Δεν αναγνωριζει καποια εθνικη μειονοτητα, ουτε αναγνωριζει την υπαρξη εθνικων μειονοτητων. Μιλαει δυνητικα: εαν υπαρξουν στο μελλον εθνικες μειονοτητες, τοτε δεν θα πρεπει τα οπτικοακουστικα μεσα να υποκινουν σε βια και να προμοταρουν το μισος και εναντιον αυτων των εθνικων μειονοτητων.
Και ποιος ακριβώς ειναι ο λόγος να ψηφιστεί κάτι τέτοιο τώρα;
Απλό ειναι
Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα που ανάγονται στον παρόντα χρόνο και δίνουμε λύσεις για προβλήματα που θα ανακύψουν στο μέλλον.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Ποσο καιρο θα πρεπει να μεινουν στην Ελλαδα για να θεωρηθουν εθνικη μειονοτητα;
Να τα μας
Φιλε μου εγω ειμαι κατα των λαθρομεταναστων. Το εχω γραψει αλλωστε πολλες φορες και εδω.
Απο την αλλη, δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια σε κατι που υπαρχει. Οι πακιστανοι στην ελλαδα ειναι οπως οι ελληνες στην γερμανια, μια μειονοτητα. Και οι κανονισμοι αυτοι ερχονται για να τις προστατεψουν.
Και αυτες οι μειονοτητες γινονται εθνικες απο την στιγμη που διαχωριζονται με βαση το εθνος.
Δεν αναγνωριζει καποια εθνικη μειονοτητα, ουτε αναγνωριζει την υπαρξη εθνικων μειονοτητων. Μιλαει δυνητικα: εαν υπαρξουν στο μελλον εθνικες μειονοτητες, τοτε δεν θα πρεπει τα οπτικοακουστικα μεσα να υποκινουν σε βια και να προμοταρουν το μισος και εναντιον αυτων των εθνικων μειονοτητων.
Απλό ειναι
Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα που ανάγονται στον παρόντα χρόνο και δίνουμε λύσεις για προβλήματα που θα ανακύψουν στο μέλλον.
Αυτό. Αφου φροντίσαμε πρώτα να δημιουργήσουμε τα μελλοντικά πρόβληματα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και ο οποίος είναι μεταφορά ευρωπαικής αντιρατσιστικής οδηγίας στην οποία οι μεν βλέπουν λογοκρισία και οι δε μειονότητες.
Με τη λογική αυτή και ο αντιρατσιστικός νόμος που ήταν επίσης προιόν οδηγίας δημιουργούσε μειονότητες αφού μίλαγε κατά του φυλετικού ή εθνικού μίσους.Αφού δεν έχουμε μειονότητες δεν έχουμε ανάγκη και για αντιρατσιστικούς νόμους.Ολοι μια ράτσα είμαστε.
Ποσο καιρο θα πρεπει να μεινουν στην Ελλαδα για να θεωρηθουν εθνικη μειονοτητα;
Να τα μας
το φυσικο επακολουθο των πολιτικων που ακολουθησαν οι κυβερνησεις του Πασοκ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μετα το 1990.
ο ανθρωπος ειναι μαλακας και ανθελληνας
Ανθελληνες ειναι οι λατρεις της δικτατοριας, του φασισμου και του ναζισμου.
Ωπα, κατανοεις τι λες; Απο ποτε είναι εθνικη μειονοτητα οι Πακιστανοι; Η το λες απο ηλιθιότητα ή εκ του πονηρού.
Τι σημαινει 'εθνικη μειονοτητα'; οτι υπηρχε ως μειονοτητα απο την αρχη ιδρυσης του νεου ελληνικου κρατους;
μια μειονοτητα η οποια εχει εθνικα χαρακτηριστικα πως αλλιως να την πω; εθνικη θα την πω.
Δλδ οι Ελληνες στην Γερμανια δεν ειναι εθνικη μειονοτητα; τι ειναι;
Λογικά γράφεις.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, το σύνταγμα.
Γι αυτό πρεπει οπωσδήποτε να ξεκουμπιστουν
Θα έλεγα ως δημοκράτης να τεθεί σε δημοψήφισμα.
Είτε φεύγουν είτε γίνονται μειονότητα.
Είσαι δημοκράτης; Συμφωνείς;
Το να ειναι μια ομαδα ανθρωπων μειονοτητα δεν μπορει να γινει βασει ψηφισματος. Μειονοτητα σημαινει οτι ειναι λιγοτεροι απο τους αλλους, δλδ ειναι το μεγεθος της ομαδας.
το φυσικο επακολουθο των πολιτικων που ακολουθησαν οι κυβερνησεις του Πασοκ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μετα το 1990.
ο ανθρωπος ειναι μαλακας και ανθελληνας
Ανθελληνες ειναι οι λατρεις της δικτατοριας, του φασισμου και του ναζισμου.
εγω δεν εχω γραψει κατι ναζιστικο ή φασιστικο. ανθελληνες ειναι οσοι υποστηριζουν την υπαρξη ανυπαρκτων μειονοτητων
Απλό ειναι
Μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα ταυτοχρονα, δεν ειμαστε αυτιστικοι.