Aprilianos έγραψε: 19 Φεβ 2021, 14:02
Esperos έγραψε: 19 Φεβ 2021, 13:55
Aprilianos έγραψε: 19 Φεβ 2021, 13:26
ντροπη ειναι η αποδοχη του γαμου των ομοφυλοφιλων και η υιοθεσια παιδιων που υποστηριζουν οι νεοφιλελευθεροι. που εγραψα εγω ανθρωπε μου για μπασταρδεμα ρατσας;;;
" προσπάθεια βίαιης μεταβολής της εθνικής κοινωνίας " , αυτό μεταφράζεται στο ότι θα μας μπασταρδέψουν την ράτσα.
εννοουν τις συνεχεις νομιμοποιησεις παρανομως εισελθοντων αλλοδαπων παρα το λαικο αισθημα. μην φανταζεσαι πραγματα.
ο γαμος ειναι κατι που αφορα εναν αντρα και μια γυναικα.
Όλα αυτά που λες είναι γενικόλογες αφηρημένες αρλούμπες, το λαικό αίσθημα έχει καταδικάσει και την χούντα της 7ετίας
και έχει δώσει 54% στον ΚΚ. Εκεί γιατί δεν το υπακούτε αυτό το αίσθημα αλλά λέτε μαλακίες;
Είστε εντελώς μα εντελώς λαικιστές της κωλοτούμπας για τα μπάζα και όσα μου περιγράφετε απλώς είναι μάσκες για να συγκαλήψετε
όπως όπως την γενικευμενη μαλάκινση και τα φίδια που ταίζετε στα μυαλά σας. Αν θες να κάνεις καριέρα νταβαντζή, υπάρχουν
και πιο εύκολοι τρόποι.
Συμπέρασμα, δεν έχετε ουδεμία σχέση με το να αναλύσετε το μεταναστευτικό πρόβλημα και να προτείνεται εφαρμόσιμες λύσεις,
όλα είναι μια ευκαιρία για να τσιμπήσετε κανένα αφελή στα γρανάζια σας.
Ο γαμος είναι ότι περιγράφουν οι νόμοι και ξαναλέω δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με το σώμα του στο κρεβάτι του και
πως την βρίσκει. Ενδεχομένως να υπάρχουν νόμοι που είναι ελαττωματικοί όπως και οι θεωρίες σας. Τους νόμους τους εκπονούν νομοθέτες οι οποίοι δεν υπόκεινται σε καμία αξιολόγηση όπως και κανένας άλλος δημόσιος υπάλληλος δεν εξιολογείτε και καμία υπηρεσία διαδικασία δεν αξιολογείτε.
Θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΡΑ να αξιολογηθούν ΟΛΕΣ οι διαδικασίες και ΟΛΟΙ οι ΦΥ και να απωληθούν ή να υποβιβαστούν άτομα που κατέχουν θέσεις
χωρίς να διαθέτουν και τα ουσιαστικά προσόντα (εκτός απ τα τυπικά που ίσως ούτετ αυτά να έχουν). Για όλες αυτές τις μπούρδες που διαβάζω για λάθος νόμους, θα έπρεπε πρωτίστως να τεθεί το ζήτημα της αξιολόγησης αλλα ΟΥΔΕΙς πλην της φιλελευθερης παράταξης δεν τολμάει να ασχοληθεί με τον πυτήνα των προβλημάτων διότι ... πελατάκια.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.