!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τα κουμούνια μισούν την Τζάκι Κέννεντυ ;
- Καραμελίτσα
Re: Γιατί τα κουμούνια μισούν την Τζάκι Κέννεντυ ;
Θελετε να μου πείτε ότι 60 χρόνια μετά θα πρέπει να θυμάται κανείς τη Μελάνια Τραμπ;
Z
επειδή δεν κυκλοφορούσε με ταγάρια και αμπέχωνα, ξύριζε τις μασχάλες και τα πόδια της και ντύνονταν κομψά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Η μαμά της είναι η κόρη του Γουστάβου Αδόλφου, βασιλιά της Σουηδίας, άρα μέλος της δυναστείας των Μπερναντότ, άρα απόγονοι του Γάλλου στρατηγού της Επανάστασης Ζαν Μπερναντότ, άρα τέκνο της μεγάλης Επαναστατικής Γαλλίας.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:04George_V έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:37Ε ναι γιατι έχουμε 2.Gherschaagk έγραψε: 17 Φεβ 2021, 20:10
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Χθες με ρωτούσε ποια είναι η Άννα Μαρία.
Την Άννα Μαρία Λογοθέτη και την Άννα Μαρία Παπάχαραλάμπους.![]()

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την ξέχασε ο άλλος λέμε.George_V έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:09Μην ανησυχεις και δεν την ξέχασα. Απλα αυτη γέρασε και η Καραμελίτσα ειναι πολυ νεα για να τη θυμαται.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:04George_V έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:37
Ε ναι γιατι έχουμε 2.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η πρώην επαναστάτρια βασίλισσα.Beria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:12Η μαμά της είναι η κόρη του Γουστάβου Αδόλφου, βασιλιά της Σουηδίας, άρα μέλος της δυναστείας των Μπερναντότ, άρα απόγονοι του Γάλλου στρατηγού της Επανάστασης Ζαν Μπερναντότ, άρα τέκνο της μεγάλης Επαναστατικής Γαλλίας.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:04George_V έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:37
Ε ναι γιατι έχουμε 2.
![]()
Βαρύς τίτλος!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Για τους ίδιους λόγους που θα πρέπει να θυμάται την Μισέλ Ομπάμα.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:10 Θελετε να μου πείτε ότι 60 χρόνια μετά θα πρέπει να θυμάται κανείς τη Μελάνια Τραμπ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γουάητ μέηλ πρίβιλεντζ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:18Για τους ίδιους λόγους που θα πρέπει να θυμάται την Μισέλ Ομπάμα.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:10 Θελετε να μου πείτε ότι 60 χρόνια μετά θα πρέπει να θυμάται κανείς τη Μελάνια Τραμπ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για να μην αναφέρω και τις γυναίκες των σοβιετικών γραμματέων έτσι;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2021, 17:08Γουάητ μέηλ πρίβιλεντζ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:18Για τους ίδιους λόγους που θα πρέπει να θυμάται την Μισέλ Ομπάμα.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:10 Θελετε να μου πείτε ότι 60 χρόνια μετά θα πρέπει να θυμάται κανείς τη Μελάνια Τραμπ;
![]()
Μιλάμε για εμβληματικές, πασίγνωστες μορφές, όχι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί ήταν μέλος της άρχουσες τάξης του πλανήτη χωρίς να υποστηρίζει τις διάφορες αριστερές δοξασίες. Συν ότι την μυθοποίησαν τα ΜΜΕ σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει και αντίστροφο αποτέλεσμα.
- wooded glade
Ο JFK έπεσε θύμα αβγών, αν ο Όσβαλντ δεν ήταν λοστρέλ που δεν ήταν.
Αλλά ο JFK είχε κάνει τον αποκλεισμό της Κούβας και ανάγκασε τον Κάστρο να δώσει πίσω τους πυραύλους.
Για bay of pigs δεν πιάνεται, διότι η επιχείρηση είχε πρώτον σχεδιαστεί επί Αϊζεγχάουερ και ήταν bungle up της CIA. Για επανάληψη του bay of pigs όπως ζήταγαν οι Κουβανέζοι του Μαϊάμι επίσης δεν πιάνεται διότι ήταν πλέον casus belli, ενώ στο πρώτο bay of pigs δεν υπήρχε casus belli.
Ένα λοιπόν μη αβγό που νίκησε τα κουμούνια στην κρίση της Κούβας και είπε και "ich bin ein Berliner" επόμενο είναι να επισύρει την μήνιν των κουμουνιών και επίσης η γυναίκα του, τα παιδιά του, κλπ.
Αλλά ο JFK είχε κάνει τον αποκλεισμό της Κούβας και ανάγκασε τον Κάστρο να δώσει πίσω τους πυραύλους.
Για bay of pigs δεν πιάνεται, διότι η επιχείρηση είχε πρώτον σχεδιαστεί επί Αϊζεγχάουερ και ήταν bungle up της CIA. Για επανάληψη του bay of pigs όπως ζήταγαν οι Κουβανέζοι του Μαϊάμι επίσης δεν πιάνεται διότι ήταν πλέον casus belli, ενώ στο πρώτο bay of pigs δεν υπήρχε casus belli.
Ένα λοιπόν μη αβγό που νίκησε τα κουμούνια στην κρίση της Κούβας και είπε και "ich bin ein Berliner" επόμενο είναι να επισύρει την μήνιν των κουμουνιών και επίσης η γυναίκα του, τα παιδιά του, κλπ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο Οσβαλντ είχε ζήσει στην ΕΣΣΔ, είχε Ρωσίδα γυναίκα και επαφές με KGB στο Μεξικό. Εμένα μου φαίνεται σαν στρατολογημένος πράκτορας. Αν τον έπιασαν κότσο άλλοι δεν ξέρω. Πάντως τα αμερικανό αυγά δεν έφαγαν το JFK. Η μαφία ίσως.
- wooded glade
Δεν είναι όμως μόνο η φάση με Ρούμπυ.Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:58 Ο Οσβαλντ είχε ζήσει στην ΕΣΣΔ, είχε Ρωσίδα γυναίκα και επαφές με KGB στο Μεξικό. Εμένα μου φαίνεται σαν στρατολογημένος πράκτορας. Αν τον έπιασαν κότσο άλλοι δεν ξέρω. Πάντως τα αμερικανό αυγά δεν έφαγαν το JFK. Η μαφία ίσως.
Είναι και η περιπετειώδης καταδίωξη του που δημιουργεί υποψίες.
Αλλά και τα αβγά έγραφαν στις εφημερίδες τους "wanted dead or alive" τη μέρα πριν τη δολοφονία και πήγαν οι dems να ανταπαντήσουν με το σύνθημα "don't say Texas does n't love you".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τον Κένεντι τον έφαγαν διότι δεν ήθελε να καταργήσει τον κανόνα χρυσου, και να μετατρέψει το δολάριο σε ενα fiat money που θα στηρίζει την αξία του στις μπόμπες που θα τρώει στο κεφάλι οποιος την αμφισβητεί, κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο επόμενος πρόεδρος, ο Νίξον.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
ζεροχετζιέςΖενίθεδρος έγραψε: 19 Φεβ 2021, 21:33 Τον Κένεντι τον έφαγαν διότι δεν ήθελε να καταργήσει τον κανόνα χρυσου, και να μετατρέψει το δολάριο σε ενα fiat money που θα στηρίζει την αξία του στις μπόμπες που θα τρώει στο κεφάλι οποιος την αμφισβητεί, κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο επόμενος πρόεδρος, ο Νίξον.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Fairfax έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:58 Ο Οσβαλντ είχε ζήσει στην ΕΣΣΔ, είχε Ρωσίδα γυναίκα και επαφές με KGB στο Μεξικό. Εμένα μου φαίνεται σαν στρατολογημένος πράκτορας. Αν τον έπιασαν κότσο άλλοι δεν ξέρω. Πάντως τα αμερικανό αυγά δεν έφαγαν το JFK. Η μαφία ίσως.
Ακριβώς αυτό.Ο Οσβαλντ ήταν κομμουνιστής και λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του Κέννεντυ είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει έναν Αμερικανό στρατηγό.Τα περί δεξιών που έφαγαν τον Κέννεντυ φυσικά τα κυκλοφόρησαν τα γνωστά φεικνιουζάδικα της Αμερικής που όλα σχεδόν πρόσκεινται στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Είναι φυσικό σε μια συνήθη κλασική πολιτική αντιπαλότητα οι ρεπουμπλικάνοι να καταφέρονται κατά του Κέννεντυ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχαν κάποια σχέση με τον Οσβαλντ.Βέβαια και σήμερα εάν ένας αντιφάς πυροβολήσει τον Μπάιντεν θα πουν ότι το έκανε τραμπικός και πολύς κόσμος θα το πιστέψει.
Και τότε έπιασε.Ο Τζόνσον κέρδισε με τεράστια διαφορά τις εκλογές του 1964 λόγω της υπόγειας φήμης.