Μπορεί να το κάνει για να μάθουν όλοι ότι τον κατηγορεί ο Χίος.Jolly Roger έγραψε: 21 Φεβ 2021, 01:56Σωστό. Βέβαια την τελευταία βδομάδα τα Νέα, το Βήμα, το Mega, το Ιν και τα Παραπολιτικά, για κάποιο λόγο ασχολούνται υπερβολικά με κάποιον που απλά έχει τη φήμη αναξιόπιστου συνωμοσιολόγου. Να το κάνει ο Βαγγέλας από αγνή διάθεση καταπολέμησης των fake news, δεν νομίζω.πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 01:54Jolly Roger έγραψε: 21 Φεβ 2021, 01:50 o Ζούγκλας έχει Μελισσανίδη από πίσω + 50 μπράβους. Ο Στέφανος;
Η ασπίδα του είναι η αναξιοπιστία του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
- Υδράργυρος
Καντο οπως με τον νικο γεωργιαδη. Τι και αν βιαζε συστηματικα τοσα χρονια; δε θα χσλασουμε τις καρδιες μας για το τιποτα που ειπε και ο μαρκοπουλος του πρωτου ψεμματοςΣέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 01:57 Ο πρωθυπουργός ,στον οποίο υπαγεται πλέον η ΕΥΠ,δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις που υπήρχαν από το 2012.
Η υπουργός πολιτισμού και όλοι όσοι έχουν φωτογραφηθεί με τον Λιγνάδη,δεν ήξεραν ότι ο τύπος πηδάει αγοράκια εδώ και +30 χρόνια.
Πεφτοσυννεφακιδες.

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με τον κολλητό του τι παίζει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άλλο από την απόπειρα ξεπλύματος του Λιγνάδη, δε γνωρίζω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/02 ... t_234.html
Για την ΜΚΟ από την οποία έπαιρνε τα προσφυγόπουλα και έχει έδρα στην Κατεχάκη φαίνεται δεν ενδιαφέρεται κανείς.
Για την ΜΚΟ από την οποία έπαιρνε τα προσφυγόπουλα και έχει έδρα στην Κατεχάκη φαίνεται δεν ενδιαφέρεται κανείς.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ζουν ακομα αυτοι? Δεν εχω δει αφισες του τωρα τελευταια στους δρόμους και υπέθεσα οτι τελικα ανασυγκροτηθηκαν και δεν ειχε λογο υπαρξης το κομμα.Zelda έγραψε: 21 Φεβ 2021, 02:02 https://www.oakke.gr/antifasism/item/12 ... E%B4%CE%B7
Σολαρει το ΟΑΚΚΕ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Γενιά της Αγαμίας
-
Γενιά της Αγαμίας
με ολα τα μποτ εμετός και οι αριστερουληδες τα ιδια κανουν
Μεγαλοι χομπιστες οι ανθρωποιGeorge_V έγραψε: 21 Φεβ 2021, 02:10Ζουν ακομα αυτοι? Δεν εχω δει αφισες του τωρα τελευταια στους δρόμους και υπέθεσα οτι τελικα ανασυγκροτηθηκαν και δεν ειχε λογο υπαρξης το κομμα.Zelda έγραψε: 21 Φεβ 2021, 02:02 https://www.oakke.gr/antifasism/item/12 ... E%B4%CE%B7
Σολαρει το ΟΑΚΚΕ
Ειχαν παντα πολυ διαφορετικο λογο απο τα αλλα αριστερα κομματιδια
- Dwarven Blacksmith
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Αν αυτός ήξερε τόσα πολλά για το τι ήξερε ο Μαρκουλακης, δεν σημαίνει ότι ήξερε και ο ίδιος;
Πώς γίνεται να κατηγορεί το Μαρκουλακη σαν συνένοχο και να μην χαρακτηρίζει έτσι και τον εαυτό του;
δειξε μας μερικα του συριζα γαλαζοαιματε προστατευομενε φιλε μας.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 21 Φεβ 2021, 02:12 με ολα τα μποτ εμετός και οι αριστερουληδες τα ιδια κανουν
εγω στο τλ μου διαγραφω και τα μεν και τα δε.
νδ εχω διαγραψει περι τις 30.000
συριζα δεν χω πτυχει καποιον που να γραφει συνειδητα ψεμματα.
θες να μας δειξεις εσυ?
αυτοπτης μαρτυραςDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2021, 02:20Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Αν αυτός ήξερε τόσα πολλά για το τι ήξερε ο Μαρκουλακης, δεν σημαίνει ότι ήξερε και ο ίδιος;
Πώς γίνεται να κατηγορεί το Μαρκουλακη σαν συνένοχο και να μην χαρακτηρίζει έτσι και τον εαυτό του;
εχει αλλη βαρυτητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση