!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση.
- Υδράργυρος
Re: Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση.
Και τα μπλακ αουτ δεν ειναι τυχαια, κατι παιζεται και με αυτα. Τις προαλλες εκρηξη σε κυτ, η μιση ελλαδα χωρις ρευμα, σημερα με λιγο χιονι παλι χωρις ρευμα ενα σωρο περιοχες. Καποιες ελλειψεις υπαρχουν, καποιες ευθυνες
κακοκαιρια σημαινει συχνη διακοπη ηλεκτρδοτησης ... δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο ... για παραδειγμα το Τεξας με την παρουσα κακοκαιρια εχει 4.000.000 κοσμο χωρις ηλεκτρικοΥδράργυρος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:37 Και τα μπλακ αουτ δεν ειναι τυχαια, κατι παιζεται και με αυτα. Τις προαλλες εκρηξη σε κυτ, η μιση ελλαδα χωρις ρευμα, σημερα με λιγο χιονι παλι χωρις ρευμα ενα σωρο περιοχες. Καποιες ελλειψεις υπαρχουν, καποιες ευθυνες
https://poweroutage.us/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
για τον πεο το νημα ...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στα πληκτρολόγια σας έχει λιώσει το f5 , στάνταρ 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ξεκολατε με την χυδαιοτηταnostromos έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:41κακοκαιρια σημαινει συχνη διακοπη ηλεκτρδοτησης ... δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο ... για παραδειγμα το Τεξας με την παρουσα κακοκαιρια εχει 4.000.000 κοσμο χωρις ηλεκτρικοΥδράργυρος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:37 Και τα μπλακ αουτ δεν ειναι τυχαια, κατι παιζεται και με αυτα. Τις προαλλες εκρηξη σε κυτ, η μιση ελλαδα χωρις ρευμα, σημερα με λιγο χιονι παλι χωρις ρευμα ενα σωρο περιοχες. Καποιες ελλειψεις υπαρχουν, καποιες ευθυνες
τα ίδια ελεγαν οι ζαιοι για το ματι «φωτιες στην αμερικη»«κληματικη αλλαγή»
μη γίνεστε ζώα!
- ΜπλεΜπουμπυς
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο καθαρισμός της πλατείας Συντάγματος με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Δήμου Αθηναίων

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
γαμηθήκατε φιλελέρες να "κόψετε" κομμάτια την ΔΕΗ και να τα ιδιωτικοποιήσετε καριόληδες.Υδράργυρος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:37 Και τα μπλακ αουτ δεν ειναι τυχαια, κατι παιζεται και με αυτα. Τις προαλλες εκρηξη σε κυτ, η μιση ελλαδα χωρις ρευμα, σημερα με λιγο χιονι παλι χωρις ρευμα ενα σωρο περιοχες. Καποιες ελλειψεις υπαρχουν, καποιες ευθυνες
τι ντροπη!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:44 Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο καθαρισμός της πλατείας Συντάγματος με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Δήμου Αθηναίων
![]()
Όταν κάποια στιγμή, γίνει μουσείο εμβληματικών μορφών της επανάστας, εσείς οι δύο θα είστε πρώτες μούρες στη γυάλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Μια βδομαδα τωρα μας επρηζαν οι υπαλληλοι των καπιταληστων για τον χιονια που ερχεται.... για να μην κανουν απολυτως τπτ.
Οπως και με την παΝΔημια
Οπως και με την παΝΔημια
Νταούλια ξανά, να πέσει η δεκσά...!
- ΜπλεΜπουμπυς
H μισή Αττική χωρίς ρεύμα .. γτχσ άχρηστοι νεοφιλελερες υπαλληλοι των καπιταληστων.
Τομάρια τα διαλύσατε όλα

Τομάρια τα διαλύσατε όλα
ποια χυδαιοτητα ρε φιλε που μας χορτασατε χυδαιες φωτο ...? σου βαζω στοιχεια ... αν μπορεις σχολιασε τα ... εγω δεν μπηκα να κανω μικροπολιτικηFluffy έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:43Ξεκολατε με την χυδαιοτηταnostromos έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:41κακοκαιρια σημαινει συχνη διακοπη ηλεκτρδοτησης ... δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο ... για παραδειγμα το Τεξας με την παρουσα κακοκαιρια εχει 4.000.000 κοσμο χωρις ηλεκτρικοΥδράργυρος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:37 Και τα μπλακ αουτ δεν ειναι τυχαια, κατι παιζεται και με αυτα. Τις προαλλες εκρηξη σε κυτ, η μιση ελλαδα χωρις ρευμα, σημερα με λιγο χιονι παλι χωρις ρευμα ενα σωρο περιοχες. Καποιες ελλειψεις υπαρχουν, καποιες ευθυνες
τα ίδια ελεγαν οι ζαιοι για το ματι «φωτιες στην αμερικη»«κληματικη αλλαγή»
μη γίνεστε ζώα!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η προηγούμενη παρόμοια μεγάλη χιονόπτωση στην Αττική έγινε το 2002,πριν 19 χρόνια.
https://www.facebook.com/george.sakelli ... 7766523211
Φυσικά ο σωστός λαικός ηγέτης θα αγόραζε 500 εκχιονιστικά και κυρίως θα προσελάμβανε 1500 μόνιμους υπαλλήλους για να τα δουλεύουν σε τρεις βάρδιες κάθε μέρα.
https://www.facebook.com/george.sakelli ... 7766523211
Φυσικά ο σωστός λαικός ηγέτης θα αγόραζε 500 εκχιονιστικά και κυρίως θα προσελάμβανε 1500 μόνιμους υπαλλήλους για να τα δουλεύουν σε τρεις βάρδιες κάθε μέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 17 Απαντήσεις