Οι κλώσσες κάνουν πολύ χειρότερα από ότι κάνει το ισχυρό φύλο.
Εμένα μου είχε δώσει ραντεβού μία στο Ζάππειο (στο συντριβάνι, όχι στην Όαση στην είσοδο) και με έστησε δύο φορές.
Μία άλλη ήμουνα στην πλατφόρμα του μετρό και τη ρωτάω από που πάω για τη γραμμή Μοναστηρακίου και μου λέει "α να χαθείτε αναιδέστατε". Μου δημιούργησε ψυχολογικό τριλιλί, το βλέπω στον ύπνο μου.
Και άλλες πολλές φάσεις.
Πρέπει να γίνουν δέκα οργανισμοί metoo ανδρών προτού γίνει έστω και ένας γυναικείος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργάνωση metoo ανδρών - επανάσταση τώρα !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Οργάνωση metoo ανδρών - επανάσταση τώρα !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Οργάνωση metoo ανδρών - επανάσταση τώρα !
Και γιατί παρακαλώ λέγεται "ισχυρό φύλο" ;
Μήπως κάθε μέρα παίζουμε ζίου-ζίτσου από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και προκύπτει το "ισχυρό φύλο" ;
Μήπως κάθε μέρα παίζουμε ζίου-ζίτσου από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και προκύπτει το "ισχυρό φύλο" ;
σιγα μην παθετε τπτ ανεπανορθωτο - ευαισθητες πσψυχουλες
-
Γενιά της Αγαμίας
Eθνικοκοινωνιστης, σου έχω πει να μην ρίχνεις χαπάκια σε ποτήρια νερού ηλικιωμένων, ναι ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 17 Φεβ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
άλλος παθαίνει, άλλος ξεπαθαίνει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon