!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δυο λογακια για τους Φαηλοτζημερους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Δυο λογακια για τους Φαηλοτζημερους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Η αναζήτηση βρήκε 16 εγγραφές: μπολιασ*

Όποιος φοβάται μην τον μπολιάσουν να φορέσει τσίγκινο σώβρακο! :g030:
,
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Nandros έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:49 .

,
εσυ μπορεις να φορεσεις στρινγκακι και δαντελες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 18 Φεβ 2021, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Aprilianos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:50
Nandros έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:49 .

,
ειπαμε εσυ φορας στρινγκακι και δαντελες
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Leporello έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:48
Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:39
Leporello έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:29 Εχω μιά μικρή επιφύλαξη μήπως το όριο των 20 ετών ίσχυε μόνο γιά τις δημοτικές εκλογές και όχι και γιά τις βουλευτικές. Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Πιθανότατα για τις δημοτικές. Ούτε εγώ ψήφισα το 1981. Δεν είχα συμπληρώσει τα 21
Τα 20 τα είχες συμπληρώσει; Υπήρχε και το θέμα τής δύσκολης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.
Όχι, 19 ήμουν
Αλλά τότε αντικοινοβουλευτικος :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:57 Όχι, 19 ήμουν
:giggle: η λεγόμενη πρώιμη περίοδος :giggle:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:59
Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:57 Όχι, 19 ήμουν
:giggle: η λεγόμενη πρώιμη περίοδος :giggle:
Ναι, ενώ τώρα είμαι φουλ κοινοβουλευτικός :smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Aprilianos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:34 ελπιζω αυτος και ο Μανος Κωνστας να τα βρουν με τον Ηλια Κασιδιαρη.
Ας τα βρουν όποιοι θέλουν με όποιους θέλουν. Ο χώρος χρειάζεται γενικότερα ανασυγκρότηση. Πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχτεί τον κόσμο που θα υποστεί τις συνέπειες του λοκντάουν. Πρέπει να σκεφτούν μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Το βασικό ζητούμενο τώρα θα 'πρεπε να είναι το να έλθει νέος κόσμος, απο τη νεολαία και να βγουν νέα στελέχη. Αυριανοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες που θα γνωρίζουν "που βρίσκονται" και γιατί αγωνίζονται (και θα στελεχώσουν τους κομματικούς μηχναισμούς και τα αυριανά ψηφοδέλτια, αντί για τον κάθε ουρανοκατέβατο φιλόδοξο πολιτευτή ή και παλιούς συναγωνιστές που έχουνε διαβρωθεί οι συνειδήσεις τους απο τέτοιες νοοτροπίες). Οι εκλογές, έρχονται και παρέρχονται. Δεν θα γίνει και τίποτα εαν δεν εκλεγεί/επανεκλεγεί ο τάδε ή ο δείνα που το είχε καημό. Τί να το κάνεις εαν κάποιοι είναι ιδεολογικά σωστοί αλλά ποιοτικά είναι σκατά (γενικά μιλώντας); Δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Τώρα είναι ώρα για μία «αστική ακροδεξιά» (έστω κι αν δεν είναι ακριβώς ακροδεξιά) που θα δημιουργήσει ένα ρεύμα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:57
Leporello έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:48
Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:39 Πιθανότατα για τις δημοτικές. Ούτε εγώ ψήφισα το 1981. Δεν είχα συμπληρώσει τα 21
Τα 20 τα είχες συμπληρώσει; Υπήρχε και το θέμα τής δύσκολης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.
Όχι, 19 ήμουν
Ε, τότε δεν θα ψήφιζες ακόμη και αν ίσχυε το όριο των 20 ετών. Πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον που να έτυχε πάνω στην αλλαγή.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Golden Age έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:03
Aprilianos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:34 ελπιζω αυτος και ο Μανος Κωνστας να τα βρουν με τον Ηλια Κασιδιαρη.
Ας τα βρουν όποιοι θέλουν με όποιους θέλουν. Ο χώρος χρειάζεται γενικότερα ανασυγκρότηση. Πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχτεί τον κόσμο που θα υποστεί τις συνέπειες του λοκντάουν. Πρέπει να σκεφτούν μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Το βασικό ζητούμενο τώρα θα 'πρεπε να είναι το να έλθει νέος κόσμος, απο τη νεολαία και να βγουν νέα στελέχη. Αυριανοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες που θα γνωρίζουν "που βρίσκονται" και γιατί αγωνίζονται (και θα στελεχώσουν τους κομματικούς μηχναισμούς και τα αυριανά ψηφοδέλτια, αντί για τον κάθε ουρανοκατέβατο φιλόδοξο πολιτευτή ή και παλιούς συναγωνιστές που έχουνε διαβρωθεί οι συνειδήσεις τους απο τέτοιες νοοτροπίες). Οι εκλογές, έρχονται και παρέρχονται. Δεν θα γίνει και τίποτα εαν δεν εκλεγεί/επανεκλεγεί ο τάδε ή ο δείνα που το είχε καημό. Τί να το κάνεις εαν κάποιοι είναι ιδεολογικά σωστοί αλλά ποιοτικά είναι σκατά (γενικά μιλώντας); Δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Τώρα είναι ώρα για μία «αστική ακροδεξιά» (έστω κι αν δεν είναι ακριβώς ακροδεξιά) που θα δημιουργήσει ένα ρεύμα.
Έχω στηρίξει σαν ψηφοφόρος πολλές προσπάθειες. Πιστεύω στις δυνατότητες του Ηλία Κασιδιάρη. Ελπίζω να μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές. Η μεγαλύτερη απογοήτευση μου ήταν ο .. Βορίδης.. πολλοί σάπιοι έγιναν εξωμοτες.. όσοι είχαμε αξιοπρέπεια στηρίξαμε τη ΧΑ.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Leporello έγραψε: 18 Φεβ 2021, 21:09
Beria έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:57
Leporello έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:48 Τα 20 τα είχες συμπληρώσει; Υπήρχε και το θέμα τής δύσκολης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.
Όχι, 19 ήμουν
Ε, τότε δεν θα ψήφιζες ακόμη και αν ίσχυε το όριο των 20 ετών. Πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον που να έτυχε πάνω στην αλλαγή.
Δεν μπορώ να σας διαφωτίσω γιατί τα είχα κλείσει τα 21.Ωστόσο κάτι θυμάμαι για το όριο των 20 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 19:13 Την εθνικιστική σου οπτική δεν μας ενδιαφέρει. Και ο Ιωαννίδης ο χουντικός , η αρσακειάδα εθνικιστική οπτική είχε και μια μέσα έλειπε η μισή Κύπρος.
Εικόνα

1. H μισή Κύπρος χάθηκε επί δημοκρατίας, όχι επί Ιωαννίδη.
2. Η δημοκρατία θα μπορούσε να κάνει αυτό που κατηγορεί ότι δεν έκαναν οι άλλοι. Οι Τούρκοι ακόμα εκεί είναι, γιατί δεν πάει να τους διώξει;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 19:13
Aprilianos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 19:11 η κριτικη που εκανα στο Τζημερο ειναι απο εθνικιστικη οπτικη. πουλαει παπατζιλικι σε ανθρωπους που αγωνιουν για το μεταναστευτικο ενω ειναι ενας νεοφιλελευθερος.
Την εθνικιστική σου οπτική δεν μας ενδιαφέρει. Και ο Ιωαννίδης ο χουντικός , η αρσακειάδα εθνικιστική οπτική είχε και μια μέσα έλειπε η μισή Κύπρος.
Ποιος σου είπε εσένα ότι ένας φιλελεύθερος πολίτης δεν μπορεί να αξιολογεί το πρόβλημα μεταναστευτικό και να έχει όποια θέση νομίζει καλύτερη.

Δεν κατάλαβα ;
Έχει αναλάβει εργολαβικά μια παράταξη τα ζητήματα και δεν θα επιτρέψει σε άλλους να έχουν άποψη και να μιλάνε ?
Σου εξηγεί ότι ο άνθρωπος κοροϊδεύει και δεν θα τηρήσει τίποτα απ' όλα αυτά. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 19:22
Aprilianos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 19:15 ο Παπαδοπουλος κυβερνησε μεχρι το 1973. ο φιλελευθερισμος ειναι υπερ των ανοιχτων συνορων και του φθηνου εισαγομενου εργατικου δυναμικου. Ο ανθρωπος κοροιδευει. θα ηταν πιο τιμιος αν ειχε τις θεσεις της Δρασης στο μεταναστευτικο.
Σόρρυ ρε Απριλιανέ, πόσω χρονών είσαι ? Για να ρυθμίσω ανάλογα την απάντησή μου.

Ο φιλελευθερισμός δεν είναι αυτό που λες.
Αν κοροιδεύει, μην τον ψηφίζεις.
Το τι είναι ο φιλελευθερισμός, ο κομμουνισμός, ο εθνικισμός κλπ κρίνεται από την πρακτική εφαρμογή και όχι από τις θεωρίες. Στην θεωρία όλα τέλεια είναι, η πράξη είναι που μας τα χαλάει.

Ο νεοφιλελευθερισμός είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Απριλιανός. Εσύ γιατί λες ν' 'ανοιξαν τα σύνορα μετα το '90; Δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Δύση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 20:13 Όλα αυτά που γράφετε είναι αντιφατικά. Εσείς ομολογήσατε παραπάνω πως σας ενδφιαφέρουν οι έντονοι τόνοι. Το να λες εξυπνάδες δεν είναι και τόσο δύσκολο, και ο Βασίλης Λεβέντης έχει πει πολλες χοντράδες, και την βόλτα του έκανε στη βουλή αλλά από περιεχόμενο μηδέν, το ίδιο και ο εθνικισμός που η μοναδική του ιδιότητα είναι να "φωνάζει", χορτάσαμε από φωνές και ανοησία.

Ας δούμε και αυτό το γνήσιο αμόλυντο φιλελεύθερο τι είναι.
Το είδαμε στην εκδοχή του πριν 100 χρόνια επί Βενιζέλου, τώρα αλλάξανε οι εποχές, ας το ξαναδούμε
Το έχουμε ήδη δει. Κρατικοδίαιτοι κύρηκες του φιλελευθερισμού. Είναι τόσο πιστά επαναλαμβανόμενο που καταντά βαρετό λόγω προβλεψιμότητας.

Το άλογο που νομίζεις καινούργιο ψόφησε και έχει ήδη μυρίσει. Δεν αναφέρομαι στον Τζήμερο αλλά στο πλαίσιο που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”