!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συντροφισσα απαλλοτριωθηκε σωματικα απο Αφους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Συντροφισσα απαλλοτριωθηκε σωματικα απο Αφους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω όσα έχω να πω είναι με το όνομα του βιαστή. Γιάννης Καφούρος.

Ο Γιάννης Καφούρος ,που έγραφε για το Παλινωδίαι/ Palinodiae , Πριν περίπου πέντε χρόνια με βίασε στο σπίτι του στο Μπραχάμι παρέα με φίλους και τον αδερφό του, Γιώργο Καφούρο.

Ο Γιάννης Καφούρος λοιπόν μου είχε προτείνει να φωνάξει τους φίλους του να με "ξεφτιλισουν" παρέα . Στην αρχή του είπα εντάξει αλλά γρήγορα άλλαξα γνώμη και του είπα πως δεν θέλω . Παλιότερα άλλωστε είχε παραβιάσει τα όρια μου όταν είχαμε πει να κάνουμε τρίο και αντί για ένα άτομο έφερε δύο (ένας απτους δύο ήταν ο αδερφός του) . Όταν του είπα πως δεν θέλω , μου είπε εντάξει και με καθησύχασε. Όταν βρεθήκαμε από κοντά και πηγαμε σπίτι του θυμάμαι να ανεβαίνω τις σκάλες αγχωμενη γιατί άκουγα φωνές ,ενώ μου είχε υποσχεθεί πως θα είμαστε οι δύο μας. Μπαίνουμε μέσα και βλέπω γύρω στα 5 άτομα . Θυμάμαι τον περίμενα στο δωμάτιο του και μιλούσα στο κινητό αγχωμενη. Όταν μπήκε θύμωσε που κατάλαβε τι έλεγα με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Βρέθηκα γυμνή στην κρεβατοκάμαρα να του λέω πως δεν θελω και εκείνος να φωνάζει τους υπόλοιπους να έρθουν . Προσπαθούσα να κρύψω το σώμα μου για να νιώσω πιο ασφαλής και θυμάμαι να έχω καλύψει το πρόσωπο μου με τα μαλλιά μου . Εκείνος έλεγε κοιτάξτε ειναι ντροπαλό κιόλας το μωρό μου. Άρχισαν να γδυνονται , και ο Γιαννης.Κ να γίνεται επιθετικός γιατί προσπαθούσα να φύγω. Ζήτησε απτους άλλους να κατεβάσουν τα παντζούρια γιατί φώναζα και δεν ήθελε να ακουστω στην πολυκατοικία. Κανένας τους δεν δίστασε λεπτό. Θυμάμαι γέλια, βρώμικα σχόλια , ξύλο και να μου λέει ο Γιαννης.Κ "σου αρέσει , αφού είσαι πολύ υγρή ".

Δεν με άφηνε να φύγω απτό σπίτι. Ούτε μου έδινε πίσω το κινητό μου. Είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του. Τον παρακαλούσα , δεν είχα τρόπο να φύγω . Σκόπευε να με αφήσει μόνο όταν ολοκληρωνόταν ότι είχε προγραμματίσει για εκείνη την μέρα . Άδειασε το σπίτι σιγά σιγά έμεινε μόνο εκείνος και ένας φίλος του ,που είχε αναφερθεί κάπως ότι είναι παντρεμένος και έχω δει την φάτσα του σε ένα απτά βίντεο του Παλινωδίαι . Συνέχισε να με έχει κλειδωμένη αλλά έγινε πιο τρυφερός , με αγκάλιαζε και με φιλούσε . Ήμουν τρομοκρατημένη και γι'αυτό με παρηγορούσε που ήταν ήρεμος. Μου ζήτησε να κάνω στοματικό στον φίλο του και μετά θα με πήγαινε στο μετρό. Ο άλλος τυπάς απλά καθόταν στον καναπέ και μου έλεγε πόσο γλυκούλα είμαι. Χαμογελώντας μου.

Όταν ήρθε η ώρα να με πάει στο μετρό , μπήκαμε μέσα στο αμάξι του και οδηγούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ,με φίλησε κιόλας προτού φύγω.Την ίδια μέρα του έστειλα μύνημα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά θυμάμαι η απάντηση ήταν "Δεν κατάλαβα ότι το εννοούσες πως δεν θέλεις". Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μιλήσαμε . Όταν είσαι σαν τον Γιάννη Καφούρο και τους υπόλοιπους καλό είναι να ξέρουν για εσένα. Να ξέρουν πως βιασες μια 19χρονη κοπέλα παρέα με τον αδερφό σου και τους μαντραχαλους φίλους σου. Πως δήθεν δεν κατάλαβες το όχι , τα παρακάλια , τον φόβο.

Απτά πιο δύσκολα πράγματα για εμένα είναι να με βλέπω στα φλαςμπακς μου να μου συμβαίνουν αυτά. Να μην αντιδρώ όπως θα ήθελα . Να μην μπορώ να με προστατέψω. Να μισώ που ήμουν υγρή, νιώθοντας πως έχω μερίδιο στοτι με βίασαν. Η στεναχώρια και η οργή του να σου κάνει κάτι τέτοιο κάποιος που σου άρεσε και ένιωθες ασφαλής μαζί του . Να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να έχεις αποφύγει αυτό που σου συνέβη.

Είναι πολύ σημαντικό όταν νιώθεις όλα αυτά , προκειμένου να την παλέψεις, να ξέρεις πως δεν έφταιγες για ότι έγινε. Δεν πειράζει αν ήσουν υγρή , το σώμα σου σε προστάτευε απτό να τραυματιστείς. Δεν φταις που δεν αμύνθηκες, δεν θα έπρεπε καν να χρειαστεί να αμυνθείς και να σε προστατέψεις .

Αλληλεγγύη και κουράγιο σε όλα μας που έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που δεν θέλαμε.

https://athens.indymedia.org/post/1610155/
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Συντροφισσα απαλλοτριωθηκε σωματικα απο Αφους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

ο συντροφος παραβιαστης Χωσε πως κ ειναι αποντας απο το στορυ ;
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Paris έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:25 ο συντροφος παραβιαστης Χωσε πως κ ειναι αποντας απο το στορυ ;
Απων και ο κακοποιητης Μπιλι!

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Rayndeer13
Phorum.gr user: Rayndeer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rayndeer13 »

Νομίζω το απαλλοτριώθηκε σωματικά είναι αδόκιμο. Κάτι τέτοια διαβάζουν οι μπάτσοι και τους αφήνουν χωρίς ρεύμα κανά χρόνο.
wooded glade έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
Άβαταρ μέλους
Paris

τσκ τσκ τσκ

μα ειναι δυνατον οι συντροφοι να χρησιμοποιουν τις γυναικες σαν να ειναι αληταμπουρες μηχανοβιοι μελη των αγγέλων της κολασεως ;
δεν το πιστευω
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:28
Paris έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:25 ο συντροφος παραβιαστης Χωσε πως κ ειναι αποντας απο το στορυ ;
Απων και ο κακοποιητης Μπιλι!

Εικόνα
Εικόνα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:32
Εικόνα
Φαινεται δεν κερναγε ποτακι ο κακοποιητης και στοχοποιηθηκε!

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:18 ............
Πως μου ξέφυγε αυτό το διαμάντι; :oops: :oops:

:bravo: για τον τίτλο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Paris

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:38
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:32
Εικόνα
Φαινεται δεν κερναγε ποτακι ο κακοποιητης και στοχοποιηθηκε!
ε ναι
αν το θυμα δεν διαθετει την οικογενειακη περιουσια του για να ρομαντζαρουν οι συντροφοι ειναι αποβλητος
το ιδιο συμβαινει και αν μεινει ταπι
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβουμε για να το εμπεδώσετε;
Η ΦΑΣΙΣΤερά δεν έχει ιστορία, έχει ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Επίσης,
Φατούρο, φατούρο, στον Γιάννη τον Καφούρο!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Καφούρος, όπως λέμε Καφούρ;
Άπιστος δηλαδή;
Ή Καφούρ, “Carrefour” / «Prisunic Μαρινόπουλος»;
Άβαταρ μέλους
Paris

Gordian Knot έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:50 Επίσης,
:smt018

οχι βια
θα κανουν ομαδικη αυτοκριτικη - θα δουλεψουν με τους εαυτους τους - κ θα παρουσιαστουν στη συνελευση εξαγνισμενοι
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ο Γιάννης Καφούρος λοιπόν μου είχε προτείνει να φωνάξει τους φίλους του να με "ξεφτιλισουν" παρέα . Στην αρχή του είπα εντάξει αλλά γρήγορα άλλαξα γνώμη και του είπα πως δεν θέλω .
Γουέητ, γουάτ? :o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot

Paris έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:55
Gordian Knot έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:50 Επίσης,
:smt018

οχι βια
θα κανουν ομαδικη αυτοκριτικη - θα δουλεψουν με τους εαυτους τους - κ θα παρουσιαστουν στη συνελευση εξαγνισμενοι
Ε, τότε να πουν 5-6 «Πάτερημά» και να τελειώνει η ιστορία. Εκθέτουν το... κίνημα.
Ή καλύτερα να τραγουδήσουν τη «Διεθνή» για να είμαστε και εντός θέματος.

Τελικά ΠΟΙΟΣ είναι ο ΒΙΑΣΤΗΣ;
Δεν είσαι «ΕΣΥ»;
.
.
.
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που ’ναι ο παπάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordian Knot την 18 Φεβ 2021, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”