Κι οι Αμερικάνοι όταν πρόκειται για τέτοια θέματα κάνουν προπαγάνδα αβέρτα. Θυμήσου τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ και τις σχετικές "αποδείξεις". Ούτε αυτοί είναι για να τους πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Γι' αυτο κι εγω δεν πηρα θεση στο βιβλιο μου. Ωστοσο το οτι ο ΠΟΥ δεν εκανε ερευνα για προελευση του ιου απο το κινεζικο εργαστηριο ειναι εξαιρετικα υποπτο και προκλητικο για τους δυτικους λαους που οι χωρες τους χρηματοδοτουν τον ΠΟΥ πολυ παραπανω απο την ΚΙνα.
Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:22
Και μια δευτερη ενδειξη ειναι οτι ο Γαλλος νομπελιστας που ανακαλυψε τον ιο του Aids, ετρεξε με ενα διασημο μαθηματικο την ακολουθια του Covid 19 και μετα δηλωσε πως ο ιος αποκλειεται να εχει φυσικη προελευση γιατι εχει μεσα του ενσωματομενο στελεχος του ιου του Aids.
Αυτή η άποψη έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα; Δεν νομίζω.
Η επιστημονικη κοινοτητα κατευθυνεται απο τον ΠΟΥ και τις δωρεες του ιδρυματος ΓΚειτς. Ο Γκειτς (που συνεργαζεται στενα με την Κινα) χρηματοδοτει ολες τις ιατρικες ενωσεις, ολα τα σοβαρα ιατρικα πανεπιστημια, ολα τα ιατρικα περιοδικα και ενα σωρο ιατρικα και βιολογικα προγραμματα παγκοσμιως. Επιπλεον ελεγχει το συστημα υγειας των ΗΠΑ μεσω του κολλητου του που ειναι ο Φαουτσι και τον οποιο ειχε τοποθετησει απο το 2010 στο διοικητικο συμβουλιο της Πρωτοβουλιας για την Προωθηση των Εμβολιων που δημιουργησε.
Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:24
Ωστοσο το οτι ο ΠΟΥ δεν εκανε ερευνα για προελευση του ιου απο το κινεζικο εργαστηριο ειναι εξαιρετικα υποπτο και προκλητικο για τους δυτικους λαους που οι χωρες τους χρηματοδοτουν τον ΠΟΥ πολυ παραπανω απο την ΚΙνα.
Έχει κάνει ο ΠΟΥ κάποιον έλεγχο στα εργαστήρια των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Αγγλίας κλπ να μας πει αν αναπτύσσουν τίποτα ύποπτο; Άστο Αρίστο, πιάνεις πάλι οριακά στοιχεία για να δέσεις μια θεωρία, όταν είναι προφανές ότι εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το τι συμβαίνει σε τέτοιες ιστορίες. Δεν θα μάθουμε την αλήθεια πριν περάσουν πάρα πολλά χρόνια και ακόμη και τότε ίσως δεν είμαστε σίγουροι αν τα στοιχεία που αποδεσμεύονται είναι πλήρη ή κατευθυνόμενα.
Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:09
Ουτε εγω εχω παρει θεση στο βιβλιο μου για το ζητημα της προελευσης του ιου, ουτε το νημα παιρνει θεση. Κι αυτο παροτι η κυβερνηση ΤΡαμπ υποστηριζε πως εχει στοιχεια στα χερια της για το οτι ο ιος απεδρασε απο το εργαστηριο της Γουχαν. Το νημα σχολιαζει ομως πως ο ΠΟΥ επρεπε να κανει ερευνα και γι' αυτο το το σεναριο και δεν την εκανε γιατι δεν τον αφησε το κινεζικο ΚΚ.
Αν τωρα εσυ εισαι ευχαριστημενος που το κινεζικο ΚΚ απαγορευει σε ενα ουσιαστικα δυτικο οργανισμο να κανει ερευνες για την προελευση του ιου τοτε τριχες φιλελευθερος εισαι και απλα γινεσαι λεκανατζης των Ερυθροφρουρων.
.
Σιγουρα δεν ειμαι ευχαριστημενος με αυτο. Κανουν πολλα υποπτα οι Κινεζοι.
Απο την αλλη, ειναι λεπτο το θεμα, διοτι εχουμε υποθεση sovereign state. Και μαλιστα πολυ δυνατου.
Και βεβαια ειναι και το θεμα του παρομοιου ελεγχου στις αλλες μεγαλες δυναμεις: θα το επετρεπαν;
Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:24
Ωστοσο το οτι ο ΠΟΥ δεν εκανε ερευνα για προελευση του ιου απο το κινεζικο εργαστηριο ειναι εξαιρετικα υποπτο και προκλητικο για τους δυτικους λαους που οι χωρες τους χρηματοδοτουν τον ΠΟΥ πολυ παραπανω απο την ΚΙνα.
Έχει κάνει ο ΠΟΥ κάποιον έλεγχο στα εργαστήρια των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Αγγλίας κλπ να μας πει αν αναπτύσσουν τίποτα ύποπτο; Άστο Αρίστο, πιάνεις πάλι οριακά στοιχεία για να δέσεις μια θεωρία, όταν είναι προφανές ότι εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το τι συμβαίνει σε τέτοιες ιστορίες. Δεν θα μάθουμε την αλήθεια πριν περάσουν πάρα πολλά χρόνια και ακόμη και τότε ίσως δεν είμαστε σίγουροι αν τα στοιχεία που αποδεσμεύονται είναι πλήρη ή κατευθυνόμενα.
Μα δεν ξεκινησε ο ιος απο τα εργαστηρια των ΗΠΑ και Ισραηλ αλλα απο τη Γουχαν και μαλιστα το επικεντρο του ηταν μολις 10 χιλιομετρα απο το βιολογικο εργαστηριο της Γουχαν, το οποιο εργαστηριο μαλιστα εκανε πειραματα για νεους τυπους κορονοιου που προεκυπταν απο νυχτεριδες. Εφοσον λοιπον ο ΠΟΥ ειχε εντολη απο τη διεθνη κοινοτητα να κανει ερευνες στην Κινα επρεπε να ψαξει και αυτο το σεναριο. Το οτι δεν το εκανε επειδη αυτο του ζητησε το κινεζικο ΚΚ ειναι απαραδεκτο για τους λαους της Δυσης.
Ας το πουμε λοιπον ενδειξη μεχρις να τρεξει ενα στατιστικο μοντελο και να μας πει ποσες πιθανοτητες ειναι πιχι αναμεσα στους πρωτους 100 που κολλησαν τον κορονοιο σε πολη 11 εκατομμυριων να ειναι αρκετοι επιστημονες απο το εργαστηριο της Γουχαν.
ST48410 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:19
Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ύπαρξη δυσπιστίας από όλες τις μεριές. Ούτε οι Δυτικοί θα πιστέψουν τα στοιχεία που τους δίνει επίσημα η Κίνα, ούτε οι Κινέζοι θα τους ανοίξουν τα εργαστήρια πιστεύοντας ότι απλώς θα κάνουν έναν έλεγχο ρουτίνας οι απεσταλμένοι επιστήμονες.
Τα άνοιξαν. Πήγαν στο εργαστήριο οι επιστήμονες και είπαν εξαιρετικά απίθανο να ξέφυγε κάτι από εδώ. Μην εμπιστεύεσαι ως αλήθεια τις ψεκασμενιες του Αρίστου. Ούτε εμένα. Δες με τα μάτια σου τι δήλωσαν.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ύπαρξη δυσπιστίας από όλες τις μεριές. Ούτε οι Δυτικοί θα πιστέψουν τα στοιχεία που τους δίνει επίσημα η Κίνα, ούτε οι Κινέζοι θα τους ανοίξουν τα εργαστήρια πιστεύοντας ότι απλώς θα κάνουν έναν έλεγχο ρουτίνας οι απεσταλμένοι επιστήμονες.
Τα άνοιξαν. Πήγαν στο εργαστήριο οι επιστήμονες και είπαν εξαιρετικά απίθανο να ξέφυγε κάτι από εδώ. Μην εμπιστεύεσαι ως αλήθεια τις ψεκασμενιες του Αρίστου. Ούτε εμένα. Δες με τα μάτια σου τι δήλωσαν.
Ψεματα λες, για ποιο λογο δεν ξερω. Δεν εκαναν ερευνα στο εργαστηριο γιατι η ιδια η κινεζικη κυβερνηση τους ειπε οτι θεωρει απιθανο το σεναριο.
Mitharadir έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:41
Αν ισχύει μιλάμε για ξεφτύλα.Πάντως νομίζω πως πρόκειται για υπερβολή.
Ο Τεντ Κρουζ παντως εκραξε τον ΠΟΥ οτι συμμμορφωθηκε με το κινεζικο ΚΚ ενω η κυβερνηση Μπαιντεν κρατησε αποστασεις απο την εκθεση του ΠΟΥ και ειπε οτι στο μελλον θα δημοσιοποιησει δικα της στοιχεια.
Ψεματα λες, για ποιο λογο δεν ξερω. Δεν εκαναν ερευνα στο εργαστηριο γιατι η ιδια η κινεζικη κυβερνηση τους ειπε οτι θεωρει απιθανο το σεναριο.
.
Εσύ είσαι ικανός να μπλοκάρεις από το μυαλό σου ότι πληροφορία δε σου αρέσει οπότε δε σε παρεξηγώ.
Ο ιδιος ο υπευθυνος του ΠΟΥ για την ερευνα της προελευσης του ιου ειπε οτι δεν εψαξαν το σεναριο της τεχνητης προελευσης.
«Η υπόθεση εργαστηριακού ατυχήματος είναι εξαιρετικά απίθανο να εξηγήσει την εισαγωγή του ιού στον ανθρώπινο πληθυσμό», είπε. «Επομένως δεν είναι μια υπόθεση που θα λάβουμε υπόψη για μελλοντικές μελέτες»
Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:46
Ο ιδιος ο υπευθυνος του ΠΟΥ για την ερευνα της προελευσης του ιου ειπε οτι δεν εψαξαν το σεναριο της τεχνητης προελευσης.
.
Αφού το είπε δεν θα έχεις πρόβλημα να τον παραθέσεις.
There are decades where you fuck around and days where you find out