Ρε συ Paris, αν σε ζαλίζουν τόσο πολύ γιατί ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους;Paris έγραψε: 17 Φεβ 2021, 21:14ε ναιΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 21:04Κανέναν.Paris έγραψε: 17 Φεβ 2021, 20:59
ναι
σημασια εχει ποιοι το πιστευουν
κ ποσοι ζουν στο ψεμα
τελικα ομως το ερωτημα ειναι ποιον εξυπηρετει
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει πάντα να συγχέεται το οποιοδήποτε θέμα αφορά σε αμιγώς εργασιακά ζητήματα, με τις προσωπικές σχέσεις ανδρών και γυναικών.
Στην τελική, αν όντως φταίνε για όλα οι γκόμενες, τότε σίγουρα είναι αυτές το ισχυρό φύλο.
Όλα τα νομίσματα έχουν και άλλη όψη.
κανεναν
αλλα αι γκομεναι μας θελουν στα τριαντα μας επαγγελματικα καταξιωμενους με χρημα και στατους κ φυσικα να διαθετουμε οσα καταφεραμε για παρτη τους κ μονο - χωρις οι ιδιες να εχουν καταφερει απολυτως τπτ απλα απαιτουν
υπαρχουν μαλακες που προσφερουν τους κοπους τους - τα καλα παιδιαπου ερχονται τελευταιοι αλλα κερδιζουν τα κοριτσα
- κ καποιοι λιγοι που απλα δεν δινουν μια τριχα απο τα αρχιδια τους για τα θελω κ τις καυλες της καθε μιας και ζουνε για την παρτυ τους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Pfizer: Επιδιώκουμε το 50% των εργαζομένων στο ψηφιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης να είναι γυναίκες
Re: Pfizer: Επιδιώκουμε το 50% των εργαζομένων στο ψηφιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης να είναι γυναίκες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Winston Smith
Re: Pfizer: Επιδιώκουμε το 50% των εργαζομένων στο ψηφιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης να είναι γυναίκες
Αυτά που έβαλες αναφέρουν το male variability hypothesis. Ακόμα και να ισχύει αυτή η υπόθεση, αυτό που λέει είναι ότι η νοημοσύνη των αντρών και γυναικών έχουν την ίδια μέση τιμή, αλλά η νοημοσύνη των αντρών έχει μεγαλύτερη τυπική απόκλιση. Δηλαδή η κατανομή των γυναικών συγκεντρώνεται γύρω από τη μέση τιμή ενώ η κατανομή των αντρών απλώνεται (δηλαδή υπάρχουν περισσότεροι τραγικά ηλίθιοι άντρες από τραγικά ηλίθιες γυναίκες και περισσότερες διάνοιες άντρες από διάνοιες γυναίκες).Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 20:02Ρε μανία να το πηγαίνεις στο προσωπικό....ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 19:47E, προφανώς είσαι από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 19:37
Την ευφυΐα, προφανως
https://www.google.com/amp/s/qz.com/441 ... women/amp/
https://www.sciencemag.org/news/2017/04 ... -and-women
Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν εκατομμύρια σαν και σένα.
Εδώ δε μιλάμε επί προσωπικού, μπορεί εσύ συγκεκριμένα να είσαι μια ευφυία και εγώ όχι.
Απλά πρέπει να παραδεχτείς πως με βάση τα στοιχεία οι πιθανότητες είναι υπέρ μου.
Υποθέτω αν στοιχηματίζες και εσύ σε εμένα θα έβαζες τα λεφτά σου.
Διαφορετικά θα ήσουν χαζή, να ποντάρεις στο στατιστικά πιο απιθανο.
Φοβερό, ε;
Κι όμως έτσι είναι
Με βάση αυτά οι πιθανότητες να είσαι πιο έξυπνος (σαν άντρας) από τη ΓΑΛΗ (σαν γυναίκα) είναι 50%. Οι πιθανότητες να είναι πιο έξυπνη η ΓΑΛΗ επίσης 50%, γιατί οι δύο κατανομές έχουν την ίδια μέση τιμή, άρα αν πάρεις τη διαφορά τους θα δεις ότι έγραψες μια μπούρδα.
Αν τώρα στον υπολογισμό των πιθανοτήτων συμπεριλάβουμε το παραπάνω ποστ σου, τότε οι πιθανότητες είναι μακράν περισσότερες για την ΓΑΛΗ.
Για αυτό ακριβώς μίλησα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μου στο να είμαι εγώ μια ΕΥΦΥΊΑ και όχι η Γαλη και δεν μίλησα καθόλου για ποιος είναι πιο έξυπνος από τους δυο μας.Winston Smith έγραψε: 17 Φεβ 2021, 23:07Αυτά που έβαλες αναφέρουν το male variability hypothesis. Ακόμα και να ισχύει αυτή η υπόθεση, αυτό που λέει είναι ότι η νοημοσύνη των αντρών και γυναικών έχουν την ίδια μέση τιμή, αλλά η νοημοσύνη των αντρών έχει μεγαλύτερη τυπική απόκλιση. Δηλαδή η κατανομή των γυναικών συγκεντρώνεται γύρω από τη μέση τιμή ενώ η κατανομή των αντρών απλώνεται (δηλαδή υπάρχουν περισσότεροι τραγικά ηλίθιοι άντρες από τραγικά ηλίθιες γυναίκες και περισσότερες διάνοιες άντρες από διάνοιες γυναίκες).Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 20:02Ρε μανία να το πηγαίνεις στο προσωπικό....ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 19:47
E, προφανώς είσαι από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν εκατομμύρια σαν και σένα.
Εδώ δε μιλάμε επί προσωπικού, μπορεί εσύ συγκεκριμένα να είσαι μια ευφυία και εγώ όχι.
Απλά πρέπει να παραδεχτείς πως με βάση τα στοιχεία οι πιθανότητες είναι υπέρ μου.
Φοβερό, ε;
Κι όμως έτσι είναι
Με βάση αυτά οι πιθανότητες να είσαι πιο έξυπνος (σαν άντρας) από τη ΓΑΛΗ (σαν γυναίκα) είναι 50%. Οι πιθανότητες να είναι πιο έξυπνη η ΓΑΛΗ επίσης 50%, γιατί οι δύο κατανομές έχουν την ίδια μέση τιμή, άρα αν πάρεις τη διαφορά τους θα δεις ότι έγραψες μια μπούρδα.
Αν τώρα στον υπολογισμό των πιθανοτήτων συμπεριλάβουμε το παραπάνω ποστ σου, τότε οι πιθανότητες είναι μακράν περισσότερες για την ΓΑΛΗ.
Αλλά εντάξει, για εσένα μιλάμε, δεν μπορούμε να έχουμε και σπουδαίες απαιτήσεις.
Και που γράφεις, κατόρθωμα δειχνει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Winston Smith
Μα και σε αυτή τη περίπτωση μπούρδα έγραψες γιατί κάποιος θα πρέπει να στοιχημάτιζε σε σένα σαν άντρα στο ερώτημα: "ποιος από τους δυο είναι διανοητικά καθυστερημένος". Δεν δουλεύει μόνο από τη πάνω πλευρά για την ευφυία, είπαμε μέση τιμή ίδια. Αν όντως είχες πτυχίο ηλ. μηχ. ίσως σου ήταν πιο εύκολο να τα καταλάβεις αυτά και να μην εκτίθεσαι.Prepon έγραψε: 18 Φεβ 2021, 10:19Για αυτό ακριβώς μίλησα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μου στο να είμαι εγώ μια ΕΥΦΥΊΑ και όχι η Γαλη και δεν μίλησα καθόλου για ποιος είναι πιο έξυπνος από τους δυο μας.Winston Smith έγραψε: 17 Φεβ 2021, 23:07Αυτά που έβαλες αναφέρουν το male variability hypothesis. Ακόμα και να ισχύει αυτή η υπόθεση, αυτό που λέει είναι ότι η νοημοσύνη των αντρών και γυναικών έχουν την ίδια μέση τιμή, αλλά η νοημοσύνη των αντρών έχει μεγαλύτερη τυπική απόκλιση. Δηλαδή η κατανομή των γυναικών συγκεντρώνεται γύρω από τη μέση τιμή ενώ η κατανομή των αντρών απλώνεται (δηλαδή υπάρχουν περισσότεροι τραγικά ηλίθιοι άντρες από τραγικά ηλίθιες γυναίκες και περισσότερες διάνοιες άντρες από διάνοιες γυναίκες).Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2021, 20:02
Ρε μανία να το πηγαίνεις στο προσωπικό....
Φοβερό, ε;
Κι όμως έτσι είναι
Αλλά εντάξει, για εσένα μιλάμε, δεν μπορούμε να έχουμε και σπουδαίες απαιτήσεις.
Και που γράφεις, κατόρθωμα δειχνει
Γιατί σου είπε κανείς ότι διαφωνώ με αυτό;Winston Smith έγραψε: 18 Φεβ 2021, 14:44
Μα και σε αυτή τη περίπτωση μπούρδα έγραψες γιατί κάποιος θα πρέπει να στοιχημάτιζε σε σένα σαν άντρα στο ερώτημα: "ποιος από τους δυο είναι διανοητικά καθυστερημένος". Δεν δουλεύει μόνο από τη πάνω πλευρά για την ευφυία, είπαμε μέση τιμή ίδια. Αν όντως είχες πτυχίο ηλ. μηχ. ίσως σου ήταν πιο εύκολο να τα καταλάβεις αυτά και να μην εκτίθεσαι.
Που είδες να λέω εγω ότι οι πιθανότητες να είμαι εγώ καθυστερημένος σε σχεση με τη Γαλη είναι λιγοτερες;
Μην φαντάζεσαι πραγματα
Το ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι βλάκας δεν συνεπάγεται ότι δεν έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι και ιδιαίτερης ευφυίας.
Ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα
Ζορισου λίγο και θα το αντιληφθείς.
Εγώ σταματώ εδώ γιατί ξεφτιλισουμε το νημα.
Σου αφήνω την τελευταία λέξη, τυχερακια.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Cecily Anne
Eγώ όπου ακούω μεγάλο αριθμό γυναικών σε βιομηχανία, δεν πάω ούτε για συνέντευξη. Δυο περιστατικά μου έχουν συμβεί, το πρώτο σε πρακτική στο πολυτεχνείο, που ήταν 15 μαζεμένες, όλες μάνατζερ και σφάζονταν σα ξεμαλλιασμένες κότες και το δεύτερο σε δουλειά με μάνατζερισσα που είχε ανέβει τη σκάλα της σταδιοδρομίας πίπα πίπα. Μου έχουν τύχει και τρομερές τύπισσες, είχα τρομερή διευθύντρια ένα φεγγάρι και έχω περάσει και από 2-3 τρομερές supervisor στα πρώτα χρόνια, όπως επίσης έχω συναντήσει και τρομερές συναδέλφους, αλλά σε εργοστάσιο αναλογικά οι θέσεις ήταν λίγες για πρακτικούς ξεκάθαρα λόγους. Δηλαδή με τί λογική θα πάρεις κοπέλα σε αποθήκη, ζύγιση, στις δεξαμενές, στις γεμιστικές, στο μηχανουργείο, κλπ. που αυτές είναι οι θέσεις με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Οι θέσεις που μένουν για γυναίκες είναι ΙΤ, πωλήσεις, administration, QC, QA, υψηλόβαθμες θέσεις σε παραγωγή και ελάχιστο RnD, διότι κι αυτό στην Ελλάδα γίνεται για να προσαρμοστεί η παραγωγική διαδικασία, οπότε απίθανο να μη θες κι εκεί μύες. Χοντρικά πάνω από 50% γυναίκες δεν έχω πετύχει ποτέ ακομα και στις θέσεις που δεν παίζει ρόλο η σωματοδομή, γιατί η φάμπρικα είναι δύσκολο επάγγελμα, άπειρες ώρες εργασίας, πολλά τα χιλιόμετρα και συνήθως στο πρώτο παιδί όλες βρίσκουν κάτι πιο κοντά στο σπίτι τους, πιο μικρό κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε συ Prepon, χαλάρωσε.
Σαφώς και έχω γνωρίσει άντρες πιο έξυπνους από μένα.
Αλλά αυτό το θεωρώ ευτύχημα και όχι κάτι υποτιμητικό.
Οκ, εσύ μείνε στο κόνσεπτ που όσο ΕΣΥ μπορείς να κτίσεις Παρθενώνες οι γυναίκες πρέπει μόνο να καθαρίζουν τα βελανίδια (για να μην τα φάνε με τα τσόφλια οι άντρες). Είναι κι αυτό μια λύση.
Σαφώς και έχω γνωρίσει άντρες πιο έξυπνους από μένα.
Αλλά αυτό το θεωρώ ευτύχημα και όχι κάτι υποτιμητικό.
Οκ, εσύ μείνε στο κόνσεπτ που όσο ΕΣΥ μπορείς να κτίσεις Παρθενώνες οι γυναίκες πρέπει μόνο να καθαρίζουν τα βελανίδια (για να μην τα φάνε με τα τσόφλια οι άντρες). Είναι κι αυτό μια λύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:01 Eγώ όπου ακούω μεγάλο αριθμό γυναικών σε βιομηχανία, δεν πάω ούτε για συνέντευξη. Δυο περιστατικά μου έχουν συμβεί, το πρώτο σε πρακτική στο πολυτεχνείο, που ήταν 15 μαζεμένες, όλες μάνατζερ και σφάζονταν σα ξεμαλλιασμένες κότες και το δεύτερο σε δουλειά με μάνατζερισσα που είχε ανέβει τη σκάλα της σταδιοδρομίας πίπα πίπα. Μου έχουν τύχει και τρομερές τύπισσες, είχα τρομερή διευθύντρια ένα φεγγάρι και έχω περάσει και από 2-3 τρομερές supervisor στα πρώτα χρόνια, όπως επίσης έχω συναντήσει και τρομερές συναδέλφους, αλλά σε εργοστάσιο αναλογικά οι θέσεις ήταν λίγες για πρακτικούς ξεκάθαρα λόγους. Δηλαδή με τί λογική θα πάρεις κοπέλα σε αποθήκη, ζύγιση, στις δεξαμενές, στις γεμιστικές, στο μηχανουργείο, κλπ. που αυτές είναι οι θέσεις με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Οι θέσεις που μένουν για γυναίκες είναι ΙΤ, πωλήσεις, administration, QC, QA, υψηλόβαθμες θέσεις σε παραγωγή και ελάχιστο RnD, διότι κι αυτό στην Ελλάδα γίνεται για να προσαρμοστεί η παραγωγική διαδικασία, οπότε απίθανο να μη θες κι εκεί μύες. Χοντρικά πάνω από 50% γυναίκες δεν έχω πετύχει ποτέ ακομα και στις θέσεις που δεν παίζει ρόλο η σωματοδομή, γιατί η φάμπρικα είναι δύσκολο επάγγελμα, άπειρες ώρες εργασίας, πολλά τα χιλιόμετρα και συνήθως στο πρώτο παιδί όλες βρίσκουν κάτι πιο κοντά στο σπίτι τους, πιο μικρό κλπ.
Μια απ' τα ίδια αλλά το θέμα δεν αφορά στα μπολντ.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:01 Eγώ όπου ακούω μεγάλο αριθμό γυναικών σε βιομηχανία, δεν πάω ούτε για συνέντευξη. Δυο περιστατικά μου έχουν συμβεί, το πρώτο σε πρακτική στο πολυτεχνείο, που ήταν 15 μαζεμένες, όλες μάνατζερ και σφάζονταν σα ξεμαλλιασμένες κότες και το δεύτερο σε δουλειά με μάνατζερισσα που είχε ανέβει τη σκάλα της σταδιοδρομίας πίπα πίπα. Μου έχουν τύχει και τρομερές τύπισσες, είχα τρομερή διευθύντρια ένα φεγγάρι και έχω περάσει και από 2-3 τρομερές supervisor στα πρώτα χρόνια, όπως επίσης έχω συναντήσει και τρομερές συναδέλφους, αλλά σε εργοστάσιο αναλογικά οι θέσεις ήταν λίγες για πρακτικούς ξεκάθαρα λόγους. Δηλαδή με τί λογική θα πάρεις κοπέλα σε αποθήκη, ζύγιση, στις δεξαμενές, στις γεμιστικές, στο μηχανουργείο, κλπ. που αυτές είναι οι θέσεις με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Οι θέσεις που μένουν για γυναίκες είναι ΙΤ, πωλήσεις, administration, QC, QA, υψηλόβαθμες θέσεις σε παραγωγή και ελάχιστο RnD, διότι κι αυτό στην Ελλάδα γίνεται για να προσαρμοστεί η παραγωγική διαδικασία, οπότε απίθανο να μη θες κι εκεί μύες. Χοντρικά πάνω από 50% γυναίκες δεν έχω πετύχει ποτέ ακομα και στις θέσεις που δεν παίζει ρόλο η σωματοδομή, γιατί η φάμπρικα είναι δύσκολο επάγγελμα, άπειρες ώρες εργασίας, πολλά τα χιλιόμετρα και συνήθως στο πρώτο παιδί όλες βρίσκουν κάτι πιο κοντά στο σπίτι τους, πιο μικρό κλπ.
Και μια μικρή λεπτομέρεια.
Στις εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο το HR, τα περισσότερα στελέχη είναι γυναίκες και όχι δεν έχουν κολλήματα φύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα εγραφα για μπαλλα στα αθλητικα κ δεν θα ενοχλουσα - αλλα δεν γνωριζω τπτ για το αθλημαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 21:17Ρε συ Paris, αν σε ζαλίζουν τόσο πολύ γιατί ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους;Paris έγραψε: 17 Φεβ 2021, 21:14ε ναιΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 21:04
Κανέναν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει πάντα να συγχέεται το οποιοδήποτε θέμα αφορά σε αμιγώς εργασιακά ζητήματα, με τις προσωπικές σχέσεις ανδρών και γυναικών.
Στην τελική, αν όντως φταίνε για όλα οι γκόμενες, τότε σίγουρα είναι αυτές το ισχυρό φύλο.
Όλα τα νομίσματα έχουν και άλλη όψη.
κανεναν
αλλα αι γκομεναι μας θελουν στα τριαντα μας επαγγελματικα καταξιωμενους με χρημα και στατους κ φυσικα να διαθετουμε οσα καταφεραμε για παρτη τους κ μονο - χωρις οι ιδιες να εχουν καταφερει απολυτως τπτ απλα απαιτουν
υπαρχουν μαλακες που προσφερουν τους κοπους τους - τα καλα παιδιαπου ερχονται τελευταιοι αλλα κερδιζουν τα κοριτσα
- κ καποιοι λιγοι που απλα δεν δινουν μια τριχα απο τα αρχιδια τους για τα θελω κ τις καυλες της καθε μιας και ζουνε για την παρτυ τους
- Cecily Anne
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι πολλές θέσεις εργασίας είναι το βιομηχανικό κομμάτι που κάνει και 2-3 βάρδιες και εκεί χρειάζεσαι άντρες, λόγω σωματοδομής. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα είναι συνήθως μία βάρδια και κάποιες θέσεις υποχρεωτικά μειωμένες βάρδιας, οπότε βαριά να απασχολούν όλες μαζί οι άλλες θέσεις το 1/3 των θέσεων και πολύ λέω. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιλέγει το HR άντρες και να μην έχει κολλήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:22Μια απ' τα ίδια αλλά το θέμα δεν αφορά στα μπολντ.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:01 Eγώ όπου ακούω μεγάλο αριθμό γυναικών σε βιομηχανία, δεν πάω ούτε για συνέντευξη. Δυο περιστατικά μου έχουν συμβεί, το πρώτο σε πρακτική στο πολυτεχνείο, που ήταν 15 μαζεμένες, όλες μάνατζερ και σφάζονταν σα ξεμαλλιασμένες κότες και το δεύτερο σε δουλειά με μάνατζερισσα που είχε ανέβει τη σκάλα της σταδιοδρομίας πίπα πίπα. Μου έχουν τύχει και τρομερές τύπισσες, είχα τρομερή διευθύντρια ένα φεγγάρι και έχω περάσει και από 2-3 τρομερές supervisor στα πρώτα χρόνια, όπως επίσης έχω συναντήσει και τρομερές συναδέλφους, αλλά σε εργοστάσιο αναλογικά οι θέσεις ήταν λίγες για πρακτικούς ξεκάθαρα λόγους. Δηλαδή με τί λογική θα πάρεις κοπέλα σε αποθήκη, ζύγιση, στις δεξαμενές, στις γεμιστικές, στο μηχανουργείο, κλπ. που αυτές είναι οι θέσεις με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Οι θέσεις που μένουν για γυναίκες είναι ΙΤ, πωλήσεις, administration, QC, QA, υψηλόβαθμες θέσεις σε παραγωγή και ελάχιστο RnD, διότι κι αυτό στην Ελλάδα γίνεται για να προσαρμοστεί η παραγωγική διαδικασία, οπότε απίθανο να μη θες κι εκεί μύες. Χοντρικά πάνω από 50% γυναίκες δεν έχω πετύχει ποτέ ακομα και στις θέσεις που δεν παίζει ρόλο η σωματοδομή, γιατί η φάμπρικα είναι δύσκολο επάγγελμα, άπειρες ώρες εργασίας, πολλά τα χιλιόμετρα και συνήθως στο πρώτο παιδί όλες βρίσκουν κάτι πιο κοντά στο σπίτι τους, πιο μικρό κλπ.
Στις εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο το HR, τα περισσότερα στελέχη είναι γυναίκες και όχι δεν έχουν κολλήματα φύλου.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το HR ειναι ενα υπέροχο εργαλειο που ''πιστοποιει'' κ '' νομιμοποιει'' τις διαδικασιες ενω συγχρονως υπακουει στην αναγκη για την καλη λειτουργια -αποδοτικοτητα κ κερδοφορια των επιχειρησεωνCecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:26Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι πολλές θέσεις εργασίας είναι το βιομηχανικό κομμάτι που κάνει και 2-3 βάρδιες και εκεί χρειάζεσαι άντρες, λόγω σωματοδομής. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα είναι συνήθως μία βάρδια και κάποιες θέσεις υποχρεωτικά μειωμένες βάρδιας, οπότε βαριά να απασχολούν όλες μαζί οι άλλες θέσεις το 1/3 των θέσεων και πολύ λέω. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιλέγει το HR άντρες και να μην έχει κολλήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:22Μια απ' τα ίδια αλλά το θέμα δεν αφορά στα μπολντ.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:01 Eγώ όπου ακούω μεγάλο αριθμό γυναικών σε βιομηχανία, δεν πάω ούτε για συνέντευξη. Δυο περιστατικά μου έχουν συμβεί, το πρώτο σε πρακτική στο πολυτεχνείο, που ήταν 15 μαζεμένες, όλες μάνατζερ και σφάζονταν σα ξεμαλλιασμένες κότες και το δεύτερο σε δουλειά με μάνατζερισσα που είχε ανέβει τη σκάλα της σταδιοδρομίας πίπα πίπα. Μου έχουν τύχει και τρομερές τύπισσες, είχα τρομερή διευθύντρια ένα φεγγάρι και έχω περάσει και από 2-3 τρομερές supervisor στα πρώτα χρόνια, όπως επίσης έχω συναντήσει και τρομερές συναδέλφους, αλλά σε εργοστάσιο αναλογικά οι θέσεις ήταν λίγες για πρακτικούς ξεκάθαρα λόγους. Δηλαδή με τί λογική θα πάρεις κοπέλα σε αποθήκη, ζύγιση, στις δεξαμενές, στις γεμιστικές, στο μηχανουργείο, κλπ. που αυτές είναι οι θέσεις με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Οι θέσεις που μένουν για γυναίκες είναι ΙΤ, πωλήσεις, administration, QC, QA, υψηλόβαθμες θέσεις σε παραγωγή και ελάχιστο RnD, διότι κι αυτό στην Ελλάδα γίνεται για να προσαρμοστεί η παραγωγική διαδικασία, οπότε απίθανο να μη θες κι εκεί μύες. Χοντρικά πάνω από 50% γυναίκες δεν έχω πετύχει ποτέ ακομα και στις θέσεις που δεν παίζει ρόλο η σωματοδομή, γιατί η φάμπρικα είναι δύσκολο επάγγελμα, άπειρες ώρες εργασίας, πολλά τα χιλιόμετρα και συνήθως στο πρώτο παιδί όλες βρίσκουν κάτι πιο κοντά στο σπίτι τους, πιο μικρό κλπ.
Στις εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο το HR, τα περισσότερα στελέχη είναι γυναίκες και όχι δεν έχουν κολλήματα φύλου.![]()
η γυναικα του καισαρα φαινεται τιμια - ολα καλα
Σαφώς. Για έναν πολύ απλό λόγο. Οι άντρες, τόσο στις χαμηλόβαθμες όσο και υψηλόβαθμες θέσεις, είναι πολύ πιο διαθέσιμοι/ελεύθεροι από οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτά είναι γυναικεία θέματα, είτε είναι στελέχη είτε εργάτριες.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:26 Είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιλέγει το HR άντρες και να μην έχει κολλήματα.
Κατά τα άλλα, οι ίδιοι που γκρινιάζουν για την ανικανότητα των γυναικών είτε εργάζονται είτε δεν εργάζονται, είναι οι ίδιοι ακριβώς που θα κατηγορήσουν μια "καριερίστα" αν παραμελήσει την οικογένεια της, ασχέτως του πόσα λεφτά ακουμπά στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Μ' αυτές τις ιδεοληψίες που θα κάνουν χρόνια να αμβλυνθούν, δεν βγαίνει άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η φάση να είναι όντως η γυναίκα τίμια και ο άντρας να θεωρεί τον εαυτό του υποτιμημένο καίσαρα αν και δεν παίζουν απτές αποδείξεις για το έργο του, παίζει ως υπόθεση;Paris έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:33 το HR ειναι ενα υπέροχο εργαλειο που ''πιστοποιει'' κ '' νομιμοποιει'' τις διαδικασιες ενω συγχρονως υπακουει στην αναγκη για την καλη λειτουργια -αποδοτικοτητα κ κερδοφορια των επιχειρησεων
η γυναικα του καισαρα φαινεται τιμια - ολα καλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κοψε κατι - θα με παρουν τα ζουμιαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:37Σαφώς. Για έναν πολύ απλό λόγο. Οι άντρες, τόσο στις χαμηλόβαθμες όσο και υψηλόβαθμες θέσεις, είναι πολύ πιο διαθέσιμοι/ελεύθεροι από οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτά είναι γυναικεία θέματα, είτε είναι στελέχη είτε εργάτριες.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:26 Είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιλέγει το HR άντρες και να μην έχει κολλήματα.
Κατά τα άλλα, οι ίδιοι που γκρινιάζουν για την ανικανότητα των γυναικών είτε εργάζονται είτε δεν εργάζονται, είναι οι ίδιοι ακριβώς που θα κατηγορήσουν μια "καριερίστα" αν παραμελήσει την οικογένεια της, ασχέτως του πόσα λεφτά ακουμπά στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Μ' αυτές τις ιδεοληψίες που θα κάνουν χρόνια να αμβλυνθούν, δεν βγαίνει άκρη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 43 Απαντήσεις