Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής και παραδέχεσαι ότι ο μπουμπουκος πουλούσε και ψεκασμενα βιβλία.Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:20Ρε μαλακίες σε πολλές των περιπτώσεων πουλούσε. Όπως και ο Λιακό.Κάτι βιβλία του Σακέτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επιτίθεσαι στον ευρύτερο χώρο έτσι. Ούτε να βλέπεις την ευκαιρία για κομματικό πέσιμο μέσω αυτών που σου λέω. Διαχώρισέ τα στο κεφάλι σου.Aprilianos έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:12Και τι βιβλία πουλούσε!! Παραδόσεις από το Σείριο!!Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 16:09
Εσένα ποιά απάντηση θα σου ταίριαζε; Ο εκδοτικός οίκος θέλει να πουλήσει.
Πανέξυπνη για τα δεδομένα σου.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες"
- Aprilianos
Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες
Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες
Ax, ναι, πέΖ μου κι άλλα, μείωσέ με.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:15Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει πέσιμο, χαρά μου.
Με τα μυαλά που κουβαλάς, είναι απολύτως λογικό.
Μυρωδιάδες με συμπτώματα μείωσης όσφρησης λόγω κορωνοϊού, είστε.![]()
Είπα "πέσατε πάνω μου", οχι "μου την πέσατε". Θεωρούσα οτι θα ηξερες τη διαφορά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ποια είναι αντιχριστιανικά; H Ιστορική Βιβλιοθήκη του Διοδώρου Σικελιώτου, ο Δίσκος της Φαιστού Μιλάει Ελληνικά, ή ο Βίος Απολλώνιου Τυανέως; Ο Γεωργιάδης δεν ήταν εκδότης Χριστιανικών βιβλίων αλλά βιβλίων που σχετίζονταν με την αρχαία Ελλάδα. Ένας εκδότης δεν εκδίδει μόνο βιβλία που εκφράζουν απόψεις με τις οποίες συμφωνεί κατά 100%. Είναι λογικό να εκδίδει βιβλία που να εκφράζουν διαφορετικούς προβληματισμούς. Εσύ ποιανού εκδοτικού οίκου βιβλία διαβάζεις; Έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου, ή μόνο αυτά που σε ενδιέφεραν; Κάποιος που διαβάζει επιλέγει βιβλία για να διευρύνει τους ορίζοντές του, δεν έχει το σύνδρομο του απατημένου συζύγου.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:46 Ναι, αλλά είναι αντιχριστιανικά. Και ελάχιστοι από τους ψεκασμένους τα έχουν διαβάσει.![]()
Και σε κάθε περίπτωση, οι Κεραμιδοφουράκηδες και η μετέπειτα δοξασμένη γενιά των Λιακοβελόπουλων και λοιπών, ξεκίνησαν λίγο πριν το 2000 και γαλούχησαν το πιασάρικον ελληνοκεντρικό πνέβμα.
Αυτό το είδος δεν είναι ελληνοκεντρικό. Στις θορυβώδεις παρυφές του περίπου ελληνικού, παίζει.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Εγώ διαβάζω τα πάντα, χωρίς να ψάχνομαι με τους εκδοτικούς οίκους. Και απλώς συγκρίνω τα βιβλία.Σπύρος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:14Ποια είναι αντιχριστιανικά; H Ιστορική Βιβλιοθήκη του Διοδώρου Σικελιώτου, ο Δίσκος της Φαιστού Μιλάει Ελληνικά, ή ο Βίος Απολλώνιου Τυανέως; Ο Γεωργιάδης δεν ήταν εκδότης Χριστιανικών βιβλίων αλλά βιβλίων που σχετίζονταν με την αρχαία Ελλάδα. Ένας εκδότης δεν εκδίδει μόνο βιβλία που εκφράζουν απόψεις με τις οποίες συμφωνεί κατά 100%. Είναι λογικό να εκδίδει βιβλία που να εκφράζουν διαφορετικούς προβληματισμούς. Εσύ ποιανού εκδοτικού οίκου βιβλία διαβάζεις; Έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου, ή μόνο αυτά που σε ενδιέφεραν; Κάποιος που διαβάζει επιλέγει βιβλία για να διευρύνει τους ορίζοντές του, δεν έχει το σύνδρομο του απατημένου συζύγου.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:46 Ναι, αλλά είναι αντιχριστιανικά. Και ελάχιστοι από τους ψεκασμένους τα έχουν διαβάσει.![]()
Και σε κάθε περίπτωση, οι Κεραμιδοφουράκηδες και η μετέπειτα δοξασμένη γενιά των Λιακοβελόπουλων και λοιπών, ξεκίνησαν λίγο πριν το 2000 και γαλούχησαν το πιασάρικον ελληνοκεντρικό πνέβμα.
Αυτό το είδος δεν είναι ελληνοκεντρικό. Στις θορυβώδεις παρυφές του περίπου ελληνικού, παίζει.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, ρίξε μια ματιά στο θέμα από την αρχή και θα καταλάβεις περισσότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομιζω οτι κατεστη σαφες οτι οι δηθεν πατριωτες φιλοι μας δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το χωρο του βιβλιου.
Ειναι σαν να λενε οτι ο Feltrinelli ή ο Fayard που εχουν εκδοσει ή πουλανε βιβλια του De Maistre ειναι ακροδεξιοι οικοι.
Γενικα,υπαρχει τοπικ των συγκεκριμενων που δεν αναδεικνυει την απεραντοσυνη της βλακειας τους ;
Ειναι σαν να λενε οτι ο Feltrinelli ή ο Fayard που εχουν εκδοσει ή πουλανε βιβλια του De Maistre ειναι ακροδεξιοι οικοι.
Γενικα,υπαρχει τοπικ των συγκεκριμενων που δεν αναδεικνυει την απεραντοσυνη της βλακειας τους ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Aprilianos
πονας υπαλληλε;; γιατι ειχε εκδοσει σαβουρες ο Αδωνις;; μηπως γιατι ηταν ενας Ελλαδεμπορας;;under έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:56 Νομιζω οτι κατεστη σαφες οτι οι δηθεν πατριωτες φιλοι μας δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το χωρο του βιβλιου.
Εσύ την έχεις καταλάβει;Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:10Ax, ναι, πέΖ μου κι άλλα, μείωσέ με.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:15Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει πέσιμο, χαρά μου.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:02
Άλλο αμα γουστάρω και άλλο αμα είναι. Οτι είναι, είναι.
Πέσατε πάνω μου και οι δυο. Ωραία.
![]()
Είπα "πέσατε πάνω μου", οχι "μου την πέσατε". Θεωρούσα οτι θα ηξερες τη διαφορά.![]()
Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ "γιατί μου την έπεσες ρε χελώνε στο τάδε θέμα;" θα καταλάβαινες ότι σε κατηγορώ για σεξουαλική παρενόχληση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Νομίζω ότι αυτό που αγγίζει η Γαλή είναι την σχέση του Γεωργιάδη με μασονικούς κύκλους που ενίσχυαν για δικούς τους εξουσιαστικούς σκοπούς δωδεκαθεϊστικά/μυστικιστικά/θεοσοφιστικά κινήματα. Η πολιτική, εξελικτική πορεία του Άδωνι είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμούς.under έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:56 Νομιζω οτι κατεστη σαφες οτι οι δηθεν πατριωτες φιλοι μας δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το χωρο του βιβλιου.
[/α]
Εγώ την έχω καταλάβει, προφανώς εσύ δεν την έχεις καταλάβει, αφού μπέρδεψες το "μου την έπεσε" με το "έπεσε πάνω μου".ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 19:01Εσύ την έχεις καταλάβει;Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:10Ax, ναι, πέΖ μου κι άλλα, μείωσέ με.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:15
Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει πέσιμο, χαρά μου.
![]()
Είπα "πέσατε πάνω μου", οχι "μου την πέσατε". Θεωρούσα οτι θα ηξερες τη διαφορά.![]()
Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ "γιατί μου την έπεσες ρε χελώνε στο τάδε θέμα;" θα καταλάβαινες ότι σε κατηγορώ για σεξουαλική παρενόχληση;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω λεω κατι πιο απλο : ο εκδοτης ειναι εμπορος πρωτα απ ολα.Σπύρος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 19:07Νομίζω ότι αυτό που αγγίζει η Γαλή είναι την σχέση του Γεωργιάδη με μασονικούς κύκλους που ενίσχυαν για δικούς τους εξουσιαστικούς σκοπούς δωδεκαθεϊστικά/μυστικιστικά/θεοσοφιστικά κινήματα. Η πολιτική, εξελικτική πορεία του Άδωνι είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμούς.under έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:56 Νομιζω οτι κατεστη σαφες οτι οι δηθεν πατριωτες φιλοι μας δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το χωρο του βιβλιου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Aprilianos
κι αλλο ψεκασμενο βιβλιο των εκδοσεων Γεωργιαδη
ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΟΙ
ΠΑΣΧΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΗΣ

Παρουσίαση
(. . .) Η Ατλαντίδα στις παραδόσεις διαφόρων λαών μνημονεύεται σαν ένα μεγάλο νησί με ανεπτυγμένο πολιτισμό, που καταποντίστηκε στην θάλασσα, ή σαν μια μεγάλη χώρα που άνοιξε η γη και την έκλεισε στις πτυχές της. Όσοι αναφέρονται σ' αυτή πίστευαν πώς είναι απόγονοι των κατοίκων της. . . Ο συγγραφέας με το βιβλίο του αυτό διεισδύει ερευνητικά στην αρχαιότητα και απομυθοποιώντας τους θρύλους και τις παραδόσεις, αποδείχνει την ύπαρξη των Ατλάντων. Για την αρχική κατοικία τους, την κοιτίδα του πολιτισμού τους, την χαμένη τους χώρα, παραθέτει πλούσιο υλικό και στοιχεία πειστικά. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN13 9789603162438
Εκδότης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 2004
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... heoi-74772
ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΟΙ
ΠΑΣΧΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΗΣ

Παρουσίαση
(. . .) Η Ατλαντίδα στις παραδόσεις διαφόρων λαών μνημονεύεται σαν ένα μεγάλο νησί με ανεπτυγμένο πολιτισμό, που καταποντίστηκε στην θάλασσα, ή σαν μια μεγάλη χώρα που άνοιξε η γη και την έκλεισε στις πτυχές της. Όσοι αναφέρονται σ' αυτή πίστευαν πώς είναι απόγονοι των κατοίκων της. . . Ο συγγραφέας με το βιβλίο του αυτό διεισδύει ερευνητικά στην αρχαιότητα και απομυθοποιώντας τους θρύλους και τις παραδόσεις, αποδείχνει την ύπαρξη των Ατλάντων. Για την αρχική κατοικία τους, την κοιτίδα του πολιτισμού τους, την χαμένη τους χώρα, παραθέτει πλούσιο υλικό και στοιχεία πειστικά. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN13 9789603162438
Εκδότης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης Δεκέμβριος 2004
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... heoi-74772
Καμμία σχέση. Ναι, οι εκδόσεις Γεωργιάδη είχαν ως αντικείμενο την αρχαία ελληνική γραμματεία. Από τη στιγμή που κάπου στα μέσα με τέλη του '90 άρχισε η ιστορία με έψιλον, σείριους, μύριους, ατλαντίδες κλπ, οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι, άρχισαν να εκδίδουν ΚΑΙ τέτοια βιβλία με Έλληνες συγγραφείς.Σπύρος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 19:07Νομίζω ότι αυτό που αγγίζει η Γαλή είναι την σχέση του Γεωργιάδη με μασονικούς κύκλους που ενίσχυαν για δικούς τους εξουσιαστικούς σκοπούς δωδεκαθεϊστικά/μυστικιστικά/θεοσοφιστικά κινήματα. Η πολιτική, εξελικτική πορεία του Άδωνι είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμούς.under έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:56 Νομιζω οτι κατεστη σαφες οτι οι δηθεν πατριωτες φιλοι μας δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με το χωρο του βιβλιου.
Οι λόγοι ήταν απλώς εμπορικοί και τίποτα περισσότερο. Και η έκδοση των βιβλίων πολύ πιο εύκολη και οικονομική γιατί οι συγγραφείς δεν ήταν ιστορικοί και το υλικό των βιβλίων δεν απαιτούσε κάποια φοβερή μελέτη ή βιβλιογραφία, ήταν φασόν παραγωγή, που στόχευε στον εντυπωσιασμό και όχι την ευρύτερη γνώση των πραγμάτων.
Και κάπου εκεί, χάθηκε τελείως η μπάλα γιατί μπήκε στη μέση και η πολιτική.
Γενικώς, η σχέση των Ελλήνων με τα βιβλία -και την ανάγνωση γενικότερα- είναι ακριβώς η ίδια που είχαν με τις εφημερίδες, πριν μπει το διαδίκτυο στο παιχνίδι. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα το' φαγαν και οι ιπτάμενοι γάιδαροι και δατ'ς ολ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και οι δαιμόνιοι ινσπέκτορες του ανθισμένου απρίλη στην καρακοζμάρα τους, συνεχίζουν μανιωδώς την ενδελεχή έρευνα, αποκαλύπτοντας μας κρυμμένα μυστικά. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό λέω. Ότι νοιάζεται για την τσέπη του. Και έχει γραμμένους τόσο όσους πιστεύουν ότι είναι δωδεκαθειστης όσο και όσους πιστεύουν ότι είναι χριστιανός, όπως εσύ, που τα ξέρεις και από μέσα.
Ξέρεις πολλούς πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τους άλλους απ' ό,τι για την τσέπη και την πολιτική τους ανέλιξη;Echelon έγραψε: 15 Φεβ 2021, 20:31Αυτό λέω. Ότι νοιάζεται για την τσέπη του. Και έχει γραμμένους τόσο όσους πιστεύουν ότι είναι δωδεκαθειστης όσο και όσους πιστεύουν ότι είναι χριστιανός, όπως εσύ, που τα ξέρεις και από μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-