Δεν τρελαίνομαι για σοκολάτα. Χθες και σήμερα με έπιασε. Αύριο θα μου περάσει.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:38Ναι ξέρεις αυτό το νόστιμο πράγμα με γαλα, κακάο κτλ που τρως και χαίρεται η ψυχούλα σου; αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Mόλις χλαπάκιασα την ημερήσια δόση μου και νιώθω περίφημαGherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:40Δεν τρελαίνομαι για σοκολάτα. Χθες και σήμερα με έπιασε. Αύριο θα μου περάσει.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:38Ναι ξέρεις αυτό το νόστιμο πράγμα με γαλα, κακάο κτλ που τρως και χαίρεται η ψυχούλα σου; αυτό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπίστης έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:46Mόλις χλαπάκιασα την ημερήσια δόση μου και νιώθω περίφημαGherschaagk έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:40Δεν τρελαίνομαι για σοκολάτα. Χθες και σήμερα με έπιασε. Αύριο θα μου περάσει.Naida έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:38
Ναι ξέρεις αυτό το νόστιμο πράγμα με γαλα, κακάο κτλ που τρως και χαίρεται η ψυχούλα σου; αυτό.

Καλά κάνουμεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:38γιαυτο στρογγυλευετεNaida έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:38Ναι ξέρεις αυτό το νόστιμο πράγμα με γαλα, κακάο κτλ που τρως και χαίρεται η ψυχούλα σου; αυτό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για πες λοιπόν!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:32Έχω και ένα υπεργαματο το Chi που μυρίζει απίστευτα αλλά είναι μόνο για να μην μπλέκονται και τέτοια. Ενώ το άλλο είναι για να βγάλεις και μαλλιά και να μακρυνουν γρήγορα. Εγώ θέλω να δω αν θα βγάλω και για να τα κόψω κιόλας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο 2 φορες λόγω έκτακτων συνθηκώνJuno έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:32Για πες λοιπόν!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:32Έχω και ένα υπεργαματο το Chi που μυρίζει απίστευτα αλλά είναι μόνο για να μην μπλέκονται και τέτοια. Ενώ το άλλο είναι για να βγάλεις και μαλλιά και να μακρυνουν γρήγορα. Εγώ θέλω να δω αν θα βγάλω και για να τα κόψω κιόλας.Juno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:27
Έλα, έβαλε ο Μένιος link, άντε να το παραγγείλεις τώρα. Ποιος στη χάρη σου, τα μαλλιά σου θα μυρίζουν σαν τη πρώτη μέρα της Άνοιξης!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, αναμένουμε.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:34Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο 2 φορες λόγω έκτακτων συνθηκώνJuno έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:32Για πες λοιπόν!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:32
Έχω και ένα υπεργαματο το Chi που μυρίζει απίστευτα αλλά είναι μόνο για να μην μπλέκονται και τέτοια. Ενώ το άλλο είναι για να βγάλεις και μαλλιά και να μακρυνουν γρήγορα. Εγώ θέλω να δω αν θα βγάλω και για να τα κόψω κιόλας.Σήμερα θα είναι η 3η.Δεν έχω δει κάτι ακόμα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ω γιες θα ενημερώσω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό είναι περούκα μάτια μου.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 09:59Ε όχι και 80χρονη η Δημητρουλα. Όταν θα αποκτήσω τέτοιο μαλλί όμως θα έρχομαι να κάθομαι μπροστά σου να μη βλέπειςΑσέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 09:38συγνωμη τωρα, αυτο δεν ειναι απο εκεινη την 80χρονη που βγαινει στην τηλεοραση και λεει κατι αλαμπουρνεζικα "η φυση της υλης και η ψυχολογια του ανεμου"Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:37
La vie en Rose!! Θα το βάλω απόψε και λένε σε μια εβδομάδα έχεις αποτελέσματα. Ελπίζω να μην βγάλω γένια αντί για μαλλιά![]()
αληθεια τωρα; υπαρχουν ανθρωποι που τα αγοραζουν αυτα; και πιστευουν στ αληθεια οτι θα κανει δουλεια;
καλα σας κανει ο αριστος.
[/url]
Όσο για το λάδι της, είναι κατά βάση καστορέλαιο. Βοηθάει πολύ αλλά αν θες μπόλικο μαλλί πρέπει το προϊόν που χρησιμοποιείς να έχει και δαφνέλαιο.
Έχει και δαφνελαιο μέσα.Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:17Αυτό είναι περούκα μάτια μου.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 09:59Ε όχι και 80χρονη η Δημητρουλα. Όταν θα αποκτήσω τέτοιο μαλλί όμως θα έρχομαι να κάθομαι μπροστά σου να μη βλέπειςΑσέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 09:38
συγνωμη τωρα, αυτο δεν ειναι απο εκεινη την 80χρονη που βγαινει στην τηλεοραση και λεει κατι αλαμπουρνεζικα "η φυση της υλης και η ψυχολογια του ανεμου"
αληθεια τωρα; υπαρχουν ανθρωποι που τα αγοραζουν αυτα; και πιστευουν στ αληθεια οτι θα κανει δουλεια;
καλα σας κανει ο αριστος.
[/url]
Όσο για το λάδι της, είναι κατά βάση καστορέλαιο. Βοηθάει πολύ αλλά αν θες μπόλικο μαλλί πρέπει το προϊόν που χρησιμοποιείς να έχει και δαφνέλαιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το είχα ξεχάσει. Θενκς φορ ριμαηντινγκ μι.
Εγώ πήρα αυτό:

Και θα πάρω κι αυτό:
Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:32Το είχα ξεχάσει. Θενκς φορ ριμαηντινγκ μι.
Εγώ πήρα αυτό:
Και θα πάρω κι αυτό:
![]()
Τι είναι αυτό; τι κάνει;
Εγώ θέλω να καταφέρω να το χρησιμοποιήσω 7 μέρες στη σειρά να δω αν όντως κάνει τίποτα. Έχω εντοπίσει και σημεία που λόγω κοτσίδας έχει αραιώσει , για να δω αν θα δω διαφορά. Αν δεν δω, μετά έχω στη σειρά το λαδάκι ποκαχοντας. Να δω κι αυτό αν θα κάνει τίποτα. Αν δεν κάνει και αυτό κόψιμο κοντό, κοντό. Μπας και.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πρώτο είναι για επανόρθωση της φθοράς της τρίχας. Το δεύτερο είναι για το πιστολάκι και το φριζαρισμα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:39 Τι είναι αυτό; τι κάνει;
Εγώ θέλω να καταφέρω να το χρησιμοποιήσω 7 μέρες στη σειρά να δω αν όντως κάνει τίποτα. Έχω εντοπίσει και σημεία που λόγω κοτσίδας έχει αραιώσει , για να δω αν θα δω διαφορά. Αν δεν δω, μετά έχω στη σειρά το λαδάκι ποκαχοντας. Να δω κι αυτό αν θα κάνει τίποτα. Αν δεν κάνει και αυτό κόψιμο κοντό, κοντό. Μπας και.
Γιατί δεν παίρνεις καμιά βιταμίνη που είναι για μαλλιά;
Ποια βιταμίνη προτείνεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:43Το πρώτο είναι για επανόρθωση της φθοράς της τρίχας. Το δεύτερο είναι για το πιστολάκι και το φριζαρισμα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:39 Τι είναι αυτό; τι κάνει;
Υγ ραπουνζελ είναι το λαδάκι όχι ποκαχοντας, μπέρδεψα τα καρτούν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.skroutz.gr/c/2519/eidika_sy ... E%B9%CE%ACNaida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:47Ποια βιταμίνη προτείνεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:43Το πρώτο είναι για επανόρθωση της φθοράς της τρίχας. Το δεύτερο είναι για το πιστολάκι και το φριζαρισμα.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 20:39 Τι είναι αυτό; τι κάνει;
Υγ ραπουνζελ είναι το λαδάκι όχι ποκαχοντας, μπέρδεψα τα καρτούν![]()
Να ξέρεις πάντως, σε 7 μέρες δεν θα δεις διαφορά. Θέλει 3+ μήνες μέσ' στο νερό.
[/url]