Την μαλακία αυτών που ψήφισαν τον συρφετό των αληταράδων την πληρώνουμε οι υπόλοιποι!
.
Την μαλακία αυτών που ψήφισαν τον συρφετό των αληταράδων την πληρώνουμε οι υπόλοιποι!
Ας πρόσεχεις τι θα ψηφισεις τη επόμενη φορά.
Εγώ Φώφη-Άννα ψήφιζα.
wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:09Εγώ Φώφη-Άννα ψήφιζα.
Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:10![]()

Και κάτι μου λέει πως αυτό το 20% που τους στηρίζει ακόμα θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα και αν χαθεί Εθνικό έδαφος. Δε φαντάζεσαι πόσα "μήπως οι άλλοι ήταν καλύτεροι;" διάβασα σήμερα σε άρθρο του in.gr για την καταστροφή και για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους πυρόπληκτους.Nandros έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 23:55Την μαλακία αυτών που ψήφισαν τον συρφετό των αληταράδων την πληρώνουμε οι υπόλοιποι!
.
Κάνω εμετό πάνω στην οθόνη.wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:09Εγώ Φώφη-Άννα ψήφιζα.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι ζαίοι ξέρουν τη δουλειά τους.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:55Και κάτι μου λέει πως αυτό το 20% που τους στηρίζει ακόμα θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα και αν χαθεί Εθνικό έδαφος. Δε φαντάζεσαι πόσα "μήπως οι άλλοι ήταν καλύτεροι;" διάβασα σήμερα σε άρθρο του in.gr για την καταστροφή.Nandros έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 23:55Την μαλακία αυτών που ψήφισαν τον συρφετό των αληταράδων την πληρώνουμε οι υπόλοιποι!
.
Χάλια Χίτλερ.Kauldron έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:04Κάνω εμετό πάνω στην οθόνη.
![]()
Εβλεπε μπροστά.Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 17:27Και την πήγαν αυτή και οι δικοί της.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 16:01 η ειρωνία είναι πως κάποτε αυτή η κυρία μιλούσε για ανθρώπους που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω
Δε ψηφίζω Χίτλερ ρε μάγκα.wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:06Χάλια Χίτλερ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ξέρω ότι δεν ψηφίζεις Χίτλερ - είναι ένα οικογενειακό βάρος που πρέπει να το υπομείνεις (κι εγώ είχα τρελό ξάδερφο και έπρεπε να τον κλείσουμε στο Δαφνί τον κακομοίρη).Kauldron έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:06Δε ψηφίζω Χίτλερ ρε μάγκα.
Αλλά ακόμα και ο Χίτλερ, καλύτερος είναι απ' τα δικά σου.
Ούτε ο Ποντικός δε ψήφιζε Φώφη.
Έλα τωρα εντάξει, αυτός που έφτιαξε το σκίτσο είναι μεγαλύτερος αλήτης απο τον Πολάκη, μην έχεις αμφιβολία.