!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ VS ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ VS ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:15
zoltan έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:11 Πάντως ενδέχεται να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όταν κατατάχθηκα εγώ το 2013 δεν κόβανε κανέναν. Μόνο για λόγους υγείας (Ι) και βάρους. Λόγω βάρους κόψανε αρκετούς που ίδιοι δεν το περίμεναν, γιατί δεν αντιλαμβάνονταν τους εαυτούς τους ως υπέρβαρους. Στα αθλήματα δεν κόψανε κανέναν άσχετα από τις επιδόσεις. Κατόπιν στη θητεία δύο αιτίες υπήρχαν για κόψιμο: είτε εθελοντικά για τον Α ή Β λόγο, είτε λόγω φυλακών τους έδιωχνε ο διοικητής. Είχε την αρχή ότι όποιος ξεπερνά τις 30 μέρες φέυγει από τις ειδικές δυνάμεις. Έδιωξε έτσι μερικούς.

Για να λέει ο Αινειάν ότι στη Σάμο από τη σειρά του γνωστού του κόπηκαν οι περισσότεροι τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Το ότι ανέφερα την Σάμο ήταν λάθος μου γιατί θα πρέπει να στοχοποίησω συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα και άτομα
Και γιατί στοχοποιείται μια μονάδα αν κρίνει κάποιον ακατάλληλο για ειδικές δυνάμεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:18 Μηπως τον εκοψαν για ανυπακοή - πειθαρχια ? μετρανε και αυτα λιγο ξερεις .
Ενδεχομένως
Άλλο το κλίμα και η νοοτροπία τελικά σε μια αθλητική ομάδα η ένα γυμναστήριο και άλλο στην εκπαίδευση για καταδρομεας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:20
zoltan έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:11 Πάντως ενδέχεται να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όταν κατατάχθηκα εγώ το 2013 δεν κόβανε κανέναν. Μόνο για λόγους υγείας (Ι) και βάρους. Λόγω βάρους κόψανε αρκετούς που ίδιοι δεν το περίμεναν, γιατί δεν αντιλαμβάνονταν τους εαυτούς τους ως υπέρβαρους. Στα αθλήματα δεν κόψανε κανέναν άσχετα από τις επιδόσεις. Κατόπιν στη θητεία δύο αιτίες υπήρχαν για κόψιμο: είτε εθελοντικά για τον Α ή Β λόγο, είτε λόγω φυλακών τους έδιωχνε ο διοικητής. Είχε την αρχή ότι όποιος ξεπερνά τις 30 μέρες φέυγει από τις ειδικές δυνάμεις. Έδιωξε έτσι μερικούς.

Για να λέει ο Αινειάν ότι στη Σάμο από τη σειρά του γνωστού του κόπηκαν οι περισσότεροι τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Το ότι ανέφερα την Σάμο ήταν λάθος μου γιατί θα πρέπει να στοχοποίησω συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα και άτομα
Και γιατί στοχοποιείται μια μονάδα αν κρίνει κάποιον ακατάλληλο για ειδικές δυνάμεις;
Γιατί μετά θα πρέπει να πω ονόματα φίλη Γαλή
Και αυτό θέλω να το αποφύγω
Θα ήθελα η συζήτηση να στραφεί στις σχέσεις αθλητών από γυμναστήρια και το κατά πόσο είναι κατάλληλοι για ειδικές δυνάμεις
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:21
Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:18 Μηπως τον εκοψαν για ανυπακοή - πειθαρχια ? μετρανε και αυτα λιγο ξερεις .
Ενδεχομένως
Άλλο το κλίμα και η νοοτροπία τελικά σε μια αθλητική ομάδα η ένα γυμναστήριο και άλλο στην εκπαίδευση για καταδρομεας

στην αθλητικη ομαδα αινειακο κανεις τη διωρη προπονηση και μετα εισαι ανετα στο σπιτακι σου με ολα τα κομφορ, στη μοναδα δεν εχεις τον μπαμπακα και τη μαμακα να σου κανουν τα χατηρια

τα αθλητικα προσοντα για να γινεις καταδρομεας ειναι αστεια, αρκει το να μην εισαι γιωτας

οι κακουχιες ειναι αστειες εφοσον προκειται για στρατο η μονη εσωτερικη μαχη ειναι το ψωνιο που εχει ο καθενας για να φορεσει το μπερε

αν πηγε απο μιμητισμο ή για χατηρι του μπαμπα δεν ηξερε δε ρωταγε..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:23

Θα ήθελα η συζήτηση να στραφεί στις σχέσεις αθλητών από γυμναστήρια και το κατά πόσο είναι κατάλληλοι για ειδικές δυνάμεις
Άλλο η προσωπική άθληση σε γυμναστήρια ή στο σπίτι και άλλο ο αθλητισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γνωστός μου που υπηρέτησε στους αλεξιπτωτιστές πάντως ουδεμία σχέση είχε ποτέ με γυμναστική κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:47

και αλλο ο στρατος.. οι κανονισμοι δεν ειναι ιδιοι για ολους, δεν υπαρχει αμιλλα ουτε ευ αγωνιζεσθαι ολα εξαρτωνται απο τη προσωπικοτητα του εκαστοτε καραβανα που ως ανωτερος οφειλεις να υπακους..
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 09:56 ..γνωστός μου νεαρός αθλητής ο οποίος είχε διακρίσεις στον αθλητισμό σαν φαντάρος είχε πάει να γίνει καταδρομεας και κόπηκε
Η σχέση τελικά αθλητικών επιδόσεων και προσόντων για να γίνει κάποιος καταδρομεας ποια είναι ;
Τα παιδια απο την πόλη ειναι ευαίσθητα. Δεν αντέχουν να σκαρφαλώνουν κάμπιες στην πλατη τους οταν ξαπλώνουν να κοιμηθούν στην εξοχη και να τρων φαγητό που περπατούν επάνω μυρμήγκια. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:59
και αλλο ο στρατος.. οι κανονισμοι δεν ειναι ιδιοι για ολους, δεν υπαρχει αμιλλα ουτε ευ αγωνιζεσθαι ολα εξαρτωνται απο τη προσωπικοτητα του εκαστοτε καραβανα που ως ανωτερος οφειλεις να υπακους..
Ε ναι, κοινό σημείο του αθλητισμού και του στρατού είναι η πειθαρχία.

Και όσοι δηλώνουν ειδικές δυνάμεις, είναι προετοιμασμένοι για σκληραγώγηση και την αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους ανώτερους... ή όχι;

Νομίζω πάντως, ότι οι ειδικοδυναμίτες συνήθως έχουν καλύτερη ιδέα για τους εκπαιδευτές τους από αυτή που υπάρχει στους υπόλοιπους. Εκτός αν έπεσα σε όλες τις εξαιρέσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 09:56 ..γνωστός μου νεαρός αθλητής ο οποίος είχε διακρίσεις στον αθλητισμό σαν φαντάρος είχε πάει να γίνει καταδρομεας και κόπηκε
Η σχέση τελικά αθλητικών επιδόσεων και προσόντων για να γίνει κάποιος καταδρομεας ποια είναι ;
ανοίγεις νήματα για να σου λύσουμε απορίες που αφορούν τον κλάδο σου; :xena:
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2021, 20:48
omg kai 3 lol έγραψε: 20 Φεβ 2021, 18:59

Ε ναι, κοινό σημείο του αθλητισμού και του στρατού είναι η πειθαρχία.

Και όσοι δηλώνουν ειδικές δυνάμεις, είναι προετοιμασμένοι για σκληραγώγηση και την αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους ανώτερους... ή όχι;

Νομίζω πάντως, ότι οι ειδικοδυναμίτες συνήθως έχουν καλύτερη ιδέα για τους εκπαιδευτές τους από αυτή που υπάρχει στους υπόλοιπους. Εκτός αν έπεσα σε όλες τις εξαιρέσεις. :lol:

περα απο αυτο που αναφερεις η λεγομενη πειθαρχια, η "ισοτητα" και οι κανονισμοι διαφερουν πχ.

1) απο μοναδα σε μοναδα αναλογα με τα ατομα που διοικουν και εφαρμοζουν τους κανονισμους (πχ φαντασου καθε μερα να παιρνεις διαταγες απτον Αινειαν ή να πρεπει αυτος να διαταξει καποιον κατωτερο) :003:

2) το πως εκλαμβανουν οι κληρωτοι την ολη διαδικασια, κι ενω υπαρχει αυτο το ευρυ φασμα ανα μοναδα, για καποιους η ιδια κατασταση βιωνεται ως βολτα στη παιδικη χαρα ενω για καποιους αλλους μαρτυριο
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2021, 17:31
Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 13:09
mao mao έγραψε: 20 Φεβ 2021, 12:36

έφυγα μετά τις 6 εβδομάδες της βασικής.
Δεν αντέχουν όλοι στο Μεγάλο Πεύκο. Αυτό που δεν κατανοώ είναι, το γιατί σαβουριάζεις παιδιά, λέγοντάς τους στην ουσία ηλίθιους. Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με την απόφασή σου προφανώς. Κάπως πρέπει να το δικαιολογήσεις . Μάλιστα.
Παπαριές μαρίτσαμ λένε.

Οι περισσότεροι ειδικοδυναμίτες είναι οι πιο κουλ/συγκροτημένοι τύποι στην καθημερινότητα τους, επειδή έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Μπράβο στο παληκάρι σου. :smt023
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια πάντως είναι πως το να έχουν τα παιδιά σου αρχές, αξίες και ιδανικά, θεωρείται το μέγιστο επίτευγμα. Για τα ίδια πρωτίστως.
Εν αντιθέσει με κάποια μπουμπούκια- λέρες, που θεωρουν ύψιστο ιδανικό, τα αντάρτικα πόλεων και τις καταστροφές της ζωής άλλων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2021, 15:40
Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 13:09

Δεν αντέχουν όλοι στο Μεγάλο Πεύκο. Αυτό που δεν κατανοώ είναι, το γιατί σαβουριάζεις παιδιά, λέγοντάς τους στην ουσία ηλίθιους. Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με την απόφασή σου προφανώς. Κάπως πρέπει να το δικαιολογήσεις . Μάλιστα.
Παπαριές μαρίτσαμ λένε.

Οι περισσότεροι ειδικοδυναμίτες είναι οι πιο κουλ/συγκροτημένοι τύποι στην καθημερινότητα τους, επειδή έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Σ'ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια πάντως είναι πως το να έχουν τα παιδιά σου αρχές, αξίες και ιδανικά, θεωρείται το μέγιστο επίτευγμα. Για τα ίδια πρωτίστως.
Εν αντιθέσει με κάποια μπουμπούκια- λέρες, που θεωρουν ύψιστο ιδανικό, τα αντάρτικα πόλεων και τις καταστροφές της ζωής άλλων.
Θα σου πω μια άλλη προσέγγιση, με την οποία είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις. Το θέμα είναι τα παιδιά μας να αντιλαμβάνονται τις "αξίες", τα "ιδανικά", την "αξιοπρέπεια" ως κάτι απολύτως φυσικό και όχι τόσο σπουδαίο. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 16:05
Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2021, 15:40

Παπαριές μαρίτσαμ λένε.

Σ'ευχαριστώ πολύ.
Θα σου πω μια άλλη προσέγγιση, με την οποία είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις. Το θέμα είναι τα παιδιά μας να αντιλαμβάνονται τις "αξίες", τα "ιδανικά", την "αξιοπρέπεια" ως κάτι απολύτως φυσικό και όχι τόσο σπουδαίο. :wink
Εννοείται πως συμφωνώ. :smt023
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”