Σε κάτι τέτοια πρέπει να λες "άντε ρε χαζή", το "χοντρή" είναι παντελώς άσχετο.«Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία, να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μισο λεπτό να το σημειώσω γιατί θα το ξεχασωΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:34Σε κάτι τέτοια πρέπει να λες "άντε ρε χαζή", το "χοντρή" είναι παντελώς άσχετο.«Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία, να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Dwarven Blacksmith
Διπλά στάνταρ από εσένα ίσως, γιατί εγώ δεν θυμάμαι να την αποκάλεσα και γαμώ τα άτομα.Prepon έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:31Σιγά μη σε ενδιεφερε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:29Δεν με ενδιαφέρει, εγώ απαντάω σε ένα ισχυρισμό που υποτίθεται ότι ισχύει για όλους, όχι για όποιον που εκφράζεται όπως παραπάνω.Prepon έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:27
Δλδ για κάποιον που εκφράζεται όπως παρακάτω, πώς μπορούμε να συνδυασουμε και τα δύο;
Μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα;
«Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία, να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»
Αν αποκαλέσουμε χοντρή αυτή που ξεστόμισε το παραπάνω, είμαστε αντικοινωνικοι.
Η ίδια η παραπάνω είναι γαμω τα άτομα
Η γνωστες πουστιες, τα γνωστά δίπλα στανταρ
Σου δίνεται η ευκαιρία τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:35Διπλά στάνταρ από εσένα ίσως, γιατί εγώ δεν θυμάμαι να την αποκάλεσα και γαμώ τα άτομα.Prepon έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:31Σιγά μη σε ενδιεφερε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:29
Δεν με ενδιαφέρει, εγώ απαντάω σε ένα ισχυρισμό που υποτίθεται ότι ισχύει για όλους, όχι για όποιον που εκφράζεται όπως παραπάνω.
Ειναι ή δεν ειναι αντικοινωνικό στοιχείο η Μποφίλιου, που πρέπει πρώτα να την βάλουν στη θέση της οι ίδιοι οι θιγομενοι και μετά πρέπει να την περιορίσει το κράτος ;
Έτσι δεν έλεγες πριν μια σελίδα;
Ας διαπιστώσουμε λοιπόν τη συνέπεια σου
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 18:42 Εχεις καταλάβει θεμελιωδώς λάθος.
Δεν υπάρχει κανένας να κάνει ντα, μόνος σου αντιμετωπίζεις. Μετά η κοινωνία αυτό που κάνει είναι απλά να απομονώνει τις αντικοινωνικες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μειώνονται οι θύτες.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έχουμε εδώ δλδ το να βγαίνει το αντικοινωνικό στοιχείο και να εγκαλει άλλους για έλλειψη ευγένειας.
Που ζούμε ρε.....
Που ζούμε ρε.....
Εγώ πάντως αυτήν εδώ μέσα την έμαθα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω κανένα λόγο να τοποθετηθώ για φραση της οποίας το κόντεξτ δεν γνωρίζω.Prepon έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:37Σου δίνεται η ευκαιρία τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:35Διπλά στάνταρ από εσένα ίσως, γιατί εγώ δεν θυμάμαι να την αποκάλεσα και γαμώ τα άτομα.Prepon έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:31
Σιγά μη σε ενδιεφερε.
Ειναι ή δεν ειναι αντικοινωνικό στοιχείο η Μποφίλιου, που πρέπει πρώτα να την βάλουν στη θέση της οι ίδιοι οι θιγομενοι και μετά πρέπει να την περιορίσει το κράτος ;
Έτσι δεν έλεγες πριν μια σελίδα;
Ας διαπιστώσουμε λοιπόν τη συνέπεια σου
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 18:42 Εχεις καταλάβει θεμελιωδώς λάθος.
Δεν υπάρχει κανένας να κάνει ντα, μόνος σου αντιμετωπίζεις. Μετά η κοινωνία αυτό που κάνει είναι απλά να απομονώνει τις αντικοινωνικες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μειώνονται οι θύτες.
Επίσης γράφεις "πρέπει να την περιορίσει το κράτος" ως δικό μου λεγόμενο. Όχι, δεν έλεγα έτσι πριν μια σελίδα, για την κοινωνία μίλησα. Η κοινωνία έχει και άλλα μέσα εκτός απ' το κράτος.
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Τι κοινωνία είναι αυτή;
Θρασύτατη και εγκληματική. Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο.
Θρασύτατη και εγκληματική. Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο.
Το ίδιο λέμε. Ο τρόπος να σταματήσει να είναι μαλάκας είναι ένας. Και είναι δοκιμασμένος, και λειτουργεί.Naida έγραψε: 19 Φεβ 2021, 18:49Ποιος προστάτης; γιατί μπερδεύεσαι ότι θέλει προστασία ο χοντρός άνθρωπος που θα ακούσει τον μαλάκα να τον αποκαλεί χοντρό με την λογική ότι έτσι τον προσβάλλει; αυτό που λέμε είναι ότι ο μαλάκας που νομίζει άμα πει τον χοντρό χοντρό ή τον κοντό κοντό προσβάλλει πρέπει να πάψει να είναι μαλάκας.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 18:40
Δεν είπα αυτό, είπα να μάθουμε να τους αντιμετωπίζουμε από μόνοι μας. Ο νταής "στρώνει" μόνο αν τον στρρώσει το θύμα. Αλλιώς απλά περιμένει μέχρι να φύγει ο "προστάτης", και μετά επανέρχεται.
Αν αντιμετωπίζεις μόνος σου, δεν υπάρχει "μετά". Ο μπούλη-μπούλη έχει πάρει το μάθημά του, και σ' αφήνει ήσυχο.Δεν υπάρχει κανένας να κάνει ντα, μόνος σου αντιμετωπίζεις. Μετά η κοινωνία αυτό που κάνει είναι απλά να απομονώνει τις αντικοινωνικες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μειώνονται οι θύτες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να τον φας κι αυτόν σαν ένα κεφτεδακι;Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:02
Το ίδιο λέμε. Ο τρόπος να σταματήσει να είναι μαλάκας είναι ένας. Και είναι δοκιμασμένος, και λειτουργεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2021, 19:51
Δεν έχω κανένα λόγο να τοποθετηθώ για φραση της οποίας το κόντεξτ δεν γνωρίζω.
Αυτό είπα καμάρι μου κι εγώ.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:31Nα σου δώσω ένα άλλο χίντ: Παρά το άντε ρε χοντρή, το νήμα ΔΕΝ αφορά τα όποια κιλά της (δε μου φαίνεται πουθενά χοντρή, αλλά και πάλι εμένα μ' αρέσουν οι τροφαντούλες).Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46Δεν την έχω παρακολουθήσει, γι'αυτό σε ρωτώ. Κανα δυο άσματα μ'αρέσουν, αλλά περαιτέρω δεν έχω ασχοληθεί.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:40
Πέρα απ' το τραγούδι της, για τί πράγμα είναι γνωστή η συγκεκριμένη όταν ανοίγει το στόμα της? Θεωρείς οτι κατά κανόνα λέει έξυπνα πράγματα ή οτι εκτοξεύει παπαριές?
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν αφορά ούτε τα δικά μου κιλά. Δεν αφορά κιλά γενικώς.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2021, 12:03Αυτό είπα καμάρι μου κι εγώ.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:31Nα σου δώσω ένα άλλο χίντ: Παρά το άντε ρε χοντρή, το νήμα ΔΕΝ αφορά τα όποια κιλά της (δε μου φαίνεται πουθενά χοντρή, αλλά και πάλι εμένα μ' αρέσουν οι τροφαντούλες).Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46
Δεν την έχω παρακολουθήσει, γι'αυτό σε ρωτώ. Κανα δυο άσματα μ'αρέσουν, αλλά περαιτέρω δεν έχω ασχοληθεί.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ευαίσθητο κοριτσάκι που ευχόταν θάνατο σε μισό εκατομμύριο κόσμο πληγώθηκε επειδή την είπαν χοντρή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 568 Απαντήσεις
- 12221 Προβολές
-