!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
-
Planis
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
under, έχεις γίνει ο περίγελως του πχόρουμ... Σταμάτα επιτέλους μήπως και σώσεις λίγο τα προσχήματα. Δεν σε παίρνει άλλο.
Ο Μητσοτάκης θα πιει το πικρό ποτήριο μέχρι τέλους. Ό,τι έσπειρε διώκοντας την εκκλησία, θα το θερίσει εξ ολοκλήρου. Οι πνευματικοί νόμοι δεν παύουν να λειτουργούν.
Ο Μητσοτάκης θα πιει το πικρό ποτήριο μέχρι τέλους. Ό,τι έσπειρε διώκοντας την εκκλησία, θα το θερίσει εξ ολοκλήρου. Οι πνευματικοί νόμοι δεν παύουν να λειτουργούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 19 Φεβ 2021, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θενκς μπρο, είσαι πρώτος!Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:39Παρακαλώ τι θα ηθελε ο κύριος ?Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:37Δεν ξέρω τίποτα, μπουμπούνας. Πολύ θα το εκτιμούσα αν με μυούσες στα μυστήρια του φόρουμ.Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:33 Εδω ο φιλος να βοηθησει τον outsider . Δεν ξερεις ποιος ειναι ο κανενας η ποιος κοντραριζεται μαζι του. ( roll 2 δευτέρες ειναι η κλασικοτερη κοντρα μηχανοκινητου εν κινηση ).
![]()
My Life had stood, a Loaded Gun
Μονο μια φορα το εξαμηνο γινονταν βιασμοι προσφυγοπουλων στη Μορια τοτε
Μην εισαι προβοκατορας
Μιας και αναφέρεται αυτή η είδηση, αν ένας υπουργός αρνηθεί να παραιτηθεί, πως μπορεί να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός; Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί αυτό.aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:40Αν είναι στοιχειωδώς έξυπνη η πασόκα, σήμερα θα εξασφαλίσει και τα εγγόνια της
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Aprilianos
Δεν πιανονται...Zelda έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:44Μονο μια φορα το εξαμηνο γινονταν βιασμοι προσφυγοπουλων στη Μορια τοτε
Μην εισαι προβοκατορας
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Aprilianos
https://mobile.twitter.com/ccarafyl/sta ... 5640080386 εν τω μεταξύ ο καρυπας είναι ο πιο φανατικός κουλομαχος στο φβ
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το ζήτημα, θα μου επιτρέψεις να το ξανακοιτάξω και να σου απαντήσω.
Απλά, όπως αντιλαμβάνεσαι είναι και το θέμα των εντυπώσεων (αν η Μενδώνη δηλαδή τοποθετηθεί ότι τον Λιγνάδη της τον φόρεσε το Μαξίμου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 19 Φεβ 2021, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Πιθανολογώ της είπε να βγει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση (και καλά της είπε), αλλά αποκλείω να είπε δικηγόρος άνθρωπος, καθηγητής κιόλας να πει ΤΕΤΟΙΕΣ παπαριές. Ο τελευταίος χασοδίκης να της έδινε συμβουλή, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να της έλεγε να πει αυτά που είπε. Μετά από ένα σημείο και η ηλιθιότητα έχει όρια και ο συγκεκριμένος δεν είναι ηλίθιος.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:34πουλαιν μου είναι ο πατριώτης Άκης, ο Γερά έχει κάμει 1-2 παραουριές αλλά κι εγώ το κόβω χλωμό, η ηλιθιότητα της γραμμής Μενδώνη μόνο από καλλιτεχνάνθρωπο μπορεί να έχει συλληφθείΝαύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:31Μπα, ο Γεραπετρίτης είναι (το δεύτερο) alter ego του πρωθυπουργού. Κάστρο, δεν πέφτει ούτε με 10 ρίχτερ.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:29
αν εκτός της ανάγκης τοποθέτησης έδωσε και γραμμή, δε βλέπω καλά ούτε τον καθηγητή
Μην τρως την ώρα σου σε βιβλία, ανασχηματισμό το λένε και ξεμπερδεύουν.aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:49Έχω καιρό να ασχοληθώ με το ζήτημα, θα μου επιτρέψεις να το ξανακοιτάξω και να σου απαντήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 19 Φεβ 2021, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Της ειπε ο Γεραπετριτης να ξεκαθαρισει την κατασταση και αυτη καθαρισε τον εαυτο της απο Υπουργο μονη της
Ρε ΝΔουλικα. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται γιατί τον καλύπτατε μέχρι σήμερα και γιατι καθυστερήσατε την ανάδειξη του θέματος στην τηλεοραση και το τρέξιμο από την εισαγγελία και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο σύριζα;
Ρε γ@μουσε παιδακια ρε σιχαμένοι.
Ο Τζέρι είναι καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω και προσωπικά (εκτός από ακαδημαϊκά), ίσως ο μόνος που αξίζει στον συρφετό των τσιρκολάνων.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:49Πιθανολογώ της είπε να βγει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση (και καλά της είπε), αλλά αποκλείω να είπε δικηγόρος άνθρωπος, καθηγητής κιόλας να πει ΤΕΤΟΙΕΣ παπαριές. Ο τελευταίος χασοδίκης να της έδινε συμβουλή, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις έλεγε να πει αυτά που είπε. Μετά από ένα σημείο και η ηλιθιότητα έχει όρια και ο συγκεκριμένος δεν είναι ηλίθιος.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:34πουλαιν μου είναι ο πατριώτης Άκης, ο Γερά έχει κάμει 1-2 παραουριές αλλά κι εγώ το κόβω χλωμό, η ηλιθιότητα της γραμμής Μενδώνη μόνο από καλλιτεχνάνθρωπο μπορεί να έχει συλληφθείΝαύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:31
Μπα, ο Γεραπετρίτης είναι (το δεύτερο) alter ego του πρωθυπουργού. Κάστρο, δεν πέφτει ούτε με 10 ρίχτερ.
Μην τρως την ώρα σου σε βιβλία, ανασχηματισμό το λένε και ξεμπερδεύουν.aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:49Έχω καιρό να ασχοληθώ με το ζήτημα, θα μου επιτρέψεις να το ξανακοιτάξω και να σου απαντήσω.Αρχέλαος έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:44
Μιας και αναφέρεται αυτή η είδηση, αν ένας υπουργός αρνηθεί να παραιτηθεί, πως μπορεί να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός; Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί αυτό.
Όσο για το άλλο, σαφώς και έχεις δίκιο, απλά επειδή οι υπουργοί διορίζονται μετά από πρόταση του πρωθυπουργού, λογικά και παύονται από αυτόν κατά μόνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 19 Φεβ 2021, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Έχω την ίδια γνώμη προσωπικά και δεν έχω καμία δουλειά με τη ΝΔ. Τον είχες κι εσύ καθηγητή;aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51
Ο Τζέρι είναι καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω και προσωπικά (εκτός από ακαδημαϊκά), ίσως ο μόνος που αξίζει στον συρφετό των τσιρκολάνων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 19 Φεβ 2021, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρωτησαμε την Κονιορδου και δεν μας ειπε κατι3f3k έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51 Ρε ΝΔουλικα. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται γιατί τον καλύπτατε μέχρι σήμερα και γιατι καθυστερήσατε την ανάδειξη του θέματος στην τηλεοραση και το τρέξιμο από την εισαγγελία και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο σύριζα;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση