!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ VS ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Re: ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ VS ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ναι όμως φαντάσου να είσαι σε δουλειά όπου αυτός που σου λέει τι να κάνεις έχει λιγότερα προσόντα από εσένα. Συμβαίνει πολύ συχνά στο στρατό.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:18Έτσι είναι, και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, λέγοντας "αντοχές", εννοούμε να είσαι αρτιμελής και χωρίς κάποια πάθηση (πχ πρόβλημα καρδιάς, κλπ), και να μην είσαι μηδενιστής (δηλαδή τεμπελχανάς) και μεγαλωμένος με τρόπο που να θεωρείς οτι είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Απ' τη στιγμή που είσαι οκ, και δεν έχεις όλα αυτά, μια χαρά κάνεις και για κανονικός πεζικάριος, και για καταδρομέας (κατά τη γνώμη μου ένας καλός στρατιώτης και αρτιμελής μπορεί να γίνει και καλός καταδρομέας). Και να σου πώ και το άλλο. Το μηδενάκι που πρέπει όλα, μα όλα να είναι σούπερ τέλεια για να "βγάλει τον καλό του εαυτό" (που δεν έχει να βγάλει, και δε θ' αποκτήσει ποτέ), το "εμένα κανείς δε μου λέει τί να κάνω", σε ποιά δουλειά μπορεί να στεριώσει? Οι μόνες δουλειές στις οποίες βλέπεις να επιβιώνουν κάτι τέτοιοι είναι εκείνες απ' τις οποίες δε μπορούν να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσές (πχ στο μαγαζί κάποιου συγγενή του). Και όταν ανοίγουν επιχείρηση δική τους, πάει κατά διαόλου και την κλείνουν μετά.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 14:39Ρε, κατάλαβες πως το λέω, δεν είναι για ανθρώπους δίχως αντοχές. Για τις παραμέσα εκφράσεις,κλάιν . Μη χάνουμε την ουσία.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 14:38
Ωραία, και μπράβο για τον γιό σου, αλλά μη λές για μπιφτέκια.![]()
"μπιφτέκι" στην ορολογία του στρατού είναι όταν κάποιος βάζει βύσμα να γλυτώσει από μια υπηρεσία και πηγαίνει στον επόμενο. "Έφαγα μπιφτέκι" η φράση.
![]()
Εγώ βλέπω ότι τσίμπησα προειδοποίηση, επειδή ένας τυχάρπαστος, έβρισε τα παιδιά του κοσμάκη και κατ' επέκταση το δικό μου, σβήστηκαν δημοσιεύσεις, επειδή απάντησα κατάλληλα.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:18Έτσι είναι, και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, λέγοντας "αντοχές", εννοούμε να είσαι αρτιμελής και χωρίς κάποια πάθηση (πχ πρόβλημα καρδιάς, κλπ), και να μην είσαι μηδενιστής (δηλαδή τεμπελχανάς) και μεγαλωμένος με τρόπο που να θεωρείς οτι είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Απ' τη στιγμή που είσαι οκ, και δεν έχεις όλα αυτά, μια χαρά κάνεις και για κανονικός πεζικάριος, και για καταδρομέας (κατά τη γνώμη μου ένας καλός στρατιώτης και αρτιμελής μπορεί να γίνει και καλός καταδρομέας). Και να σου πώ και το άλλο. Το μηδενάκι που πρέπει όλα, μα όλα να είναι σούπερ τέλεια για να "βγάλει τον καλό του εαυτό" (που δεν έχει να βγάλει, και δε θ' αποκτήσει ποτέ), το "εμένα κανείς δε μου λέει τί να κάνω", σε ποιά δουλειά μπορεί να στεριώσει? Οι μόνες δουλειές στις οποίες βλέπεις να επιβιώνουν κάτι τέτοιοι είναι εκείνες απ' τις οποίες δε μπορούν να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσές (πχ στο μαγαζί κάποιου συγγενή του). Και όταν ανοίγουν επιχείρηση δική τους, πάει κατά διαόλου και την κλείνουν μετά.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 14:39Ρε, κατάλαβες πως το λέω, δεν είναι για ανθρώπους δίχως αντοχές. Για τις παραμέσα εκφράσεις,κλάιν . Μη χάνουμε την ουσία.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 14:38
Ωραία, και μπράβο για τον γιό σου, αλλά μη λές για μπιφτέκια.![]()
"μπιφτέκι" στην ορολογία του στρατού είναι όταν κάποιος βάζει βύσμα να γλυτώσει από μια υπηρεσία και πηγαίνει στον επόμενο. "Έφαγα μπιφτέκι" η φράση.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
φιξντΠασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:46 Εγώ βλέπω ότι τσίμπησα προειδοποίηση, επειδή ένας τυχάρπαστος, έβρισε τα παιδιά του κοσμάκη και κατ' επέκταση το δικό μου, σβήστηκαν δημοσιεύσεις, επειδή απάντησα κατάλληλα ακατάλληλα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και στη ζωή συμβαίνει συχνότατα.nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:29Ναι όμως φαντάσου να είσαι σε δουλειά όπου αυτός που σου λέει τι να κάνεις έχει λιγότερα προσόντα από εσένα. Συμβαίνει πολύ συχνά στο στρατό.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:18Έτσι είναι, και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, λέγοντας "αντοχές", εννοούμε να είσαι αρτιμελής και χωρίς κάποια πάθηση (πχ πρόβλημα καρδιάς, κλπ), και να μην είσαι μηδενιστής (δηλαδή τεμπελχανάς) και μεγαλωμένος με τρόπο που να θεωρείς οτι είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Απ' τη στιγμή που είσαι οκ, και δεν έχεις όλα αυτά, μια χαρά κάνεις και για κανονικός πεζικάριος, και για καταδρομέας (κατά τη γνώμη μου ένας καλός στρατιώτης και αρτιμελής μπορεί να γίνει και καλός καταδρομέας). Και να σου πώ και το άλλο. Το μηδενάκι που πρέπει όλα, μα όλα να είναι σούπερ τέλεια για να "βγάλει τον καλό του εαυτό" (που δεν έχει να βγάλει, και δε θ' αποκτήσει ποτέ), το "εμένα κανείς δε μου λέει τί να κάνω", σε ποιά δουλειά μπορεί να στεριώσει? Οι μόνες δουλειές στις οποίες βλέπεις να επιβιώνουν κάτι τέτοιοι είναι εκείνες απ' τις οποίες δε μπορούν να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσές (πχ στο μαγαζί κάποιου συγγενή του). Και όταν ανοίγουν επιχείρηση δική τους, πάει κατά διαόλου και την κλείνουν μετά.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 14:39
Ρε, κατάλαβες πως το λέω, δεν είναι για ανθρώπους δίχως αντοχές. Για τις παραμέσα εκφράσεις,κλάιν . Μη χάνουμε την ουσία.
Και όταν λέμε προσόντα, προσόντα σε τί? Έρχεται ο άλλος και σου κάνει μάθημα για το τυφέκιο εφόδου. Προφανώς, στο αντικείμενο που εξετάζουμε, λογικά θα γνωρίζει περισσότερα από εμάς, οπότε κάτι έχουμε να κερδίσουμε απ' το να τον ακούσουμε. Εσύ μπορεί να έχεις μεταδιδακτορικό στους υπολογιστές πχ, αλλά εκεί δε μιλάμε για υπολογιστές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενώ ο παραπάνω ήταν μπουμπούκι. όταν θεώρησε το παιδί μου ηλίθιο. Και η δημοσίευσή του, πήγε κάποια στιγμή στον κάλαθο, από δική του διαγραφή προφανώς. Ένας συντονιστής, οφείλει να είναι αντικειμενικός. Δες το λίγο.
Δε γίνεται να απαντάμε σε κάθε σενάριο που φτιάχνετε.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:52Ενώ ο παραπάνω ήταν μπουμπούκι. όταν θεώρησε το παιδί μου ηλίθιο. Και η δημοσίευσή του, πήγε κάποια στιγμή στον κάλαθο, από δική του διαγραφή προφανώς. Ένας συντονιστής, οφείλει να είναι αντικειμενικός. Δες το λίγο.
Δεν τίθεται θέμα σεναρίου. Δεν μιλάς με χθεσινή στα φόρα.
Μιλάω από ιδίαν εμπειρία και νομίζω συμβαίνει αρκετά συχνότερα στο στρατό από ότι έξω. Όχι ότι δε συμβαίνει και έξω.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:50Και στη ζωή συμβαίνει συχνότατα.nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:29Ναι όμως φαντάσου να είσαι σε δουλειά όπου αυτός που σου λέει τι να κάνεις έχει λιγότερα προσόντα από εσένα. Συμβαίνει πολύ συχνά στο στρατό.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:18
Έτσι είναι, και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, λέγοντας "αντοχές", εννοούμε να είσαι αρτιμελής και χωρίς κάποια πάθηση (πχ πρόβλημα καρδιάς, κλπ), και να μην είσαι μηδενιστής (δηλαδή τεμπελχανάς) και μεγαλωμένος με τρόπο που να θεωρείς οτι είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Απ' τη στιγμή που είσαι οκ, και δεν έχεις όλα αυτά, μια χαρά κάνεις και για κανονικός πεζικάριος, και για καταδρομέας (κατά τη γνώμη μου ένας καλός στρατιώτης και αρτιμελής μπορεί να γίνει και καλός καταδρομέας). Και να σου πώ και το άλλο. Το μηδενάκι που πρέπει όλα, μα όλα να είναι σούπερ τέλεια για να "βγάλει τον καλό του εαυτό" (που δεν έχει να βγάλει, και δε θ' αποκτήσει ποτέ), το "εμένα κανείς δε μου λέει τί να κάνω", σε ποιά δουλειά μπορεί να στεριώσει? Οι μόνες δουλειές στις οποίες βλέπεις να επιβιώνουν κάτι τέτοιοι είναι εκείνες απ' τις οποίες δε μπορούν να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσές (πχ στο μαγαζί κάποιου συγγενή του). Και όταν ανοίγουν επιχείρηση δική τους, πάει κατά διαόλου και την κλείνουν μετά.
Και όταν λέμε προσόντα, προσόντα σε τί? Έρχεται ο άλλος και σου κάνει μάθημα για το τυφέκιο εφόδου. Προφανώς, στο αντικείμενο που εξετάζουμε, λογικά θα γνωρίζει περισσότερα από εμάς, οπότε κάτι έχουμε να κερδίσουμε απ' το να τον ακούσουμε. Εσύ μπορεί να έχεις μεταδιδακτορικό στους υπολογιστές πχ, αλλά εκεί δε μιλάμε για υπολογιστές.
Και μιας και ανέφερες τυφέκιο εφόδου.Είχα λογαχό που μας κατσάδιαζε γιατί κατά τον ίδιον η ταχήτυτα εξόδου βλήματος στο g3 είναι 120m/s και όχι αυτό που του λέγαμε εμείς. Περίγελος σε όλο τον λόχο. Πες μου πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά αυτόν.
Επίσης, άλλο παράδειγμα, είχαμε έναν 1.5 μέτρο να μας καυχιέται για το πόσο σκληρός είναι και να μας κάνει τον νταή. Πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά αυτον; Και κάπως έτσι καταντάμε σε γελοιοποίηση. Όταν οι κληρωτοί έχουν περισσότερα σωματικά και πνευματικά προσόντα από το μέσο στέλεχος δεν γίνεται να τους πάρεις στα σοβαρά. Φυσικά έχει και εξαιρέσεις δεν τσουβαλιάζω. Υπάρχουν και σωστά στελέχη από όλες τις απόψεις. Το κακό είναι ότι τα προσόντα των στρατιωτικών έχουν μέινει πίσω στην δεκαετία του 50, όπου φάνταζαν υψηλά για τον μέσο γιδοβοσκό που υπηρετούσε.
Μόλις δημιούργησες ένα, στο μπολντάρισα κιόλας. Πέρα από αυτό, κανένας δεν είπε συγκεκριμένα το παιδί σου ηλίθιο. Αν το έκανε θα έτρωγε προειδοποίηση. Εδώ τελειώνει η συζήτηση από πλευράς μου.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:58Δεν τίθεται θέμα σεναρίου. Δεν μιλάς με χθεσινή στα φόρα.vatraxos έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:56Δε γίνεται να απαντάμε σε κάθε σενάριο που φτιάχνετε.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:52
Ενώ ο παραπάνω ήταν μπουμπούκι. όταν θεώρησε το παιδί μου ηλίθιο. Και η δημοσίευσή του, πήγε κάποια στιγμή στον κάλαθο, από δική του διαγραφή προφανώς. Ένας συντονιστής, οφείλει να είναι αντικειμενικός. Δες το λίγο.
Να στο κάνω απλούστερο. Η δημοσίευσή του εμπεριείχε προσβολή σε μέλος οικογένειας. Εμμεσα ή άμεσα, δεν γράφαμε 15.000 νοματαίοι. Απευθύνθηκε και σε μένα. Ότι έγραψε, ήταν σε δική μου παράθεση. Οταν τα έσβησες λογικά το είδες. Εκτός κι αν κάνεις εκκαθάριση βάσει δικών σου κριτηρίων.vatraxos έγραψε: 20 Φεβ 2021, 16:00Μόλις δημιούργησες ένα, στο μπολντάρισα κιόλας. Πέρα από αυτό, κανένας δεν είπε συγκεκριμένα το παιδί σου ηλίθιο. Αν το έκανε θα έτρωγε προειδοποίηση. Εδώ τελειώνει η συζήτηση από πλευράς μου.
Και σαφέστατα χαρακτήρισε και το παιδί μου. Μάθε να διαχωρίζεις και άσε το ύφος χιλίων καρδιναλίων. Συντονιστής είσαι, όχι ο Πάπας της Ρώμης, με το αλάθητο υφάκι του.
Μου έβαλες 2 άτομα. Η μονάδα φαντάζομαι είχε περισσότερα στελέχη. Από 'κει και πέρα, δε νομίζω να έχεις υπηρετήσει και σε άλλους στρατούς "πρότυπα" εντός ή εκτός παρενθέσεως, (πχ Βρετανικός στρατός, Ισραηλινός στρατός) για να ξέρεις αν είναι καλύτερα ή χειρότερα τα στελέχη. Και καλά στελέχη θα έχεις, και στραβά, και θα πάς να πολεμήσεις και με τα καλά, και με τα στραβά, όπως και ο αντίπαλος, όπως και οι άλλοι στρατοί.nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:58Μιλάω από ιδίαν εμπειρία και νομίζω συμβαίνει αρκετά συχνότερα στο στρατό από ότι έξω. Όχι ότι δε συμβαίνει και έξω.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:50Και στη ζωή συμβαίνει συχνότατα.nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2021, 15:29
Ναι όμως φαντάσου να είσαι σε δουλειά όπου αυτός που σου λέει τι να κάνεις έχει λιγότερα προσόντα από εσένα. Συμβαίνει πολύ συχνά στο στρατό.
Και μιας και ανέφερες τυφέκιο εφόδου.Είχα λογαχό που μας κατσάδιαζε γιατί κατά τον ίδιον η ταχήτυτα εξόδου βλήματος στο g3 είναι 120m/s και όχι αυτό που του λέγαμε εμείς. Περίγελος σε όλο τον λόχο. Πες μου πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά αυτόν.
Επίσης, άλλο παράδειγμα, είχαμε έναν 1.5 μέτρο να μας καυχιέται για το πόσο σκληρός είναι και να μας κάνει τον νταή. Πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά αυτον; Και κάπως έτσι καταντάμε σε γελοιοποίηση. Όταν οι κληρωτοί έχουν περισσότερα σωματικά και πνευματικά προσόντα από το μέσο στέλεχος δεν γίνεται να τους πάρεις στα σοβαρά. Φυσικά έχει και εξαιρέσεις δεν τσουβαλιάζω. Υπάρχουν και σωστά στελέχη από όλες τις απόψεις. Το κακό είναι ότι τα προσόντα των στρατιωτικών έχουν μέινει πίσω στην δεκαετία του 50, όπου φάνταζαν υψηλά για τον μέσο γιδοβοσκό που υπηρετούσε.
Απ' αυτά που έχω δεί, πάντως, έχουν τη συνήθεια να βάζουν τα ικανά στελέχη σε λόχους με ικανούς στρατιώτες, και τα "στραβά" στελέχη σε λόχους με οχι και τόσο ικανούς στρατιώτες.
Όπως και να 'χει, το να έχεις μη ικανούς ή με λιγότερα προσόντα να σε διοικούν, συμβαίνει και παρασυμβαίνει και έξω. Και στο δημόσιο, και στον ιδιωτικό τομέα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νοιωθω οτι η μοναδικη δοκιμασια στην οποια δεν θα τα καταφερνα ειναι αν με εκλειναν για 1 μερα στο ιδιο δωματιο με μια ΜΟΥΝΑΡΑ.
Ολα τα υπολοιπα μου φαινονται σχετικα ευκολα. Μπαινεις σε fly mode και τα καταφερνεις.
Ολα τα υπολοιπα μου φαινονται σχετικα ευκολα. Μπαινεις σε fly mode και τα καταφερνεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Παπαριές μαρίτσαμ λένε.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 13:09Δεν αντέχουν όλοι στο Μεγάλο Πεύκο. Αυτό που δεν κατανοώ είναι, το γιατί σαβουριάζεις παιδιά, λέγοντάς τους στην ουσία ηλίθιους. Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με την απόφασή σου προφανώς. Κάπως πρέπει να το δικαιολογήσεις . Μάλιστα.
Οι περισσότεροι ειδικοδυναμίτες είναι οι πιο κουλ/συγκροτημένοι τύποι στην καθημερινότητα τους, επειδή έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Μπράβο στο παληκάρι σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση