Σενέκας έγραψε: 11 Φεβ 2021, 17:17 πως θα γίνει να πάρω ειδική άδεια για edit για να κατεβάσω τις φωτο; Δε θέλω να γίνω canceled![]()
επιτέλους ένα σοβαρό θέμα, Χ,Υers και πράσινα άλογα
Σενέκας έγραψε: 11 Φεβ 2021, 17:17 πως θα γίνει να πάρω ειδική άδεια για edit για να κατεβάσω τις φωτο; Δε θέλω να γίνω canceled![]()
την εχουμε με αλλο μαλλι γιατι λιγο με παραπλαναvantono έγραψε: 20 Φεβ 2021, 22:39 Δασκαλε, τα φώτα σου! Δεν ξερω αν εχει μπει παλιοτερα και δεν το ειδα, αλλά για δωσε μια βαθμολογία και για το παρακάτω μουτράκι![]()
Σε θέλω γενναιόδωρο, κανονισε, την εχω ακουσει πολυ ασχημα μαζί της.![]()

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
θα εργάζεται
προσπαθει να της μοιασει
Για να σε παραπλανήσω την εβαλα αλλωστε, γιατι κατι εχω ψυλλιαστεί οτι αυτος ειναι ο τύπος σου, κατι καρεδοειδή/χειρδαροειδή φάσηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:04την εχουμε με αλλο μαλλι γιατι λιγο με παραπλαναvantono έγραψε: 20 Φεβ 2021, 22:39 Δασκαλε, τα φώτα σου! Δεν ξερω αν εχει μπει παλιοτερα και δεν το ειδα, αλλά για δωσε μια βαθμολογία και για το παρακάτω μουτράκι![]()
Σε θέλω γενναιόδωρο, κανονισε, την εχω ακουσει πολυ ασχημα μαζί της.![]()
![]()
0/ 100
Ποιανης;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για αυτό θα μου πεις, για να μάθω
vantono έγραψε: 20 Φεβ 2021, 23:13 Και γουλί ειμαι σιγουρος οτι θα γραφει ωραια η συγκεκριμένη. Το ενα χαρακτηριστικό προσώπου καλύτερο απ' τ'άλλο. Πασχίζεις να εντοπίσεις ατέλεια.