Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Να θυμίσω τι έκαναν στην Χιλή οι μπατσοι: σημαδευαν με πλαστικές σφαίρες φοιτητές στα μάτια.
Εκατοντάδες έχασαν το μάτι τους.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Οι τσατσοι του Κουλη και της ΝΔ, όπως και ο ίδιος, έχουν πολλάκις εκφράσει τον θαυμασμό τους για τον νεοφιλελευθερισμο Χιλιανου τύπου.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οι διαδηλωτές ήταν μια αναρχοαντιφά ομάδα, και πραγματοποιούσε ως επί το πλείστον ειρηνική διαδήλωση (κατά της κρατικής διαφθοράς - https://www.facebook.com/syspirosi/post ... 0829668905). Ένας μαλάκας πέταξε πορτοκάλια στην αστυνομία, και την πλήρωσε η Δημητριάδου που δεν πέταγε τίποτα.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:52
Η κυπριακή αστυνομία έχει παράδοση στις ''ήπιες'' μεθόδους καταστολής.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι παράδοση έχει. Αν ήταν π.χ. ΗΠΑ δεν θα μου έκανε καν εντύπωση.
Άλλο θέμα όμως προσπαθώ να θέσω εδώ (διευκρινίζοντας ξανά ότι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια υπέρ των διαδηλωτών). Ούτε κάποια διαφωνία επί της αρχής σχετικά με τη χρήση κανονιών νερού για διάλυση όχλων.
Γιάννης έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:55
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι παράδοση έχει. Αν ήταν π.χ. ΗΠΑ δεν θα μου έκανε καν εντύπωση.
Ας πούμε ότι εδώ και δεκαετίες έχουν λιγότερες αναστολές στο να ρίξουν ξύλο σε επεισόδια, συλλήψεις, προσαγωγές κλπ σε σχέση με τους Ελλαδίτες συναδέλφους τους.
Σου είχα πει ότι είναι αστείο να χρησιμοποιείς το "κάτι θα τους είπε" για να την πεις στην αλλη πλευρά, διότι με αυτό ειρωνευομαστε τον blackpaint που δικαιολογούσε το σαπακιασμα μιας κύριας απο τους BLM (αφού πρώτα της είχαν σπάσει το μαγαζί) λέγοντας το περιβόητο "κάτι τους είπε".
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επιτέλους, η αστυνομία εκσυγχρονίζεται. Ισότητα κύριοι (και κυρίες), Ι-ΣΟ-ΤΗ-ΤΑ.
Κοινή αντιμετώπιση απέναντι στα φασιστοειδή του BurnLootMurder κινήματος, τα κατακάθια της κοινωνίας.
Ανεξάρτητα από το φύλο τους τα ζεύγη χρωμοσωμάτων τους (ΧΥ ή ΧΧ).
Αναρχοάπλυτοι, αναρχοάπλυτες, αναρχοάπλυτα. Ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:25
Να θυμίσω τι έκαναν στην Χιλή οι μπατσοι: σημαδευαν με πλαστικές σφαίρες φοιτητές στα μάτια.
Εκατοντάδες έχασαν το μάτι τους.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Οι τσατσοι του Κουλη και της ΝΔ, όπως και ο ίδιος, έχουν πολλάκις εκφράσει τον θαυμασμό τους για τον νεοφιλελευθερισμο Χιλιανου τύπου.
Φαίνεται ότι όλοι οι αστυνομικοί της Χιλής είναι ελεύθεροι σκοπευτές.