται όμως παλιότερες αναρτήσεις μοιάζει με σπασμωδική κίνηση που δεν αρμόζει στη σύζυγο του πρωθυπουργού, ούτε καν σε αυτούς που τη συμβουλεύουν.
https://www.sportime.gr/extratime/i-siz ... i-lignadi/

Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη διέγραψε παλαιότερη ανάρτησή της που αφορούσε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τρέχει να προλάβει η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Οι εξελίξεις σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη είναι καταιγιστικές και πολλά στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν διηγώντας ιστορίες εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από διάφορους παράγοντες και δημόσια πρόσωπα. Πολλά από τα θύματα αλλά και πολλοί που γνωρίζουν καταστάσεις χρησιμοποιούν πλέον τα social media και ανεβάζουν αναρτήσεις.
Είχαμε μέχρι και τη σύλληψή του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στη μέρα.
Την ώρα όμως που αυτές οι αναρτήσεις ανεβαίνουν, όπως του Αντώνη Καφετζόπουλου που αφορά και τη Λίνα Μενδώνη, υπάρχουν και κάποιες άλλες αναρτήσεις που κατεβαίνουν. Πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν παραβρεθεί με τους σήμερα καταγγελλόμενους ή πρόσωπα που απλά είχαν αναφερθεί σε αυτά σήμερα κατεβάζουν άρον άρον τις αναρτήσεις τους. Η καταγγελία που έρχεται στο φως από το Dοcumento σοκάρει εξάλλου.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Όπως μαρτυράει το google, η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία συνέχαιρε τον Δημήτρη Λιγνάδη και όλους τους συντελεστές τους για την παράσταση Πέρσες του Αισχύλου. Πλέον όμως αυτή η ανάρτηση δεν βρίσκεται online. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς κατέβηκε η ανάρτηση (μπορεί να έχει γίνει εδώ και μέρες). Όπως μπορείτε να δείτε και από το screenshot, η ανάρτηση έλεγε συγκεκριμένα : «Πέρσες» του Αισχύλου. Συγχαρητήρια στον @dimitris.lignadis και σε όλους τους συντελεστές του…
Κάπου θα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Δεν είναι κρυφό ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε τους Πέρσες. Προφανώς δεν είναι κρυφό και ότι συνεχάρη μέσα από το Instagram της τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού η ανάρτηση είχε πάνω από 7,000 likes. Ισως στα σχόλια (τα οποία δεν είναι προσβάσιμα πλέον) να υπήρχε και η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Μαρέβα Μητσοτάκη. Το να σβήνονται όμως παλιότερες αναρτήσεις μοιάζει με σπασμωδική κίνηση που δεν αρμόζει στη σύζυγο του πρωθυπουργού, ούτε καν σε αυτούς που τη συμβουλεύουν.
https://www.sportime.gr/extratime/i-siz ... i-lignadi/
under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:43Ναι.Εισαι 15 χρονων.
Η ιστορία έχει έτσι ακριβώς;
40αρης (νομίζω) με 15χρονο αγόρι του αφιέρωνε στιχάκια στο αυτοκίνητο, ξαναβρεθηκαν του είπε να πάνε σε ξενοδοχείο δέχτηκε γιατί γούσταρε και ξαναβρισκονται στα παγκάκια και τον καταγγέλει για βιασμο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βλέπω ότι η γραμμή άμυνας των εμετικων μποτ μετακινήθηκε στο "ναι αλλά τα ήθελαν και οι ανήλικοι". Θυμάστε από που ξεκίνησε; Από χασκογελακια και "δεν υπάρχει τίποτα". Να προσπαθείς να δικαιολογήσεις βιαστές ανηλίκων στον βωμό του κόμματος. Μηδενική ανθρώπινη υπόσταση.
Η ευθυνη προφανως ειναι του ενηλικα.Αλλα πως ερχεται ο αλλος χρονια μετα και λεει οτι υπεστη σεξουαλικη βια οταν τραβιοταν ;Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:52 Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα έχει κάνει ο μέγας θεατράνθρωπος, άσχετα αν ο 15χρονος δεν στρόφαρε ή δεν είχε αποφασίσει αν θέλει ή όχι.
Ότι κι αν έκανε ο μικρός, που είχε χάσει τον πατέρα του, η ευθύνη είναι αποκλειστικά του άλλου.
Κατι δεν παει καλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πίστεψε ό,τι θες, αλλά το να υποστηρίζεις ότι είσαι 100% σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Λιγνάδης ήταν καθ' έξιν και κατά συρροή βιαστής ανηλίκων είναι μια πολύ σοβαρή -και εντελώς ατεκμηρίωτη- κατηγορία. Αν δημοσίευες με το ονοματεπώνυμό σου μια τέτοια κατηγορία σε δημόσιο έντυπο, αύριο το πρωί θα σε καλούσε ο εισαγγελέας.Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:50Ναύτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 10:47 Εντάξει, προφανώς στα διαδικτυακά fora ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Ποια φορα ρε; Ο Νικος Γεωργιαδης εξακολουθησε να παραμενει συμβουλος του Κουλη και μετα την καταδικη του για παιδεραστια στη Μολδαβια...
ενω ο ιδιος ο Γεωργιαδης ειπε οτι ο Κουλης του ειπε το παρακατω...
Νίκος Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μου είπε να κάτσω λίγο πίσω μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα
https://tvxs.gr/news/ellada/nikos-georg ... osei-thema
Εφοσον υπαρχει το προηγουμενο του Γεωργιαδη γιατι να πιστεψω τον Κουλη τωρα;
.
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ αυτά που γράφεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση