!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:17

Από 1 χρόνου έχεις στο παιδί ταμπλετ ή λαπτοπ;
ναι. δικο του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:18
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:17

Από 1 χρόνου έχεις στο παιδί ταμπλετ ή λαπτοπ;
ναι. δικο του.
Από περιέργεια, γιατί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:22 Από περιέργεια, γιατί;
επειδη δεν ειμαι λουδιτης. :102:

επειδη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για ενα παιδι.

ολα τα αλλα σαχλοπαιχνιδακια της οποιας ηλικιας δεν πιανουν μια μπροστα σε μια ηλεκτρονικη συσκευη. οτι μπορει να κανει το οποιοδηποτε αλλο εκπαιδευτικο παιχνιδι, μπορει να το κανει και το ταμπλετ, καλυτερα, πιο αποτελεσματικα.
γιατι ποσες φορες θα του τραγουδησεις την αλφαβητα; 10; 20; καποια στιγμη θα ξεμεινεις. το ταμπλετ θα τραγουδαει μεχρι να στερεψουν οι μπριζες απο ηλεκτρισμο. τα alfablocks και numberblocks θα του μαθουν αγγλικα και μαθηματικα με τροπο που δεν μπορεις να το κανεις εσυ. μετα θα αναλαβει το duolingo και θα μπορει να συννενοηθει στα αγγλικα πριν παει στο δημοτικο. αλλα παιδια με λουδιτες γονεις δυσκολευονται να διαβασουν ελληνικα και στη δευτερα δημοτικου. θα μπορουσα να γραψω 2 σελιδες, αλλα βαριεμαι.

βεβαιως, το να του δωσεις απλα ενα ταμπλετ, δεν θα κανει τιποτε απο τα παραπανω. πρεπει να εισαι διπλα του, και να το χρησιμοποιειτε μαζι, συνεχεια. οχι να του βαζεις ζουζουνια στο γιουτουμπ 10 ωρες τη μερα για να σε αφηνει υσηχο.
το εργαλειο απο μονο του δεν κανει δουλεια. θελει και χειριστη.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Να πω κι εγώ μια γνώμη

Έχω δει θετική επίδραση στα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με συσκευές από πολύ μικρή ηλικία. Τα προβλήματα αρχίζουν εκεί γύρω στα 10 που το παιδάκι πια αρχίζει και ξεπερνά σε σχετικές γνώσεις και ευκολίες τους γονείς. Το ιδανικό εκεί είναι να υπάρχει άνθρωπος δίπλα του όταν μπαίνει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το internet (ακόμα και σε ένα δικτυακό παιχνίδι για παιδιά μπορεί κάποιος να του μιλήσει στο chat κλπ). Στην πράξη κανένας γονιός δεν μπορεί να είναι συνέχεια από πάνω και ούτε είναι εύκολο να επιβάλει περιορισμό χρήσης τους στυλ μπαίνεις στη συσκευή μόνο αυτή τη μία ώρα αν δεν είναι στο σπίτι.

Μόλις το παιδάκι αρχίσει να έχει κάποιες γνώσεις είναι σχεδόν μοιραίο να αρχίσει να παρακάμπτει περιορισμούς. Γιος γνωστού που του έβαλαν youtube kids, απλά κατέβασε ένα δεύτερο browser για να μπορεί να μπαίνει στο κανονικό youtube. Ανάλογα παρακάμπτει και άλλους περιορισμούς. Και μετά μπαίνει ο γονιός σε μία λογική τιμωριών. Φοβάμαι ότι ανάλογα με το παιδί αυτό που θα αποκομίσει μπορεί να μην είναι "είναι λάθος αυτό που έκανα και έχει συνέπειες. Ας μην το ξανακάνω". Μάλλον θα πει "κρίμα που με έπιασε ο μπαμπάς. Να μάθω να κρύβομαι καλύτερα στο μέλλον".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:42
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:22 Από περιέργεια, γιατί;
επειδη δεν ειμαι λουδιτης. :102:

επειδη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για ενα παιδι.

ολα τα αλλα σαχλοπαιχνιδακια της οποιας ηλικιας δεν πιανουν μια μπροστα σε μια ηλεκτρονικη συσκευη. οτι μπορει να κανει το οποιοδηποτε αλλο εκπαιδευτικο παιχνιδι, μπορει να το κανει και το ταμπλετ, καλυτερα, πιο αποτελεσματικα.
γιατι ποσες φορες θα του τραγουδησεις την αλφαβητα; 10; 20; καποια στιγμη θα ξεμεινεις. το ταμπλετ θα τραγουδαει μεχρι να στερεψουν οι μπριζες απο ηλεκτρισμο. τα alfablocks και numberblocks θα του μαθουν αγγλικα και μαθηματικα με τροπο που δεν μπορεις να το κανεις εσυ. μετα θα αναλαβει το duolingo και θα μπορει να συννενοηθει στα αγγλικα πριν παει στο δημοτικο. αλλα παιδια με λουδιτες γονεις δυσκολευονται να διαβασουν ελληνικα και στη δευτερα δημοτικου. θα μπορουσα να γραψω 2 σελιδες, αλλα βαριεμαι.

βεβαιως, το να του δωσεις απλα ενα ταμπλετ, δεν θα κανει τιποτε απο τα παραπανω. πρεπει να εισαι διπλα του, και να το χρησιμοποιειτε μαζι, συνεχεια. οχι να του βαζεις ζουζουνια στο γιουτουμπ 10 ωρες τη μερα για να σε αφηνει υσηχο.
το εργαλειο απο μονο του δεν κανει δουλεια. θελει και χειριστη.
Δηλαδή το έδινες ως μορφωτικό εργαλείο. Και γιατί ένα παιδί να μιλάει αγγλικά πριν πάει στο δημοτικό;
Και γιατί όχι βιβλία, παιχνίδι διαδραστικό, παιχνίδι γενικότερο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:52 Δηλαδή το έδινες ως μορφωτικό εργαλείο. Και γιατί ένα παιδί να μιλάει αγγλικά πριν πάει στο δημοτικό;
επειδη μπορει. επειδη με τα αγγλικα ανοιγεται μπροστα του ενας ωκεανος γνωσης.
ποιος ειπε οχι;
και αυτα. και οτι αλλο κρινει καθενας.το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

αλλα οτι καποια στιγμη στη ζωη του θα βρεθει μπροστα σε μια οθονη, ειναι δεδομενο. καλυτερα να οδηγηθει στο τι θα κανει σε αυτη τη φαση απο το γονιο, απο μηδενικη ηλικια, παρα απο τους συμμαθητες στα 15 του. να εχει οδηγηθει να παρακολουθει science channel, discovery, κλπ, και οχι μονο φειμους τολι.

βεβαιως δεν ειναι μονο μορφωτικο εργαλειο, ειναι και παιχνιδι.
παλι, καλυτερα να παιζει μια ωρα τη μερα brawl stars η οτι αλλο, απο τα 5 του,και να ειναι "χορτασμενο" παρα να το μαθει στα 15 απο τους συμμαθητες και να χτυπαει σερι 12ωρα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:07
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:52 Δηλαδή το έδινες ως μορφωτικό εργαλείο. Και γιατί ένα παιδί να μιλάει αγγλικά πριν πάει στο δημοτικό;
επειδη μπορει. επειδη με τα αγγλικα ανοιγεται μπροστα του ενας ωκεανος γνωσης.
ποιος ειπε οχι;
και αυτα. και οτι αλλο κρινει καθενας.το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

αλλα οτι καποια στιγμη στη ζωη του θα βρεθει μπροστα σε μια οθονη, ειναι δεδομενο. καλυτερα να οδηγηθει στο τι θα κανει σε αυτη τη φαση απο το γονιο, απο μηδενικη ηλικια, παρα απο τους συμμαθητες στα 15 του. να εχει οδηγηθει να παρακολουθει science channel, discovery, κλπ, και οχι μονο φειμους τολι.

βεβαιως δεν ειναι μονο μορφωτικο εργαλειο, ειναι και παιχνιδι.
παλι, καλυτερα να παιζει μια ωρα τη μερα brawl stars η οτι αλλο, απο τα 5 του,και να ειναι "χορτασμενο" παρα να το μαθει στα 15 απο τους συμμαθητες και να χτυπαει σερι 12ωρα.
Είμαι υπέρ της τεχνολογίας από κάποια ηλικία και μετά. Το ενός έτους, 5 ετών παιδί κτλ. το θεωρώ πολύ μικρό για να χειρίζεται τέτοια μέσα. Προτιμώ την φουλ ενασχόληση με μουσικές, ζωγραφιές, κατασκευές, παιχνίδι φουλ μαζί, με άλλα παιδιά και καθόλου τεχνολογία εκτός από κανενα παιδικό, ταινία σε τιβι. Ότι είναι για τις ηλικίες τους δηλαδή.
Δεν ξέρω τι ηλικία είναι το παιδάκι σου αλλά ιπίστεψε με θα πάθεις σοκ στην εφηβεία του από το τι γίνεται με την τεχνολογία και τα παιδιά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καταγγελία του Αινείαν, αντί να περιμένουμε την κόρη του;

Το ΙΡ λογικά ειναι καταγεγραμμένο, δε θα τον βρει η αστυνομία;
Z
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:26 Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καταγγελία του Αινείαν, αντί να περιμένουμε την κόρη του;

Κάτω τα χέρια απ'τον τρόλλαρχο. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:26 Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καταγγελία του Αινείαν, αντί να περιμένουμε την κόρη του;

Με τι αιτιολογία θα του κάνεις καταγγελία; ότι δεν αφήνει την κόρη του να μπει στο ίντερνετ; :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:46

Με τι αιτιολογία θα του κάνεις καταγγελία; ότι δεν αφήνει την κόρη του να μπει στο ίντερνετ; :lol:
Ότι την διαπομπεύει διαδικτυακά.
Z
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:47
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:46

Ότι την διαπομπεύει διαδικτυακά.
Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λες. Δεν ανέβασε παράνομο υλικό για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία διαπόμπευσης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αν εχεις ΚΑΙ γιο, συνηθως λυνονται ευκολα αυτου του ειδους τα θεματα.
Ο γιος ξερει απλυτα της κορης και viceversa.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:21
Είμαι υπέρ της τεχνολογίας από κάποια ηλικία και μετά. Το ενός έτους, 5 ετών παιδί κτλ. το θεωρώ πολύ μικρό για να χειρίζεται τέτοια μέσα. Προτιμώ την φουλ ενασχόληση με μουσικές, ζωγραφιές, κατασκευές, παιχνίδι φουλ μαζί, με άλλα παιδιά και καθόλου τεχνολογία εκτός από κανενα παιδικό, ταινία σε τιβι. Ότι είναι για τις ηλικίες τους δηλαδή.
Δεν ξέρω τι ηλικία είναι το παιδάκι σου αλλά ιπίστεψε με θα πάθεις σοκ στην εφηβεία του από το τι γίνεται με την τεχνολογία και τα παιδιά.
οτι ειναι για τις ηλικιες τους, λες.

η τεχνολογια, ειναι για τις ηλικιες τους. υπαρχουν app κατασκευασμενα για καθε ηλικια. π.χ. αυτα που τους μαθαινουν την αλφαβητα, για τι ηλικια λες θα ειναι; και βεβαια υπαρχουν αππ με μουσικες, ζωγραφιες, κλπ.
τι διαφορετικο εχει να παιζει με ενα πιανο-παιχνιδι, απο το να παιζει με ενα πιανο στην οθονη;
ο μικρος μου ειναι 8, αλλα εχω και αλλα παιδια στο περιβαλλον μου, και στην εφηβεια.
δεν προκειται να παθω σοκ.

και δεν προκειται να παθει σοκ και το παιδι μου, αφου ειναι ηδη εξοικειωμενο, σταδιακα, και δεν θα του ερθει αποτομο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:04
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:21
οτι ειναι για τις ηλικιες τους, λες.

η τεχνολογια, ειναι για τις ηλικιες τους. υπαρχουν app κατασκευασμενα για καθε ηλικια. π.χ. αυτα που τους μαθαινουν την αλφαβητα, για τι ηλικια λες θα ειναι; και βεβαια υπαρχουν αππ με μουσικες, ζωγραφιες, κλπ.
τι διαφορετικο εχει να παιζει με ενα πιανο-παιχνιδι, απο το να παιζει με ενα πιανο στην οθονη;
ο μικρος μου ειναι 8, αλλα εχω και αλλα παιδια στο περιβαλλον μου, και στην εφηβεια.
δεν προκειται να παθω σοκ.

και δεν προκειται να παθει σοκ και το παιδι μου, αφου ειναι ηδη εξοικειωμενο, σταδιακα, και δεν θα του ερθει αποτομο.
Το πιάνο παιχνίδι είναι ένα μουσικό όργανο σε παιχνίδι. Το πιάνο στο ταμπλετ είναι μια εφαρμογή. Μια εφαρμογή που επίσης θα του μαθαίνει την αλφαβήτα, θα του μαθαίνει τραγούδια, θα παίζει κτλ εφαρμογές σε ένα ταμπλετ.
Διαφωνώ με αυτή την λογική του ταμπλετ απλά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”