Ένα πλαστικό φαρδύ για το χιονι .
Ένα κανονικό για εργασιες οικοδομικές κλπ
Ενα ισιο για να σκάβω τον κήπο
Και ένα ακόμη ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
ολος ο κοσμος εχει ενα φαρασι η μπορει να βρει κανενα φτυαρι και σιγα το χιονι που θα καθαρισει ... απλα ειμαστε καραπουτσαριο μεχρι να σπασει κανενας δικος μας κανενα ποδι απο τον παγο οποτε φταιει το συστημαhellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:07Φυσικά, καθάρισα όλο το πεζοδρόμιο μπροστά και γύρω από το μαγαζί ώστε να υπάρχει οδός προσέλευσης. Εγώ όμως έχω κατάστημα και έχω μέσα τα πάντα.nostromos έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:04αν δεν εχουνε φτυαρι εχουνε φαρασι ... αν δεν εχουνε ουτε φαρασι δεν τους φταει κανενας που ειναι βρωμιαρηδες ... και συγνωμη κιολας αλλα εσυ το μαγαζι σου στην εισοδο και δεξια αριστερα δεν το ειχες καθαρισει οταν πουλησες 1 τονο αλατι ...? το οποιο αλατι καποιοι αγορασανε για να καθαρισουνε τον παγοhellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:40
Καλέ μου, άνθρωπε, ποιος έχει φτυάρι στο σπίτι του, εκτός από ψυχοπαθείς δολοφόνους; Αν είχαμε συχνά χιόνι, θα είχαμε και φτυάρια και αλάτια και τον λοιπό εξοπλισμό.
Η κυβέρνηση των Αρίστων ρε φίλε. Τους ψήφισες.Daje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:14 Σε ορισμενες περιοχες των βορειων προαστιων ειναι χωρις ρευμα απο το πρωι (χωρις θερμανση...).
Δεν ξερεις αν τους ψηφισα ή οχι αλλα, σε καθε περιπτωση, 1000 φορες καλυτεροι απο τους τσαρλατανους τους προηγουμενους.Guybrush Threepwood έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:15Η κυβέρνηση των Αρίστων ρε φίλε. Τους ψήφισες.Daje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:14 Σε ορισμενες περιοχες των βορειων προαστιων ειναι χωρις ρευμα απο το πρωι (χωρις θερμανση...).
Κάτι με φαρυγγα είχε να κάνει. Πως το κόλλησα; από την ανηψια μου που πήγαινε σχολείο, κάπου έβγαλε τη μάσκα της με φίλες της που ήταν και τσουπ το κόλλησε. Ματσα μουτσα και αγκαλιτσες μετά με μένα, να το κόλλησα κι εγώ. Μάσκα παιδιά μάσκα.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:49Τι είδους ίωση πέρασες που ανέβασες πυρετό; Ή γρίπη ή κορωνοϊός ήταν. Οτιδήποτε κι αν ήταν, πώς το κόλλησες με την μάσκα, που σώζει;Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:41Η αδερφή μου μένει σε άλλη πόλη από μένα. Πως να κολλήσω; εγώ απλή ίωση πέρασα σε ασχετη φάση.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:38
Συγγνώμη, δεν μας έλεγες ότι είχε κορωνοϊό η αδερφή σου και εμφάνισες αμέσως μετά κι εσύ συμπτώματα;
Έκανες τεστ; Έκανε η ανιψιά σου τεστ; Γενικά για όλο αυτό το παραμύθι έχεις τεκμηρίωση ή απλά σε βολεύει σαν ιστοριούλα; Ρητορική είναι η ερώτηση, δεν περιμένω απάντηση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:20Κάτι με φαρυγγα είχε να κάνει. Πως το κόλλησα; από την ανηψια μου που πήγαινε σχολείο, κάπου έβγαλε τη μάσκα της με φίλες της που ήταν και τσουπ το κόλλησε. Ματσα μουτσα και αγκαλιτσες μετά με μένα, να το κόλλησα κι εγώ. Μάσκα παιδιά μάσκα.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:49Τι είδους ίωση πέρασες που ανέβασες πυρετό; Ή γρίπη ή κορωνοϊός ήταν. Οτιδήποτε κι αν ήταν, πώς το κόλλησες με την μάσκα, που σώζει;Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:41
Η αδερφή μου μένει σε άλλη πόλη από μένα. Πως να κολλήσω; εγώ απλή ίωση πέρασα σε ασχετη φάση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι φυσικά και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικόhellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:28Έκανες τεστ; Έκανε η ανιψιά σου τεστ; Γενικά για όλο αυτό το παραμύθι έχεις τεκμηρίωση ή απλά σε βολεύει σαν ιστοριούλα; Ρητορική είναι η ερώτηση, δεν περιμένω απάντηση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:20Κάτι με φαρυγγα είχε να κάνει. Πως το κόλλησα; από την ανηψια μου που πήγαινε σχολείο, κάπου έβγαλε τη μάσκα της με φίλες της που ήταν και τσουπ το κόλλησε. Ματσα μουτσα και αγκαλιτσες μετά με μένα, να το κόλλησα κι εγώ. Μάσκα παιδιά μάσκα.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:49
Τι είδους ίωση πέρασες που ανέβασες πυρετό; Ή γρίπη ή κορωνοϊός ήταν. Οτιδήποτε κι αν ήταν, πώς το κόλλησες με την μάσκα, που σώζει;
Το ότι κόλλησες δείχνει πόσο ανακόλουθη είσαι, όπως και δείχνει τι συμβαίνει που δεν τηρείς τα μέτρα, παρά μόνο πιπιλίζεις για μάσκες, που όπως φαίνεται δεν σε βοήθησαν καθόλου.
hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2021, 16:45 Αυτό που λες κυριότερο δεν σε έσωσε από τον κορωνοϊό ή την γρίπη που πέρασες.
Για τα μέτρα σε διαψεύδει η πραγματικότητα της ασθένειάς σου.