Θα βγω εξω στο δρομο και θ'αρχισω να φιλαω στο στομα οποια ΜΟΥΝΑΡΑ δω.
Αν διαμαρτυρηθει, θα προσποιηθω πως ειναι απο τη χαρα μου για το 1ο ελευθερο 24ωρο (covid free)
Aν ανταποκριθει, θα πεσει σουβλισμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περιγράψτε το πρώτο ελεύθερο 24ωρο σας στην μετά ιού εποχή
Re: Περιγράψτε το πρώτο ελεύθερο 24ωρο σας στην μετά ιού εποχή
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτο πηγε να μου το κάνει, στα παλια τα χρόνια στη συνοικία με τον κόσμο ένας άγνωστος στην ΑνάστασηDaje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:31 Θα βγω εξω στο δρομο και θ'αρχισω να φιλαω στο στομα οποια ΜΟΥΝΑΡΑ δω.
Αν διαμαρτυρηθει, θα προσποιηθω πως ειναι απο τη χαρα μου για το 1ο ελευθερο 24ωρο (covid free)
Χριστός Ανέστη χειραψία και έτοιμος
Και δεν τον έκανες ασήκωτο;bluerose έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:04Αυτο πηγε να μου το κάνει, στα παλια τα χρόνια στη συνοικία με τον κόσμο ένας άγνωστος στην ΑνάστασηDaje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:31 Θα βγω εξω στο δρομο και θ'αρχισω να φιλαω στο στομα οποια ΜΟΥΝΑΡΑ δω.
Χριστός Ανέστη χειραψία και έτοιμος
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τις παλιες εποχές όλοι μες τη χαρά Ανάσταση κόσμος ε ήρθε κι ένας άγνωστος μες το χαμόγελο να πει Χριστός Ανεστη, φυσιολογικός ήταν, τώρα αν το κάνουμε θα μας παρεξηγησουνΠασιφάη έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:44Και δεν τον έκανες ασήκωτο;bluerose έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:04Αυτο πηγε να μου το κάνει, στα παλια τα χρόνια στη συνοικία με τον κόσμο ένας άγνωστος στην ΑνάστασηDaje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:31 Θα βγω εξω στο δρομο και θ'αρχισω να φιλαω στο στομα οποια ΜΟΥΝΑΡΑ δω.
Χριστός Ανέστη χειραψία και έτοιμος![]()
Οχι απλά τραβηχτηκα αλλά είπα Αληθώς Ανέστη
Θα είχε γίνει ασήκωτος πριν το ''δεύτε λάβετε Φως ''bluerose έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:15Τις παλιες εποχές όλοι μες τη χαρά Ανάσταση κόσμος ε ήρθε κι ένας άγνωστος μες το χαμόγελο να πει Χριστός Ανεστη, φυσιολογικός ήταν, τώρα αν το κάνουμε θα μας παρεξηγησουν
Οχι απλά τραβηχτηκα αλλά είπα Αληθώς Ανέστη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Daje έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:31 Θα βγω εξω στο δρομο και θ'αρχισω να φιλαω στο στομα οποια ΜΟΥΝΑΡΑ δω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 192 Απαντήσεις
- 3411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel