Που θα πας φίλε;Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:03 Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος διακοπές στα πιο τουριστικά νησιά;πολύς κόσμος,βρώμικες παραλίες,πανάκριβα κτλ;
Που θα πας φίλε;Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:03 Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
Στα δύο μέρη καταγωγής και μετά Τήνο - Μύκονο.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:06Που θα πας φίλε;Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:03 Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος διακοπές στα πιο τουριστικά νησιά;πολύς κόσμος,βρώμικες παραλίες,πανάκριβα κτλ;
Για Ιούνιο που είχα δει για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο που πάω στην περιοχή Ταγκού, οι τιμές ήταν το ίδιο εδώ και χρόνια.Athina__P έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:06 Αλήθεια; Μπορεί να προσγειώθηκαν εντέλει, δεν το παρακολουθώ συνέχεια. Κατά το Μάιο ήταν άπιαστα στη Μύκονο για καλοκαίρι ίσως άρχισαν να ρίχνουν μετά.
Αν έχεις σπίτι πάω πασο.Πριν αρκετά χρόνια,νιάτο,έσκασα Ιούλιο Μύκονο.Σαν νεος και ελευθερος δεν είχα θέμα.Τώρα ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο θα πήγαινα Μύκονο.Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:08Στα δύο μέρη καταγωγής και μετά Τήνο - Μύκονο.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:06Που θα πας φίλε;Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:03 Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
Πας αν υπάρχει σπίτι να μείνεις![]()
Μόνο Τήνο κοιτάξαμε για κατάλυμα που εν τέλει βρήκαμε ένα φοβερό πριν κανενα μήνα σε αρκετά λογική τιμή
Χωρίς σπίτι δε θα πήγαινα εκεί Αύγουστο μήνα για κανένα λόγο. Το μόνο κακό είναι πως βρίσκεται τέρμα ανατολικά μόνο του σε μια μύτη, θα δεις φωτό απο την ανατολή λογικά ;)Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:12Αν έχεις σπίτι πάω πασο.Πριν αρκετά χρόνια,νιάτο,έσκασα Ιούλιο Μύκονο.Σαν νεος και ελευθερος δεν είχα θέμα.Τώρα ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο θα πήγαινα Μύκονο.Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:08Στα δύο μέρη καταγωγής και μετά Τήνο - Μύκονο.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:06
Που θα πας φίλε;
Μόνο Τήνο κοιτάξαμε για κατάλυμα που εν τέλει βρήκαμε ένα φοβερό πριν κανενα μήνα σε αρκετά λογική τιμή
Γνωστός μου δουλευει στο Nammos.Πα νι κος
Για Τήνο δεν έχω άποψη.
Αναμένω!!Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:14Χωρίς σπίτι δε θα πήγαινα εκεί Αύγουστο μήνα για κανένα λόγο. Το μόνο κακό είναι πως βρίσκεται τέρμα ανατολικά μόνο του σε μια μύτη, θα δεις φωτό απο την ανατολή λογικά ;)Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:12Αν έχεις σπίτι πάω πασο.Πριν αρκετά χρόνια,νιάτο,έσκασα Ιούλιο Μύκονο.Σαν νεος και ελευθερος δεν είχα θέμα.Τώρα ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο θα πήγαινα Μύκονο.Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:08
Στα δύο μέρη καταγωγής και μετά Τήνο - Μύκονο.
Γνωστός μου δουλευει στο Nammos.Πα νι κος
Για Τήνο δεν έχω άποψη.
Ιούνιο είναι κούκλα η Μύκονος. Η καλύτερη εποχή.
Ούτε για αστείο βρώμικες. Πανάκριβα όχι όλα.
Εξαρτάται τι θες. Και για να λέμε την αλήθεια, τα τελευταία χρόνια αλλάζουν πράγματα γρήγορα και κάτι που εκτιμουσες πριν να έχει τερματίσει. Όμως ο κόσμος που πάει σε αυτά τα νησιά, το ζητάει λίγο στριμωγμα. Να έχει κόσμο, αυτό θέλουν. Η Μύκονος τον Αύγουστο παλεύεται λίγο, αν ξέρεις πότε να κινηθείς, γιατί πιάνει και μποτιλιάρισμα, όμως να πω την αλήθεια την προτιμώ τον Ιούνιο. Πριν 8 χρόνια δε, περνούαμε ζάχαρη, οι καλύτερες διακοπές μας έβερ, γιατί ως μη νιάτα κινούμασταν τις άλλες ώρες που πηγαινοέρχονταν οι άλλοι, για να ετοιμαστούν για εξόδους κλπ και δεν στριμωχτήκαμε, όσο γίνεται βέβαια για Μύκονο. Αλλά ήταν και η μόνη χρονιά που υπήρχε πραγματική πτώση, τότε με την κρίση. Σκουπιδάκια Μύκονο άρχισα να βλέπω το 2015, λίγα, εκεί που δεν βλέπει η πεθερά. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Τα νερά κρύσταλλο και η άμμος χρυσαφένια, κύμα μηδέν, δεν ξέρω με τι συγκρίνουν αυτοί που λένε ότι έχει και αλλού παραλίες.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:06Που θα πας φίλε;Ερμής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:03 Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
Ίο έχει νεολαία και μπορείς να κινηθείς άνετα χωρίς αυτοκίνητο. Κω, Δονούσα και Αντίπαρο δεν έχω πάει. Κρήτη καλό είναι να έχεις αυτοκίνητο γιατί έχει σκόρπια αξιοθέατα σε μεγάλες αποστάσεις. Ο Μπάλος δεν ξέρω πώς είναι προσβάσιμος σήμερα, αν μπορεις να πας από Χανιά ή κάπου αλλού με καραβάκι. Εϊναι μια μονοήμερη από άλλο τουριστικό μέρος της Κρήτης. Δεν ξέρω πού θα καθόσουν αν ήταν για Κρήτη. Φαντάζομαι Χερσόνησο, αν και οι ντόπιοι το θεωρούν το μέρος κάπως υποβαθμισμένο, μεριές μεριές όμως έχει ωραίες γωνιές. Τα Χανιά είναι ο πιο ωραίος νομός συνολικά. Ίος έχει ανεβεί σε τιμές πολύ, αλλά αν βρεις ευκαιρία, προτείνω Ίο, γιατί αλλού λες οτι θες να βλέπεις νεολαία. Μπορεί να νιώσεις έξω από τα νερά σου γιατί έχει πολλούς ξένους.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 14:46 Ειμαι αναμεσα σε Ιο, Κω, Δονουσα, Αντιπαρο και Κρητη. Αυτη η παραλια Μπαλος πρεπει να ειναι πολυ ωραια.
Να πας Αντικύθηρα να βρεις και την discobalaΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 14:46 Ειμαι αναμεσα σε Ιο, Κω, Δονουσα, Αντιπαρο και Κρητη. Αυτη η παραλια Μπαλος πρεπει να ειναι πολυ ωραια.
Ιούλιο 2004 πήγα Μύκονο με ένα φίλο μου χωρίς να έχουμε κλείσει δωμάτιο. Βρήκαμε μέσα στη χώρα με 50 ευρώ το δίκλινο. Άλλαξαν οι εποχές.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 11:12
Αν έχεις σπίτι πάω πασο.Πριν αρκετά χρόνια,νιάτο,έσκασα Ιούλιο Μύκονο.Σαν νεος και ελευθερος δεν είχα θέμα.Τώρα ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο θα πήγαινα Μύκονο.
Αν εχει ξενους θα εχει και ξενες στην Ιο.Athina__P έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 14:51Ίο έχει νεολαία και μπορείς να κινηθείς άνετα χωρίς αυτοκίνητο. Κω, Δονούσα και Αντίπαρο δεν έχω πάει. Κρήτη καλό είναι να έχεις αυτοκίνητο γιατί έχει σκόρπια αξιοθέατα σε μεγάλες αποστάσεις. Ο Μπάλος δεν ξέρω πώς είναι προσβάσιμος σήμερα, αν μπορεις να πας από Χανιά ή κάπου αλλού με καραβάκι. Εϊναι μια μονοήμερη από άλλο τουριστικό μέρος της Κρήτης. Δεν ξέρω πού θα καθόσουν αν ήταν για Κρήτη. Φαντάζομαι Χερσόνησο, αν και οι ντόπιοι το θεωρούν το μέρος κάπως υποβαθμισμένο, μεριές μεριές όμως έχει ωραίες γωνιές. Τα Χανιά είναι ο πιο ωραίος νομός συνολικά. Ίος έχει ανεβεί σε τιμές πολύ, αλλά αν βρεις ευκαιρία, προτείνω Ίο, γιατί αλλού λες οτι θες να βλέπεις νεολαία. Μπορεί να νιώσεις έξω από τα νερά σου γιατί έχει πολλούς ξένους.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 14:46 Ειμαι αναμεσα σε Ιο, Κω, Δονουσα, Αντιπαρο και Κρητη. Αυτη η παραλια Μπαλος πρεπει να ειναι πολυ ωραια.