!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η ανοησία βαράει κόκκινο ρε πούστη μου. Το αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καυλωμένος υαλοκαθαριστήρας.
-
- Casper -
Δεν είμαι καλά. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και πρέπει να συνέλθω σύντομα για να διαβάσω. Θέλω απλά να κατεβάσω μαύρα ρολά για μερικές μέρες και να εξαφανιστώ από την γη. Ναι αυτό θέλω σίγουρα.
τι σε εμποδιζει ;- Casper - έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:20 Δεν είμαι καλά. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και πρέπει να συνέλθω σύντομα για να διαβάσω. Θέλω απλά να κατεβάσω μαύρα ρολά για μερικές μέρες και να εξαφανιστώ από την γη. Ναι αυτό θέλω σίγουρα.
μια ζωη οταν αισθανομαι ετσι τα γραφω ΟΛΑ στα αρχιδια μου και εξαφανιζομαι απο ολους και ολα για οσο διαστημα χρειαστει
-
- Casper -
Με περιμένει το πτυχίο. Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.
Θα συνέλθω. Γι' αυτό γράφω. Για ξέσπασμα.
Θα μας καλέσεις στο πάρτυ αποφοίτησης?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Casper -
Αν είμαστε ελεύθεροι από κορωνοϊό, να κοπιάσετε.
καλο το ξεσπασμα - αλλα δεν εχει πρακτικη εφαρμογη- Casper - έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:26 Με περιμένει το πτυχίο. Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.
το μονο που σκεπτομουν παντα ειναι το ποτε θα γινω ανεξαρτητος - απο τοτε που με θυμαμαι - να ζω οπως γουσταρω κ να τους γραφω ολους - Μανα - Πατερα - Οικογενεια - περιβαλλον - κοινωνικα πρεπει
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν σου λείπει τπτ...Μια χαρά σε βρίσκω...- Casper - έγραψε: 16 Φεβ 2021, 19:20 Δεν είμαι καλά. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και πρέπει να συνέλθω σύντομα για να διαβάσω. Θέλω απλά να κατεβάσω μαύρα ρολά για μερικές μέρες και να εξαφανιστώ από την γη. Ναι αυτό θέλω σίγουρα.
Συγκεντρωσου στο οτι δεν είσαι η μόνη και στο οτι ειναι κατι το σύνηθες και προχωρα.
Παρατηρητής...
-
talaipwros
ειναι τεραστια η ποσοτητα χαμενου χρονου, κατι πρεπει να γινει
Ολίγον τι μαλάκας, διότι ως συνεπής φορολογούμενος πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας , Ένφια και λογαριασμούς . Την "ξεμούνιασα" την κάρτα , έμεινε με 15 ευρώ υπόλοιπο. 
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εμείς που τα πληρώσαμε τα τέλη και το ενφια περισυ και οι λογαριασμοί πληρώνονται μόλις έρθουν ηλεκτρονικά πως θα πρέπει δλδ να νιώθουμε;Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:09 Ολίγον τι μαλάκας, διότι ως συνεπής φορολογούμενος πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας , Ένφια και λογαριασμούς . Την "ξεμούνιασα" την κάρτα , έμεινε με 15 ευρώ υπόλοιπο.![]()
Χμμμ εντάξει με 15 ευρώ υπόλοιπο ποτε δεν εμεινα
Παρατηρητής...