!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλαίν Ντελόν για ομοφυλοφιλία

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Αλαίν Ντελόν για ομοφυλοφιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:59 Εδώ οι όμως ζητάνε άνευ όρων αποδοχή και πληρη ισοτητα δικαιωμάτων.
Μέχρι να έχουμε αποδείξεις περί ωφέλειας, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κινδυνος
Μισανθρωπος εισαι; ουτε ζηταει κανεις την αδεια σου, ουτε κινδυνος ειναι, ουτε τιποτα. Ντροπη να μιλατε ετσι για αλλους ανθρωπους.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τον αλαιν ντελον αν θυμάμαι καλά τον είχε γαμήσει ο εξαρχίδης
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:49
klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:53
Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 21:21

Η ύπαρξη ενός τέτοιου γονιδίου είναι πιθανη; Που η έλξη να υπεβαίνει περιβαλλοντικούς παράγοντες;

Ενδιαφερον πάντως, όμως διαβάζω ότι υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις συσχετισμού ανδρικής αμοφυλοφυλίας με μεγάλο αριθμό μεγαλύτερων αδελφών. Το οποίο κανείς το λέει περιβαλλοντικό στοιχείο όχι γονιδιακό. Αν αυτός ο συσχετισμός είναι έστω και μερικά αιτιακός, δεν υπάρχει λόγος να υποθέσεις γονίδιο αναπαραγωγικότητας.
Τα δεδομένα από τις έρευνες σε αυτό το κομμάτι υποδεικνύουν ότι ο σημαντικός παράγοντας είναι το φύλλο των παιδιών και η αλληλουχία στις γέννες, όχι ο αριθμός των αγοριών στην οικογένεια. Κάτι που δείχνει ότι μάλλον δεν είναι θέμα διαπαιδαγώγησης, άλλα υπάρχει κάποιος βιολογικός παράγοντας, δεδομένου κιόλας ότι υπάρχουν αναλύσεις που δείχνουν ότι το φαινόμενο των μεγαλύτερων αδελφών παρατηρείται ακόμα και σε άτομα που ανατράφηκαν από άλλη οικογένεια (πχ λόγω διαζυγίου), αλλά δεν ισχύει όταν υπάρχουν ετεροθαλείς αδελφοί.

Η μοναδική εξήγηση που υπάρχει atm βασίζεται σε κάποιου είδους ανοσιακής αντίδρασης της εγκύου. Βέβαια το θέμα περιπλέκεται. Για να ενεργοποιήσει κάποια πρωτεϊνη μια τέτοια ανοσιακή επίδραση στην ανάπτυξη του σεξουαλικού προσανατολισμού, πρέπει να τηρεί κάποια κριτήρια (τα οποία δεν θυμάμαι απέξω αλλά μπορώ να τα βάλω μετά, αλλά μιλάμε για κριτήρια του στυλ πχ, ότι πρέπει να εκφράζεται στην επιφάνεια των εγκεφαλικών κυττάρων ώστε να μπορούν να τηβπροσεγγίσουν τα μητρικά αντισώματα, φυσικά πρέπει να είναι πρωτεϊνη που κατα αποκλειστιότητα να υπάρχει μόνο σε αρσενικά έμβρυα) που μειώνουν δραματικά τον αριθμό των offending πρωτεϊνών.

Όλα αυτά είναι βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο. Ίσως τα αντισώματα της μαμάς (τα οποία είναι γνωστό ότι φτάνουν στο έμβρυο) επιδράσουν στην έκφραση των γονιδίων και στην αλληλεπίδρασή τους με το περιβάλλον. Δεν υπάρχει όμως κάνενα στοιχείο που να δείχνει ότι υφίσταται σχέση με το γενετικό σύστημα και μπορεί οι ανοσιακές επιδράσεις να είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασεις καθαρά με τις μεμβρανικές πρωτεϊνες.

Τo point πάντως είναι ότι το φαινόμενο των μεγάλων αδελφών είναι σοβαρό επιχείρημα υπερ της ιδέας ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό πριν τη γέννα. Οπότε το μόνο "περιβαλλοντικό" στοιχείο είναι οι ανοσιακές αντιδράσεις στο έμβρυο και δεν νομίζω ότι αυτό έχει κάποιο merit στις μαλακίες των αντι-ομοφυλόφιλων που βασίζονται σε εξελικτικά επιχειρήματα.

Δεν υπάρχει τίποτα
Εκφράζεις τέλεια το πρόβλημα της εποχής μας.
Παιδιά με γνώσεις και καθόλου μυαλό.

Είπες εκατό κιλά αναπόδεικτες μαλακίες , όπως ακριβώς πετάει το μελάνι η σουπιά.

Ρε καημός για τις Αγγελικουλες...
Βασικά το πρόβλημα της εποχής μας εκφράζεται από εσάς καλύτερα. Παιδιά με καμία γνώση, αναπαράγουν την άποψη το Ντελόν (όπου γενικά ποιός τη γαμάει την άποψή του για κάτι τέτοιο) και με ελάχιστες ικανότητες κατανόησης κειμένου.

Όσον αφορά το "ανάποδεικτες μαλακίες" εγώ παρουσίασα τα επιστημονικά δεδομένα και έχω ήδη γράψει ότι όλα αυτά είναι υποθέσεις.

Σε σχέση με την ανοσολογιακή θεωρία που έγραψα πάνω σε παραπέμπω στο Bogaert & Skorska, 2011.
Σε σχέση με το φαινόμενο των μεγαλύτερων αδελφών σε παραπέμπω στο Blanchard, 1997 Blanchard, 2004.
Σε σχέση με τη μέχρι τώρα έρευνα για τα υποψήφια γονίδια (που συμβάλλουν στον καθορισμό του σεξουαλικού προσανατολισμού) σε παραπέμπω σε Bocklandt & Vilain, 2007 και Ngun et al 2011.
Σε σχέση με τη θέση της συμπεριφορικής νευροενδοκρινολογίας στο θέμα σε παραπέμπω σε Balthazart 2012.

Ο σχολιασμός μου αφορούσε τα εξελικτικά επιχειρήματα σε σχέση με την ομοφυλοφιλία. Fuck me sideways αν εσείς αντιλαμβάνεσται το παραμικρό (ή γενικά κάνετε την ελαχιστική προσπάθεια να προσεγγίσετε το ζήτημα με κάποιον ορθολογικό τρόπο) στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι πιθανό τα γονίδια που ελέγχουν την ομοφυλοφιλία να είναι επιβλαβή μόνο στην αναπαραγωγή = έχουν σε συνεχή βάση την τάση να εξαφανίζονται. Μπορεί να διατηρούνται στον άνθρωπο χάρη σε επαναλαμβανόμενες μεταλλάξεις, με τις οποίες επανεμφανίζονται συχνά έχοντας λίγο πολύ την ίδια μορφή. Υπάρχουν ήδη γνωστές θέσεις σε χρωμόσώματα που είναι επιρρεπείς σε πολύ συχνές μεταλλάξεις (που όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν συνδεθεί με την ομοφυλοφιλία) οπότε σαν υπόθεση δεν είναι αστόχαστη.

Ξέρεις τι είναι αστόχαστο;

ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΑ ΕΝΑΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.

No shit retards, αλλά επειδή προφανώς υπάρχει σαν φαινόμενο στη φύση και δη στον άνθρωπο, θα υπάρχει κάποιος μηχανισμός που το bigot μυαλό σας αδυνάτει να φανταστεί ως πιθανό.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:36

Όσον αφορά το "ανάποδεικτες μαλακίες" εγώ παρουσίασα τα επιστημονικά δεδομένα και έχω ήδη γράψει ότι όλα αυτά είναι υποθέσεις.

Έγραψες μια σελίδα για να πεις ότι συμφωνούμε;
Αρκούσε αυτή η πρόταση, δεν μπορώ τις σαλτσες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 16 Φεβ 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

axilmar έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:05
Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:59 Εδώ οι όμως ζητάνε άνευ όρων αποδοχή και πληρη ισοτητα δικαιωμάτων.
Μέχρι να έχουμε αποδείξεις περί ωφέλειας, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κινδυνος
Μισανθρωπος εισαι; ουτε ζηταει κανεις την αδεια σου, ουτε κινδυνος ειναι, ουτε τιποτα. Ντροπη να μιλατε ετσι για αλλους ανθρωπους.
Δεν μίλησα έτσι για τους συνανθρώπους μου , για την ομοφυλοφιλία μίλησα .
Δεν μίλησα για πρόσωπο , για φαινόμενο μίλησα .

Υπάρχουν και υπήρξαν γκευ τους οποίους υπέρ εκτιμώ, πχ Καβάφης και Χατζηδάκης.
Όπως εκτιμώ και ανθρώπους που έχουν ή ειχαν καρκίνο.
Καταλαβαίνεις όμως οτι εξακολουθώ να βλέπω το καρκίνο ως κίνδυνο ή να κάνω και κακά;

Κάνε μου τη χάρη λοιπόν και αν δεν κατανοείς προτάσεις ή δεν πιάνεις το νόημα μιας παραγράφου ζητά τη γνώμη και ενός τρίτου πριν γράψεις.
Δεν φταίμε οι άλλοι να μας βάζει ταμπέλες κάποιος που δυσκολεύεται στο του και α τα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
klg

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:04

Δεν υπάρχει κάτι που συμφωνούμε. Το πράγμα που θες εσύ να αποδειχτεί δεν έχει νόημα να αποδειχτεί. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει όφελος (δεδομένου του εξελικτικού κομματιού) το θέμα είναι σε ποιο επίπεδο παρουσιάζεται το όφελος (μητέρα, ομαδική εξέλιξη, whatever).

Οι "σάλτες" είναι όλη η ουσία της συζήτησης προφανώς.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
Prepon

klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:28

Δεν υπάρχει κάτι που συμφωνούμε.
Επομένως διαφωνείς είτε στη λέξη μαλακίες , είτε στη λέξη αναπόδεικτες.

Κατά τη γνώμη σου , οι υποθέσεις είναι αποδείξεις;
Πιστεύω πως όχι.

Άρα η διαφωνία σου λογικά περιορίζεται στο χρωματισμο " μαλακίες" . Και θα ασχοληθούμε με αυτό σελίδες επί σελίδων .......

Ε, αφού σου είπα, δεν μπορώ τις σαλτσες.
Ε, αφού σας είπα, παιδιά με γνώσεις χωρίς μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Θα πω δύο πράγματα και όποιος έχει μυαλό και ταυτόχρονα δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να συμπαθεί την Αγγελικούλα ας φέρει την αντίρρηση του να το συζητήσουμε.

Δεδομένο

Το επιλεκτικό πλεονέκτημα του στίγματος

Η δρεπανοκυτταρική ανθρώπινη αιμοσφαιρίνη προσφέρει ένα πλεονέκτημα επιβίωσης ενάντια στην ελονοσία, επιτρέποντας το μεταλλαγμένο γονίδιο να έχει μεγάλες συχνότητες στις περιοχές που ενδημούσε η ελονοσία.

--Πηγή: Βιοχημικός. https://bioximikos.gr/topics/genetics-e ... -stigmatos

Ερωταπαντήσεις

Έδωσε λοιπόν το στιγμα στους κατοίκους του Ελλαδικού χώρου μια έξτρα βοήθεια απέναντι στην ελονοσία;
ΝΑΙ.

Είναι αποδεδειγμένο επομένως ότι το στίγμα είχε θετικό ρόλο κάπου κάποτε ή παραμένει υπόθεση;
Είναι αποδεδειγμενο.

Σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία που παραμένει υπόθεση;
Ναι, σε αντίθεση;

Ρητορικές ερωτήσεις

Πρέπει εμείς σήμερα να επιδιώκουμε να γεννιούνται στην Ελλάδα παιδιά με στίγμα;
Πρέπει να τα παροτρύνουμε να παντρεύονται μεταξύ τους και να κάνουν παιδιά με τη λογική ότι κάποτε το στίγμα αποτελούσε βοήθεια;
Να το κάνουμε μόδα και να απαιτήσουμε στο νετφλιξ την παρουσία ενός τουλάχιστον αναιμικου ανά σίριαλ;

Συμπέρασμα

Πράγματα που κάποτε αποδεδειγμένα επιτέλεσαν θετικό ρόλο , έπαψαν να είναι χρήσιμα και η ανθρωπότητα εργάζεται για την εξάλειψη τους.

Extra bonus

Οι Χ χώρες στις οποίες οι γκευ έχουν περισσότερα προνόμια , έχουν μεγαλυτερο πρόβλημα υπογεννητικότητας σε σχέση με τις Ψ χώρες που οι γκευ έχουν λιγότερα προνόμια.
Άβαταρ μέλους
klg

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:38
klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:28
Δεν υπάρχει κάτι που συμφωνούμε.
Επομένως διαφωνείς είτε στη λέξη μαλακίες , είτε στη λέξη αναπόδεικτες.

Κατά τη γνώμη σου , οι υποθέσεις είναι αποδείξεις;
Πιστεύω πως όχι.

Άρα η διαφωνία σου λογικά περιορίζεται στο χρωματισμο " μαλακίες" . Και θα ασχοληθούμε με αυτό σελίδες επί σελίδων .......

Ε, αφού σου είπα, δεν μπορώ τις σαλτσες.
Ε, αφού σας είπα, παιδιά με γνώσεις χωρίς μυαλό.
Τι ακριβώς θες να σου αποδείξω; Ότι η ομοφυλοφιλία έχει "εξελικτικό όφελος";

Άβαταρ μέλους
klg

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:03 Θα πω δύο πράγματα και όποιος έχει μυαλό και ταυτόχρονα δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να συμπαθεί την Αγγελικούλα ας φέρει την αντίρρηση του να το συζητήσουμε.

Δεδομένο

Το επιλεκτικό πλεονέκτημα του στίγματος

Η δρεπανοκυτταρική ανθρώπινη αιμοσφαιρίνη προσφέρει ένα πλεονέκτημα επιβίωσης ενάντια στην ελονοσία, επιτρέποντας το μεταλλαγμένο γονίδιο να έχει μεγάλες συχνότητες στις περιοχές που ενδημούσε η ελονοσία.

--Πηγή: Βιοχημικός. https://bioximikos.gr/topics/genetics-e ... -stigmatos

Ερωταπαντήσεις

Έδωσε λοιπόν το στιγμα στους κατοίκους του Ελλαδικού χώρου μια έξτρα βοήθεια απέναντι στην ελονοσία;
ΝΑΙ.

Είναι αποδεδειγμένο επομένως ότι το στίγμα είχε θετικό ρόλο κάπου κάποτε ή παραμένει υπόθεση;
Είναι αποδεδειγμενο.

Σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία που παραμένει υπόθεση;
Ναι, σε αντίθεση;

Ρητορικές ερωτήσεις

Πρέπει εμείς σήμερα να επιδιώκουμε να γεννιούνται στην Ελλάδα παιδιά με στίγμα;
Πρέπει να τα παροτρύνουμε να παντρεύονται μεταξύ τους και να κάνουν παιδιά με τη λογική ότι κάποτε το στίγμα αποτελούσε βοήθεια;
Να το κάνουμε μόδα και να απαιτήσουμε στο νετφλιξ την παρουσία ενός τουλάχιστον αναιμικου ανά σίριαλ;

Συμπέρασμα

Πράγματα που κάποτε αποδεδειγμένα επιτέλεσαν θετικό ρόλο , έπαψαν να είναι χρήσιμα και η ανθρωπότητα εργάζεται για την εξάλειψη τους.

Extra bonus

Οι Χ χώρες στις οποίες οι γκευ έχουν περισσότερα προνόμια , έχουν μεγαλυτερο πρόβλημα υπογεννητικότητας σε σχέση με τις Ψ χώρες που οι γκευ έχουν λιγότερα προνόμια.
Επίσης υπάρχει στατιστική συνδέση μεταξύ πωλήσεων BWM και υπογεννητικότητας. Έχεις σοβαρή σχέση με τη στατιστική it seems.

Άβαταρ μέλους
Prepon

klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:19
Επίσης υπάρχει στατιστική συνδέση μεταξύ πωλήσεων BWM και υπογεννητικότητας. Έχεις σοβαρή σχέση με τη στατιστική it seems.
Αυτό που γράφεις με τις bmw δεν ξέρω αν ισχύει όντως , αλλά λογικό φαίνεται.

Το περίφημο πακετακι καπιταλισμός-ομοφυλοφιλία.
Τι να πουλήσεις σε ένα πλούσιο μωρό;
Ενώ σε έναν πλούσιο πουστη θα δώσεις και μια και δυο και τρεις bmw.

Δεν λέω μαλακίες, υποθέσεις κάνω και εγώ.

Πάντως , αν βρεις χρόνο θα ήθελα να την άποψη σου και για τα υπόλοιπα. Βλέπω στάθηκες μόνο στην τελευταία πρόταση , βολικό μεν αλλά
Άβαταρ μέλους
klg

Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:24

Πάντως , αν βρεις χρόνο θα ήθελα να την άποψη σου και για τα υπόλοιπα. Βλέπω στάθηκες μόνο στην τελευταία πρόταση , βολικό μεν αλλά
Όπως εσύ βρήκες χρόνο να σχολιάσεις τις "σάλτσες"; Μας δουλεύειες ρε μαλάκα; :smt005:

Άβαταρ μέλους
klg

Αλλά δεν βαριέσαι ας σχολιάσουμε και "τα υπόλοιπα".

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Για μένα το θέμα είναι να επιλέξει μια κοινωνία τι θα υποστηρίξει για να πάει μπροστά.
Και όταν λέω υποστήριξη εννοώ όχι μόνο θεσμική αλλά και οικονομική γιατί όλα εκεί καταλήγουν. Ας πούμε αν το στράκι του πλούσιου θα πάρει την συνταξή του όταν πεθάνει. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι αυτός που θα αγοράσει γάλα για το παιδί του ένα μέρος απο το ΦΠΑ θα πάει στη σύνταξη του πούστη.
Αν η κοινωνία θεωρεί ότι η υποστήριξη της ομοφυλοφιλίας την κάνει πιο δυνατή ή αν θεωρεί ότι την αποδυναμώνει.
Μέχρι τώρα οι κοινωνίες (πλην εξαιρέσεων όπως η ελληνική) έχουν αποφασίσει ότι η υποστήριξη της οικογένειας θα είναι η βάση της κοινωνίας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Prepon

klg έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:10
Prepon έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:24

Όπως εσύ βρήκες χρόνο να σχολιάσεις τις "σάλτσες"; Μας δουλεύειες ρε μαλάκα; :smt005:

Οσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, αυτά είναι η απάντηση μου στις σάλτσες σου.

Επί προσωπικού, αν εγώ είμαι μαλακας, εσύ είσαι Αγγελικουλα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”