Πως το ξέρεις αυτό';Beria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:16 O Μπόμπι Σαντς ήταν αποφασισμένος να πεθάνει για την υπόθεση
Ο Κουφοντίνας δεν είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
-
Von Mackensen
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον Μπερια.Με τη λογική. Σε ελάχιστα χρόνια θα αποφυλακιστεί έτσι και αλλιως, γιατί να αυτοκτονήσει για ένα πείσμα; (θέλω να με πάτε στη φυλακή που εγω θέλω)πατησιωτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:20Πως το ξέρεις αυτό';Beria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:16 O Μπόμπι Σαντς ήταν αποφασισμένος να πεθάνει για την υπόθεση
Ο Κουφοντίνας δεν είναι
Ούτε δειλός ούτε πουστράκι είναι. Πολύ περισσότερο συγκρινόμενος με τα άλλα φρούτα της 17 Νοέμβρη, που κατέληξαν σε καρικατούρες.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:00Δεν υπάρχει καμία σωστή τοποθέτηση όταν αυτή γίνεται για να δικαιολογησει δολοφονιες.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:53 Η μοναδική σωστή τοποθέτηση της 17Ν ήταν το Κυπριακό . Παρόλα αυτά , ότι ιδεολογικό πρόσημο και αν είχαν και μόνο που αδιαφορούσαν για το ότι έπαιρνε η μπάλα και αθώους περαστικούς φτάνει για είναι αδικαιολόγητοι .
Επισης όλα τα θύματα ήταν αθώοι,περαστικοι και μη.
Στο πρώτο που έγραψες συμφωνώ. Καλύτερα θα ήταν το δειλο πουστράκι να ήταν εξαρχής στο Γκουανταναμο με την κουκούλα στο κεφάλι.
Είχε αξιοπρεπή στάση.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να εκβιάζει με τη δική του ζωή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Για να περάσει το δικό του και να επικρατήσει πολιτικά.Για αυτό τον λόγο γίνονται όλες οι απεργίες πείνας.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:24Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον Μπερια.Με τη λογική. Σε ελάχιστα χρόνια θα αποφυλακιστεί έτσι και αλλιως, γιατί να αυτοκτονήσει για ένα πείσμα; (θέλω να με πάτε στη φυλακή που εγω θέλω)πατησιωτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:20Πως το ξέρεις αυτό';Beria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:16 O Μπόμπι Σαντς ήταν αποφασισμένος να πεθάνει για την υπόθεση
Ο Κουφοντίνας δεν είναι
-
Von Mackensen
Δεν είναι δειλός κάποιος που σκοτώνει εκ του ασφαλούς (ενεδρες) και όταν σφίγγουν τα γάλατα παίρνει ταξί να παραδοθεί στο σκοπό στη ΓΑΔΑ; Γιατί δεν πέθανε με το όπλο στο χέρι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:24Ούτε δειλός ούτε πουστράκι είναι. Πολύ περισσότερο συγκρινόμενος με τα άλλα φρούτα της 17 Νοέμβρη, που κατέληξαν σε καρικατούρες.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:00Δεν υπάρχει καμία σωστή τοποθέτηση όταν αυτή γίνεται για να δικαιολογησει δολοφονιες.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:53 Η μοναδική σωστή τοποθέτηση της 17Ν ήταν το Κυπριακό . Παρόλα αυτά , ότι ιδεολογικό πρόσημο και αν είχαν και μόνο που αδιαφορούσαν για το ότι έπαιρνε η μπάλα και αθώους περαστικούς φτάνει για είναι αδικαιολόγητοι .
Στο πρώτο που έγραψες συμφωνώ. Καλύτερα θα ήταν το δειλο πουστράκι να ήταν εξαρχής στο Γκουανταναμο με την κουκούλα στο κεφάλι.
Είχε αξιοπρεπή στάση.
Και δειλος και πουστρακι ειναι.Μονο δειλος και πουστρακι δολοφονει πισωπλατα ανυποψιαστους ανθρωπους.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:24Ούτε δειλός ούτε πουστράκι είναι. Πολύ περισσότερο συγκρινόμενος με τα άλλα φρούτα της 17 Νοέμβρη, που κατέληξαν σε καρικατούρες.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:00Δεν υπάρχει καμία σωστή τοποθέτηση όταν αυτή γίνεται για να δικαιολογησει δολοφονιες.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:53 Η μοναδική σωστή τοποθέτηση της 17Ν ήταν το Κυπριακό . Παρόλα αυτά , ότι ιδεολογικό πρόσημο και αν είχαν και μόνο που αδιαφορούσαν για το ότι έπαιρνε η μπάλα και αθώους περαστικούς φτάνει για είναι αδικαιολόγητοι .
Είχε αξιοπρεπή στάση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
Ακόμη και η Ιαπωνια παραδόθηκε όταν έγινε φανερό ότι ο αγώνας ήταν μάταιος.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:28 Δεν είναι δειλός κάποιος που σκοτώνει εκ του ασφαλούς (ενεδρες) και όταν σφίγγουν τα γάλατα παίρνει ταξί να παραδοθεί στο σκοπό στη ΓΑΔΑ; Γιατί δεν πέθανε με το όπλο στο χέρι;
Ο Μπόμπι Σαντς είχε ως στόχο την απελευθέρωση της πατρίδας του και απευθυνόταν σε έναν λαό. Η θυσία του θα μπορούσε να έχει πραγματικό αποτέλεσμα για την υπόθεσή του. Θα έφτιαχνε έναν μάρτυρα και αυτού του είδους οι συμβολισμοί λειτουργούν σε τέτοιες υποθέσεις.πατησιωτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:27Για να περάσει το δικό του και να επικρατήσει πολιτικά.Για αυτό τον λόγο γίνονται όλες οι απεργίες πείνας.Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:24Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον Μπερια.Με τη λογική. Σε ελάχιστα χρόνια θα αποφυλακιστεί έτσι και αλλιως, γιατί να αυτοκτονήσει για ένα πείσμα; (θέλω να με πάτε στη φυλακή που εγω θέλω)
Ο Κουφοντίνας σε ποιον απευθύνεται; Σε όσους προσδοκούν παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση και ζωήν αιώνιον αμήν;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προσωπικώς, δεν δίνω δεκάρα για την αξιολόγηση από άλλες χώρες σε αυτά τα θέματα, αναφορικά με το θεωρητικό σκέλος. Ποια είναι η χώρα, που μπορεί να το παίξει αξιολογητής;Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:52Κοίτα, συμφωνούμε ότι ο Κουφοντίνας είναι ένας στυγερός και αμετανόητος εγκληματίας του κοινού ποινικού.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2021, 11:24 Δεν είναι ένας απεργός πείνας, γενικώς και αορίστως.
Είναι ένας κρατούμενος που δεν δείχνει καμμία απολογητική διάθεση για τα εγκλήματα του.
Και κάποιες χώρες θεωρούν αυτούς τους κρατούμενους ως "τρομοκράτες".
Το ότι θα πέσει κλάμα, οδυρμός και επεισόδια από τους αντιφαμπουλουμουτζήδες γενικώς, αν συμβεί το μοιραίο, είναι δεδομένο. Αυτοί μονίμως ψάχνουν για αφορμές, διεκδικώντας συγχρόνως το μονοπώλιο στη βία.
Ωστόσο, το αίτημά του νομικά στέκει, άσχετα με τις προφάσεις που εγείρονται.
Αν ο Κουφοντίνας ζητούσε να παίρνει άδειες ή να γυρίσει στις αγροτικές, θα ήμουν μαζί μ' εκείνους που λένε ότι δεν μπορεί να εκβιάζει κάποιος την πολιτεία, ακόμα κι αν το μέσο εκβιασμού είναι η ίδια του η ζωή.
Όπως και να έχει, νομίζω ότι δεν αξίζει να δημιουργείται όλος αυτός ο σαματάς για το αν ο Κουφοντίνας θα κάνει φυλακή στον Κορυδαλλό ή στον Δομοκό. Και θα δεις, αν τυχόν και καταλήξει, ότι το θέμα θα πάρει διεθνή διάσταση, γιατί η ευρωπαϊκή -και γενικότερα η δυτική- κοινή γνώμη έχει ευαισθησίες γύρω από τα θέματα αυτά. Όχι πως θα μάς κάνουν "ντα", αλλά δεν θα είναι τιμητικό για μας να μάς κατατάξουν με χώρες που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή.
Μόνον οι πρακτικές συνέπειες μ' ενδιαφέρουν. Και δεν θεωρώ ότι θα είναι τραγικές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Von Mackensen
Επίσης αν ο Τζωρτζατος έχει δίκιο δεν τον λες το Κουφοντίνα αξιοπρεπέστατο.
Ο Βασίλης Τζωρτζάτος δεν παραλείπει για ακόμη μια φορά να κάνει επίθεση κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέροντας «Στη δευτεροβάθμια Δίκη, ενώ όλων των κατηγορούμενων οι ποινές μειώθηκαν, η δική μου έμεινε αμετάβλητη. Την τελευταία μέρα της Δίκης το 2007 με φώναξε ο μακαρίτης σήμερα συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής Αλ. Κατσαντώνης και μου είπε, παρουσία ορισμένων άλλων συνηγόρων:
"Ελα εδώ βρε. Με τον Κουφοντίνα πήγες και τα 'βαλες; Σου 'κανε μεγάλη ζημιά. Είναι σαν να τα 'βαλες με την εξουσία"! Το καλοκαίρι του 2009, μετά από ένα άρθρο μου στον Τύπο, ήρθε στη φυλακή να με συναντήσει ο τότε εισαγγελέας για την Τρομοκρατία. Μου είπε:
"Ξέρω ότι δεν θα μου πεις τίποτα. Αλλά για λόγους τυπικούς όφειλα να έρθω. Να ξέρεις ότι με δυο θα 'θελα να συζητήσω. Με τον Σάββα και με τον Γιωτόπουλο". Του λέω:"Με τον Κουφοντίνα δεν θέλεις;" Απάντησε:
"Τι να τον κάνω αυτόν; Αυτός έχει υπογράψει συμφωνίες".
https://www.iefimerida.gr/news/159285/% ... E%B1%CF%82
Ο Βασίλης Τζωρτζάτος δεν παραλείπει για ακόμη μια φορά να κάνει επίθεση κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέροντας «Στη δευτεροβάθμια Δίκη, ενώ όλων των κατηγορούμενων οι ποινές μειώθηκαν, η δική μου έμεινε αμετάβλητη. Την τελευταία μέρα της Δίκης το 2007 με φώναξε ο μακαρίτης σήμερα συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής Αλ. Κατσαντώνης και μου είπε, παρουσία ορισμένων άλλων συνηγόρων:
"Ελα εδώ βρε. Με τον Κουφοντίνα πήγες και τα 'βαλες; Σου 'κανε μεγάλη ζημιά. Είναι σαν να τα 'βαλες με την εξουσία"! Το καλοκαίρι του 2009, μετά από ένα άρθρο μου στον Τύπο, ήρθε στη φυλακή να με συναντήσει ο τότε εισαγγελέας για την Τρομοκρατία. Μου είπε:
"Ξέρω ότι δεν θα μου πεις τίποτα. Αλλά για λόγους τυπικούς όφειλα να έρθω. Να ξέρεις ότι με δυο θα 'θελα να συζητήσω. Με τον Σάββα και με τον Γιωτόπουλο". Του λέω:"Με τον Κουφοντίνα δεν θέλεις;" Απάντησε:
-
πατησιωτης
Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο εάν δεν τον βγάλετε δειλό επειδή δεν έχετε την αντίληψη ότι υπάρχουν αντικρουόμενες ιδέες σε αυτό τον κόσμο και άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για αυτές και νομίζετε ότι θα χάσετε κάποιο ηθικό πλεονέκτημα - τι όρος και αυτός - εάν σκοτώσετε ένα γενναίο αντίπαλο.
Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα.
Και να σκεφτεί κανείς ότι σε αυτόν τον κόσμο, το κατά κοινή παραδοχή No1 villain όλων των εποχών, δηλαδή ο Χίτλερ, είχε τιμηθεί με τον Σιδηρού Σταυρό για την ανδρεία του στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο.πατησιωτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:35 Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο εάν δεν τον βγάλετε δειλό επειδή δεν έχετε την αντίληψη ότι υπάρχουν αντικρουόμενες ιδέες σε αυτό τον κόσμο και άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για αυτές και νομίζετε ότι θα χάσετε κάποιο ηθικό πλεονέκτημα - τι όρος και αυτός - εάν σκοτώσετε ένα γενναίο αντίπαλο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Χρησιμοποιείς ως επιχείρημα τα λεγόμενα ενός συνεργάτη του Κουφοντίνα;Von Mackensen έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:34 Επίσης αν ο Τζωρτζατος έχει δίκιο δεν τον λες το Κουφοντίνα αξιοπρεπέστατο.
Ακόμη και ιδεολογικώς να το δεις, πως θα χαρακτήριζες κάποιον που καρφώνει τους συναγωνιστές του, βγάζοντας έξω την ουρά του από την ευθύνη για τα δρώμενα;
Εγώ θα τον χαρακτήριζα "παπάρα" και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Οι προκηρύξεις του ήσαν σαφείς.Ήθελε τη ρεβάνς από τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο,ένα νέο εμφύλιο που θα κερδίσουν οι κομμουνιστές.Για αυτό και δημιούργησε τόση αναστάτωση και άρνηση από όλους όσους είχαν συμφωνήσει το 1974 να τελειώσουν αυτά.Beria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:31 Ο Κουφοντίνας σε ποιον απευθύνεται; Σε όσους προσδοκούν παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση και ζωήν αιώνιον αμήν;
Πρόσεξε - αυτό δεν σημαίνει ότι είχε "δίκιο" όπως και εάν το δεις.Αλλά πρέπει να κατορθώσουμε κάποτε να διαχωρίζουμε τον σκοπό του άλλου από τα αισθήματά μας προς αυτόν.
- Golden Age
ΝαιBeria έγραψε: 19 Φεβ 2021, 12:31
Ο Κουφοντίνας σε ποιον απευθύνεται; Σε όσους προσδοκούν παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
-
- 10 Απαντήσεις