!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μποφίλιου:"Μου είπαν "άντε ρε χοντρή"
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτό το λες μόνον για τις γυναίκες ή και για τους άντρες, βρε έθνι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:03αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.
ναρκισσιστικη φαλλικη πληγη ονομαζεται και εκφραζεται με ακραιους τροπους στην καθημερινοτητα τους (εξ'ου και η παρανοικη,ψυχαναγκαστικη συμπεριφορα των γυναικων που εκφραζεται με ποικιλλους τροπους με ολο και μεγαλυτερη ενταση στην καθημερινοτητα τους) και δεν εχει να κανει μονο με τα ξεσπασματα![]()
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ξεσπάσματα όσων θεωρούν ότι δικαιούνται να έχουν όποια ωραία γυναίκα γουστάρουν χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τη δική τους σωματοδομή.
Λες και οι γυναίκες είναι στραβές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί οι ψηλοί και καλοφτιαγμένοι άντρες είναι πιο ελκυστικοί και είναι απολύτως λογικό.
Κατά τα άλλα, κάποιος μέτριου αναστήματος άντρας με καλό κορμί σαφώς και είναι προτιμότερος από έναν ψηλό με άχαρο κορμί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιάννης
Το να αποκαλείς εσύ όρθιο ζώον τον οποιονδήποτε, είναι ο ορισμός της κωμικοτραγικής ειρωνίας.Prepon έγραψε: 18 Φεβ 2021, 22:53 Θα ήθελε πολύ κι αυτή να είχε να πει μια ιστορία που της την έπεσε ερωτικά κάποιος, έστω και ο Χαϊκάλης.
Αλλά κατά τα φαινόμενα δεν κινεί το ενδιαφερον σε κανέναν.
Είπε λοιπόν κι αυτή μια μαλακιά , έτσι για το γαμωτο.
Ας δείξουμε κατανόηση στο όρθιο ζωον
- Eθνικοκοινωνιστης
ελκυστικοι ειναι ελεγχομενοι αρα και μη επιλεξιμοι δεν ειναι για αυτο και γινονται μαζικα mgtow 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
χαιρω πολυΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:39Γιατί οι ψηλοί και καλοφτιαγμένοι άντρες είναι πιο ελκυστικοί και είναι απολύτως λογικό.
Κατά τα άλλα, κάποιος μέτριου αναστήματος άντρας με καλό κορμί σαφώς και είναι προτιμότερος από έναν ψηλό με άχαρο κορμί.
ελκυστικοι για ολες - ιδιως για τις κοντες
το ιδιο δικιωμα εχουν κ οι αντρες - οπως κ ναναι εμφανισιακα οι ιδιοι - γουσταρουν ψηλες - ομορφες κ 90 - 60 -90
Τι δράματα περνάς κι εσύ!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:03αυτο ακριβως κανουν οι γυναικες απο την πρωτη μερα του νηπιαγωγειου μεχρι και τα τελευταια τους σε οποιον ανδρα δεν βρισκουν ελκυστικο ή τους θιγει τον εγωισμο,καλως ηλθες στην πραγματικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:49Αυτό αντιμετωπίζεται πανεύκολα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:46 Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι, πως άνοιξες νήμα για να σχολιάσεις την ιδεολογία της, με αφορμή τα κιλά της. Σωστά;
Αρκεί να υιοθετηθεί η φράση "άσε μας ρε χοντρέ" για κάθε άντρα που εκθέτει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούμε.
ναρκισσιστικη φαλλικη πληγη ονομαζεται και εκφραζεται με ακραιους τροπους στην καθημερινοτητα τους (εξ'ου και η παρανοικη,ψυχαναγκαστικη συμπεριφορα των γυναικων που εκφραζεται με ποικιλλους τροπους με ολο και μεγαλυτερη ενταση στην καθημερινοτητα τους) και δεν εχει να κανει μονο με τα ξεσπασματα![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μα σε πολλούς αρέσουν οι τροφαντούλες. Και είναι απολύτως λογικό.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:31
Nα σου δώσω ένα άλλο χίντ: Παρά το άντε ρε χοντρή, το νήμα ΔΕΝ αφορά τα όποια κιλά της (δε μου φαίνεται πουθενά χοντρή, αλλά και πάλι εμένα μ' αρέσουν οι τροφαντούλες).
Γιατί το τροφαντούλες πάει συνήθως πακέτο με θηλυκά χαρακτηριστικά.
Πράγμα που έχει μηδαμινή σχέση με την αντρική "κοιλίτσα".
Μόνον και μόνον το υποκοριστικό δείχνει μια τάση ανοχής και όχι θαυμασμού για το συγκεκριμένο προσόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εδω τα εγραψες ομορφαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:52Μα σε πολλούς αρέσουν οι τροφαντούλες. Και είναι απολύτως λογικό.Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:31
Nα σου δώσω ένα άλλο χίντ: Παρά το άντε ρε χοντρή, το νήμα ΔΕΝ αφορά τα όποια κιλά της (δε μου φαίνεται πουθενά χοντρή, αλλά και πάλι εμένα μ' αρέσουν οι τροφαντούλες).
Μόνον και μόνον το υποκοριστικό δείχνει μια τάση ανοχής και όχι θαυμασμού για το συγκεκριμένο προσόν.![]()
-
Γιάννης
Ισχύει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:52 Μα σε πολλούς αρέσουν οι τροφαντούλες. Και είναι απολύτως λογικό.
Μόνον και μόνον το υποκοριστικό δείχνει μια τάση ανοχής και όχι θαυμασμού για το συγκεκριμένο προσόν.![]()
Μα αυτό ακριβώς λέω Paris.Paris έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:45χαιρω πολυΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:39Γιατί οι ψηλοί και καλοφτιαγμένοι άντρες είναι πιο ελκυστικοί και είναι απολύτως λογικό.
ελκυστικοι για ολες - ιδιως για τις κοντες![]()
το ιδιο δικιωμα εχουν κ οι αντρες - οπως κ ναναι εμφανισιακα οι ιδιοι - γουσταρουν ψηλες - ομορφες κ 90 - 60 -90
Και δεν τίθεται καν θέμα δικαιώματος, πράγμα που είναι απολύτως γελοίο, αλλά η φυσική τάση των ανθρώπων να ελκύονται από αυτό που αισθητικά τους καλύπτει. Σ' αυτό, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι,Γιάννη,ναιΓιάννης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:41Το να αποκαλείς εσύ όρθιο ζώον τον οποιονδήποτε, είναι ο ορισμός της κωμικοτραγικής ειρωνίας.Prepon έγραψε: 18 Φεβ 2021, 22:53 Θα ήθελε πολύ κι αυτή να είχε να πει μια ιστορία που της την έπεσε ερωτικά κάποιος, έστω και ο Χαϊκάλης.
Αλλά κατά τα φαινόμενα δεν κινεί το ενδιαφερον σε κανέναν.
Είπε λοιπόν κι αυτή μια μαλακιά , έτσι για το γαμωτο.
Ας δείξουμε κατανόηση στο όρθιο ζωον
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Παραδέχτηκες επιτέλους την αλήθεια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:42 ελκυστικοι ειναι ελεγχομενοι αρα και μη επιλεξιμοι δεν ειναι για αυτο και γινονται μαζικα mgtow![]()
Και ως λύση προτείνεις να μπορούν να επιλέγουν οι μη επιλέξιμοι όποια γουστάρουν, μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο.
Ευφυές, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πες το οπως θες η ουσια δεν αλλαζειΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:58Μα αυτό ακριβώς λέω Paris.Paris έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:45χαιρω πολυΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:39
Γιατί οι ψηλοί και καλοφτιαγμένοι άντρες είναι πιο ελκυστικοί και είναι απολύτως λογικό.
ελκυστικοι για ολες - ιδιως για τις κοντες![]()
Και δεν τίθεται καν θέμα δικαιώματος, πράγμα που είναι απολύτως γελοίο, αλλά η φυσική τάση των ανθρώπων να ελκύονται από αυτό που αισθητικά τους καλύπτει. Σ' αυτό, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
λογος πεφτει
εκτος αν δεν εχει ακουστει ποτε απο την γυναικοπαρεα
'' τι να τον κανεις τον κοντο ; - δεν σε εχουμε για πεταμα χαχχαχχχχιιιι- ''
- Eθνικοκοινωνιστης
ειτε ετσι ειτε αλλιως κυριαρχουμε σταδιακαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 16:04Παραδέχτηκες επιτέλους την αλήθεια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 15:42 ελκυστικοι ειναι ελεγχομενοι αρα και μη επιλεξιμοι δεν ειναι για αυτο και γινονται μαζικα mgtow![]()
Και ως λύση προτείνεις να μπορούν να επιλέγουν οι μη επιλέξιμοι όποια γουστάρουν, μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο.
Ευφυές, δε λέω.![]()
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει φιλελεδες μου
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 568 Απαντήσεις
- 12221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος