Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες, δεν μπορεί να συμβεί. Είναι φύσει αδύνατο να απομονώσεις μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων. Μπορείς κάλλιστα να στοχεύσεις την παραπληροφόρηση, εφ'όσον υπάρχουν τα τεχνολογικά μέσα να γίνει.lafkiotis έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:34
Ενα πραγμα που πρεπει να κανει η κυβερνηση για να πολεμησει τον ιο, κατ΄εμε, ειναι να απαγορευσει την προσβαση στα Facebook, Twitter, Insta και ΤικΤοκ, οσο διαρκει η πανδημια. Εκει βρισκεται η ριζα του κακου της παραπληροφορησης και της διακινησης "ιδεων και εκφρασης".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
Re: Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
Eλα ομως που η μολυνση συνανθρωπων μας μεσα απο ολες αυτες τις εκφρασεις "δημοκρατικοτητας" και "συνταγματικης ελευθεριας" ειναι ισαξια με τις ομαδικες εκτελεσεις.OANNHSEA έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:28Άτσα και ολοκληρωτικές - φασιστικές ιδέες!!!lafkiotis έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:34Φυσικα και πρεπει να απαγορευθουν τετοιες φωνες που υποκινουν και αλλους ελαφρομυαλους να κανουν τα ιδια. Που μετα απο εκατομμυρια νεκρους, ακομα κραζουν για "δημοκρατικες ελευθεριες", "συνταγματικα δικαιωματα" και "αφηστε τους γερους να πεθανουν". Πρεπει να αρχισουμε να δουλευουμε σαν κοινωνια και να σταματησει ο ανουσιος φιλοτομαρισμος και οι εμετικες μικροπολιτικες εν μεσω πανδημιας.Μπίστης έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:10
Μα να του το απαγορεύσουμε ;![]()
Ας απαγορεύσουμε τα λαικιστικά κόμματα, δημοκρατικό είναι και αυτό. Δεδικασμένο υπάρχει
Ενα πραγμα που πρεπει να κανει η κυβερνηση για να πολεμησει τον ιο, κατ΄εμε, ειναι να απαγορευσει την προσβαση στα Facebook, Twitter, Insta και ΤικΤοκ, οσο διαρκει η πανδημια. Εκει βρισκεται η ριζα του κακου της παραπληροφορησης και της διακινησης "ιδεων και εκφρασης".
Έλα λίγο ακόμα και θα ζητάτε και ομαδικές εκτελέσεις!!!
.
Ασε που στο ειπε φορα παρτιδα ο Αριστος. "Σκοτωστε τους γερους με την συμπεριφορα σας, για να σωσουμε την οικονομια".
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Στην πρώτη παράγραφο απλά λες ότι εγώ εδώ και τόσα χρόνια - μόνο που ισχύει για πάρα πολλά άλλα θέματα και όχι μόνο υγείας...lafkiotis έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:00 Eλα ομως που η μολυνση συνανθρωπων μας μεσα απο ολες αυτες τις εκφρασεις "δημοκρατικοτητας" και "συνταγματικης ελευθεριας" ειναι ισαξια με τις ομαδικες εκτελεσεις.
Ασε που στο ειπε φορα παρτιδα ο Αριστος. "Σκοτωστε τους γερους με την συμπεριφορα σας, για να σωσουμε την οικονομια".
Π.χ. 5000 νεκροί το χρόνο μόνο από το τσιγάρο - 200.000 τα τελευταία 40 χρόνια. Ποιούς και πόσους πρέπει να εκτελέσουμε μόνο για αυτό;;;
Στην δεύτερη παράγραφο ο Αρίστος αναφέρει κάτι, το οποίο εγώ έγραφα πριν από ένα χρόνο!!!
Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει μία χρυσή τομή - δεν μπορούμε να θυσιάσουμε το 80% ενός λαούς για να σωθεί το 5%!!!
Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να καταδικάζεται σε εξαθλίωση ένα σημαντικό ποσοστό του ενεργού πληθυσμού για να ζήσει ένα ελάχιστο ποσοστό το οποίο δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτα...
Το θεωρείς γελοίο;;;
Λυπάμαι, αλλά είναι η τελευταία λύση. Τις υπόλοιπες λύσεις τις έκαψαν τα γελοία πολιτικά σκατά τα οποία πιστεύατε εδώ και 60 χρόνια!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
lafkiotis έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:00
Παραπληροφορεις, εγω ειπα οι ηλικιωμενοι καθονται μεσα, νεοι και παραγωγικες ηλικιες δουλευουν για να μην λειψει το φαγητο απο ολους.
.
Μα οι κυβερνήσεις έχουν κόστος έτσι και αλλιώς, είτε από την απώλεια ζωών, είτε από την οικονομική καταστροφή, αυτές ο,τι και να επιλέξουν δεν γλιτώνουν, άσε που η δική μας επέλεξε να κόψει και λεφτά στον προυπολογισμό της υγείας, φαντάσου! Τώρα για το μαλλιοτράβηγμα που λες, πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα. Δεν ισχυρίστηκα απόλυτη ελευθερία χωρίς μέτρα και χαρά, αλλά την ύπαρξη μιας αντίδρασης που θα συγκρατεί τις αυθαίρετες ενέργειες που αυτή την στιγμή εμπράκτως γίνονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 23:32Προσεγγίζεις απολύτως θεωρητικά ένα αμιγώς πρακτικό θέμα. Όλοι γνωρίζουν ότι τα λοκντάουν έχουν δυσμενείς συνέπειες τόσο για τους πολίτες όσο και για τους πολιτικούς. Η διαφορά είναι ότι όλοι μπορούν να μιλούν στο χαλαρό για "ελευθερία" αλλά αυτοί που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το άμεσο κόστος της ελευθερίας είναι οι κυβερνήσεις όλων των κρατών. Και αν παίξουν σκηνές με μαζικές εισόδους στα νοσοκομεία και τα μαλλιοτραβήγματα για θέση στις μεθ, σε πάω ό,τι στοίχημα θες, ότι ελάχιστοι από τους συγκεντρωμένους θα έδιναν προτεραιότητα σε κάποιον νεώτερο και παραγωγικό, αν ο ασθενής ήταν δικός τους άνθρωπος ή αν ασθενούσαν οι ίδιοι, ακόμη και αν δεν ήταν σε παραγωγική ηλικία.paul25 έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:20Και η βαβουρα χρησιμη ειναι, τα μηνυματα που στελνεις σε μια επικοινωνια δεν ειναι παντα τυποποιημενα λεκτικα, η ανθρωπινη επικοινωνια ειναι πολυεπιπεδη, επικοινωνεις και συναισθηματα. Πιστεψε με οτι η εκδηλωση θυμου θα γινει αντιληπτη, θα κανει τον Μητσοτακη να αναρωτηθει "Γιατι ολοι αυτοι ειναι στους δρομους θυμωμενοι; Μηπως κανουμε κατι λαθος;" Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζος που να μην καταλαβει οτι ο κοσμος κουραστηκε και φοβαται για το μελλον. Τους αξονες για το σε ποιες νεες τροχιες θα βαλει την πολιτικη του αν αποφασισει να την αλλαξει ηδη θα την ξερει.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:11
Δεν προσεγγίζω το θέμα της κάθε αντίδρασης με ηττοπάθεια, απλώς προσπαθώ να αντιληφθώ τα βασικά χαρακτηριστικά των αντιδρώντων. Αν δεν υπάρχουν βασικά κοινά σημεία αναφοράς και συγκεκριμένα ζητούμενα, είναι απλώς βαβούρα και τίποτα παραπάνω.
Και δεν μιλάω έξω από το χορό.
Κάθε φορά που έχω συμμετάσχει σε συγκέντρωση αντίδρασης, ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανα.
Ούτε ενθουσιάζομαι ούτε φοβάμαι μη με πουν γραφική.
Περισσότερο έκφραση κυνισμού είναι και παίζω με τα χαρτιά που έχω. Κατανοητόν;![]()
Με λίγα λόγια, αυτό δεν αντιμετωπίζεται. Και απλώς να εύχεστε να μη συμβεί γιατί αν γίνει θα αποτελεί δεδικασμένο για την αξία της ανθρώπινης ζωής, ακόμη και αν τελειώσει η πανδημία.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:58 https://www.skai.gr/news/ygeia/eksadakt ... o-lockdown
Εν τω μεταξύ έπεσα πάνω σ' αυτό αλλά δύσκολα θα το πιστέψω.
https://www.skai.gr/news/ygeia/eksadakt ... iton-pasxa
Ω, που να καταπιείς τη γλώσσα σου!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι εγώ χειρότερα λέω, αλλά οι χριστιανοί του φλώρουμ μου λένε να μην καταριέμαι.Gherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2021, 10:46
Ένυγουέη δυό κρίσιμες βδομαδούλες μείνανε δεν ανησυχω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καλά τέλη Μαϊου εγώ λέω...Gherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2021, 10:46Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:58 https://www.skai.gr/news/ygeia/eksadakt ... o-lockdown
Εν τω μεταξύ έπεσα πάνω σ' αυτό αλλά δύσκολα θα το πιστέψω.
Και από τον επόμενο Σεπτέμβρη βλέπουμε...
.
Bellum omnium contra omnes
- EKPLIKTIKOS
Αν έχει καλό καιρό θα ανοίξουν νωρίτερα για τον τουρισμόOANNHSEA έγραψε: 18 Φεβ 2021, 12:02
Καλά τέλη Μαϊου εγώ λέω...
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για να αυξηθούν τα κρούσματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Φεβ 2021, 12:14Αν έχει καλό καιρό θα ανοίξουν νωρίτερα για τον τουρισμόOANNHSEA έγραψε: 18 Φεβ 2021, 12:02
Καλά τέλη Μαϊου εγώ λέω...
.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Aprilianos
εχω βαρεθει τη κλεισουρα. μου λειπουν οι φιλοι μου και τα στεκια μας...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 0 Απαντήσεις