!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και δεύτερο περιστατικό παράλυσης στη Κέρκυρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Και δεύτερο περιστατικό παράλυσης στη Κέρκυρα
Δεν θα εμβολιαστει λέει, και χαρίζει τη σειρά του
-
Planis
Όντως, γιατί ο μέγας άγιος και ασκητής της νέας τάξης Τσιόδρας δεν ενεφανίσθη τηλεοπτικώς να κάνει τη δεύτερη δόση του μπολιού ενώ τον είδαμε οι πάντες να κάνει την πρώτη; Έχει κάποιος απάντηση να δώσει;
- NewModelArmy
Δε πλοτ θικενς
Στον γιατρό -προκειται για τον πρώην επιστημονικα υπεύθυνο του εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας , ο οποίος αποπέμφθηκε επειδή χορήγησε δόση εμβολίου χωρίς την τήρηση της προτεραιότητας σε πολίτη- διενεργούνται ήδη εξετάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που εμφανίζει.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... koronoiou/
Επισης η προηγουμενη νοσηλευτρια εγινε καλα λεει.Επισης ενω δεν εχουν ακουστει πουθενα στον κοσμο παρομοιες περιπτωσεις ως τωρα ειχαμε δυο σε ιατρικο προσωπικο στην Κερκυρα μεσα σε μια εβδομα
Επισης εχουμε τις δηλωσεις Γιαννικου περι αποζημιωσης απο τον κτηνιατρο 
Στον γιατρό -προκειται για τον πρώην επιστημονικα υπεύθυνο του εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας , ο οποίος αποπέμφθηκε επειδή χορήγησε δόση εμβολίου χωρίς την τήρηση της προτεραιότητας σε πολίτη- διενεργούνται ήδη εξετάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που εμφανίζει.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... koronoiou/
Επισης η προηγουμενη νοσηλευτρια εγινε καλα λεει.Επισης ενω δεν εχουν ακουστει πουθενα στον κοσμο παρομοιες περιπτωσεις ως τωρα ειχαμε δυο σε ιατρικο προσωπικο στην Κερκυρα μεσα σε μια εβδομα
Περίεργο πάντως που είναι και τα 2 στην Κέρκυρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
Συμφωνώ αγαπητή...
Θα πας εσύ να εμβολιαστείς, αγαπημένη Νάιδα μας?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Αυτό το κατάλαβα. Το πόσες ημέρες ή μήνες είναι εντός ή εκτός οικίας στη φάση του κορονοϊού, δεν κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν εγκρίνει ο γιατρός μου, που δεν νομίζει να μην, εννοείται.tanipteros έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:05Συμφωνώ αγαπητή...
Θα πας εσύ να εμβολιαστείς, αγαπημένη Νάιδα μας?![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
έλεγα μήπως είσαι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα...!Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:14Αν εγκρίνει ο γιατρός μου, που δεν νομίζει να μην, εννοείται.tanipteros έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:05Συμφωνώ αγαπητή...
![]()

Γιατί να είμαι στο αντιεμβολιαστικο κίνημα; έχω κάνει όλα προβλεπόμενα εμβόλια, γιατρό εμπιστεύτηκα και έκανα νάρκωση και χειρουργείο, οπότε έχω πρόβλημα πάω γιατρό και μου γράφει αν χρειαστεί φάρμακα και γενικά ακολουθώ τις οδηγίες τους, οπότε άνθρωπος δικός μου έχει πρόβλημα σε γιατρό πάμε κτλ. Γιατί να το αλλάξω τώρα;tanipteros έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:18έλεγα μήπως είσαι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα...!Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:14Αν εγκρίνει ο γιατρός μου, που δεν νομίζει να μην, εννοείται.tanipteros έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:05
Συμφωνώ αγαπητή...
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
GoBack έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:28 Μηπως να την πεταξουν την παρτιδα αυτη οι Κερκυραιοι;Λεω εγω τωρα.
Μηπως να στειλουνε και εκει ενημερωτικα οτι πρεπει να μην βγαινουν παραεξω αυτα οπως γινεται αλλου?
- Δημοκρατικός
Προτείνω να εμβολιάσουμε με αυτη εκπαιδευτικούς.GoBack έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:28 Μηπως να την πεταξουν την παρτιδα αυτη οι Κερκυραιοι;Λεω εγω τωρα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί να καταλάβεις; Κλασσική περίπτωση σρζ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εδώ στη Κέρκυρα έχουμε δύο κέντρα που γίνονται οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί. Ένα από αυτά τα δύο είναι το νοσοκομείο. Εκεί έγιναν οι δύο εμβολιασμοί που σχετίζονται χρονικά με την παράλυση.
- tanipteros
ξέρω γω ? μπορεί να ήσουν επαναστάτρια στο ιατρικό σύστημα.... βεβαια χαίρομαι που δεν είσαιNaida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:32Γιατί να είμαι στο αντιεμβολιαστικο κίνημα; έχω κάνει όλα προβλεπόμενα εμβόλια, γιατρό εμπιστεύτηκα και έκανα νάρκωση και χειρουργείο, οπότε έχω πρόβλημα πάω γιατρό και μου γράφει αν χρειαστεί φάρμακα και γενικά ακολουθώ τις οδηγίες τους, οπότε άνθρωπος δικός μου έχει πρόβλημα σε γιατρό πάμε κτλ. Γιατί να το αλλάξω τώρα;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 2 Απαντήσεις